Om tre dagar...

Började med en joggingtur på morgonen på idrotten. Eller vi gick halvfort istället. Sen hade vi nationella i svenska och jag och Elias var ett av paren idag som fick prata inför klassen, och det gick verkligen ur uselt! Vi hängde inte med och fattade inte alls mycket och sa till och med grejer som var fel. Haha, roade väl säkert andra ;)
Klockan sex går bussen in till staden och Sandra hoppar på i forssjö, så åker med henne sista biten och sen hoppar jag av vid talltullen där någon av tjejerna möter upp mig och sen går vi till Ebba :) Ska äta om någon halv timme och efter det är det väl nästan dags att gå till bussen. Om jag inte kan tigga skjuts av mamma för min väska är så tung. Haha, jag är så himla lat. Det var allt. Hörs på söndag! Puss

3 dagar kvar till tandställning tas bort och min födelsedag!


Kör på osminkat nu för tiden.

½ + ½ = 1

Har nyss kommit hem från träningen. Roligaste på länge. Och Elin asså, den bruden! I morgon är det fredag och då händer det grejer! Närå, men övernattning i stan och häng med tjejerna :) Kommer inte uppdatera bloggen så mycket tror jag, men kommer igen på sönder annars.
I morgon har vi troligtvis nationella i svenska, vilket jag inte ser fram emot. Men egentligen gör det ju ingenting om man tabbar sig eftersom de inte sänker betygen :) Nu ska jag fixa nåt att äta. All energi försvann efter träningen verkade det som. Puss


So, this is what it feels like to live life

Har inte hänt så himla mycket idag heller. Snackade lite om klasströjor och så på e-tiden, så vi beställer nog snart! Och sen hade vi håltimme från tyskan, så jag och Mathilda va ute och satt och prata. Sen fortsatte dagen som vanligt fast jag hade ont i huvudet de två sista lektionerna. Och så fick vi testa på nationella i svenska (muntligt). Körde softboll på idrotten och gjorde en homeruuuuun, haha. Om det ens heter så i softboll? Det var i alla fall kul :) Mötte upp Elin, Olivia och Filip och väntade på bussen. Snart ska vi äta och halv sju börjar träningen! Orkar inte eftersom jag har ont i huvudet, men det kanske går över snart :)
I morgon ska jag och några till sova hos Ebba :) Vet inte riktigt när jag ska åka in, måste kolla bussar. Sen åker jag i alla fall inte hem från stan förrän på söndag förmiddag? Tror att vi sa så :) Men det blir kanon!


Även om himlen faller ner

Har kollat klart på Klockan åtta hos stjärnorna nu. Ska börja göra mig i ordning när någon av toaletterna blir lediga och sen ska jag läsa so:n om jag känner för det. Annars tänkte jag göra det på e-tiden i morgon. Blir nog så :)
I morgon ska det bli fint väder. Sol och ungefär +15 så blir kanske att ha shorts! Börjar med utegympa imorgon och jag har inte riktigt bestämt mig om det är bättre/roligare än innegympa eller inte... När det är fint väder ute så gör det inget att vara ute i alla fall :)
Var med mamma till Ingvaldstorp på lovet och fick med mig en blomma till mitt rum. Har bara kaktusar och jag vill inte ha kvar dom, men mamma tycker det är synd att kasta de eftersom de har blivit så stora ;) Kanske får ut de nångång ändå, haha.

Nya skor

Fick en bra start på dagen! Fick för mig att det var måndag så gick till fel klassrum, haha! Där satt jag tills Sandra och Emma kom och hämtade mig ;) Var lite virrig i huvudet, tror jag ;) Vi hade i alla fall no på morgonen, som vi alltid har på onsdagar. Det gick inte så bra för min grupp (Emma och Cassandra) eftersom ingen dator funkade för oss så vi satte oss i bibiloteket och pratade istället.
Sen fortsatte dagen i stort sätt som vanligt och sen på musiken så skulle jag ha spelat upp, men läraren skulle iväg så det får bli nästa gång istället. Är lite nervös för hur det kommer gå, men skönt att ha det gjort sen i alla fall :)
Har numera planer för valborg också. Har bara sett en brasa en gång i hela mitt liv har jag kommit på, och jag är osäker på om den gången var i en dröm till och med... Stannar väl antagligen inte där så länge, men sen ska vi tjejer gå tillbaka och träffa lite annat folk också :) Blir säkert asbra!

Har i stort sätt bara kollat på tv och målat naglarna sen jag kom hem vid tre. Fick en läxa idag till i morgon som var att läsa några sidor bara så tar det lite senare. Klockan åtta börjar ett nytt program - Klockan åtta hos stjärnorna. Det är nästan exakt likadant som Halv åtta hos mig tror jag, fast att det är kända personer med. Sen ska jag försöka lägga mig innan tio i alla fall, eftersom det blev senare igår. Puss

Bild på mina nya skor:


Spruta

Har varit med Elin idag, mycket prat och skratt :D Sen tog jag bussen in till staden vid fyra för att möta upp mamma och Daniel. Vi åkte till maxi där det fanns en "vaccinbuss" och vi tog spruta mot fästingar. Fattar inte varför jag alltid får en bloddroppe när ingen annan får det. Det syntes ju inte ens på mamma och Daniel. Som tur var gjorde den inte mer ont än gardasil, så var inte så farligt faktiskt :)
Sitter och smsar lite och äter päron. Inte min favorit frukt direkt, men funkar väl ibland. Tänkte nog gå och lägga mig skapligt tidigt ikväll, fast jag ska nog läsa innan och då brukar tiden dra iväg :) Puss och godnatt


The sun always shines on TV

Jag har haft bloggen sen januari 2010 och det här är mitt 701 inlägg. Haha, lite kul bara. Kan inte fatta att jag haft den så länge. Men det är ju kul eftersom jag har massa minnen här. Tänker aldrig ta bort den, för då kan jag ju kolla tillbaka på vad jag gjorde på högstadiet :)
Ställde klockan på åtta och gick upp då. Fast jag vaknade halv åtta, så hade ju inte behövt ställa mobilen. Ska sätta igång med min no sak och sen höra av mig till Elin för hon ska komma och hämta mig på moppen och sen ska jag in till stan vid fyra för att möta upp mamma och ta spruta mot fästingar :( Usch, vad jag hatar det! Har ju nyss tagit sprutor mot livmoderhalscancer och nu ska jag sätta igång med fästingsprutor istället. Förhoppningsvis kommer inte dom göra lika ont. Men det är också tre stycken, fast med större mellanrum mellan varje. Daniel ska också med och ta och sen ska vi till skoaffären uppe på lövåsen och jag ska försöka köpa nya tygskor. Mina är så himla förstörda och slitna. Sen åker jag till Norrköping i maj och där kanske jag köper andra skor :) Puss

weheartit.com



Annandag påsk

Har varit ute och gått/joggat med mamma. Första gången i år som jag bara gick i shorts och linne och ändå så gick vi i skogen och jag frös inte ett dugg. Sista dagen under påskhelgen nudå. Är väl inget speciellt med det egentligen. Haha. Vi ska i alla fall äta tacos framför Körsslaget klockan åtta. HEJA KATRINEHOLM! Nu ska jag kila upp och träna lite styrka och sen duscha. Puss


Enda påskbilden jag hade :)

The story of us

Now I'm standing alone
In a crowded room
And we're not speaking
And I'm dying to know
Is it killing you
Like it's killing me?
I don't know what to say
Since a twist of fate
When it all broke down
And the story of us
Looks a lot like a tragedy now

En vecka, sju dagar

Idag är det exakt en vecka kvar med tandställning! Känns konstigt faktiskt. Kommer kännas tomt efteråt och jag kommer nog sakna den lite i början, men sen kommer jag vara så otroligt lycklig efteråt för jag har haft ett helvete med massa skavsår och sånt. Har till och med ett nu... Hade vax på inatt så den gick ner lite, så gör inte lika ont :)
Men inte nog med det så fyller jag år samma dag också! Tror det inte är någon som missat det här eftersom jag säger det så fort det dyker upp i huvet, vilket är rätt ofta, haha. Längtar som fan i alla fall :D
Sitter just nu och lyssnar på musik och gör läxa. Den ska ju vara inlämnad på onsdag, så vill få klart den idag så att jag kan ta det lugnt i morgon för det är ju sista dagen på lovet. Vet inte om jag och Elin skulle träffas då?
Igår så brände jag mig nästan i solen såg jag när jag kom in. Liiite röd, men mest brun! Asnice :D Fast det är ju rätt farligt med solen, men jag sitter inte och försöker bli brun liksom, jag sitter för att det är varmt och skönt. Inte för att det gör någon skillnad, det är ju lika farligt för det ;)


Tre från förra gången jag satt på trappan (i strumpbyxor, haha) i solen och gjorde läxa. Några dagar gammal.

Pilotglasögon

SÅ SNYGGT med pilotglasögon. Vill ha ett par, måste bara hitta några som jag förhoppningsvis passar i. Dessa tre är från HM och finns i dessa tre färger (Korall, silver och guld)

Det bästa i livet är gratis

Var hos mormor igår kväll och åt gott och så. Bjöds på massa godis och rabarberpaj, som jag tyvärr va tvungen att tacka nej till. Men jag klarade mig fint utan. Går faktiskt bättre och bättre och är inte lite sötsugen längre. Fast när man är lite småsugen så är det ju i vanliga fall så himla enkelt att bara ta några godisbitar och så, och det är nog det jag saknar mest. Tog en morot istället, men det är ju inte lika gott ;)
Satte mig ute i solen efter att jag ätit frukost i morse och läste lite och sen vid ett cyklade vi (jag och Daniel, mamma och pappa gick) till farmor och farfar där vi var bjudna på mat och det var mycket gott. Spelade kubb med Daniel när vi blev lite rastlösa och jag vann! Haha. Sen har jag suttit i solen i tre timmar i sträck nu och jag får aldrig nog av det. Bara älskar det! Har nog fått lite färg skulle jag tro också. Skitbra!
Ikväll ska vi grilla grillspett (min idé) och det är sååå gott :D Hade tänkt att springa idag, men det är så varmt så jag orkar inte och jag måste nog "ladda upp" mer innan i så fall. Alltså dricka massa vatten och äta något mättande. Och det hade jag inte gjort, så jag sket i det helt enkelt. Ska försöka göra det i morgon istället. Jag får väl springa spåret där det är skugga om det är för varmt för att springa i solen.


Glad påsk

Har pysslat om mig själv lite idag (ansiktsmask mm) och suttit ute i solen en massa :D Jag och mamma va i Ingvaldstorp en snabbis också och jag fick en blomma med mig hem! Sen har jag gjort en adokado-efterrätt-sort-of-thing till familjen :) Fått lite läxa gjort och sånt där. Om en stund ska vi åka till mormor och äta påskmiddag. Slänger in dagen outfits. Bytte bara till ett annat linne nu när jag ska iväg. Lite smycken och sånt och inget smink, sen tar jag skorna med klackar till mormor. Roooligt. Puss
(Måste bli bättre på att ta outfit bilder. De ser ju inte bra ut... Blir ofta i spegeln lite snabbt.)



(Skulle egentligen visa dragkedjan, men håret blev i vägen. Haha. Här ser ni det annars :))

Sitter ute på trappan och tänkte att jag s...

dsc07379 (MMS)

Sitter ute på trappan och tänkte att jag skulle blogga från mobilen lite. Jag har det hur bra som helst! Njuter av att kolla på brorsan som jobbar. Haha. Närå, men jag har gjort lite läxa och hållt på med kameran lite :d och så hoppas man ju kunna få lite färg, men vet inte om man kan få det i april? Det kanske man kan! Dum som jag är sitter jag med strumpbyxor så jag kan ju inte räkna med att få någorlunda brunare ben iaf. Men orkar inte ta av de. Ikväll ska vi till mormor och fira påsk och äta påskbord som vi göra varje år :) snart går solen bakom ett träd så måste flytta mig en meter. Tänker minska bloggningen så länge det är fint väder, så vi hörs när vi hörs. Puss!


River flows in you

Har inte blivit mycket till bloggning idag, men det är min blogg och jag gör som jag vill! Haha :) Dagen har tillbringats med Elin :D Gick upp halv tio och satte igång att baka bröd till frukost! Sen när det var klart sa jag till Elin att komma hit och äta frukost med mig :D Dock var klockan tolv då. Haha, men allt smakar ju godare när man är hungrig ;) Just nu sitter jag och lyssnar på lugn musik men ska nog ta och kolla på tv resten av kvällen. Går ju massa filmer nu under påsk, så någon bra måste man ju kunna hitta och kolla på :)
Tycker den här låten är så himla fin, så här är videon. Det är nog många som hört den, men den är så vacker :)



Thanks mama!

Kolla vad mamma kom hem med alldeles nyss :D Och det är bara till mig! Plus en honungsmelon, körsbärstomater, avokado och citroner. Hon vet vad jag gillar :D Och några färska räkor också, var det ju! Blev helt överraskad, men detta ska jag äta nu under påsk. Blir lättare nu att inte äta godis och så! UNDERBART.

På bilden: Jordgubbar, nätmelon, granatäpple.


Tryck på bilden


Some random

Efter att ha ätit en liten onyttigare "sak" igår så bestämmer jag mig för att fortsätta med det här godisförbudet jag har. Men det var inte så farligt i alla fall, förutom att det var grädde och digestive i. Haha, men kände mig svullen eller nåt efteråt. Vet inte hur jag ska förklara. Men när jag äter nyttiga saker känner jag mig inte så i alla fall, så jag fortsätter helt enkelt med det.
Vaknade ganska nyss och såg att solen sken och det var 15 grader i skuggan! Men när jag går ut på trappan så förstördes allt. Det luktar nämligen inte gott utomhus. Koskit eller grisskit eller nåt. Fyhelvete vad jag hatar att bo här ibland. Kan ju inte tänka mig att det skulle lukta så inne i stan direkt. Jag hade tänkt sitta där och äta frukost, men nu sätter jag mig inne i alla fall, men får hoppas att lukten försvinner helt eller åtminstone lite så jag kan sitta där ute lite senare :)




Just nu: Hundtricket


Drömmer mig bort

Men hur gott ser inte det här ut då!? Fy helvete vad det är svårt att avstå från sånt här! Jag vill börja äta sånt här igen och sluta vara så jävla nyttig, men ändå så vill jag inte för jag har gjort upp ett mål. Men nu är det påsk och snart fyller jag år (ska dock ha smörgåstårta istället för tårta då) och så det är vår och jag är såhäääääär sugen på en muffins! Vet inte hur jag ska göra. Antingen så peppar jag mig själv att fortsätta eller så slutar jag, men då har det varit helt meningslöst att ha godisförbud. Har avstått från sånt här i en månad nu tror jag. Eller det kanske inte ens är det... Åh, jävla skit -.- Känner mig inte ett dugg peppad längre och även fast jag nästan har gått ut och gott varje dag sen jag började så känner jag mig inte starkare eller vad man ska säga. Känner mig bara trött. Får tänka några dagar helt enkelt. Kanske bara är i en svacka eller något. Puss ♥



Alla bilder från google


Ny kategori

Har gjort en ny kategori - träning och hälsa. Eftersom jag har skrivit om sånt lite oftare nu, så tyckte jag att jag lika gärna kunde göra en kategori. Där publiceras allt som har med träning och hälsa att göra. T ex tips eller bilder på nyttig mat/mellanmål mm :)


Toppen på idre fjäll förra året!

Onsdag 20 april

Vaknade vid tio och kollade lite på tv i sängen, men sen blev jag så hungrig så jag gick ner och åt lite grann och nu kollar jag på tv här nere istället. Känner mig jätte trött, har inte sovit så jätte bra under hela lovet. Jag brukar sova länge på lov, men jag vaknar typ mellan 7-9 oftast. Idag ska jag försöka skriva på min no fördjupning, kanske till och med göra klart den :) Tänkte sitta ute och skriva den, men solen är inte framme och jag vet inte om den kommer fram heller. Lite synd.
Igår kväll var jag ute och gick med mamma och pappa. Benen orkade inte riktigt, men det kanske de gör idag för jag ska försöka gå ut och springa. Eller åtminstone gå :) Ska nog göra en kycklingsallad till lunch om vi har grejer till det! Annars blir det rester eller nåt annat.





Mellanmål

Min nya grej har blivit keso. Smakar ingenting, men ändå så är det gott på nåt vis, haha. Har aldrig riktigt vågat smaka det förut för jag trodde det var jätte äckligt, men det visade sig att det inte var så! Så skadar inte att smaka på olika grejer :) Har t ex börjat tycka om fetaost. Fast det gillade jag när jag var mindre och har börjat gilla det på nytt. Men ett litet tips bara, testa keso! :) Jag tror det är nyttigt, det är ju typ ost och många äter det när de vill gå ner i vikt (vilket jag inte försöker), så borde vara det. Hur som helst; värt att prova på!

På bild: Knäckemacka med ost och keso + vindruvor


Blå


2 steg från paradiset

Övernattade hos Elin igår. Vi var ute och fotade lite och hoppade lite studsmatta och sen gick vi in och gjorde fruktsallad och kollade på Avatar! Gick och la oss efter det och sen idag åkte vi in till staden och gick runt i affärer och jag fick med mig lite smågrejer hem och så köpte jag och fixade i ordning en försenad present till mamma som fyllde år för någon vecka sen. Jag blev nöjd och hon blev glad, så det blev ju as bra! Kreativiteten flödade! Haha! Men lite påhittigt och tidskrävande var det allt ;) Gick spåret med mamma och pappa vid åtta, sen har jag kört liiite styrka och sen blev det duschen. Hade varken ork i ben eller armar så blev inte så mycket till träning egentligen. Bättre än inget :) Just nu ligger jag i sängen och lyssnar lite på Håkan Hellström. Hade tänkt göra något/några tidsinställda inlägg så det ska jag sätta i gång med nu :)

Berglunds

Efter att jag har ätit middag hos farmor och farfar, som varje måndagkväll, så drar jag mig mot Berglunds! Elin kommer hämta mig på moppen :D Första gången jag åker för i år, så himla kul!  Sen ska jag övernatta där och i morgon drar vi oss mot staden och kollar lite affärer och umgås. Har lite grejer jag måste köpa också. Exempelvis nya skor. Vi ska kolla på Avatar, eftersom jag vill det. Haha! Har bara sett den en gång och det var länge sen jag såg den, så varför inte :D Ha det bra! Puss ♥

 

Bilden från Elins blogg. Syskonkärlek på hög nivå :D


Vädret är på topp!


Cool, javet! ;)

Lunch

Ja, som sagt, mitt nya nyttigare liv...


Outfit måndagen den 18 april

Hej! Var ju på bio med Tillan och två till igår. Filmen var as bra :D Robert Pattinsson var lika snygg som vanligt. Haha. Kan ju säga att det var mest tjejer i salongen ;) Och det var lika trevligt och roligt att träffa Mathilda som alltid! Vaknade hemma hos henne och gick iväg till bussen vid elva och kom hem för en halv timme sen ungefär. Då bytte jag om till shorts och linne för jag var så varm och det är så otroligt varmt och skönt ute :D Nu ska jag göra en macka och sätta mig på trappen i solen, sen vet jag inte vad jag ska göra. Haha. Vi hörs, puss! ♥


Fear no Darkness, Promised Child

Nu är jag på väg in till stan, till bruden på bilden ♥ Ska kolla på bio, Water for elaphant, med två gossar. Den börjar klockan nio och sen efter det sover jag över hos Mathilda! :) Kommer hem runt tolv i morgon, så innan dess kommer ni inte få se mycket till uppdatering här. Vi hörs!


Önskelista 2011

Jag fyller 16 år om 15 dagar! Men det bästa då kommer inte vara att fylla och få presenter och allt sånt där (även fast det är ganska bra det med!) Det bästa är att jag får bort min tandställning då!!! Då har jag haft den i ganska så precis 18 månader. Och jag har inte haft det lätt, haha! Har nämligen fått skavsår överallt efter den och blåsor som nästan slitits bort... Fräscht, ja vet! Men i alla fall så blir det att fira lite extra för det :D  Inget att klaga över.

Det här är det jag önskar mig:
Nagellack, parfym, ny mobil (den på bilder är min nuvarande), påslakan, pengar och fallskärmshoppning!
Det bästa är att jag nog kommer få hoppa fallskärm! Pappa tycker det är as kul att jag vill göra det så han och jag kanske ska göra det tillsammans :D Fast ingen annan i släkten, familjen och en del av mina vänner vill inte att jag ska göra det. Men om jag inte gör det nu kommer jag ändå göra det när jag blir arton ;) It's once a lifetime experience. Det var allt, puss ♥


Vinbär innan blomning

Har suttit på stentrappen i solen i en halv timme. Så skööönt! Sen gick jag runt lite och tog kort. Har börjat överväga ifall jag ska köpa en systemkamera och ha min när jag ska iväg någonstans och inte orkar släpa på en klumpig systemkamera. Men jag vet inte, det är ju rätt dyrt. Men fyller ju år snart (två veckor från i morgon) och då kommer jag nog få lite pengar. Hihi :)

PW

Vaknade tjugo i nio och gick upp och åt en banan och drack lite vatten, för sen stack jag ut på en pw. Joggade lite ibland också och det tog 45 minuter innan jag var hemma igen. Nu har jag duschat och ska äta lite mer frukost. Man blir ju inte mätt på en banan på morgonen. Har spelat in Du är vad du äter så ska kolla på det! Jag gillar att kolla på såna program, man kan väl säga att jag blir inspirerad. Fast de är ju tjocka... Men man kan lära sig så mycket om hälsa och sånt och det gillar jag!





Weheartit.com

Körsslaget

Sitter och tänker på hur jag ska få pappa att betala för Spotify Premium, nu när de ändrar... Jag vill verkligen ha det som det är nu, men jag vet inte hur mycket det kostar per månad. Någon som vet?
Har kollat på körsslaget ikväll. Grymt katrineholm! Tyvärr så åkte Team Lisa och jag tyckte de var bra ikväll och de var mina favoriter. Efter Katrineholm såklart! :) Ska nog ta och göra lite popcorn och sätta mig framför tv:n nu. Puss ♥



I morgon: Water for elephants


Iksu - Djurgården

Vaknade runt tolv idag. Rätt skönt, ja! Gick upp och åt frukost och kollade på barnprogram, haha. Ska peela ansiktet, äta och gå ut och gå. Men vet inte i vilken ordning. Det är innebandy på tv nu, så kanske tar och äter till det :) Iksu - Djurgården spelar. HEJA IKSU! 5 - 4 just nu :D Puss ♥


Outfit fredagen den 15:e april

Riktigt usla bilder. Bättre än inget alls, antar jag. Det var ju länge sen jag la in outfit/facelook, så fick bli en sån. Och så har jag ju inte bloggat så mycket idag heller. Nu ska jag gå ner till föräldrarna och se vad dom har för sig! Fresten så är jag ensam barn nu i några dagar för brodern är i göteborg, men hur länge vet jag inte. Puss ♥


It's funny when you're dead how people start listenin’

Har inte gjort någon nytta sen jag kom hem. Ätit en fet macka som mamma köpt, ätit mat, spelat piano (kan början på If I Die Young!) och slösurfat. Glömde bort min nu mera dagliga pw... Kom att jag skulle gå ut vid åtta, men då började ju Vampires diaries, så blev att kolla på det istället och sen orkade jag inte gå ut, plus att det var på väg att bli mörkt och jag är trött och har ont i nacken. Där har ni lite dåliga ursäkter!
Personligen har det varit en helt suverän dag! ;) Började med idrott. Fast det gick inte så bra, det är därför jag har ont i nacken, haha. Men vi höll på med norska på svenskan och det är ju lite småkul! Sen var det matte och ja, matte är ju matte. På lunchen spelade Mathilda och jag pingis i dazzet i alla fall och det var väl höjdpunkten på dagen! Kan säga att vi tränade magmusklerna rätt så bra ;) TORR HUMOR, säger jag bara. Det är den bästa humorn! Tror Mathilda håller med mig om den saken! :) Vi hade något slags vm mellan Malmer och Lindegren på ett ungefär. Haha. Sen kollade vi film på engelskan. Forest Gump. Rätt bra film faktiskt. En grej som händer är att lill killen i filmen gör ett ljud av nåt slag och jag höll på att garva ihjäl mig för det var precis så jag lät när jag var mindre! (innan jag kunde prata) Och killen var ju retarded. Men försökte att inte störa klassen så det kom tårar istället. Haha! Gick ner på stan med Sandra och Elias efter det och gjorde Sandra sällskap på forssjö bussen. När jag kom hem så åt jag en macka (på bilden).
Har varit/är på så bra humör, men det kan ju bero på att det är påsklov nu!!! Så himla skönt, dock måste jag plugga lite. Men det kommer inte förstöra lovet så det gör väl inte så mycket antar jag. Puss ♥


Bilder: Första och andra av mig. Sista av mamma. (Hon envisades att ta kort på mig när jag åt, så vad jag man inte för att göra mamma glad. Haha)

I could be the king you could be the queen and I love you long time so you know the meanin

Kom hem för en liten stund sen. Var hungrig och hittade vindruvor i kylskåpet! Gud så gott :D Har inte hänt så mycket idag. Vanliga lektioner och varmt väder! Synd att solen går bort så fort man kommer hem och hade tänkt sola lite eller i alla fall sitta ute i värmen. Ikväll är det träning. Tyvärr kommer vi inte bli så många eftersom en stor del av vårat lag går i musikklass och har vårkonsert ikväll. Vi kommer inte bli mer än 4 i alla fall och i värsta fall blir det bara jag. Men då får jag komma hem lite tidigare och kan kolla på Du är vad du äter, för det missar jag eftersom det börjar när träningen slutar och jag hinner inte hem till början. Kollar på reprisen på lördag/söndag (?) istället :)
På skapligt bra humör pga av att det bara är en dag kvar i skolan nu sen är det looooooooov! Hur skönt?! Snart fyller jag år också och det betyder att jag får bort min tandställning samma dag :D Det är inte många skoldagar kvar till sommarlovet heller. LÄNGTAR!!
Det var allt jag hade att säga, puss ♥


Powerwalk musik

Har varit ute på en 40 minuters pw med mig själv nu ikväll. Det var skönt att komma ut :) Har duschat och väntar på att mamma ska hjälpa mig med att plugga lite för jag sitter fast, det går inte framåt ens lite grann. Här är två låtar som får fart på mig när jag tränar (just nu):

+ den här!



Livet leker och jag springer naken i staden

Kom hem för lite med än en halv timme sen. Har ätit en banan och sitter och lyssnar på lite musik! Rätt okej dag idag måste jag säga. Fick nämligen tillbaka nationella som vi hade förra veckan och det gick suveränt! :D Sen fick jag tillbaka en till engelska grej som jag fick vg+ på. När jag fick den så sa min lärare att hon tyckte jag hade utvecklas jätte mycket från sjuan, för då nådde jag knappt G och nu ligger jag nära MVG. Kan ju inte gå bättre just nu! Och får ju inte glömma "insidenten" i matsalen. Det var mer än roligt! Måste lära mig att behålla maten i munnen, HAHA.
Fast vi hade nationella i morse och jag vet inte ens om jag gjorde rätt för jag fatta inte riktigt och mina vänner hade ju inte skrivit alls samma sak... Så är lite nervös att jag inte blir godkänd i det, men allt annat i engelskan går ju bra så det är nog ingen fara! Och musiken gick bra idag också. Vi spelar ju egna låtar och jag kan min nu, bara att jag måste lära mig att sjunga ut... Bara sätta igång att träna så det blir bra när jag ska spela upp det. Tror jag är tondöv eller nåt...
Nu ska jag plugga till so provet som vi har i morgon. Sen ska jag försöka hinna med en promenad innan det blir mörkt ute, men det tar ju ett tag innan det blir det nu för tiden, vilket är as bra!! :D


Boyfriend

Gillar ju egentligen inte s k pojkband, men den här har fastnat på hjärnan. Så störande...


I'll forget the world that I knew, but I swear I won't forget you

Har precis kommit hem från en promenad med mamma! Har längtat efter att få börja röra på mig igen. Fast jag hade bara löpartaights så det var jättekallt om rumpan. Men det var skön luft eftersom det nyss regnade lite. Ska duscha nu, sen ska jag ta en banan och mamma ska hjälpa mig lite med att plugga till so provet. Kommer nog kolla på tv innan jag går och lägger mig. Ska försöka sova tidigt så att jag inte är allt för trött på nationella i morgon!
Dessa två tog Elin på mig (Jag sitter ner för att jag fryser och visste inte vad jag skulle göra åt det. Har jag för mig...) när vi va hemma hos henne och fotade lite i höstas! Söt, ful, galen? Avgör själv :)


Can't you hear, can't you hear the thunder?

Kom hem för en halv timme sen ungefär. Packade upp och ställde mig i köket och stekte ägg! Tänkte göra två äggmackor, det är ju inget onyttigt med det! Tog ett mörkt bröd till och med :) Gott är det ju också! Dagen har varit bra. Började klockan nio som vanligt och pluggade lite so innan med Elias. Hann med att kolla på lite roliga klipp på youtube också... Vilket liv :D Idrotten var kul för vi spelade volleyboll, sen gick det ungefär som vanligt på tyskan och sen på lunchen fick vi sällskap av två lärare... Haha, det var ju trevligt ;) Sen var det so och det var lite roligare än vanligt, kanske för att jag satt mellan två sköna killar ;) Sen svenska och matte. Rätt vanlig dag, men ändå är jag på bra humör :D Ska äta mina äggmackor nu och plugga. Fick också reda på att vi inte behöver lämna in no fördjupningen på fredag, så kan lägga den åt sidan och ägna mig åt so:n nu! Puss


Tack för allt, vännen ♥

Har varit så otroligt trött idag. Somnade vid tolv och vaknade klockan fem och kunde inte sova sista timmen tills klockan blev sex. Så fem timmar har jag sovit. Det kändes hela dagen. Ögonlocken ville liksom bara åka ner... Men solen piggade upp lite grann. +18 grader är ju inte nåt att klaga över! Har pluggat idag också, dock inte lika mycket som igår, men jag är så trött så orkar inte nånting egentligen. Som vanligt på måndagar åkte vi till farmor och farfar och åt och jag cyklade dit för att få den lilla motionen jag behöver. Tar typ 2 minuter att cykla (om ens det) så snacka om motion... Men hann inte ta en promenad så fick bli så istället. Kallas daglig motion har jag hört! Har precis duschat och tänkte lägga mig. Har bäddat med nya lakarn så kanske jag sover bättre, vem vet :) Det lär jag veta i morgon.
Fick förrensten tillbaka mitt matteprov och det var tydligen ett bra resultat enligt läraren, eftersom det var ett svårt kapitel :) Nu ska jag fixa lite och sen sova :) Godnatt ♥


Du gör min dag till det bättre ♥

As many times as I blink I'll think of you tonight

Tänkte bara tala om att jag lever! Har inte uppdaterat bloggen på hela dagen, det märktes på statistiken (som är som den ska igen). Började dagen med rågflingsgröt och en knäckemacka! Och JA, jag har börjat mitt nya, nyttigare liv och det går alldelses utmärkt! Sen började jag plugga och gjorde det enda fram till lunch och fortsatte sen efter det också... Tog nån paus ibland och gick ut en stund i solen! Sen gick jag in och fortsatte, så jag har pluggat nästan från jag vaknade till klockan sex ungefär. Har gjort massa frågor i so:n och börjat lite smått på mitt fördjupningsarbete i no:n, så känner mig rätt nöjd :) Klockan åtta åt vi varma mackor (jag åt en nyttigare variant utan ljust bröd, eller en var mörkt bröd, hehe...) och kollade på Mästarnas mästare. Rätt åkte, för jag gillade inte han för man hörde aldrig vad han sa. Haha!
I morgon ska jag till skolan igen och det känns bra. Har varit väldigt tråkigt att vara hemma hela veckan utan sällskap hela dagarna. Är nog helt frisk nu också, men jag vågar inte riktigt börja träna än för jag vill inte riskera att bli sjuk igen. Men kanske tar mig en liten promenad i morgon om jag hinner! :) Puss


Vår feelings


Nionde april

Jag har i princip stått i köket hela dagen. Som en liten, gammal gumma... Haha. Men jag tycker det är kul så jag gör det gärna :D Och så blir ju mamma och pappa glada som slipper laga mat också ;) Gjorde en bulgursallad till lunch. Dock så gillar inte min familj vegetariskt, hehe, men jag själv vill ju bli nyttigare så tänkte försöka få med dem på det också. Tror jag inte kommer lyckas, men ger det ett försök! Sen gjorde jag någon slags hallon/apelsin smoothie som bara innehöll frukt. Den var faktiskt god! Sen lagade jag middag också. Hehe. Roooligt ;) Har hunnit med att fota krokusar och pluggat lite nu ikväll också och just nu kollar jag på Rosa Pantern 2 på tv och chattar lite med min fina vän Tillan :D



Statistiken

Jag brukar aldrig ha problem med blogg.se, förutom statistiken. Så här ser kan det se ut och gör det nu:


7/4, 7/4? Idag är det ju 9/4, så idag och igår fattas? Brukar ta någon dag tills det ser ut som vanligt igen, men lite störande är det ju eftersom det inte stämmer.

Annars så har jag ätit mackor med ost och tomat och färskpressad juice (gjorde själv alltså), inte illa alls! Brukar ta kort på mat som ser god ut, haha! Så jag lägger kanske upp en bild sen ;) Sen har jag tvättat ansiktet och haft peeling och lite så. Så nu känner jag mig fräsch och pigg och jag känner mig inte så himla förskyld längre. Jag är nog helt frisk om ett par dagar, får jag hoppas i alla fall! :) Puss

This is not the time or the place for broken hearted, cause this is the end of the rainbow

God morgon! Jag vaknade nyss och kände mig rätt pigg faktiskt. Träffade mamma när jag skulle gå till toaletten nyss och när jag började snacka så upptäckte jag hur hes jag var. Lät inte ens som jag. Mamma sa: "Har du varit på konsert eller?" Haha. I alla fall så kände jag för att lyssna på lite musik så satte på datorn :)
Igår kväll kollade jag på Vampires diaries och efter det kollade jag på några avsnitt av One tree hill, tills klockan blev tolv ungefär. Då somnade jag. Åt inget godis igår. Åt en apelsin bara och det räckte faktiskt, kände mig inte ens sugen på godis så det här kanske inte blir så svårt i 2 månader! Vi får helt enkelt se.
Ska nog gå ut lite idag och tar nog med mig kameran. Vi har nämligen en stor "fläck" på gräsmattan som är helt täckt med krokusar! Bilderna jag tar kommer upp idag :)

Förövrigt har jag börjat lyssna på Sunrise Avenue lite extra och tycker de är såå bra! Forever yours, Hollywood Hills och I don't dance - Värt att lyssna på! Sen ska jag nog ta tag i min spegel idag och torka av den, för det är dags för det ser jag! (Har varit i månader...)


Från mitten av mars.

Vi kan se solnedgången

Sitter och chattar, lyssnar på musik och kollar lite bloggar och sånt där :) Det kliar i min hals så jag börjar hosta och när jag hostar får jag ont. Så ligger det till, kul. Har mina extra starkta halstabletter, så klarar mig rätt bra ändå. Ikväll ska vi grilla och jag tror jag äntligen börjar känna smaker igen! Tar det som ett tecken på att jag kommer bli frisk snart :D Och då är det bara att sätta igång med träningen, för nu har jag bestämt mig att det inte blir något godis, kakor, chips osv under 2 månader! Med ett undantag; min födelsedag, men det är enda gången :D Är faktiskt riktigt taggad efter att ha suttit inne i flera dagar nu och så börjar det ju vara soligt ute också! Stort +

Förövrigt så hittade jag ett par bilder på ett linne jag beställde från hm för flera månader sen. Mycket enkelt. Kärlek alltså ♥


Nationella engelska

Åkte in till skolan fast att jag hade liiiite feber. Tog en ipren och hoppades på det bästa och så att jag skulle klara nationella lite bättre. Det gick väl sådär, hade lite svårt att koncentrera mig ibland och glömde liksom bort att lyssna på hörövningen ibland... Kan ju inte hoppas på ett superbra resultat direkt. Sen efter det så åkte jag hem för jag mådde dåligt. Just nu är jag helt seg i huvet och trött (lock för öronen och ont i halsen också...) Mår lite illa och det gjorde jag på bussen också :s , men kan bero på att jag inte har ätit sen klockan sex. Ska nog äta och sen kolla på one tree hill. Eller kanske sova... Men troligen kommer det inte bli så ;)
Tänkte också nämna och upplysa er om att Elin och Simon har 6 månader idag. Grattis till er! :D ♥


Nyttigt i glas

Börjat mitt "nyttiga liv" redan lite grann. Testade ett liten mellanmål med yoghurt, hallon och hackade nötter. Jätte gott! Och var inte ett dugg sugen på godis efteråt. Kommer bli fler gånger, helt klart. Mamma har gjort ungspannkaka så ska ta och äta det snart. Mycket gott! Sen ska jag försöka göra färdigt svenskan och skicka in den så jag får det överstökat :)
Mår inte helt bra än, men helt klart bättre, så i morgon går jag till skolan! :D Främst för att vi har nationella prov i engelska på morgonen. Sen om jag mår dåligt efter det så åker jag hem, men vi har bara en lektion kvar efter det så det kommer nog gå fint!


www.lavitadilovisa.blogg.se

Är med och tävlar om en bikini från www.brandsinfashion.com hos denna tjej :) Klicka er in där vetja! Hon ger bra tips inom träning/hälsa/kost! :)


Bild från Lovisas blogg :)

Detta tycker vi om Mathilda

Sådär ja! Nu har jag gjort ett träningsschema som innebär träning varje dag och inget onyttigt får ätas! Har inte bestämt när jag ska börja, men blir troligtvis när jag blir frisk. Sen är det ju påsk... Får helt enkelt se hur det blir då med allt godis ;)
Kanske lägger upp det på bloggen senare, men det är inte så intressant för det står mest NÄR och VAD jag ska träna. Och vad jag ska ersätta allt godis och de med :)  Funderar också på att göra en ny kategori (kost och träning), men tar det nog lite senare.
Har skrivit några rader på svenskan och nu ska jag äta. Puss ♥


Stockholm-Båstad

Känner att jag skulle behöva ha den där "shoten" som pappa gjorde till mig igår. Lite tjock i halsen och så kliar det i halsen så jag hostar för det... Sen är det lite snorigt och så, men annars är det väl rätt bra ;) Ska i alla fall gå till skolan i morgon. Vi har ju NP i engelska och jag vill göra det så jag har det gjort. Bara inte mitt mående påverkar resultatet så kommer jag bli nöjd :)
Nu ska jag ta och äta lite frukost och kolla på Stockholm-Båstad som jag missade i söndags. Sen ska jag försöka göra någon läxa vi har, om jag orkar :)

Ola Rapace


Grattis mamma

Pappa gjorde i ordning en "varm-apelsinjuice-ingefära-shot" till mig förut. För att "rensa ur systemet" som han sa. Trodde det skulle vara äckligt eftersom ingefära är så starkt, men det var inte så pjåkigt. Gick att dricka utan problem! Slemmet i halsen släppte faktiskt lite! Sen gjorde jag lite päronbitar (får ju inte bita av direkt pga tandställningen) och satte mig framför tv:n med mamma och kollade på Arga snickaren. Och ganska nyss åt vi tårta för att mamma fyller år idag. Grattis!! ♥




Sverige får nya pengar

Ja, då ska vi tydligen få nya pengar här i Sverige. Dock är det inte förrän 2014-2015. Tycker det verkligen lite onödigt, bara fler sedlar att hålla reda på. Har ju hänt några gånger att man lämnat fram fel sedel i kassan... Och nu blir det ju större chans att man gör det. Men bättre det än euro, för det vill jag absolut inte byta till!

"Riksbanken har tidigare beslutat att 2 kronorsmynt och 200 kronorssedel skulle införas.

På 20 kronorssedel hamnar Astrid Lindgren, På 50 kronor blir det Evert Taube, 100 kronor Greta Garbo, 200 kronor Ingmar Bergman, 500 kronor Birgit Nilsson och på 1.000 kronor-sedeln hamnar Dag Hammarskjöld.

När det gäller mynten kommer 1-kronan, 2-kronan och 5-kronan att bli mindre och lättare än idag, medan 10-kronan behålls oförändrad. 1- och 2-kronan tillverkas av kopparpläterat stål medan 5- och 10-kronan tillverkas i legeringen Nordic gold."




Love you

Sitter och chattar lite och kollar på tv och äter chokladbollar! Riktigt nice, dock mår jag inte tillräckligt bra för att njuta av det lika mycket som jag skulle gjort om man varit frisk. Är jätte sugen på att gå ut och springa eller ta en promenad eller vad som helst utom att sitta i soffan för det har jag gjort i tre dagar nu. Verkligen jätte tråkigt. Har skrivit några rader på svenska arbetet idag också. Kanske inte blir så himla mycket efter i skolan eftersom jag gör lite (det kan kan/orkar) hemma nu :) Börjar få lite ont i huvet, ska nog hämta lite vatten och hälla i mig. Puss

RÖSTA HÄR


Body Scrub

Har precis kommit ut ur duschen. Tänkte att det skulle göra mig lite piggare, men det gjorde det inte. Gjorde mig bara tröttare. Men nu luktar jag gott i alla fall! Haha. Testade min body scrub som jag fick av Elin i julklapp (Tror jag det var?). Har aldrig haft body scrub nån gång, så tyckte det var dags att prova. Man kände faktiskt skillnad på huden efteråt och det trodde jag inte att man skulle göra. Men super bra och skönt var det i alla fall! :) Kommer göra det fler gånger!



Frukost smoothie

Vaknade för ungefär en timme sen. Är helt tjock i halsen och snorig idag. Men kanske en liten förbättring från igår i alla fall :) Tog och gjorde mig en smoothie till frukost med hallon, yoghurt och havregryn. Saknade dock bananen, men vi hade ingen så det fick bli utan. Hade havregryn för att det blir mer mättande då! :)





Är du med mig tjejen? IGEN :D

Det var inget Halv åtta hos mig pga av ishockeyn. Tog glassen och la mig framför min tv i rummet och kollade på Simpsons och Family guy istället. Det var ju inte helt fel det heller. Förresten är jag jätte sugen på chokladbollar. Dock blir jag nästan anfådd av bara tanken på att göra de, men om jag är lite piggare i morgon kanske jag gör några stycken :) Fast har börjat tänka på att kanske vara hälsosam fram till sommaren. När man ligger i sängen helt utslagen med en stor skål med glass och ser en tjockis som tränar på tv brukar det bli så. Tror det var något nytt program, det heter i alla fall I used to be fat. Men eftersom jag är sjuk så kan jag inte börja med det än, men kan ju ägna det en tanke åtminstone :) Tanken är att jag inte ska äta godis, chips, fika eller glass i så fall. Fast kanske någon glass ibland (pinnglass/strut), det är ju ändå vår/sommar så det hör ju till och det vill man inte missa. Men så får det nog bli. Och promenader och joggingturer på det! Men som sagt; börjar inte än :)

RÖSTA HÄR




LOKA med smak av vatten

Har proppat i mig lite mat. Tyvärr så smakade det ingenting. Har 1.5 liters loka flaska fylld med vatten på bordet bredvid och har bestämt mig för att dricka minst en sån per dag nu när jag är hemma. Det är ju bra för det mesta, både ytligt (hud och hår) och för kroppen. Så varför inte? :) Det värsta är väl att jag inte har druckit halva än och jag började dricka vid lunch... Och så blir jag så himlans kissnödig. Men jag fortsätter dricka ändå!
Väntar på att Halv åtta hos mig ska börja. Lite synd att det var säsongsavslutning förra veckan så de börjar sända avsnitt från 2009. Men det fungar ändå, så länge jag inte har sett de. Ska nog ta lite glass till det också :) Puss och kram




I detta fall; bara vatten

Mathilda Åstrand

Den 15:e maj åker jag och Mathilda till norrkööping! Då ska vi shoppa sommarkläder som attan och ha hur roligt som helst. Kanske man köper sig en klänning eller två till skolavslutningen och balen också. Japp, så äre! Du betyder massor, Love you girlfriend ♥


Söt är hon också, både nu och då ;)

Omröstning

Omröstningen Vad vill ni se mer av i bloggen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


(Tidsinställt) Maybe one day

Untitled

[Byxor, skor, linne, armband, hårband - allt från hm]

By me


Förskylning

Mår inte speciellt bra, kanske till och med sämre än igår. Näsan rinner hela tiden fast att jag snyter mig. Vart kommer det ifrån?! Haha. Har gjort färdigt min tyska presentation precis och skickat till min lärare. En grej klar! Vet inte om jag ska göra lite svenska. Jag orkar inte men det kommer bli jätte stressigt annars om jag inte gör någonting alls på det... Åh varför skulle jag bli sjuk när vi hade mycket? :/ Har lust att gå och lägga mig så jag slipper må dåligt, men är inte så trött så kommer ändå inte kunna somna... Ska äta snart också, men maten smakar ingenting. Kul för er att läsa om hur dåligt jag mår... Eller inte. Sköt om er!



Snödroppar

Jag borde egentligen sova just nu. Följer inte mina egna råd som jag brukar ge till de som är sjuka. I morgon ska jag försöka bli frisk! Mycket protein, frukt, vatten, sömn och ett och annat tv-tittande. Ska väl inte vara så svårt att fixa. Ska också plugga lite grann, men inte fullt så mycket. Det orkar jag inte. Om jag orkade hade jag ju gått till skolan i morgon. Näsan har börjat rinna nu också och ena näsborren är täppt - sjukt irriterande!
Vi hade tydligen fått tillbaka våra matteprov idag och jag är lite sugen på att få mitt, men det kommer jag inte få förrän fredag. Får vänta helt enkelt. Nu har jag inget mer att skriva än att det troligen kommer bli många inlägg i morgon om jag har tråkigt (NÄR jag har tråkigt). Är så tråkigt att vara hemma, blir så ensamt...


Fotograf: Elin (Grymt fin!)

Tänk om jag hade hela HM i min garderob...

Ja, tänk om! Älskar hm. De flesta av mina kläder är nog från hm skulle jag tro :) Går in där och kommer alltid ut med någonting. Skulle vilja ha hela världens pengar och köpa hela hm typ... Dock skulle jag behöva en större garderob då ;) Men det är i alla fall en liten dröm jag har!



Fisherman's Friend

Detta är vad jag knaprar i mig just nu. Näsan har börjat rinna också och jag känner mig fortfarnade lika hängig. Jävla skit!


Orange




(Tidsinställt) Summer day

Summer

[Jumpsuit, skor, armband, väska - allt är från hm]

By me


Hängig

Åkte hem från skolan, så kom hem nån gång innan tolv. Hatar när man mår dåligt och inte kan ta någon buss hem förrän flera timmar framåt. Kände redan i morse att jag inte mådde så bra, men som vanligt så går jag till skolan i alla fall. Och så hade jag bara sovit 6 timmar och jag brukar sova mer än det. Och på toppen av allt så hade/har jag mensvärk...
Förra gången jag åkte hem från skolan hade jag feber på morgonen, men gick ändå... Hur smart är det på en skala? Jag hann baka bröd (ensam, nån storts matlagningsprov var det kanske?) men det var jobbigt. Fick typ svett anfall eller nåt, fräscht... Efter det bestämde jag mig för att åka hem, men var tvungen att vänta på bussen en halv timme. Då följde mina grymma vänner med mig ner till Peder och jag fick ligga i vilorummet en stund. Sen kom jag som sagt hem klockan tolv :) Har ätit lite och ska bara ta det lugnt nu, känner mig hängig och lite yr, så finns inte mycket att göra. Har ingen feber i alla fall, fast det kändes som det i skolan.


Bild från februari. Pappas facket-tröja ;)

Ändrat

Nu har jag ändrat lite granna i bloggen :) Ny header och bakgrundsfärg. Sen fixade Mathilda rubrikerna (Nytt typsnitt och streck under) :D Får duga för ett tag i alla fall, sen ska jag fixa en header med lite färg i sig och bilder som jag själv har tagit, för bilderna jag har nu är från weheartit. Man blir så inpirerad av den sidan, underbar!

Före:


Efter:

All i want to say

All i want to say

[Linne, halsband, skor,solglasögon - HM, Short - härifrån, Ring - cocoo.se]

Collage by me


More crocuses

Just nu är mormor och Gun här. Daniel har fått lite presenter och så har vi fikat :) Johan kanske kommer senare ikväll, men han jobbar helg tror jag, så han kunde inte komma nu. Har nästan gjort färdigt tyskan. Har bara lite kvar att skriva och sen ska det ju renskrivas. Men det ska vara klart i morgon tror jag... Men kanske kan göra klart i morgon kväll och sen skicka det till henne :) Det löser sig! Ikväll ska jag läsa färdigt svenska boken. Har sagt det länge, men ikväll SKA jag. Sätter mig nog och läser en bit nu faktiskt. Puss


(Tidsinställt) At the beach

Day at the beach

[Skärp, linne, short, väska, solglasögon - allt är från hm. Flip flop - polyvore]

By me


Spring in black and white



Minnen ♥

Sådär ja! Nu har jag rensat musiken i min mobil. Från 53 låtar till 8, så nu ska jag börja lägga in nytt och fräscht istället! Gjorde dock en mapp i Spotify som fick heta "Borttaget från mobilen", ifall jag skulle ändra mig :P Har också rensat och kollat igenom mina bilder på datorn och hittade lite bilder som väcker en hel del minnen :) Snart ska jag också sätta igång och plugga, men först fixa låtar och göra mig i ordning! Puss ♥


ÄLSKAR DIG PLUTTEN

Daniel, 18

Vaknade vid nio och låg kvar ett tag. Känner att jag mår bättre idag :) Så det kanske inte blev värre än igår, kanske bara blir bättre nu. As bra i så fall :D Idag ska jag plugga och göra klart några grejer och sen kommer några från släkten hit vid halv fyra och ska fira Daniel, för han fyller arton år idag!! GRATTIS
Kanske bloggar lite om jag får tid, annars kommer det ett tidsinställt inlägg klockan tre :) Här har ni en helt sjukt bra låt! Ha det bra, puss.


Live your life and stay young on the floor

Har blivit rätt mycket bloggning idag! Har inte haft så mycket att göra eftersom jag inte har mått så bra idag. Känns faktiskt liiite bättre just nu :) Förut idag så ringde Elin mig och var jätte glad för hon skulle ut och åka första rundan med moppen i år och frågade om jag ville hänga med. Men då mådde jag inte alls bra, så orkade inte hänga med :( Men villeeeee! Men jag hade ju inte tänkt vara sjuk så länge ;) så får åka med henne snart :D
Sömn är väl det bästa botemedlet, så ska nog snart gå och sova :) Kanske tar och läser lite innan jag släcker och så. Måste läsa ut den där jävla boken alltså!
Dessa är tagna nyligen, ser väl inte ett dugg sjuk ut, eller hur? :D


Krokusar

Var ute och tog lite luft förut, eftersom jag suttit inne hela dagen. Det var skönt! Mer än +10 vafan :D Tog med kameran och hittade lite krokus och snödroppar. Ni får fler bilder nån annan gång för nu ska jag kolla på körslaget! Heja katrinehoooooolm


(Tidsinställt) Outfit sommaren 2011?

Längtar till sommaren så sjukt mycket! Längtar efter att kunna gå runt i short och linne och veta att det inte är någon skola på flera veckor, att hitta på vad man vill, att vara fri från läxor, vara uppe sent på natten, sola och bada och bara VARA! Så otroligt skönt :D Och för er som inte vet så är sommarlovet 10 (och en halv?) vecka långt i år, så blir många dagar att ta vara på och hitta på roliga saker. Minns sommaren 2010 när Elin, Jossan, Alexandra och jag tältade vid sjön och våra utflykter med mopparna. Och övernattningen hos Elias med vännerna! Sjukt roliga tider det var, och det kommer förhoppningsvis upprepas i år :D Plus massa, massa annat!!

[Linne - hm. Shorts - hm. Skor - polyvore. Solglassögon - hm.]


Vitamin booooomb

Sådär ja! Nu har jag gjort fyra tidsinställda inlägg. Bara på collage som jag gjort på Polyvore.com. Älskar den sidan! Ett kommer upp ikväll klockan 19, de andra tre syns på bloggen söndag, måndag och tisdag klockan 15 :) Riktigt nice om ni frågar mig.
Slängde ihop en hallonsmoothie nyss! En bomb som jag hoppas gör mig pigg och kry, för just nu mår jag inte bra alls. Halsen gör ont men jag har i alla fall inte feber, så det tar nog inte så lång tid innan jag mår lika bra som igår! Fattar inte hur man kan bli sjuk över en natt. Kände ju inga tecken på det igår kväll eller någon gång tidigare...
Förövrigt chattar jag med Mathilda om lite allt möjligt. Otroligt att vi alltid har något att snacka om eftersom vi i princip gör det hela tiden. Nästan i alla fall ;)
Tryck för större. ↓ Har redan haft den här bilden på bloggen, så ni får en miniatyr bara :)


Tre från weheartit.com

Jag mår uselt idag. Har ont ÖVERALLT. I benen, ryggen, öronen, halsen. Benen viker typ undan under mig när jag går och jag vill bara ligga ner. Farmor och farfar är här just nu och vi har bjudit dom på mat och så har dom gett Daniel en present. Han fyller 18 år i morgon :)
Lite kort sådär :) Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Ha det!




Sam Tsui

(Tidsinställt) Mathilda visade mig denna mysiga kille med en underbar röst. Kan inte sluta lyssna :) Han gör mest covers, men han har nog en o en annan egen låt. Favorit låtarna är Don't Want An Ending och If I Die Young. I alla fall - MYSIG var ordet.

Vampires Diaries

(Numrerna står bara för att jag skrev vad alla hette, inte för att jag tyckte ettan va snyggast osv. Oliiiiiiivia ;))

No one else can speak the words on your lips

Tjeeenare, är på skapligt bra humör! Vet inte varför. Kanske för att det har gått bra i skolan med vissa ämnen. Eller faktiskt alla. Eller kanske för att jag är lyckligt lottad :D Tänk va livet kan vara bra!! Haha.
Började dagen med idrott och då körde jag hårt ska ni veta! Eller hårdare än vad jag brukar kändes det som i alla fall. Det var riktigt roligt :D Sen var det dags för svenska och sen hade vi matteprov och det gick faktiskt bättre än förväntat. Sen på engelskan så gjorde jag klart ett antal frågor för att sen få reda på att de som inte var klara fick läxa, men inte jag inte! Gick ner på stan med Sandra och Jakob efter skolan och väntade på bussen. Snackade med Elin om allt möjligt på vägen hem. Minns inte ett dugg av vad vi sa, men något roligt som vanligt var det säkert :D
Och jag får ju inte glömma att berätta att jag har HEMSK träningsvärk i lår, rygg, mage och rumpa. Men jag var inte ensam för det var många i klassen som hade det också... Dock var det från gympan igår för de. För mig var det från matchen igår. Så fort jag rör mig så klagar jag och säger att det gör ont. Inte så värst roligt för de som får höra det, men det är inte roligare för mig så ;)
Första april också. Mathilda misslyckades med att lura mig, men kort efter så drog hon ännu en lögn och den gick jag på! Nu kan jag inte längre säga att ingen kan lura mig första april. Tack Mathilda... Snackar med den fina flickan på msn lite granna och väntar på att klockan ska bli åtta så jag får se ännu ett efterlängtat avsnitt av Vampires Diaries. Lite godis till det skulle inte sitta fel heller :)
Ska nog börja göra lite tidsinställda inlägg. Tänkte att man kunde passa på när man har "inspoo" (som Mathilda sa) så behöver inte bloggen ta skada när man inte har det för då har man lite inlägg förberedda liksom. Hur smart är inte det?!
Blev ett långt och ointressant inlägg utan bild. Borde verkligen fota lite :) Men en bild från google kanske man kan hitta.

Tycker första bilden inte är lik Damon. Men han skulle passa som en "snäll och rar"-typ :) Fast kanske inte i serien. Det är ju mer Stefans stil. Andra bilden var bara fin tycker jag :)

RSS 2.0