it feels like i just woke up


Slutade klockan 12.45 som vanligt och dagen flöt på bra. Historia på valfritt ställe, skriva upp frågor på NK och ett test på engelskan. Spenderade en timme i bussen på vägen hem och passade på att skriva historia och hann nästan färdigt och gjorde det sista nu och skickade in! Så himla skönt. När jag kom hem var det fortfarande jättefint väder och sol, så sprang en runda på 3.5 km och insåg att jag inte har kvar min kondition längre. Varför har jag varit så lat? Ångrar det verkligen nu. Sen lagade jag en god middag till familjen, vilket uppskattades. Nu är jag i sängen och kollar på Halv åtta hos mig på play och ska strax duscha och sen lägga mig och koppla av framför One tree hill och njuta av att vi inte har något mer plugg nu.

fanny lyckman


imfancy.blogg.se
Var helt inställd på att tillbringa kvällen med att skriva på historian, men upptäckte att jag glömt boken i skolan och kan inte göra mycket utan den. Blir betydligt mycket mer att skriva imorgon. Gick en sväng på stan med Elin efter skolan och fick med mig lite naturgodis hem. Nu ska jag träna! Pussar

back on track


Upptäckte en glugg mellan mina framtänder igår och min ståltråd har varit lite konstig de senaste dagarna. Fick en tid hos tandregleringen och spände ihop dem igen. Tråden hade tydligen lossnat på två ställen, så om jag hade väntat längre så hade fler tänder flyttat på sig. Hemskt ifall jag skulle få tandställning igen. Annars så gick första skoldagen efter lovet rätt segt och nu ska jag fokusera på historia arbetet några dagar. Känner mig rätt så glad ändå eftersom våren börjar komma nu. Fattas bara värme, men har hört att den kommer snart?

för det är du


Åkte på en spontan tripp till Ingvaldstorp med mamma klockan elva och köpte nya blommor till mitt fönster. Hade nya krukor att fylla och en vissen ros att byta ut. Bytte gardiner, damsög och fixade lite. Så nu är det lite mer vårigt i mitt rum. Pappa lagade mat på muurikkan och vi satt i solen och åt och hade det jätteskönt. Nu ska jag föra över bilder på mina omformaterade usb-minnen och ta tag i plugget som jag har skjutit fram alldelses för länge. Pussar

en bild ifrån sälen


Tredje dagen jag tog en promenad med bror innan frukost. Åt både frukost och lunch framför Bring it on och sedan har jag tränat lite till och duschat. Pappas goda fisksoppa till middag och melodifestivalen-mys med Mathilda över skype. Underbara lördag.

helt kär



city and colour

Har fixat lite med designen, men ingenting verkar duga för tillfället, så tar en paus och fortsätter någon gång när jag känner för det. Klockan är redan två, så ska släcka och sova nu. Tänkte mest tipsa om denna man. Otroligt skön röst och fina låtar. Klicka på bilderna och lyssna själva :)

2012 wishes

Har så otroligt många drömmar och önskningar. Om jag bara hade tålamodet att utföra åtminstone några. Något jag har drömt om väldigt länge är att bli bra på löpning. Tänk om man kunde ta tag i det i år. Jag har inte riktigt orken på något sätt. Tyvärr. Men ju mer jag skriver/pratar om det, ju mer vill jag springa. Springa minst en mil och ta ut mig riktigt rejält. Vilken känsla!


Vampires diaries

Någon som vet när det börjar sändas på tv igen??


Fredag, 24 februari

Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan och ska strax gå och väcka Daniel och ta en promenad tillsammans idag igen. Underbart väder ju! Sedan ska jag baka mandelflarn som vi ska ha till ikväll för då ska mamma och jag laga trerätters till hela familjen. Förhoppningsvis kommer det bli gott! När vi kommer tillbaka från promenaden så tänkte jag träna lite, dock vet jag inte riktigt vad jag ska träna. Men det får jag se då. Ha en bra idag!

Promenad

Daniel drog med mig ut på en promenad vid halv ett. Det var väldigt skönt och vädret kan man ju bara inte klaga på. Blå himmel, knappt någon snö och sol! Han skulle arbete lite hos farmor och farfar, så jag följde med dit och umgicks med dem, hjälpte farmor med en grej och de bjöd på fika. Trevligt! Blev även lite rikare på detta besök. Wonderful. Daniel och jag ska laga mat till familjen senare och ikväll är det träning. Känner mig inte speciellt taggad inför det just nu, men ska träna lite extra efteråt vilket känns bättre. Nu ska jag slänga ihop något litet mellanmål och ev slå på en film. P&K


Hemma!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och har redan packat upp mina väskor! Känns skönt att ha det gjort, eftersom jag vanligtvis brukar ha de stå på golvet i minst en vecka... Började mitt sportlov med att åka till Sälen med mamma, pappa och Elin från lördag till onsdag. Det var jätteroligt, men nu är det skönt att vara hemma. Är lite mör i kroppen efter all slalom och längdskidsåkning. Sex timmar i bil är ju inte heller det roligaste, så nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig. Raka och smörja benen och krypa ner i mina nya lakarn framför One tree hill. Pussar


Those days you remember

Har gått rätt segt idag, mest pga huvudvärken jag fick när jag kom till skolan skulle jag tro. Tog en tablett vid lunch och sen försvann den! Slutade några minuter tidigare, så skyndade mig för att hinna med en buss. Kom hem en timme tidigare! Just nu sitter jag i sängen med Sune sovandes bredvid (plutten ♥) och pratar med Elin i skype och planerar morgondagen! Kommer bli sjukt roligt att åka iväg med henne i några dagar! Har lite packångest och ska hinna med lite grejer innan jag går och lägger mig. Måste gå upp tidigt imorgon, men skulle tro att jag inte kommer få många timmars sömn. Men vad gör väl det när man ska sitta i en bil i ca 6 timmar.

Har även rensat kameran på ungefär 1 år gamla bilder och omformaterat minneskortet. Höll på med mina usb-minnen också, där jag hittade massa roliga filmer och bilder. Här är bara ett fåtal av alla, men dessa dagar kommer jag alltid minnas. Kommer ihåg precis hur det var och hur roligt jag hade! Så himla roligt att hitta bilder som väcker sådana minnen :) Nu ska jag fortsätta packa och prata mer med Elin. Ha ett bra sportlov!


old pics from november 2010

För fyra månader såg jag ut såhär. Antar att jag är mig lik förutom hårfärgen. På något sätt saknar jag den, fast jag trivs i mörkt också. Sorgligt nog så har färgen redan gått ur jättemycket tycker jag. Har haft väldigt mycket plugg den här veckan, men nu har jag bockat av flera grejer. Natur provet igår gick bra och så har jag hunnit med ett svenska arbete på 1223 ord, samt ett engelska arbete på 767. Förstår inte ens hur jag orkar. Har i alla fall lärt mig att med rätt inställning kan man göra bättre ifrån sig. Därav var jag på bättre humör igår kväll än jag när jag kom några timmar innan. Kom hem två timmar tidigare idag efter att ha gått på stan med Daniel ett tag, så nu ska jag kolla på några avsnitt av One tree hill och senare åka upp till träningen!


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Dagen till ära


My favorite boys

Allt känns så jävla bra just nu! Dagen har flugit förbi och massa roligt har hänt på vägen. Livräddningen gick bättre än jag trodde det skulle göra och resultatet på matteprovet var över förväntan! Ett C-poäng ifrån A. HELT OTROLIGT. Matte liksom!! Nu ser jag nästan fram emot natur provet i morgon för att jag är på så bra humör! Men är också rätt trött efter simningen, så ska ta och plugga färdigt och lägga mig och kolla på One tree hill. Ha det bra!

Alla hjärtans dag

Sitter i cafeterian med Sandra och äter Alla hjärtans dag-bakelser. Så himla gott! Nästa lektion är simning och då ska jag livrädda. Usch, vad jag hatar sånt. Men det kommer nog gå bra. Sen är det matte sista lektionen och sen ner på stan med Elin. Hoppas alla får en fin Alla hjärtans dag! ♥

That feels so rough


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
Now you're just somebody that I used to know

Gotye

Har håltimme från tyskan just nu, som vi ska ha några tisdagar framöver. Dock så kommer vi ta igen de senare, vilket jag inte ser fram emot. Igår slutade jag tidigare, så kom hem klockan tre istället för fem. Väldigt skönt! Pluggade i ungefär fyra timmar igår och sen la jag mig i sängen och kollade på One tree hill. Efter skolan ska jag och Elin på stan och köpa lite grejer som vi ska ha med till Sälen när vi åker på lördag!!! Ska bli så himla skönt att åka bort och ha med Elin gör det ju mycket bättre!

You were everything that I wanted

Åkte iväg på en spontan tur till Virlången med mamma och pappa. Åkte lite skridskor, grillade korv och hade skönt i solen. Har pluggat ett par timmar nu och det känns faktiskt bra för en gångs skull! Ska kolla på en film ikväll som jag ska skriva om i svenskan och när Daniel kommer hem ska vi äta hamburgartallrik! Mums. Ska även duscha och fixa med lite mer skolarbete. Kramar

 


I keep playing it inside my head

Har varit vaken ett tag nu och ligger kvar i sängen och lyssnar på musik. Ska strax klä på mig och gå ner och äta frukost. Sen ska jag sätta igång att plugga på naturkunskapen, som vi har prov på på onsdag. Måste plugga som attan! Igår var Johan här och vi åt gott och hade trevligt. Kollade på melodifestivalen och det var ju faktiskt bra eftersom de jag gillade vann! (Ulleeee) Ringde och röstade tom, men tänkte mig inte för så plöstligt hade jag skänkt pengar till radiohjälpen. Bra va! Nu ska jag fixa mig, så ha en bra dag allihopa!


Pusselbitar

Du är fantastisk. Grym. Underbar. Dina texter. Din röst. Du. Timbuktu.

She's the man

Väldigt skönt att det är lördag idag. Ska strax sätta mig och kolla på She's the man på kanal 5 strax. En gammal goding som jag har sett alldeles för få gånger. Sen är det melodifestivalen ikväll och det måste jag ser eftersom Ulrik är med! Haha, bara för att han är med. Tycker inte om melodifestivalen så mycket längre. "Det var bättre förr" när det bara var kändisar med och någon vettig person som valde bra låtar. Ha en bra kväll!


Biggest loser Sverige och lunch


Alla gör vi misstag

Igår simmade jag och Elin i drygt 45 minuter. Tiden gick väldigt fort och efter att vi duschat köpte vi choklad medan vi väntade på bussen. Det var ett väldigt skönt sätt att avsluta skolveckan på och sen när jag kom hem åt jag god middag med mamma och pappa. Släckte rätt så tidigt igår kväll efter att jag legat i sängen och kollat på Gossip girl hela kvällen. Så vaknade heller inte så sent, så klädde på mig och gick en rask promenad på ungefär 50 minuter. Jätteskönt! Men nu känner jag mig lite kylig, så ska hoppa in i duschen. Kram


Min kung

Har kommit till skolan nu och väntar på att religionen ska börja. Hoppas dagen går fort för efter skolan ska Elin och jag simma! Ikväll ska jag bara vara hemma och ligga i sängen och kolla på Gossip girl och One tree hill. Haha, låter underbart tycker jag! Vaknade upp på rätt sida idag i alla fall och känner mig mycket gladare än vad jag gjorde när jag skrev inlägget under. Ingen ångest över huvud taget eftersom jag kommit igång med allt. Ha en bra dag!


Sune vid frukosten förra veckan. Så söt ♥

Skriver av mig

Jag är på väg att bryta ihop. Allt plugg vi har gör mig tokig, trots att vi inte har särskillt mycket nu. Jag får prestationsångest och vill ha motivation till att sträva efter högre betyg än E, som jag gör just nu. Jag vill inte nöja mig med det längsta betyget. Jag vill gå färdigt ettan, jag vill få körkort, jag vill fylla arton och jag vill vara glad precis hela tiden. Jag orkar inte känna mig trött, ful och tråkig. Jag vill ha sommar, jag vill bli brun, jag vill åka utomlands. Jag vill göra allt jag drömmer om. Jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut, men vägen dit är betydligt svårare. Allt är lättare sagt än gjort.



It really makes me wonder if I ever gave a fuck about you

Kom till skolan för ett tag sen och sitter med ett gäng från klassen just nu. Börjar med historia 9.05 och då ska vi få tillbaka våra prov. NERVÖST! Sen har vi bara två lektioner och slutar innan ett. Då ska jag hem och plugga ett tag och sen tillbringa kvällen i sängen framför Gossip Girl. Igår fyllde pappa år, så åt god mat och firade honom lite. Han hade köpt en tv också, haha. Så nu har vi äntligen bytt ut tjock-tv:n till en stor platt-tv! Härligt. Nu ska jag prata med Tillan och vänta på att lektionen ska börja. Ha en bra dag allihopa!


Gossip Girl

Har varit en rätt så seg och långsam dag idag, men det är ju måndag, så vad kan man förvänta sig. Åkte hem tidigare från svenskan för att vi får jobba hemma. Dock så har jag inte gjort det och börjar känna mig lite stressad över ett arbete vi ska ha färdigt innan lovet. Åkte i alla fall till mammas jobb och väntade på att hon slutade eftersom vi bestämt att vi skulle på stan en snabbis och sen åka och köpa vantar tills vi åker till sälen! Tog en dusch nyss och har krypit ner i sängen och ska kolla på Gossip Girl. Har gjort det enda sen jag kom hem!


Söndag, 5 februari

Kom till Elin klockan åtta igår och vi kollade på de två första Harry Potter filmerna och hade det väldigt bra! Gick inte och la oss förrän vid tre och ändå sov vi bara till tio ungefär. Idag har vi pluggat, bakat, kollat på Hitta Nemo och gjort våra individuella val! Hade en toppen dag med min bästa vän! Har nyss ätit och ska strax ta en liten promenad med mamma för att få lite frisk luft :) Sen tillbringar jag kvällen framför några avsnitt av Gossip Girl.


Från Elins kamera.

You hid there last time, you know we're gonna find you

Kom hem sent igår, så vaknade inte förrän tolv idag. Känner mig alltid lite seg efter att ha sovit så länge. Har skrivit rätt mycket på religionen nu, så är alldelses strax klar. Skönt :) Hade tänkt att gå en lång promenad idag, men det är så oerhört kallt ute (och inne), så jag struntar i det och hoppas på att det är lite varmare i morgon. Ikväll ska vi äta favoriträtten och sen åker jag till Elin för att sova där. Ska bli roligt! Dock mår jag lite halvdåligt idag. Är nog mest pga hemsk mensvärk. Kryper ihop i hopp om att det ska hjälpa och mår illa, så bara tanken på mat äcklar mig nu. 


Två ifrån veckan.

At the end of the day all we have is who we are

Äntligen är det fredag! Veckan har gått jättefort och i morgon är det precis två veckor kvar tills mamma, pappa, jag och Elin (!!) åker till Sälen. Längtar som attan! Slutar 13.20 idag, så åker ner på stan och väntar på bussen då. Ska köpa en grej också :) Ikväll ska vi till mormor och träffa en del av släkten och ha trevligt. Kommer nog bli roligt :) Nu ska vi ha religion, sen engelska, idrott och samhäll. Ha en bra dag!

Frukost


Har en jobbig dag framför mig, så laddar upp med en bra frukost. Har bl a två prov och sen skulle vi ner till media vid halv ett idag och kolla hur det är att gå där och så. Och det är ju bra eftersom jag valt media, så är ju lite nyfiken. Innebandyträning ikväll också, så jag kommer vara så gott som död när jag går och lägger mig. Men det är ju rätt skönt. Ha en bra dag!

LIFE

You don't stay the same forever. You'll grown. But on the way you’ll realize how wrong you can be about a person and you’ll learn who always will be there for you. You’ll loose friends and you’ll find new ones. That’s how it works. Just remember that you should never regret something that once made you smile. Don't let people hurt you, but when that happens, try to learn from your mistakes and make yourself a stronger person. People will let you down. Don't overthink things. Life's the longest we'll ever do, but it's to short to just think and don't make progress. You'll regret it. Don't create problems that's not ever there because it'll only make things worse. This is LIFE. It's only up to you what you'll do with it, so make the best of it.
Let your dreams be bigger than you fears, and your actions be louder than your words.


Today

Har fått över nio timmars sömn i natt. Hur skönt som helst! Kunde sova en timme längre eftersom jag skulle äta frukost hemma hos mormor istället. Slutade 12.45 som vanligt och gick ner med några från klassen och köpte lite onsdags-fika. Kladdkaka, mums. Gick iväg till bussen sen i solen och nu är jag hemma. Min prins låg och sov i sacco-säcken, så kunde inte låta bli att väcka honom och gosa lite. I morgon har jag två prov och en redovisning + verbförhör. Kommer bli en jobbig dag eftersom vi går till 15.45 och sen är det innebandy träning på kvällen. Men jag överlever för sen är det bara fredag kvar och då ska jag till mormor med släkten och äta gott och ha trevligt. Nu ska jag skypa med Tillan och plugga till proven!



RSS 2.0