Stress

Har varit en väldigt lång dag idag. Nya läxor och mer press. Inte varit så här trött på länge, vill bara lägga mig i sängen och sova i flera timmar. Ska gå och vila en stund innan maten är klar. Sen är det dags för träning. Ingen lust eller ork, egentligen inte tid heller, men jag struntar aldrig i en träning för jag vet hur kul det är när man väl kommer dit och jag behöver träna och inte tänka på skolan för några timmar :)
love u ♥

Shoot for the stars, if it feels right

Hej! Har mycket att tänka på just nu med skolan så bloggen får ligga lite åt sidan när jag inte har tid :) Men vi har historia prov nästa onsdag och när det är över kommer det nog kännas bättre och bli lugnare. Känner lite press inför det provet, eftersom det är första och jättesvårt..
Men i alla fall så var jag med Jacob en stund efter skolan igår och vi gick och fika :) När jag kom hem fick jag inte så himla mycket plugg gjort, vilket resulterar i att det är mer idag. Men fick mycket gjort på lektionen :) Jag har bara haft två lektioner idag och en håltimme (halva klassen hade så) och ändå så har jag huvudvärk och är hur trött som helst. Ska plugga en stund nu och sen duscha och fortsätta plugga efteråt :)

På extra-matten

Lunch 10:30, nästa lektion 13:50. Kuuuul. 3 timmar och 20 minuter. Bara för att vi inte har något språk. Vilket vi inte har i morgon heller, vilket betyder två håltimmar. Men nu är jag och Ebba på extra-matten, för att få tiden och gå och jag vill jobba ikapp lite :) Sen är det i alla fall 2 lektioner kvar (klassråd och svenska). Elin och jag tänkte gå till Sjögrens idag för att jag ska ta syntest där, men hon har slutat och är påväg hem nu. AVUNDSJUK. Men vi ska dit nästa vecka istället! :)


Do we lay, down and die

Godmorgon! Har sovit rätt illa i natt. Vaknade sex och har vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Nu lyssnar jag i alla fall på musik och funderar på att gå ner och äta frukost. Dock är jag inte alls hungrig. Sen ska jag sätta igång med plugget direkt så jag får det gjort! Tänkte höra av mig till Elin också!

hey reality, come and catch me if you can

Otroligt glad. Ser fram emot en söndag med (lite) plugg och träffa Elin en stund förhoppningsvis. Skrivit med Tillan i flera timmar. Klockan är 1:45 och ska sova nu. Julafton om tre månader. Love my life ♥

September 23

Igår var en bra dag. Två lektioner och håltimme. Sen skulle vi ner till stadsparken och lyssna på Gabriel Fors och göra aktiviteter. Dock var det väldigt tråkigt, så Sandra och jag gick på stan en stund och sen tog jag tidiga bussen hem :) Sen på kvällen var det dags för innebandy start och det var roligt! Framför allt att träffa alla och köra som vi brukar! (bäst!!)
Idag var det tre lektioner och hem. Gjorde sällskap med Matilda till stadsbibblan och sen satt jag vid internet där ett tag innan bussen gick. Hade ett trevligt samtal med Olivia på bussen också (hehee ;)) Våran grupp hade redovisning idag också och det gick som förväntat :) Ikväll kommer Johan hit och vi ska äta tillsammans och ha trevligt som vanligt :)

Varm oboy

Sitter och kollar på Vakna med the Voice och dricker varm oboy! Härligt. Bara 3 lektioner idag också (y)

Engelska

Nu ska vi ha engelska och kolla på fiiilm! Sen ska vi ner till stadsparken och lyssna på Gabriel Fors och va med på aktiviteter tror jag. Något projekt mot mobbning. Stannar troligen inte kvar så länge, så kanske kommer hem tre och då är det dags att tagga inför första innebandy träningen!!! Skön dag med två lektioner bara också. Kram!
Bild från klassrummet! Basgrupp 1s affisch. Sötast!

Summer, love, laugh & friendship

Sitter och tänker tillbaka på sommaren och hur skönt det skulle vara med solen och värmen och ledigheten. I nuet vill jag inte vara just nu. Jobbiga läxor och inget liv, känns det som. Vill träffa folk istället för att sitta hemma framför tv:n eller framför läxböcker. Helgerna känns för korta. Drömmer mig bort istället, trots att hösten är här och vintern snart med. Bästa med det är slalom och vantar och halsduk! :)

Godmorgon!

Har precis ätit frukost framför tv:n. Vakna med the voice, som varje morgon :) Sitter och fryser så har en filt om mig, rätt mysigt ändå :) Idag har vi något i aulan klockan nio och sen har vi naturkunskap och engelska, sen slutar vi! Nu ska jag gå och göra mig i ordning, sen cykla till bussen :)

Pärlor

Sitter på golvet i mitt rum och känner mig glad och en aning trött! Ska gå ner och plugga eftersom det inte blev så jättemycket av det förut idag. Sen ska jag mysa med Sune och borsta tänderna och sova :) Laddar inför en skolvecka på fyra dagar. Hur skönt är inte det :D Dock har jag inte lust med tisdag i morgon. Har redovisning också och är inte förberedd ett dugg! Men kommer nog gå bra ändå. Och matte sista timmen lider man igenom.. Tur att onsdagen är efter, haha. Tre lektioner! Nu ska jag packa gympakläderna. Kram

Nyduschad

Hej! Nu har jag kommit hem från stan. Mysigt igår kväll! Dock var några lite småsjuka (bl a jag) och trötta. Vi somnade innan tolv (!) Men vi åt iaf pizza, kollade på idol och sen sov vi i Sandras husvagn. Väldigt mysigt :) Nu börjar jag bli hungrig så ska gå ner och fixa nåt att äta. Sen blir det att plugga de närmsta timmarna. Sjukt tråkigt, men måste. Kram


Mot stan

Vaknat, ätit, duschat, pluggat, ätit. Nu ska jag strax cykla iväg till bussen och sen åka till mormor i Laggarhult och hälsa på Daniel. Sen vid sex, sju går jag till Sandra och har myskväll med tjejerna! Det va så länge sen, så det ska bli jättekul :) Har nog en del att prata om också skulle jag tro. Vi går ju inte i samma klass allihopa längre, så det kan man ju förstå :) Ska gå om en kvart, så ska säga hejdå till Sune nu :D

Just call me by my name

Gick upp halv nio i morse och tog bussen 10.05 till stan där jag mötte upp Mathilda, Emma-Louise (och hennes söta lillebror) och Asia :) Gick vidare för att kolla på Sandras fotbollsmatch. Efter det gick jag hem till Tillan och vi cyklade ner till stan och jag köpte nya hörlurar eftersom katten tuggat sönder mina gamla... Sen gick vi och fikade på Sultans! :) Just nu sitter jag och lyssnar på lite mysig "nattmusik", t ex fast car med Boyce Avenue (♥) inlägget innan. Ska strax gå och lägga mig, för i morgon måste jag hinna med lite plugg innan jag åker in till stan igen :) Fast ska sova så länge jag vill, för vill inte ställa klockan igen. Godnatt!

Starting from zero, got nothing to lose


Vid kyrkan med Elin

Hej! Sitter vid min pc nu och det känns helt ovant efter att bara använt macen i 3 veckor ungefär. Det är tangetbordet, paden, texten, allt. Haha, men jag tänkte lägga in bilder och redigera lite och jag har inte fixat redigeringsprogram till macen ännu, så var tvungen att starta den här gamla rishögen. Haha, fläkten är trasig tror jag för den låter jättemycket (!!)
Idag har det nog varit den mest ovärda dagen. Tre lektioner; engelska, idrott och samhälle. På engelskan kollade vi på film, jag var inte med på idrotten (pga av förkylning. konstigt nog förstod jag inte att jag inte skulle orka, så bytte om och allt.. haha) och sen på samhälle gjorde vi en läsförståelse som tillhör svenskan egentligen, tror jag. Sen lyssnade vi på två presentationer i klassen och sen slutade vi 13:20. VÄRT. När jag kom hem gick jag in i skogen och fotade och hade med mig stativet också! :) Men sen vid kvart över fyra cyklade jag och mötte Elin som kom med en senare buss, så hon slapp gå själv :) Vi cyklade runt lite och fotade lite och sen åt Elin en kräfta. Haha, som jag skalade åt henne. Fegis!
Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag ska upp nio imorn för jag ska till stan och kolla på Sandra och Cassandras fotbollsmatch med Mathilda och Asia och efter det ska jag till Tillan och vi ska nog ner på stan och fika eller nåt :)


Sovmorgon

Har sovmorgon till 09.10 idag! Roligt när man har datorerna och kan sitta med Elin och leka lite ;) Stackars henne som har sovmorgon till 10.20. Inte alltid så roligt att bo 3 mil ifrån skolan.. Men iaf så kommer hon till mig när hon slutat och det ska bli kul! Sen blir det kräftor med familjen och jag ska tvinga Elin att smaka. Haha! Det är ju något man måste göra i sitt liv. (Elin....) Love u ♥

Två SÖTA från dagen

Har suttit några timmar och pluggat nu. Har även haft facebook några cm ifrån mig som blev svårt att avstå ifrån. Och en godispåse lika nära. Men har fått matte och engelska gjort så nu är jag nöjd och tänkte gå och duscha! Men då kommer såklart Sune och lägger sig över mina ben och är hur söt som helst. Vad ska man göra då liksom... ;) I morgon är det en kort dag (slutar 13.20) och sen blir det att vänta på bussen i 50 minuter. Kul... Elin kommer hem till mig efter skolan med en senare buss, och det va ett tag sen vi träffades utanför skolan, så det ska bli trevligt! :D Daniel kommer hem också, så då ska vi äta kräftor med familjen. MUMS ♥

09.15

Sitter i skolan och har historia. Läraren har precis stått och pratat i lite drygt 40 minuter. Är trött och orkar inte va i skolan. Men i morgon är det fredag och sen långhelg! Lediga på måndag ju :) Skönt att få en extra dag + 4-dagars vecka sen :) Nu ska jag ta och läsa egenom en text som våran lärare säger är kort. Den är på 42 sidor...

Tv mys med Sune

Två (och ½) lektion idag! Och skolfoto, som inte gick så dåligt! Härlig fotograf, det värsta är väl om han väljer en när jag skrattar mycket åt han... Hehe. Aja, hoppas inte. Träffade Elin en stund innan jag gick iväg för att vänta på bussen. Åkte genom strångsjö (en timme alltså) och hann med att plugga lite grann och fortsatte sen när jag kom hem. Känns inte lika mycket längre, men det är nog inte så lite heller. Har kollat på tv ett tag nu och nu myser jag med Sune. Så söt när han sover. Annars inte lika söt, haha.
Älskar när han lägger sig i mitt knä :D Kan inte låta bli att lägga upp bilder på honom för han är så söt! Hehe. Ja.. och sen har jag pyjamas tröjan på mig. Skönt!

Historia

Taggar till skolfoto om några minuter!!

I skolan

Godmorgon! Har kommit till skolan och sitter och lyssnar på musik på dator. Är fortfarande sjuk, men vill (faktiskt) va med på skolfotot, så vad gör man inte :) Gick och la mig nio och sov enda till klockan ringde! Kanske därför jag mår bättre idag, men så hostar jag massa istället. Härligt.. Vi kommer bara ha två lektioner idag och så kommer jag sitta på bussen en timme hem, men jag kommer hem en timme tidigare iaf så det är det värt :)

Sune

Är som sagt hemma från skolan idag. Mår nästan sämre än igår. Har iaf sjukanmält mig nu och ska fixa något att äta snart :) Lunch alltså. Vaknade vid åtta och hade svårt att andas för att jag är så täppt och så. Sitter och kollar på tv, något matlagningsprogram. Sånt brukar göra mig hungrig, men har inte så stor matlust just nu. Katten har nyss sovit och börjar bli lekfull igen, så ska leka med den ett tag! Sen ska jag kolla på film :)
Bild från förra veckan

It girl


21.20

Sitter i soffan och kollar på svenska hollywood fruar. Innan var det ensam mamma söker också :) Mår nästan sämre nu än i skolan, så har bestämt att jag stannar hemma i morgon. Men på onsdag måste jag till skolan för då har vi skolfoto. (oh nooooo!) haha. Men tänkte att det är ju bra att vila en dag i alla fall :) kan ju inte bli sämre iaf och det kan det ju bli i skolan. När det är slut på tv ska jag gå och sova. Lääänge. Godnatt!

Sjuk

Sitter i skolan och är sjuk. Skulle vilja åka hem, men måste göra min svenska redovisning som är sista lektionen. Härligt... Längtar hem till katten också! :) Tror jag har feber... ännu värre. Haha, nu ska jag inte klaga mer!
Klassråd och svenska, sen slutar jag. Dock börjar klassrådet inte förrän 13.50. Tycker inte om alla dessa håltimmar. Nu orkar jag inte skriva mer, haha :) Kram

Pappa och jag

Innan vi skulle bort förut visade jag pappa photo booth och vi hade lite kul! Här är ett exempel! Haha. Nu har jag skrivit en liten lapp som jag ska ha på redovisningen imorgon. Har också övat på tyskan, så jag kan den. Inga läxor kvar! :) Nu ligger Sune (som har blivit kattens namn, tror jag) bredvid mig här och sover nästan. Så söt :D
Tror jag har blivit lite sjuk för jag känner mig lite krasslig och har ont i halsen och så. Tänkte lägga mig tidigt så det inte blir värre :) Nu ska jag strax äta och duscha :)

Drar iväg på kalas!


9.22

Godmorgon! Vaknade innan åtta idag och bestämde mig för att gå upp istället för att somna om :) Så har ätit frukost med mamma och pappa och lekt med katten :D Den är helt galen för den va ju ensam över natten. Haha. Nu väntar jag på att Elin ska svara på mitt sms och så får jag se om hon kommer hit några timmar och pluggar tillsammans och så får hon hälsa på katten! :)
Klockan tre ska vi till Kindahl för Malte har fyllt/fyller/ska fylla, haha. Blir trevligt! :)

Våran nya katt!

För några timmar sen överraskade Albin oss och kom hem med en katt till oss! Vi har pratat om att vi kanske skulle få den och nu är den våran! :D Helt överlycklig!! Och den är så fin och gullig och allt det där en kattunge är :D Det svåra är att komma på ett namn nu, men jag tycker Pepsi, Casper, Måns, Sune eller Tusse :D Haha, fast vi är inte helt övertygade om att det är en kille, för det syns inte, hahah. Albin sa att dom hade sagt det iaf, så det lär ju stämma! Är inne själv med den nu, så är lite vakt :D Men det har jag inget emot :D

Gammal outfit

Vaknade 11.45 idag med halsont, som började igår kväll. Men jag mår rätt bra, så jag hoppas jag inte blir sjuk. Det är ju rätt många som är sjuka just nu, känns det som. Men förhoppningsvis håller jag mig frisk. Ska iaf inte träna förrän jag mår helt bra, för det misstaget har jag gjort några gånger och då slutar det med att jag blir hemma från skolan. Hehe.
Idag ska jag plugga och går nog ut en stund också eftersom det är fint väder :) Först ska jag klä på mig och borsta tänderna.
Har inget redigeringsprogram på macen än, så bilderna får se ut som dom gör. Ni får vrida på huvudet :)

nu är falska känslor bättre än inga alls

Hej! Kom hem från Tillan klockan sju och åt lite kräftor och grillad lax :) Satt och umgicks utomhus inlindad i filtar och hade det mysigt. Har också hunnit med att stänga in mamma i tvättstugan efter att hon tog min sista toblerone.. Haha, så roligt har vi det! :D Nu ligger jag och lyssnar på Kapten Röd, Kent och Boyce Avenue bla. Älskvärt ♥ Godispåsen står här bredvid mig i sängen också, men lockar faktiskt inte speciellt mycket. Har övat på tyska glosor också (så duktig jag är!) och är glad för det. Vips! Så känns det inte som om det är lika mycket i skolan. Haha. Dock har jag knappt börjat på min svenska argumentation (muntlig, för klassen) som är på måndag. Men tar tag i det imorgon! Är jätte trött just nu, så ska ta och tvätta ansiktet och sen fortsätta lyssna på musik här i sängen :) Godnatt!

Så fort gick det...

... att tröttna på min design med färg. Haha. Men nu får det vara vitt och tråkigt.

Hos Tillan

Hej! Sitter hemma hos Tillan just nu och käkar godiiis och lyssnar på Oskar Linnros! Får mig att tänka tillbaka på helgen i Göteborg :D Sitter vid våra macar och gör lite olika saker. Trevligt! Sista bussen hem går 18.20 så tar den och sen blir det myskväll med familjen :)

Fredag

Sitter i ett liten rum på duve med Elin :) Hon pluggar och jag sitter och leker lite i photo booth. Undrar om man nånsin kommer tröttna på det? Haha. Idag är det fredag igen! Veckorna går ju jättefort! Jag ska träffa Tillan när jag slutar och sen sticker vi hem till henne :) Ska sitta med datorerna och äta godis, haha :D Nu ska jag ta och öva lite på tyska verben vi har till måndag, om jag minns rätt. Sen tar jag nog och försöker skriva på svenskan. Börjar om 20 minuter så får se hur mycket jag hinner med :)

Håltimme i 3 timmar

Heej! Är i skolan och har haft våran första lektion med macarna. Roande :) Nu har vi tre timmars håltimme eftersom jag inte har språk1 eller engelska idag + raster och lunch också. Men 3 timmar kanske går fort med macarna. Alla har macar nu och dom sitter utspridda över hela duve. Haha. Nästa lektion är svenska, sen tyska och matte. Får se om jag och Elin möjligtvis kan åka med mamma hem, annars blir det bussen :)

Nu är den min!

Äntligen fick vi våra macar idag! Hade bara två lektioner och sista lektionen hade vi inte, så var tvungna att vänta en timme och sen sitta i aulan i ca tre timmar, men så här efteråt så gör det ingenting alls! Sitter vid macen nu och pratar med bla Tillan på fb :) Längtar till fredag då jag ska träffa den tjejen några timmar efter skolan! :) I morgon är ju då första dagen i skolan med macen, så får se hur det går. Lite trögt kanske, men kan den rätt bra nu :) Kunde ju lite innan också. Ska lägga mig en stund på spikmattan snart, men först ska jag ta en frukt eller nåt och borsta tänderna oså. Har huvudvärk, så hoppas den försvinner om jag ligger några minuter på spikmattan.

Kexchoklad

Hej! Skola idag som vanligt och har varit så himla trött och lite smågrinig kändes det som.  Många lektioner, tråkiga lektioner. Vad ska man göra? Just nu sitter jag och har hicka så det gör ont.. Och är sugen på godis! Jag bara äter och äter hela tiden och träningen har jag lagt åt sidan. MÅSTE komma igång nu! Kanske kan dra mig ut på en löprunda i morgon, det beror på när jag kommer hem. Men troligtvis fem :) Då kommer jag hem med en alldeles ny Mac :D Kanske blir att sitta med den hela kvällen istället. Idén om en löprunda försvann fort, haha.
Ska lägga mig tidigt ikväll så ska ta något lätt att äta nu och sen gå och lägga mig :) Blev klar med min "uppsats" om Egypten för ett tag sen, så är jätteglad för det :D I morgon blir det att ta nya tag och börja med nästa uppgift. Den här gången i svenskan.

Bild från igår hos mormor. Godiiis


I laggarhult

Har ändrat lite i bloggen, som ni kanske ser :) ville ha starkare färg och ny header och ändrade lite smågrejer när jag ändå höll på också! Fast det var igår. Idag har jag varit i skolan hela dagen, men fick sluta lite tidigare, så tog bussen till laggarhult. Tänkte hoppa av på stan, men då hade jag fått vänta på bussen hem i en halv timme och det hade jag ingen lust med, så åkte hit till mormor istället. Dricker te och lyssnar på LW ♥ Tänker också på vad jag ska argumentera om på svenskan och har nog kommit på nu! Mamma kommer om en halv timme eller något och hämtar mig och när vi kommer hem ska vi till farmor och farfar som vanligt (har inte varit där på två veckor!), men idag fyller farfar år, så ska dit :) Kanske blir tårta, vem vet? Love it!


Kapten Röd


Klicka på bilden.

-

Hej! Sitter och skriver om forntida egypten och lyssnar på musik :) Har snart gjort hälften av arbetet, så det känns rätt bra. Tar lite pauser ibland, så det tar lite tid att skriva. Hehe, men det är så fint väder ute, så vill inte sitta här inne och skriva hela tiden.
Var ju hos Sandra i fredags, men har inga bilder att visa tyvärr, men det var en bra kväll! :) Kom till henne någon gång efter sju och sen vid åtta åt vi pizza och kollade på fotbollen allihopa. Sandra hade gjort en tårta som vi åt senare också :) Vi lyssnade på massa musik under kvällen också. De flesta åkte hem runt tolv, ett tror jag och då var det bara vi tjejer som skulle sova över kvar och vi var uppe och pratade till fyra-fem ungefär och sen delade jag säng med Sandra under natten :) Vi vaknade tio, elva och då åt vi pizza och tårta till frukost och kollade på Superhjältarna! Gick till mormor och hämtade lite grejer sen tog jag, Emma, Mathilda och Cassandra bussen. Kom hem klockan fyra. Det var en bra kväll och morgon som sagt! :)


Natt

Har varit en toppen kväll hos sandra med tjejerna och killarna :) dock kunde inte alla komma. Eftersom sandra fyllde år igår så firade vi henne och åt pizza och en tårta som hon gjort :) vi överraskade henne med att komma samtidigt allihopa och klä ut oss lite :) det har varit en bra och rolig kväll! Sverige förlorade mot Ungern, men bortsett från det. I morgon ska jag hem till mormor en sväng och hämta mina grejer innan jag tar bussen till stan och sen bussen hem :) just nu är det bara sandra som sover och det ska jag också ta o göra nu! Godnatt!

RSS 2.0