Yey, bra väder till idre!


Nån som kan lista ut rebusen?

För det kan inte jag, och det ska tydligen vara en barnrebus. Illa...

Rebus for Kids

Vindruvor / Grapes / Viinirypäleet / Raisin / Trauben

SVENSKA - ENGELSKA - FINSKA - FRANSKA - TYSKA




I guess I don't know my own strength

Fortfaranade sjuk. Jätte kul. Eller inte... Visst, det är lite skönt att va hemma, men inte roligt när man nyser hela tiden och måste gå och snyta sig och kan inte röra sig för att man typ börjar svettas på en gång. Har i alla fall laddat in bilder från kameran nu så kanske gör några inlägg lite senare, när jag har redigerat lite och så :) Eller i morgon, för jag kommer nog va hemma då med. Men hoppas att gå till skolan på torsdag!


Skulle vilja ha sjukt mycket pengar


PLUS, lovikavantar :)

Förskyld

Om ni har läst inlägget nedan så vet ni att jag är förskyld. Gick till skolan idag, fast att jag inte alls mådde bra när jag vaknade. Så blev helt enkelt så att jag åkte 11.15 bussen hem. Är helt slut och utmattad så nu blir det att va hemma och ta det lugnt tills jag blir frisk. Smsa så mycket ni bara orkar :*

Mår dåligt, är arg och hungrig ....

Blir inte så mycket inlägg i veckan, är så himla trött så orkar helt enkelt inte. Just nu sitter jag i min sjukt snygga tröja (pappas) och har laddat hem en webbcamera eftersom den inbyggda inte fungerar :S Vet inte varför ...? Har också blivit förskyld vilket suuuuuger! Jag ska ju till Idre, jag får inte vara sjuk! Men hinner förhoppningsvis bli frisk. Har gått och lagt mig typ vid nio hela helgen och tar näsdroppar och allt.

I fredags följde elin med mig hem och sen åt hon här och vi kollade på några one tree hill avsnitt :)
Igår var vi hos mormor eftersom hon fyller år i dag :)

Och nu blir jag arg , för korten man tar med webbcameran inte går att ladda upp! :@ Tar bort programmet!



Torsdag - dagen efter onsdag, dagen innan FREDAG!

En vanlig torsdag - m-tid (bestämde spexfotot!) e-tid, so, språkval, svenska, lunch, no, idrott! Har nu kommit på att torsdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. Går också längst då. (15.15) Men det var helt okej dag i alla fall :) Efter skolan gick Mathilda och jag på stan ett tag :) Sen tog jag 16.50 bussen hem och kom på att jag inte har några läxor! La mig i sängen och läste ett tag och gjorde INGENTING efter det :)

I morgon blir det spexfoto! Superkul! (y)

Skolfoto

Kom hem lite tidigare idag! Rätt så skön dag, 3 lektioner och skolfoto. Vilket jag hatar, men vi får väl se om det blev bra sen när man får hem katalogen :) Elias och jag gick till talltullen för att ta bussen därifrån och då spöregnade det, så inte så lyckat, blev verkligen dyngsur. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och tog en vaaaarm dusch! Just nu sitter jag och pluggar lite så att jag kan göra annat ikväll. Kolla på fångarna på fortet ska jag ju göra :)



solros

Tummen upp för pappa som har köpt 4 GB minne till min kamera!
och blev en kort fredag, engelskan blev nämligen inställd så 11.15 bussen hem! riktigt härligt!



Skola

Andra dagen i skolan idag då :) Helt okej! Kul att träffa vänner :) Schemat är rätt bra, har inte jätte mycket att klaga på. Det värsta med att börja skolan är att man inte får sova så länge man vill och lägga sig rätt tidigt, och när man kommer hem så har man fortfarande ingen fritid om man har läxor man måste göra och jag är oftast väldigt trött när jag kommer hem. Men det är ju inte bara jag som måste stå ut. Det bästa är att träffa vänner och så fick jag överskåp :D Haha!
Fredag i morgon! Greeeeeeeeat!


Nån bild bara

pistvakt


jan-e: är du död eller sover du olle?
Olle - jan-e, om du tänker dig följande:
att en person A, ber en person B, att ta person A på brösten. Sen frågar person A person B om person B vill följa
med person A till en plats, där A ska gå på skola.
Jan-e: Ja, olle.
Olle - Tycker du då att person B ska ta följande alternativ:
C: bara följa med person A till plats X
D: bara komma till person A:s stuga innan person A reser
eller E, inte göra varken C eller D?
Jan-e: Om jag var person B så skulle jag följa med till stugan och sen skulle jag följa med person A var pörskans
det än bär av och det är utan att tveka.
Olle: Jaha. Alternativ C och D alltså.
Sven-e: Men om person B följer med person A till plats X så måste B förstå att det snart kommer en liten person F!
Som person B inte hade räknat med i sin ekvation. Och om A går i skola lär det ju bli B som får vagga lilla F
där i nån betong förort, medans A ränner efter hela pörskans alfabetet. Och hemma så gråter person B:s mor
person G och person B:s båda bröder, person H och person I, får slita sina kroppar till slamser. Men vill person B
slippa den mardrömmer då råder jag dig Olle till att välja alternativ E - varken göra C eller D. Godnatt!

Hängde ni med? :D Tycker det är så himla roligt! Bra eller dålig humor? ;)

halv död.

Vaknade för ungefär en timme sen! Sov med öppet fönster så kan ha vaknat av åskan ;) Men jag gick upp i alla fall! Och nu är jag lite halv död känns det som.

Igår va jag med Alexandra och Elin. Vi gick ner till sjön och fotade :) Jag lägger upp några stycken senare när jag har fått dom :) Några finns redan på Elins nya blogg :)

Jag har gjort små ändringar på bloggen, men vet inte riktigt hur jag vill ha det än, men det kommer komma mer nytt. Och en ny header ska jag nog göra. Lägger nog lite mer tid på den än den jag har nu ;)

Kram

ÄCKLIG ! (p.s det är en riktig)

14 augusti <> Fagerön

Har lekt lite med Photoscape med fotona från Fagerön som jag tog igår :) Gillar andra och fjärde :)





13 augusti <> Stendörren








fredag den trettonde

Fredag den trettonde sägs ju ge otur, men jag tror inte på det. Det är som en helt vanlig dag ju :) Och jag har inte mer otur än vanligt. Haha :)

Just nu håller jag på att städa och lyssnar på musik på Spotify! :) Tog en paus och skriver ett inlägg. Jag vaknade halv tio idag och gick faktiskt upp. Jag har inte ätit frukost än och är riktigt hungrig, men jag är riktigt lat och orkar inte göra i ordning nånting att äta ;)

Ikväll,  om det är bra väder, ska vi till Stendörren och ta med mat från Rökeriet och äta där :) Ska baka chokladmuffins som  vi ska ta med också :) Hoppas det inte är så mycket kallare i vattnet än förra gången för då var det riktigt kallt ...

Kanske har jag lite otur för nu funkar inte webbcamen :S


Längtar till idreeeee

På lördag vecka 35 åker vi till idre! :D Så jag går alltså i skolan 2 ½ vecka innan. Känns skönt att ha något roligt att tänka på när skolan drar igång :) Det är så himla härligt i idre. Typ tränar och är ute i naturen varje dag :) Verkligen en upplevelse! Vi brukar bestiga ungefär två berg varje gång. Lite tjatigt när det blir samma berg, så i år kanske vi åker över till Norge och tar ett annat berg!

Här är en bild på stugan vi ska bo i. När vi är där är det självklart inte snö :)
De andra två bilderna är från google. Tänkte göra ett inlägg med mina bilder från idre sen tidigare som jag tog med min förra kamera, men får se när det blir :)



Sitter i bilen på väg hem från nyköpin...

Sitter i bilen på väg hem från nyköping :) har varit där med elin och jag har äntligen köpt ett par jeans :d kommer visa bilder på det jag köpt ikväll kanske :) Ikväll händer det nog inte mycket. Ska bara ha en skön kväll framför tv:n. Tack elin för att du ville följa med! :d <3


Om man är rädd för döden, är man rädd för livet.

Sitter och redigerar lite bilder, bara för att det är roligt :) Det blev inte riktigt som jag tänk mig, för jag tänkte ladda upp en bild som jag ÄLSKAR, men den blev för stor så den gick inte att ladda upp. Så det fick helt enkelt bli dessa bilder :)


Starstruck

Jag är faktiskt lite sugen på att se den här filmen. Den är väl rätt lik en av många Disney Channel filmer, den verkar bra i alla fall :) Och gillar låten!

Idag ska jag ha en skön dag hemma. Ska fixa lite, ha hårinpacking, träna och städa lite kanske ;) Det är bara en vecka kvar tills skolan börjar nu, så jag vill bara ta det lugnt för sen när skolan börjar blir det ju inte lika lugnt. Då blir det att gå upp tidigt och göra läxor typ varje dag. Tråkigt, men sånt är livet -.-'



Klicka på bilden för att lyssna på låten
Klicka på länken för att se trailern

-




Var hos tandläkaren idag, och elin följde med mig :) Efteråt gick vi lite på stan och jag fick med mig lite hem! :) Vi åt på Coffee & Lounge och åkte hem med bussen sen. Tack för att du följde med sötnos<3


tacokväll med Josefin och Elin <3

Hade en mysig kväll med Josefin och Elin i lördag :) Vi gjorde tacos, kollade på Hajen och Grease :) Det blev så att vi sov över också :) Mysigt vare!
(Tre sista bilderna lånade jag från Elin blogg<3)




Bakade muffinsarna som en födelsedags present till Jossan som fyller år idag! Grattis sötnos<3

stendörren, bilder; min kamera

Orkade bara ladda upp två bilder <3 De flesta bilderna var på fåglar typ så det är ju tråkigt. Kolla annars bilderna på elins blogg :)



stendörren, bilder; elins kamera

I torsdags åkte jag, mamma, pappa och Elin till stendörren när mamma kom hem när hon slutade jobbet vid två :) Det var riktigt härligt och rätt varmt även fast det var iskallt i vattnet. Vi kom nog inte hem förrän vid åtta, nio tror jag :)
Fler bilder kommer från min kamera, men här är några jag lånade från Elins blogg :) Gå in och kolla på hennes bilder också :)





hos bästa vän

Just nu är jag hos elin. Jag väntar på att hon ska duscha klart. Vi har varit ute och sprungit och sen ska vi laga mat och kolla klart på "Did you hear about the Morgans" :) Hittills är den riktigt bra! (y)

Ikväll kommer Mathilda, Sandra och Cassandra till mig :) Vi hade tänkt sova i tält men eftersom det regnar blir det nog inte så. Kanske får sova på loftet istället :) Roligt ska det bli i alla fall!


Elin <3


RSS 2.0