Måndag, 30 jan

Ligger framför brasan och pluggar på olika katasrofer på engelska. Förstår inte meningen med det riktigt. Har på mig min op och har min söta kattunge i knät. Dock har han blivit väldigt stor nu! Hela dagen har gått väldigt snabbt. Fick sluta tre så åkte ner på stan och mötte upp Elin och tog en tidigare buss hem. Hade dock ont i huvudet så tog en tablett och gick och la mig en stund. Nu ska jag mysa med Sune och fortsätta plugga.


Blåbärssmoothie

Tog ett 30-minuters pass på cross-trainern och styrketränade i 20 minuter, så nu är jag mör i kroppen. Men det är skönt :) Har gjort en blåbärssmoothie som jag dricker nu och ska kolla sista minutrarna på handbolls finalen. Har haft en jätteskön dag och bara kollat på film och legat i sängen mesta tiden. Pluggade lite matte också. Jag behövde en lugn dag eftersom kommande vecka kommer bli stressig - två prov + läxa och redovisning. Men det kommer nog gå fint! :) Kram

Hello good food


Inspiration från: www.hellogoodfood.tumblr.com

I wanna hold your heart in both hands


Vaknade någon gång innan nio idag, gick ner och ordnade lite frukost och gick upp igen och kollade på Biggest loser. Blev rätt så peppad på att träna, så på eftermiddagen tog jag en pw med mamma och pappa på 40 minuter. Tränade styrka när jag kom hem. Jag mår så bra efter att jag rört på mig! Nu ska jag slå på Tangled för andra gången idag. Hehe. Kramar

Jag saknar dig mindre och mindre


Ligger i sängen och skypar med Tillan. Det har blivit en vana, men det är ju bara så roligt! Haha. Den här veckan har gått otroligt långsamt fast att dagarna har gått fort. Men nu är det i alla fall fredag! Hade en mysig middag med familjen och kollade lite på handbollen. Dock tycker jag det inte är jättekul när inte Sverige spelar, så gick upp på rummet och åt vindruvor istället. Fixade citronvatten nyss och har det bra på rummet. Har läst lite träningsbloggar och vill ha motivation!! Men det verkar ju gå lite sådär. Ska i alla fall ut på en löprunda i morgon. Kramar

Sometimes you gotta fall before you fly


Dagen har gått rätt så fort trots att vi hade håltimme i över två timmar. Körde Last man standing på historian i morse, så det var ju rätt roligt. Engelska lektionen bara drog iväg när större delen av min klass stod och dansade och lyssnade på musik i högtalarna. (Ingen lärare) SA11a, bästa klassen. Kom hem klockan fem och har ätit och packat väskan till träningen, så snart åker jag och pappa upp till hallen. Kramar

LALEH

Ligger framför kaminen och lyssnar på Lalehs nya album. Some good stuff, just sayin'. Strax ska jag sätta mig framför tv:n

med familjen och äta vanlijmunk och dricka te. Tryck på bilden för att komma till albumet. P&K

 


Små tatueringar


Vi hade endast två lektioner idag, varav en var prov. Känns så himla skönt att ha historia provet över nu, och det känns som om det gick rätt så bra i alla fall. Gjorde mitt absolut bästa och nu kan jag inte göra mer än att hoppas på att jag får E. Slutade halv tolv och åkte hem till mormor och åt. Har pluggat tyska sen dess och pratat lite med Tillan. Snart kommer mamma och hämtar mig och så följer jag med henne och handlar mat. Ikväll ska jag nog bara kolla på tv och mysa. Skulle så gärna vilja ha en liknande tatuering som de på bilderna.

Every step that I take is another mistake to you


Har varit en vanlig tisdag i stort sett. Fick reda på igår att vi inte ska ha någon tyska på tisdagar vilket betyder två håltimmar på tisdagar. Inte det roligaste. Mötte upp Elin när jag slutat och sedan åkte vi med mamma hem. Kom hem en timme tidigare att satte mig och pluggade till historia provet som vi har i morgon. Är ju lagom nervös eftersom jag inte blev godkänd på förra (och första) historia provet. Men har pluggat ungefär 3-4 timmar, så det borde ju räcka... Nu ska jag gå och duscha och läsa lite till historia innan jag går och lägger mig. Kram

Måndag, 23 jan


Sitter i cafeterian just nu och har haft naturkunskap, matte och lunch. Väntar på att ha tyska med en ny vikarie eftersom våran riktiga lärare som vi skulle börja ha efter jullovet är sjuk och då har vi inte haft tyska på två veckor. Skönt! Dock ska vi ha nationella i det senare, vilket inte känns lika bra. Det är en lång dag idag. Går till 15.45. Men ikväll ska jag till farmor och farfar och sen hem och plugga direkt! Kram

Semla & nougatrutor


Gick upp klockan åtta och gick en promenad på en timme innan frukost. Det var väldigt skönt! När jag duschat och sådär, så satte jag mig och pluggade på historian och det börjar kännas bättre nu. Känner mig lite lugnare :) Fixade i ordning fyra semlor med mamma till familjen som vi åt framför tv:n. Innan bakade jag nougatrutor, men det var första gången så resultatet blev inte det bästa. Så idag har jag alltså smält i mig lite onyttigt, så min nyttiga period är väl över. Haha. Just nu ligger jag i sängen och väntar på att pappa ska komma hem med pizza. Mums.

I'll be there for you

Tar mig upp ur sängen nu och sticker ut på en morgonpromenad såhär innan frukost. Låter fint! Nya låtar på mobilen också, så det kommer gå super enkelt! Bra start på dagen, så himla skönt. När jag kommer tillbaka ska jag äta frukost och sen träna lite till! Måste plugga massor idag också, men det har jag massvis med tid till, så inga problem! Ha en bra dag allihopa!

Ny hårfärg - skillnaden


Åkte iväg och övningskörde med pappa vid tolv. Gick mycket bättre än förra gången, nu fick jag köra fort och rakt. Helt perfekt eftersom jag inte är så bra på allt annat som utesluter gasen. Haha. Åt mat när jag kom tillbaka och efter det så åkte jag till Elin. Åt lite fruktsallad och kollade på handbollen. Blev lite förbannad på hur dåligt Sverige spelade i andra halvlek. Ligger just nu och lyssnar på gamla låtar av Per Gessle och får lite vår/sommar känsla och väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan äta tacos och mysa :) Här är skillnaden på håret efter toningen. Dock tror jag att håret på vänstra bilden är lite blekt från sommaren.


Åker iväg för att övningsköra!


Lördag, 21 jan

Godmorgon! Vaknade för några minuter sen och nu ligger jag i sängen med datorn och lyssnar på musik. Hade tänkt att övningsköra med pappa idag, men såg att det har snöat och det är troligtvis halt, så jag vet inte hur det blir med den saken. Annars så ska jag träna och träffa Elin!
Igår fick jag sova en timme längre för att jag skulle till tandläkaren så kunde ta en senare buss. Så det löste sig ju fint. Sedan gick jag till skolan och hade engelska i en kvart. Fortsatte med idrott och samhäll och slutade 13.20 som vanligt. Nu ska jag ta på mig kläder och gå ner och äta frukost. Ha en bra dag!

Gammal bild från när vi precis hade fått Sune. Så liten ♥

Mörkhårig

Har suttit i skolans aula hela dagen och lyssnat på en överlevare från andra världskriget och en tjej som berättade sin livshistoria. Det var intressant och tiden gick fort. Fick sluta efteråt, så har inte haft några lektioner idag. Väldigt skönt! Kom hem klockan tre. Fick reda på att jag ska till tandläkaren i morgon 9:10 och missar engelskan där jag behöver jobba, så blev lite förbannad och ringde och kollade om det gick att byta tid, men då måste man betala 100 kr. Hade egentligen en tidigare tid, men tandläkaren ändrade till senare, så det vore ju inte mer än rättvist om jag också fick byta. Men går ju inte att göra något åt, så inget att tjura över heller. Jobbade på engelskan nu istället och nu ska jag ta tag i historian fram tills maten är klar. Sedan blir det träning lite senare!


Onsdag, 18 jan

Första: fika med mamma på Ingelsta för några veckor sedan. Andra och tredje: idag. C&l med Elin ♥


You've got that one thing

Håller på att plugga på historia som vi har prov på om exakt en vecka. Men kände att jag behövde en paus, så tar och lyssnar lite på 1D och skriver här! Hade bokat tid för att färga håret idag, så det var precis det jag gjorde. Har inte vant mig än, så kan inte riktigt säga om jag är nöjd eller inte, men jag tror det. Haha. Tog en fika på c&l med Elin efteråt, mycket trevligt! Ska strax måla naglarna och fortsätta plugga en stund till, sen ska jag duscha och mysa framför tv:n.


Nya musikvideon

Det finns saker jag saknar


Hade som sagt sovmorgon till 10:20 idag. Otroligt skönt att få sova ut. Tog en tidigare buss ner på stan efter skolan och passade på att köpa en handsalva när jag väntade på nästa buss. Pluggade historia direkt när jag kom hem. Gick förvånandsvärt mycket enklare att köra styrka idag också, så körde på lite extra! Nu har jag slagit mig ner i soffan för att titta på handbollen. Sverige-Tjeckien. Ska hämta lite vingruvor nu och kolla vidare på matchen!

I think of you and everything's okay

Har i stort sätt varit en helt vanligt måndag. Fick gå lite tidigare så tog bussen med Ebba och Julia och hoppade av och började traska till mammas jobb. Fick reda på att de två första lektionerna i morgon är inställda så börjar 10:20. Tog bussen in klockan åtta för att sova hos mormor så att jag kan utnyttja den :) Mormor och jag har kollat på idrottsgalan sen dess och det blev ju både skratt och tårar. Det var väldigt fint. Ska titta igenom historian lite innan jag ska sova. Godnatt.


Heart beats harder

Igår kom Elin hit och spenderade dagen med mig! Vi var ute och sprang, lagade mat, kollade på film och hade roligt som vanligt. På kvällen kom Johan hit och vi grillade och hade mysigt framför Morden i Midsomer. Har ätit en rejäl frukost och ska sätta igång och plugga när jag tagit på mig kläder och så där. I eftermiddag ska jag ut och springa igen och ikväll ska jag hjälpa till med maten och halv åtta är det handboll! Roligaste sporten att kolla på enligt mig. Blir tom sugen på att börja spela, men det går ju åt rätt mycket tid, plus att jag skulle behöva åka buss, vilket tar ännu längre tid. Men det skulle nog vara roligt! Finns ca 5 andra sporter jag vill börja i också. Får fortsätta drömma om det och ha dåliga ursäkter till att inte börja.
4 bilder från julafton, redigerade här.


You are my kryptonite


Den här veckan har gått väldigt snabbt. Har ju bara gått fyra dagar, så det kanske inte är så konstigt. Det känns i alla fall rätt så bra att skolan har dragit igång igen. Tillbaka till rutinerna och det där. Har ett jobbigt prov framför mig, annars så är det inte så farligt just nu. Har ätit god middag + efterrätt med familjen ikväll och sen kollade jag på VD. Kvällen fortsätter framför tv:n (och troligtvis datorn också som vanligt). Ska kolla på How to lose a guy in 10 days lite senare. Ha en bra helg!

Onsdag, 11 jan


Sitter i klassrummet med några andra från klassen och väntar på att historian ska börja. Vi fick precis reda på att historia provet är framskjutet nästan en vecka (!!), så nu är det två veckor kvar till provet. Ska ändå börja plugga idag. Idag är det kort dag, så går bara till 12.45. När jag kommer hem ska jag fika lite med mamma och Daniel. Om jag hinner ska jag slå på en film och sen försöka somna tidigt.

Born to die


Första dagen i skolan var helt okej. Har kommit på att det är roligare att gå till skolan än att vara hemma för då träffar man mer folk och slipper vara hemma ensam, även fast det kan vara skönt det med! Satt kvar lite längre på sista lektionen (matte) och jobbade lite extra. Slutade med att jag satt och pratade om det vi ska göra nästa lektion med våran grymma (snälla, rara, gulliga. Dock inte så bra på att lära ut) lärare - T-Bear. Idrotten var faktiskt rolig idag också så fick lite träning för en gång skull. Efter vi slutat tog jag bussen ner till stan, gick och köpte en grej lite snabbt och sen började jag gå mot mammas jobb. Så blev även en promenad på ca 20 minuter. Sen åkte vi och handlade lite frukt, främst till mig, och sen åkte vi hem. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och läsa lite på historian. Klockan åtta ska jag kolla på Systrar i jeans och krypa ner under täcket. Puss

Don't play hard to get, play hard to forget


Elin kom vid halv tre och då gjorde vi i ordning mat och satte oss och kollade på film. Sune gjorde oss sällskap och det var jättemysigt. Har tränat och duschat nu ikväll och funderar på att lägga mig i sängen och börja läsa en ny bok. Hoppas jag blir lite trött av det, så att jag kan somna rätt så skapligt. Skolan börjar ju i morgon, men har inte så mycket emot det. Dock kommer jag sakna att sova länge och slippa passa massa tider osv. Men nu ska jag försöka lära mig att prioritera det viktigaste och inte stressa upp mig inför prov och andra läxor. En sak i taget helt enkelt. Får se hur enkelt det blir, hehe. Det är ju inte min starkare sida. Godnatt!

Frukost


Ställde klockan på 8, men råkade somna om så gick upp för en liten stund sedan. Kanske kan motionera ikväll, man brukar ju somna så mycket lättare då :) Ska nog träffa Elin idag också, så ska höra av mig till henne snart, men först ska jag äta upp frukosten och klä på mig. Ha en bra dag!

Söndag, 8 jan

Har sovit ynka 6 timmar i natt. Ställde klockan på 9.30 och gick upp en halv timme senare. Åt knappt någon frukost, sen satte jag mig någon timme och byggde på pusslet som jag började med igår. Sedan var det dags för Hellner att göra ett otroligt bra lopp på skidor. Somnade en liten stund i soffan med Sune på magen på eftermiddagen också. Gick en jätte liten promenad för att få lite luft och när jag kom hem igen så tränade jag. Känns som om jag kommit igång nu. Fattas dock konditionsträning, men är lite rädd för att jogga för att det är snö och halt och pga min rygg. Men får börja långsamt :)

.

Ja, då har det gått yttligare 7 och en halv timme i skype med Tillan. Ska strax gå och sova, men tänkte blogga lite bara. Var rastlös i morse och gick runt och gjorde ingenting, men så kom mamma med idén att bygga pussel. Så det var precis var jag gjorde. Tog ett 1000-bitars och satt ett antal timmar och lyssnade på musik samtidigt. Riktigt trevligt faktiskt. Tränade förut också och åt god mat med familjen. Fram till nu har jag som sagt suttit i skype med Tillan och kollat på tv. Godnatt


Fredag, 6 jan


Gick upp redan klockan nio idag och gjorde frukost. Hjälpte mamma lite med att lägga lakarn och lite så efteråt. Sen kom Elias på ett spontanbesök, så vi satt och snacka ett tag. När han drog satte jag mig och bläddrade i Jotex-katalogen och nu har jag nog bestämt vad jag ska beställa! Skönt att få lite nytt.

I've waited for a boy like you


Sitter i min fotölj och kollar lite på det som går på tv just nu. Dock vet jag inte riktigt vad det är. Uppmärksamheten är på annat. Åkte till norrköping med mamma klockan tio, men jag hittade inga kläder över huvud taget. Fick med mig lite småsaker som ett örngott till en kudde och blomman på bilderna. Men det var roligt med en mamma-dotter-dag i alla fall, så är ändå nöjd med dagen :) Ska fortsätta kolla på tv nu och ta en dusch lite senare. Puss

23.19



Ligger i sängen med det på bilden och kollar på satc och har det bra. Tidigare ikväll så gjorde jag och Elin en idrottsläxa över skype. Så himla skönt att ha den gjord. Tog oss ungefär 2 timmar att komma igenom 25 frågor, men det kan ju bli så. Har alltid saker att prata om med den tjejen ♥ Ska gå och lägga mig sen, för i morgon ska jag upp vid åtta. Ska åka till norrköping och shoppa tillsammans med mamma. Gud så roligt! Godnatt.

Onsdag, 4 jan


Tog tidiga bussen in till stan i morse och mötte upp Tillan. Vi gick på stan ett tag och sen tog jag bussen till mormor och nu är jag här :) Träffade mamma precis när hon skulle åka härifrån nyss, men hon kommer och hämtar mig vid tre när hon slutat och så följer jag med henne och handlar mat. Nu ska jag fixa nåt att äta och kolla lite på tv.

http://mimmilindegren.tumblr.com/


Do not settle until you get what you want


Det kändes som om hela dagen gick åt för städning idag. Ändå så fixade jag bara mina lådor på toaletten och tvättade av smink och kastade massa gammalt osv och städade en hylla i skåpet i rummet. Men det blev väldigt fint. Började dagen med världens frukost och det var ett under att jag åt upp den eftersom jag inte gillar frukost över huvud taget. Höll mig mätt flera timmar i alla fall. Åt nästan ingenting till middag. Ska träna lite senare och mysa framför tv:n och äta avokado. Mumsss

Måndag, 2 jan

Gick och la mig sent igår så vaknade klockan ett idag. Stannade på rummet till halv tre och sen åt jag frukost och kollade på Elsas värld någon timme eller så :) Tog en promenad med mamma lite senare nu ikväll och tränade lite till efteråt. Kollade på Kronjuvelerna på tv också. Har sett den på bio och tyckte den var bra. Ska alldeles strax gå och duscha, ska bara kolla färdigt på Love actually.

Första januari 2012


Har suttit i säkert flera timmar och rensat igenom hela kameran där det finns bilder sen nästan två år tillbaka. Tyckte jag tog bort mycket, men såg nu att det var 670 stycken kvar... Får nog rensa igen. Men här är några och jag tror att alla är från 2011.
Snön har kommit tillbaka nu, men jag tror jag vill ha vår/sommar istället. I alla fall inte sån här snö som försvinner så fort det regnar lite. Jag vill ju kunna åka skidor. När jag kom hem idag var jag frusen så jag värmde vetekuddar och tog en värmedyna och kröp ner under täcket och kollade på satc. Lite senare kom Elin och gjorde mig sällskap. Nu ska jag kolla färdigt på satc 2 och sen ska jag sova. Puss

Nyårsafton





Min nyårafton var alldeles perfekt. God mat med mamma och pappa, sen åkte jag in till stan. Det blev en asbra kväll ♥

Gott nytt år




Nu hoppas jag på ett bra 2012. Framför allt en ny början och lite förändringar. Ska börja året med träning och något slags godisförbud. Ska troligtvis färga håret också och så blir det lite nya klädinköp under lovet. Nu börjar jag om på nytt. Ha ett bra år!

RSS 2.0