Hos Tillan dagen innan Cypern

Några veckor sen. Har kommit hem till Tillan nuuu. Om ca 6 timmar kommer vi åka iväg mot Arlanda och sen blir det Cypern i två veckor tillsammans!!! WOHO, kommer bli ett minne för livet! Vi hörs om två veckor, ha det bra! 

Packning

Nu har jag packat färdigt!! Började i torsdag.... HEHE. Tar lite tid när man gör massa annat samtidigt och väntar till sista dagen. Ska hoppa in i duschen nu för sen kommer Elin en stund och senare ikväll åker jag hem till Tillan för inatt åker viiiii. 

I love it

Cypern 2009. Idag har jag packat för fullt och är fortfarande inte klar, men får ta resten imorgon! Vi åker redan imorgon natt och det känns helt overkligt. Nyss var det tre månader kvar och nu kan jag inte vara gladare! Kommer ju dock vara det på planet och när vi kommer fram och när vi är där och allt, haha. Två veckor med Tillan i värmen och bada i Medelhavet. Längtar!!! SO EXCITED 

Rökeriet, Nyköping

Kom nyss hem från Nyköping. Hade jättemysigt med familjen på våran favorit restaurang och efteråt gick vi längs med hamnen. Älskar verkligen att göra det, speciellt när det var så fint med solen och allt. Åh, bästa känslan. Mamma och jag har också namnsdag idag, så blev ju en bra dag för oss. Nu ska jag fortsätta lyssna på Ed och antagligen sätta på en må-bra film lite senare. 

You will never know how beautiful you are to me

Är inte alls på bra humör idag. Känner mig deppig och har inte lust med nånting och går bara fram och tillbaka. Går ut, går in och sätter mig vid datorn hela tiden. Vill bara komma bort och jag åker ju till Cypern om 5 dagar, så det passar ju perfekt! Längtar mer än nånsin och det kommer bli så galet kul att åka dit med Tillan!!! Klockan tre ska vi ut och gå en lång promenad, har varken lust eller ork, men jag behöver det. Ikväll ska vi eventuellt in till Nyköping och äta på restaurang, så det blir nog rätt bra ändå. 
 

I'm in love now

Lyssnar om och om igen. Får inte nog av honom.  
 

Karlstad

I lördags åkte jag, mamma, pappa, Daniel och Sofie till Karlstad för att gå på öppet hus på universitet där Daniel ska börja i höst. Vi åkte buss runtom i staden för att kolla på vissa grejer. Det är väldigt fint där och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där. Innan vi åkte hem åt vi indiskt. Nu kom min lilla gammelmormor hit, så ska gå ner och äta rulltårta som mamma och jag gjorde igår! Mums

Forget about the rules and the fear of looking ridiculous

Tillbringade natten till idag med vänner på en höskulle och hade roligt, mysigt och trevligt. Barndomsvänner som hängt med enda till nu, ni är så bra. Pratar minnen och skrattar och bara har det jättebra! Sov knappt en timme och gick upp halv sex, åt frukost och så åkte Elin och jag moppen hem. Gick och la mig och sov i ett par timmar och har faktiskt kännt mig rätt pigg resten av dagen. Nu ikväll har jag, mamma och pappa ätit kräftor och myst ute på altanen och kollat på tv. Mamma och jag tog nyss en kort promenad och det var så himla härligt ute. Det luktade sommar och allt. I morgon blir det eventuellt en sväng till Nyköping för att handla lite grejer tills jag åker till Cypern. Galet att jag åker snart!!  
 
 
 

The sun is always rising somewhere

Igår cyklade jag hem till Elin och var där många timmar. Pratade om allt som vi har missat när vi inte träffats och åt glass och bullar. Mums. Åt middag där innan jag cyklade hem igen. Det var en bra dag! Ska dit idag igen, måste bara vänta tills hon vaknat. Hoppas det går att vara ute utan att frysa idag, det regnar ju inte för en gångs skull! Hoppas hoppas hoppas. 

Every new beginning comes from some other beginning's end

Igår var jag med Tillan. Vi åt pizza på stadsparken och sen cyklade vi och köpte B&J och hyrde en film. Typ världens bästa och roligaste film. New Years Eve. Ska se den lite senare ikväll också, haha. Då ska jag, mamma och pappa göra och äta tacos tillsammans och mysa. Mamma hämtade mig hos Tillan i morse och då åkte vi till mormor för att hämta Daniel och träffa Johan. Kolla på hans nya bil och sen körde Daniel hem oss. Sen dess har vi ätit och nu tänkte jag bara ta det lugnt, men först ska jag höra av mig till Elin. 

I don't want the world to see me

Igår var jag med Sandra, David och Anton i norrköping. Det var roligt trots att jag inte köpte något förutom mat och glass, haha. Väldigt bra dag ändå. När jag kom "hem" så gick Daniel och jag till Ica Nära och jag köpte sån där "egen" sallad. Asgott! Sov över i stan i natt så har duschat och fixat mig precis och ska snart dra iväg till Tillan. Först ska jag ringa mamsen!

3 nya


Boda Borg

Har varit på Boda Borg från öppningstid till ungefär 16:00 med pappa, Daniel och Sofie. 14 banor fick vi och nu är vi hemma med ett antal blåmärken. Men det har varit kul! Har inte ätit något mer än frukost idag (och en yoghurt i bilen) så ska bli gott med lite grillat nu! Ska duscha av mig och slappa i soffan hela kvällen. Väntar på att min trasiga kropp ska få träningsvärk också, jippie! 

Om 20 dagar

CYPERN, AGIA NAPA - Callisto (TILLAN, FATTAR DU?!?!)

Daniel och Sofie

Igår var jag i Eskilstuna med Tillan och gick en stund på Tuna Park och sen vidare till Parken Zoo för att kolla på Ulrik! Hade en jättebra och rolig dag! Fick skjuts till mormor och lite senare kom Daniel och Sofie och hämtade mig och så åkte vi och handla lite grejer till tacos. Efter att vi ätit det gjorde vi en blåbärspaj, åt den och gick och la oss. Imorgon ska vi tre och pappa åka till Boda Borg, det ska bli så himla kul! 
Just nu väntar jag på att Daniel ska komma tillbaka från sin körlektion, så att jag vet hur jag kommer hem idag. Hoppas det fina vädret håller i sig, för då ska jag lägga mig i solen när jag kommer hem. 
Bild från Daniels student

Ulrik Munther

8 juli 2012

It's such a wonderful life

Igår var sista jobbardagen på förskolan. Det kändes lite sorgligt att jag inte kommer få träffa barnen igen, vissa blir man ju helt förälskade i. Fick en blomma (ankan) och de bjöd på glass. Så snällt :) Mamma och pappa har också fått semester nu och det firade vi sen när pappa kom hem! Direkt efter drog jag, Markus, Elin och Josefin till Elias och sen ner till en sjö för grillning och första doppet för min del. Dock är jag nog en badkruka (hehe) och det kom en snok så sprang upp utan att doppa exakt hela kroppen. Jag tyckte i alla fall att det räknades. Hade en jättebra och rolig och mysig kväll med bra vänner. Kom hem ett och gick och la mig direkt. Idag ska jag bara njuta av att jag har fått sommarlov och ikväll ska vi grilla och äta gott. Mysigare kan det inte bli, puss. 
 
 

Välkommen hem, babe

Som sagt, idag träffade jag Elin och vi hade mycket att ta igen! Lätt hänt efter två veckor. Har saknat dig så mycket :) Cyklade en sväng till kiosken och köpte varsin glass och jag köpte även såna där smala ostbågar som jag tänkte gotta på nu framför Allsång på Skansen och Morden i Midsomer. Tisdagsmys med familjen och nu är det bara tre dagar kvar av jobbet. Dock har det varit riktigt roligt idag, till stor del för att jag var på bra humör för att Elin skulle möta mig efteråt. Hihi. Nu blir det mys, puss. 

Off to work

 
Ska strax cykla iväg till jobbet! Bara fyra dagar kvar nu! När jag slutar klockan fyra så kommer Elin vara där, wihooo! Har varit utan henne i två veckor nu eftersom hon har varit i Spanien, så hon kommer väl bara brun som ett as. Men om ca fyra veckor är det min tur! CYPERN!!

Oliver

Igår blev jag inskjutsad till stan till klockan fem, för att träffa de gamla tjejerna - Sandra, Ebba, Emma-Louise och Mathilda. Var alldeles för länge sen vi träffades och det var hur trevligt och roligt som helst! :D Tog cyklarna till djulö, åt pizza och hade trevligt. Vi gick ut och när vi kom hem vid tre (tror jag) så var det dags att sova i Emmas husvagn. Väldigt mysigt! På morgonen gick jag med Sandra till min mormor, duschade och vilade lite och åt lunch. Är skapligt trött nu, så ska sätta på en mysfilm och vila. I morgon börjar sista jobbveckan, sen får jag sommarlov på riktigt. Så himla skönt! 
Blev inte så värst många bilder tagna igår, så får bli på mig och Oliver (Tillans hund) från förra helgen.
 

RSS 2.0