http://astrandm.blogg.se/

Klicka er in på Tillans nya blogg! Hon är bäst och snyggast, ni kommer älska den. 

försöker se positivt i en tid då allting bara kommer svischa förbi

Var utan internet hela kvällen igår och det var väl typiskt eftersom jag planerat att kolla på serier. Hade inga läxor eller nånting och så bara försvann det. Det är ju sorgligt hur tråkigt man kan ha utan det och när man bor här ute finns det ju inte så mycket att syssla med. Slutade med att jag gick runt, följde efter mamma, la mig i sängen och stirrade, duschade och gick och la mig. Hade ingen täckning på mobilen heller för den delen. Men nu funkar det och jag kan äntligen lyssna på spotify och en låt som har fastnat på hjärnan. Ikväll kommer storebror hem och imorgon ska vi troligtvis åka en sväng till Norrköping innan vi ska till mormor på kvällen och bli bjudna på mat tillsammans med resten av närmsta släkten. Födelsedagskalas/utflytningsfest är det som gäller. Men först har vi en rätt så soft dag i skolan, så ska äta upp min frukost och knalla iväg till bussen. Ha det bra! /M




we are the people, we rule the world

Hade sugigaste kvällen igår, men några såna per år klarar man väl av. Har i alla fall varit en bra dag tills jag kom hem och var tvungen att göra EN läxa. Ändå känns det som tusen grejer och jag känner inte för att lägga ner all min fritid på plugg, måste bli bättre på att jobba i skolan... Imorgon ska jag till Tillan efter skolan och hämta systemkameran (woho!!!!!! äntligen), så det kommer antagligen bli en bra dag det också. Som de allra flesta dagar. 
Min katt är så himla söt! Han ska alltid ligga på min mage eller i mitt knä, blir så varmt och mysigt. Puss /M



Vi kan gå genom eld

Igår var sista dagen hemma för Daniel innan flytten 21 mil bort. Umgicks med han framför tv:n tills jag somnade i soffan och i morse drog de iväg tidigt. Kommer bli så tomt utan min storebror, saknar honom redan. Fast att vi skriver nu, haha. Men han kommer hem nästa helg (troligtvis) och det är lätt att åka tåg dit, så kommer nog blir bra :) Har inte gjort speciellt mycket idag. Duschat, kollat på Cougar town och latat mig. Väntar på att Sandra ska komma och då ska vi åka till Elias som fyller år idag och gå på kalas. Haha, får mig att tänka på när man var liten och var på kalas och hade fiskedamm osv, så mysigt. Ha det bra. /M 

Godnatt



Kvällen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig. Blev för trött bl a, haha. Börjar 10.30 i morgon och går bara två timmar. Kommer älska torsdagar! Dock kommer jag nog få vänta en hel del, nackdelen med att bo där jag gör. Men det kanske löser sig lite senare in på terminen, det får vi se. Godnatt allihopa! 

There you go again making me want you

Idag startade år 2 för mig på gymnasiet. Känns inte ett dugg annorlunda fast att jag har ny klass. Men tror att det kommer gå lika fort som ettan och shcemat är ju inte helt dåligt heller. Dock skulle jag behöva lite mer sommarlov för jag är inte ett dugg uppvilat för att få massa läxor och plugga till prov osv. Ingen motivation eller kraft till det. Vid sju-tiden stack jag ut på en promenad i duggregn, för det finns ju nästan inget bättre än att gå i regn och lyssna på musik. Kändes skönt och behövligt. Ikväll ska jag mysa framför Cougar Town och äta vad jag känner för. Orkar inte tänka på att träna och äta nyttigt och allt sånt, för det håller ändå inte för mig i längden, haha. Kanske blir någon annan gång när jag får lust, vem vet. 

De senaste dagarna

Var i Karlstad hela famijen för att flytta Daniel till hans lägenhet. Gick på Ikea (hittade en kompis på parkeringen, hehehe) och fixade i lägenheten. 
Bio, Snabba Cash 2 med Tillan.
Motionerat med mamma, klippt pappa (var lite knepigare än vad jag trodde, hehe), bakat paj och gjort vinbärssaft. Daniel och jag gjorde blåbärspaj igår kväll till The Dark Knight. 
Flera mys-dagar med Sune sen jag kom hem från Cypern. Saknat honom ♥
 

Cypern 5

Pizza hut!!

Cypern 4 - Hotellrummet

Tillans och mitt sovrum
Kök/vardagsrum/sovrum
Toan
Utanför

Cypern 3


Cypern 2


Cypern 1 - första dygnet


Today, thursday

Kom hem tidigt i morse efter ännu en natt på höskullen hos Elias. Den här gången kom tjejerna från stan också och det var supermysigt och jättekul! Packade ihop lite grejer och åkte iväg till Stendörren för en eftermiddag/kväll med familjen där. Hade två bilar att ta hem från Nyköping sen, så jag och Daniel tog en och åkte själva för i förrgår tog han körkort! Grattis bror, du är bäst! 

Hemma

Nu är vi hemma i Sverige igen! Känns skönt att komma hem till familjen och pussa och krama alla. Har verkligen varit en skitbra resa med Tillan och hennes föräldrar, hade inte kunnat blivit bättre än det var och det har varit två veckor i Ayia Napa som jag aldrig kommer glömma! Måste vara den bästa resan nånsin och jag är så himla glad att vi åkte! Har packat upp lite, rensat igenom alla bilder (visar snart) och legat i min sköna säng som jag saknat. Ska strax sova, så godnatt allihopa! 

RSS 2.0