moppe tuuuuuuuuuuur

Kom nyss hem från Alexandra :) Hon, jossan, elin och jag har varit ute på en moppe tur och sen kollade vi på johan falk. Riktigt roligt :) Innan Jossan ringde satt jag framför tv:n och latade mig så det va skönt att faktiskt göra nånting :)

Idag har jag påbörjat målningen också som jag får riktigt bra betalt för :D Inte för att det är roligt att måla, men det är helt klart värt det!

Ikväll blir det 3 rätters (?) med familijen. Mysigt :)



humor

Sitter och skrattar för mig själv lite grann .. Men egentligen är det så dåligt , men jag kan inte låta bli att gilla det lite i alla fall :) Texterna är så sjukt bra, eller dåliga ... Dåligt roligt?? ;)

varje gång det regnar

Det var jätte länge sen jag uppdaterade bloggen. Så gjorde tre inlägg förut idag och tömde kameran på bilder :) Idag har jag inte gjort alls mycket, förutom att jag va ute och sprang ett varv på spåret i regnet. Men det har varit rätt så skönt, men luften är så kvav inomhus så det blir varmt och äckligt.

Igår åkte jag hem till Mathilda. Kollade på lite film. Sen kom mamma och vi åkte till ö.b så nu har jag köpt ramar till alla bilder som jag har förstorat. Efteråt handlade vi lite mat.

Gyllene Tider – Varje Gång Det Regnar
Jag har faktiskt haft Gyllene Tider som idoler när jag var mindre. Dom är ju fortfarande bra :) Valde låten bara för att det har regnat idag ;) Det finns ju mycket bättre låtar med dom.

Nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten :) Puss

nytt



Kameraväska

Två jeans leggings - Bik Bok

smultronstället



söderköping - outfit



sjön

Två bilder. Var vid sjön idag :) I morgon blir det smultronstället och elin hänger med :D

twilight freak

Igår så började jag att läsa Eclipse på engelska :) Tack Olivia för lånet <3 Jag ville läsa för att det sägs att det är roligare uttryck och alla ord är ju skrivna av Stephenie Meyer, inte av en översättare. Och för att jag hade tänkt att läsa en engelsk bok för att bli bättre på engelska så vad passade bättre än n bok ur The Twilight Saga? :)





nyinköpt

Var med Elin till Nyköping igår :) Bilderna är så där halvbra, men det här är det jag fick med hem:


moppeutflykt med elin <3 (del 2)






moppeutflykt med elin <3 (del 1)

Var med Elin idag. Vi bakade muffins och sen åkte vi med moppen till ett ställe. Det var meningen att vi skulle åka till en å, men råkade åka förbi så vi kom för långt, och sen när vi hittade tillbaka till ån så gick det inte att gå ner till den ;) Hamnade på ett järde istället. Men det har varit en rolig dag iaf :) Ikväll sover hon över här och sen ska vi till Nyköping i morgon :)


Bild tagen av Elin <3







Bjuder <3

gäster i lördags

Vi hade mormor och Johan hos oss i lördags. Bjöd på mat oså. Senare mot kvällen började det spöregna, men det var rätt mysigt <3




Heartbeats , Jose Gonzalez



one night of magic rush
the start a simple touch
one night to push and scream
and then releaf

ten days of perfect tunes

the colors red and blue
we had a promise made
we were in love

to call for hands of above

to lean on
wouldn't be good enough
for me, no


break of dawn


tänk om ....

... man kunde få ha så där otroligt fint och lockigt hår! Utan att behöva locka alltså, bara helt naturligt. Det är min största dröm även fast att jag vet att om man inte har det när man föds så har man det bara inte :( Sååååå fiiiint!!
http://nd01.blog.cz/733/896/3156276510_1600263_o2.jpghttp://thisis.blogg.se/images/2007/mischa_fina_1186642439_655841.jpghttp://vipglamour.net/wp-content/uploads/2006/05/marykateolsen.jpg

omformatera datorn

Nu har min bror hjälpt mig att omformatera datorn :) Så nu fungerar min dator utmärkt! Den laggar inte alls :) Har bara installerat Firefox än så länge, men fixar msn och resten senare. Det märks stor skillnad redan i alla fall!
Ikväll blir det tre rätters för mormor och Johan kommer. Blir nog en trevlig kväll :)

outfit for today

Dagens planer: Åka till Stendörren med pappa, mamma och mormor :) (Daniel?) Men först blir det pannkaka :D

onsdag - moppeåk och Yngarn , torsdag - veckohandla och Virlången

Åkte in för att veckohandla igår. Hade inget bättre för mig så jag följde med :) På vägen hem köpte vi med oss varsin macka från Sultans och åt som lunch :) På kvällen åkte jag och familjen och badade.

Elin har fått moppe-kort nu också :D Grattis gumman!! :D<3 Vi övade på att skjutsa i förrgår, haha. Eller Elin skjutsade mig ;) Roligt var det iaf, och sen på kvällen åkte vi ner till Yngarn och bada lite :D Jättekul! <3

Dåliga kamera bilder .

Outfit

stendörren





övernattningen hos Elin



måste skaffa större minne till kameran

Nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag tänkte ju inte göra det på lovet om jag inte hade nåt roligt att skriva eller så. Men nu är min kamera full av bilder från när Elin och jag hade tänkt att sova på hennes studsmatta, men det slutade med att vi va tvugna att gå in och lägga oss för att det var tusentals myggor! Tråkigt :(
Sen är det massor med bilder från när jag, mamma  och pappa var vid Stendörren för några dagar sen :) Väljer ut några stycken :)
Tänkte att jag skulle göra två inlägg om dom grejerna ;) Haha, och är här en bild på efterrätten jag gjorde när vi bjöd farmor och farfar på mat :)


hjälp mig med idéer :)

Ja, nu är det så att jag tänkte börja vara nyttig IGEN ;) Får se hur länge det håller. Sätter nog upp ett mål iaf :) Men mitt stora problem är att jag ofta blir extremt sugen på kvällarna (speciellt framför tv:n) , och då tar jag t.ex glass och godis. Och faller lätt för en kaka ;) Jag behöver verkligen tips på "kvällsmål" som gärna får ta lång tid att äta och inte är onyttigt och inte tar så lång tid att göra ;)


http://nightfalls.blogg.se/images/2009/mixed_berry_smoothie_53060764.jpg
Bilder från Google

3 bilder




tältning med Mathilda

Mathilda och jag sov i tält i natt på våran gräsmatta :D Grymt kul! Vi spelade kubb, Uno och hade roligt :) Resten kommer i bilder <3






bilder från mormor




bilder kommer

Jag har massa bilder i min kamera som jag hade tänkt ladda upp. Men jag har inte så stor lust med att sitta vid datorn när det är över 30 grader ute. Så dom bilderna kommer någon annan gång :) Det är bilder från när jag var hos mormor och träffade Erik och sen är det bilder från när Mathilda och jag sov i tält på min tomt i natt :D Det var riktigt kul! Men det får ni i bilder snart :)

Snart när mamma och pappa kommer hem ska vi åka till Virlången och bada :D Det är fortfarnade 33 grader här utanför. Det är för varmt för att man ska kunna vara hemma utan att kunna svalka sig :)

Fast till nästa år har vi nog poooool :D Så det ska bli riktigt skönt!! :D



Nån bild bara .

tältning med Elin, Josefin och Alexandra

Vi fyra tjejer tältade vid Virlången natten till torsdag :D As kul! Skriver inte så mycket mer. Ni får bilder istället :)
(Inga bilder är redigerade, bjuder på alla!)








Tryck för att få större



jag vann veckans blogg

Tack så jätte mycket för alla röster! :D Jag tycker det va jätte kul att vinna även om det bara är en länkning. Men jag blev mest glad för att så många röstade på just mig, då vet jag ju att det finns dom som läser min blogg och tycker den är bra :) det är roligt!
På den här bloggen deltog jag, och som ni kan läsa där nere så drar hon igång med en till veckans blogg snart :)


rösta

Skulle vara hur snällt som helst om ni kunde lägga en röst på mig här http://elvirast.blogg.se/2010/july/utkast-juli-4-2010.html Kommentera bara med en 4 :)



eclipse

Igår åkte systrarna Berglund och jag in till katrineholm för att kolla på Eclipse :D Skiiit bra film! Måste ses igen. Och helst så vill jag inte bli störd av nån som hickar och kollar bak hela tiden :D Yees!
Men jag måste säga att jag tyckte boken va bättre, så ett tips är att inte läsa boken precis innan som jag gjorde :)
(Här står vi och väntar på mamma. Nånstans mellan katrineholm och björkvik. Visst är systrarna söta? :D)


så kär i den här

Vill så gärna ha den här klänningen, men jag är osäker om den skulle passa på mig ... Och jag hittade den på internet så jag kan ju inte testa heller :/ Men får se om jag beställer. Det går väl att skicka tillbaka annars va?



veckans blogg

Jag anmälde mig nyss till veckans blogg på två ställen. Och otroligtvis kom jag med på båda! :o
Sätt igång och rösta så är ni jätte snälla!
(Säg till om ni har röstat på båda :))


här är jag nummer 4!
http://elvirast.blogg.se/2010/july/utkast-juli-4-2010.html

Här nummer 8!
http://umeflikkaa.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-2-finalister.html

frågestund - svar

- Tänkte att jag skulle ta några frågor från frågestunden nu. Vet inte om det kommer fler frågor, men i så fall tar jag de så snart som möjligt! :)


Tina
Hur kom det sig att du började blogga?
Svar: Oj, det minns jag faktiskt inte. Men det va väl så att jag kände rätt många som bloggade och tyckte det var kul, så jag testade också och fastnade för det helt enkelt :)

Malin
När började du blogga?
Svar: Femte januari 2010 för att vara exakt ;)

Favoritblogg?
Svar: Min favorit blogg är nog Kenzas.se Om jag ska välja en känd alltså. Annars gillar jag såklart mina vänners bloggar väldigt mycket :)

Linnsan
Hur tycker du en blogg skall vara?
Svar: Jag tycker det är bra med bloggare som vågar skriva vad som helst. Att man kan erkänna att man inte är perfekt och så gillar jag bloggar som innehåller mycket bilder och kläder :)

Karin
Vilket djur gillar du mest?
Kramar
Svar: Jag är väldigt rädd för alla möjliga djur som jag inte "känner". Men jag kan nog gilla vilket djur som helst, men eftersom jag själv har en katt så måste jag nog svara katt :)

Fredrika
Vad tycker du om storbloggarna: (om du läser dem förstås)

Kenza:
Hon vågar skriva vad som helst, fast att hon vet att flera tusen läser hennes blogg. Och det gillar jag. Sen så verkar hon så snäll och glad hela tiden :)
Amir: (gaybloggen)
Kissie:
(usch..)
Dessie:
Paow:
Hugo Rosas:

Fyll bara i dem du känner igen :)
Svar: Jag har varit inne på nästan alla men jag har inte riktigt fastnat för dem. Jag läste Kissies ett tag, men sen tyckte jag hon bara verkade dum (blond). Men Kenzas läser jag nästan dagligen.

jjohannamariiaffiege
1. Kan du hjälpa andra med bloggdesign? :)
Svar: Nej. Jag skulle gärna vilja, men jag är inte ett dugg bra på att göra designer. Det är inte jag som har gjort någon av mina. Men om jag kunde så skulle jag lätt göra det :)
2. Din favorit disney-film, som du ofta kollade på som liten, om du har någon? :)
Svar: Jag kollade väldigt mycket på Pippi Långstrump när jag var liten, så det var helst klart en av mina favoriter. Men jag kollade också på Lejonkungen och Scooby-doo och får inte glömma Barbie. Haha :)

Nora (:

Vad har du för kamera? :D
Svar: Jag har en Canon G11 :)


Hoppas ni blev nöjda med svaren :) Kram <3

frågestund

- Nu har jag en frågestund bara för att se hur många frågor jag får :) Jag förväntar mig inte så många, men nån kanske man får. Kul att prova i alla fall :)

kanot / kajak

- Nu har vi packat bilen med badkläder och kycklingsallad och på taket är våran kajak och kanot fastspända! :D Vi ska åka till Virlången och sen åka ut till nån "ö" och ligga där hela dagen :) Superhärligt! Eftersom vi åker rätt så sent så finns det troligtvis inga platser så det passar ju bra att åka ut nån annan stans. Jag tar inte med mig kameran. Vill inte gärna tappa den i vattnet. Men här finns det kort på mig och pappa i kajaken i alla fall :)
Det är nästan 30 grader ute nu! :D Det kommer bli en braaa dag!
Puss <3


nyköping - nytt


Cubus, 99:- (extrapris)


Lindex :o (haha), 249:-

Depend nail polish, 2 för 39:-

+ svart linne, vitt linne från Cubus, 2 för 149:-

nyköping - Rökeriet



Det här var enda kortet jag fick på min familj, eftersom det bara va mamma som var frivillig att vara med på kort. Det syns nästan ... ;)

nyköping

Klicka och hjälp mig :D

- Drar snart till Nyköping med mamma och Daniel :) Ska bara duscha och äta lite snabbt. Vi ska gå runt i affärer och jag ska försöka leta efter lite saker jag vill ha. Får se hur det kommer gå. Halv fem har vi bokat bord på Rökeriet. Pappa kommer möta oss där. Jag bara älskar den restaurangen! För er som inte vet så är det en restaurang där det bara finns fisk på menyn ;) Och så ligger den så mysigt vid en å typ :) Det är så härligt att sitta där :)
Ha det bra!


sommar med ernst

Ikväll började en ny säsong av Sommar Med Ernst och självklart så kollade jag! Jag tycker han är så härlig för han är verkligen en livsnjutare! Ser bra saker i precis allt och är glad hela tiden och så himla omtänksam. Tänk om varenda människa skulle va som han .. En sak är säker; det skulle inte bli några krig ;)
Hur kan en människa vara så lycklig som Ernst Kirchsteiger är? Trodde det nästan var omöjligt, men han har bevisat att det inte är det. :) Ska lätt kolla på programet varje torsdag!

http://beautycode.blogg.se/images/2008/3181466502_21384733.jpg

don't stop dreaming when you wake up =)

- Morbror och hans nya flickvän kom ju till oss igår, ungefär vid 10? Kul att träffa honom och henne också! :) Dom sov över för att idag åka vidare till ett annat ställe. Så dom stannade inte så länge, men det va roligt ändå :)
- Idag har jag sprungit! Det va länge sen känns det som, så det va skönt att ha det gjort! :D Gick inte som jag hade tänkt mig för jag tänkte ta två varv runt spåret (2.5km + 2.5km) men sen tyckte jag det gick så bra så jag ökade och satsade på att slå rekord istället. Men eftersom jag inte hade tänkt det från början så gick det ju inte ;) Dagens tips: När ni bestämt er för något - håll fast vid det!


RSS 2.0