Svampplock

I söndags hängde jag med mamma och pappa ut i skogen för att plocka svamp. Förra gången hittade jag inget alls, men nu hittade jag jättemycket, så det var såklart mycket roligare! :) Faktiskt så är det rätt skönt och avkopplande att gå i skogen. Blir nog fler gånger!

Nu är jag klar med pluggandet, så snart ska jag äta och sen träna och resten av kvällen tillbringas framför tv:n :)


Onsdag

Gick upp vid sju och åt frukost i skolan och pluggade lite också i morse :) Sen har vi bara haft tre lektioner (vanlig onsdag) och vi kommer igång mer och mer på lektionerna nu, men det är lite skönt också. Slutade 12:45, så kom hem lite efter två :) Tidigare än så kommer jag inte hem, så för mig är det tidigt :) Stod och väntade på bussen i spöregn.. Lite lagom kul. Byxorna glibbade fast på benen och skorna blev dungsura. Bytte om direkt när jag kom hem och satte mig framför tv:n och kollade på satc, som jag spelade in. Ska plugga nu och ikväll ska jag försöka komma ut på en springrunda :)



Från i måndags. Köpte bakelser från hembagarns och sultans och Elin köpte på c&l också. Svårt när alla tycker om olika saker, hehe :)

30/8

Hej! Blir lite väl få inlägg nu för tiden, men har annat för mig. Skola hela dagarna, så när jag kommer hem vill jag bara ta det lugnt och mysa och inte sitta framför datorn och slösa bort tiden. I måndags efter skolan åkte jag och Elin ner på stan och gick till Sjögrens för att jag ska göra syntest. Klantigt nog tar jag inte med mig papprena som behövs, så får vänta till nästa måndag. Så kan det gå! Sen gick vi och åt och sen köpte vi bakelser som vi skulle ha med till mormor eftersom hon fyllde år i går :) Vi pluggade tyska, gick en promenad och pratade gamla minnen :) Nu börjar verkligen hösten komma, men det har jag inget emot :) Vi gick och la oss rätt tidigt så har sovit 9 timmar i natt. Skönt! Tog bussen till duve vid nio :) Så fick sova 2 timmar extra bara för att vi sov i stan :)

I morgon sover jag längre och äter frukost i skolan igen ;) Passar på att plugga lite också, eller om Tillan kanske kommer och gör mig sällskap! :) Vi får se. Har bara tre lektioner och slutar 12:45 så kommer hem två! Ska försöka blogga i morgon också, för då har jag troligtvis massa tid när jag kommer hem :)


Dåliga bilder, men blir så glad när jag märker att håret blivit längre. Kollade tillbaka på gamla bilder och oj va kort det var då! Blir givetvis längre när det är blött som på bilderna, sen lockar det upp sig..

Har alltid varit säker på att jag kan göra fel

Då har det gått en vecka på duveholm. Känns lite skönt att skolan har dragit i gång, så man får in lite rutiner och inte bara går hemma och slöar. Har tre år framför mig nu. Bara göra det bästa av dom, men tror det inte blir några problem! :) Sen börjar ju i princip vuxenlivet.. Skolan kanske inte är så dåligt i alla fall, haha :)

I fredags kväll var vi och släkten hos mormor för att fira att hon fyller år i morgon :) Det var roligt och kul att träffa alla eftersom vi inte gör det så himla ofta :) I alla fall inte sysslingarna och en har ju varit au-pair i ett år också, så träffade henne i fredags :) Igår gick jag runt bra länge innan jag satte igång och gjorde klart mitt sommarjobb med veden här hemma :) Idag har jag städat rummet och bakat en kladdkaka. Ska packa lite grejer också som jag ska ha med till mormor för jag ska sova där på måndag eftersom vi har en liten sovmorgon på tisdag som jag vill kunna ha nytta av :) Så kommer inte hem på måndag efter skolan utan åker direkt till mormor :)


Första riktiga skoldagen

Sitter i soffan och kollar på true talent. Men det är reklam, så tänkte blogga lite snabbt :) Känner mig hungrig och konstigt nog har jag gjort det hela dagen. Jag äter sen tar det en timme och så är jag hungrig igen. På mat alltså.. Hoppas det bara är tillfälligt :) Gick upp klockan sju och sen åt jag frukost i skolan med Elin och Simon. Började 10:20 med naturkunskap. Vi har alltid haft dåliga lärare i no, men den här är nog den bästa nånsin. Pratig och gubbig, men så skön. Haha. Hade engelska sen och slutade 12:45. Åkte hem kvart över ett, och kom hem kvart över två. Somnade nästan på bussen, så la mig i soffan och kollade på tv och drack te direkt :)

I morgon är det en lång dag. Går till kvart i fyra, men ska med mamma på stan efteråt. Blir skönt och sen slipper jag åka buss hem också :)


Går inte att göra första bilden större, så får se ut så :)

True talent

Sitter och kolla på True talent och dricker andra koppet te idag :)



e.e. cummings

I carry your heart with me (i carry it in
my heart) i am never without it (anywhere
i go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)
i fear.

 No fate (for you are my fate, my sweet) i want no world (for beautiful you are my world, my true) and it's you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will always sing is you. Here is the deepest secret nobody knows (here is the root of the root and the bud of the bud and the sky of the sky of a tree called life; which grows higher than the soul can hope or mind can hide) and this is the wonder that's keeping the stars apart. I carry your heart (i carry it in my heart)

Skogen ΙΙ

Glömde helt bort att jag hade bilder från när mamma och pappa och jag var ute i skogen och letade svamp, (dom letade, jag fotade) så här är några. Dock inte alla. Igår följde Elin med mig hem när vi kom hem med bussen och vi fikade lite och hade en hel del att prata om :) I morse kom hon till mig och sedan cyklade vi till bussen och sen var det dags för andra skoldagen. Som blev rätt soft! Vi började med macintroduktion, senare lite tipspromenad och ordpussel/rebusar och bowling. Ebba och jag var ju inte dåliga som vann över två killar. Haha :) Sen fika i klassrummet och pratade med min mentor (för det skulle alla göra), sen mötte jag upp Elin! :) På stan sen träffade jag Mathilda och andra från förra klassen. Känns lite tråkigt att jag aldrig kommer gå med dom igen, men tror min klass nu (SA11A) inte blir så dålig den heller!

Ikväll ska jag kolla på True talent och i morgon börjar vi inte förrän 10.20. Lång sovmorgon som jag inte kan utnyttja. Men ska gå upp sju (får sova en timme längre) och sen äta frukost i skolan sen tillsammans med Elin :) En timme längre är ju rätt skapligt ändå! :) Har två lektioner och slutar kvart i ett. Kommer hem lite efter två, med en tidig buss :)


Rain over me


gamla, sen början av sommarlovet

Skolan

Sitter i datasalen med Frida och resten av nya klassen och har nyss tagit bilder på oss själva, för att lära oss varandras namn. Kul.. haha :) Tycker andra dagen i skolan är rätt så chill. Senare bowling, lekar och tipspromenad. Hej svejs!

SA11A

Kände mig hyfsat pigg när jag vaknade klockan sex (som vanligt) och gjorde mig klar på 45 minuter. Gud så snabb jag var! Satt och kolla på tv tills det var dags för Elin och mig att cykla till bussen. Var lite nervösa inför klassindelningen, men mest nervösa var vi i aulan senare när de skulle ropa upp klasserna. Självklart hamnade vi inte i samma klass.. 50% chans. Men vi överlevde endå, men får se vad som händer sen :)

Vi har gått rundvandring och skrivit brev till mentorn idag i stort sätt. I morgon väntas spel, tipspromenad, bowling och så ska vi få lära oss om mac datorerna som vi kommer få i början av september :) Så dom här två första dagarna blir riktigt soft. På onsdag drar skolan igång på riktigt och då börjar alla andra också. Kommer nog ha väldigt svårt att hitta i början, men det var det ju på söder också och där hittade jag ju. (Dock är söder mindre.. haha) Hoppas att skolan kommer gå bra och inte bli allt för jobbig och deprimerande.

Känner mig väldigt trött, men ska kolla på Svenska hollywood fruar, sen ska jag sova :) Till det börjar vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ta en dusch oså :) Kommer kanske på något :)


20:25

Har precis målat naglarna, så det går riktigt bra att skriva nu ;) Har haft ansiktsmask, plockat ögonbryna mm och jag har lagt fram kläder och packat väskan klart. Ska inte ha med så mycket, men den är väl bra att ha :) Känner mig inte så nervös just nu inför att börja skolan i morgon. Ny start. Ny klass, allt är nytt. Men förändring har inget dött av :) Mest nervös över hur klassen kommer bli, men förhoppningsvis bra :) Johan är här och har visar bilder från hans resa till Italien och snart ska vi äta Bruschetta och rökta räkor doppade i sås. Mums!

Stendörren med familjen

Var på stendörren i torsdags. Stannade kvar till solnedgången och det var så himla fint! Badade dock inte för det var på tok för kallt. Men låg på varma klippor och hade det jätteskönt! :)


Sivan & Sessan

Har kommit hem från Mathilda nu och har duschat, ätit lite och lyssnar på musik just nu :) Igår gick vi på stan och köpte lite grejer till skolan och jag köpte ett par jeans på jc också. Hittar aldrig bra jeans, men dom satt jättebra och var sköna! Så vaar tvungen att köpa dom :) Köpte med mig lite mat också som jag åt i lägenheten. Vi hade jättekul när vi kollade på Ice age 2. Jag var Sid och Mathilda Diego. Trög sengångare vs sexig tiger ;) Lekte med katterna Sivan och Sessan också såklart. Väldigt roligt och mysigt! :)


Idre bilder

Godmorgon! Sitter och kollar på Bambi och har ätit frukost. Bambis mamma blev just skjuten.. Det värsta med filmen ju. Annars är den ju rätt bra :) Lite smårolig :) Satt och kollade på gamla bilder från Idre förut och kom på att jag inte lagt ut bilder från i år när vi åkte. Men visar bilder från tidigare år istället för har inte bilderna på datorn.

Klockan tre åker jag in till Tillan och då ska vi gå på stan och köpa lite skolgrejer. Sen sover vi i hennes systers lägenhet igen och vaktar katterna! :) Kommer hem på lördag förmiddag :)

IDRE 2009


På väg ner för nipfjället. Städjan syns i bakgrunden.


Renar.


Njupeskärs vattenfall. Maffigt!


Sitter ovanför vattenfallet och fikar.

IDRE 2010


Gick över till Norge för att vandra där.


Ser ut som molnen ligger långt ner, men vet inte om det är dimma.. Himlen var alltid så fin och fina solnedgångar.


Kan ha varit första året med min Canon G11.

Mobilblogg

Hej! Tar och bloggar lite från mobilen :) märkte att jag har väldigt många bilder som jag hade tänkt visa, men glömt bort helt. Men dom kommer väl någon gång :) ligger i sängen just nu och kollar på komediserier som alltid går på kvällarna :) Idag var jag med familjen till stendörren och det var superhärligt! Visar bilder i morgon kanske. I morgon ska jag till Tillan och vara kattvakt med henne åt Sessan och Sivan. (Sivan på bild) mysigt!

Last fall

Nu har vi packat klart och mamma har kommit hem, så strax åker vi till Nyköping, köper lite grejer vi ska ha med, möter upp pappa och åker vidare till Stendörren. Dessa bilder är från när vi var där förra hösten bara jag, pappa och mamma. Då var det jättefintväder, dock kallt och så fiskade jag lite, utan resultat. Nån gång ska jag banne mig få en fisk! Hoppas på bra väder idag också, ser ut att blåsa skapligt, men bara det inte regnar :) Badkläderna hänger med ifall det är varmt och soligt :)


Jag är ju rätt smart

Hej! Gjorde ett test för att se hur gammal min hjärna är. Gick ju rätt bra tycker jag! Men i alla fall; strömmen gick i en minut för ett par timmar sen och efter det stängde vi av internet för vi hörde att det mullrade lite, så jag och Daniel spelade sällskapsspel och jag drack en kopp te. Jättegott! Just nu väntar jag på att SATC ska börja. Kollade på första avsnittet på tv igår, så det är nog andra nu om en kvart! :) En av mina favoritserier! När det är slut ska jag sova :)

Elin och jag hade jääääätte kul idag! Var bara tvungen att säga det! Haha. Vi bakade chokladbollar och kollade på film (som vi ska kolla färdigt på på lördag när jag sover där), och pratade om gymnasiet och skrattade massa.
Vi gjorde våfflor också och då började jag sjunga lite och jag sjöng "i'm gonna ring your bell" med en melodi jag aldrig hört och inte den texten heller. Sen blev det "vaaa... varför sjöng jag så?". Haha, japp, det var roligt då. Kanske inte så mycket nu, för er som inte var där..


Göteborg 15-16/08-11

Här är bilder från resan till Göteborg! I alla fall mobilbilder :) Men det kommer fler från mobilen och några från kameran någon annan gång. Men dom här sammanfattar lite vad vi gjorde! :) Det var så himla roligt allt vi gjorde och det kommer verkligen bli ett minne!
Vi gick på Liseberg från 13-23 på måndagen och klockan åtta var det dags för Oskar Linnros att spela! Sååå bra! Det sista vi gjorde var att åka höjdskräcken (för tredje gången, eller andra?) och sen gick vi till hotellet :) Vi bodde gratis tack vare Tillans pappa. Underbart! På våning tolv också! Näst högst upp :) Vi var helt trötta när vi kom till hotellet och då duschade vi och kollade på tv. Dagens efter gick vi runt i nordstan och på avenyn och shoppade. Visar bilder senare :) Tåget hem vid fem. Två jättebra och roliga dagar! :)


Bad meets evil

Hej! Var otroligt trött när jag kom hem igår, så somnade en stund framför tv:n och somnade för natten vid halv ett. Känner mig rätt så utvilad nu i alla fall och dagarna i Göteborg har varit jätteroliga! Tack Tillan! Visar bilder någon gång när jag har tid och lust :)

Ska borsta tänderna och klä på mig, sen cyklar jag iväg till Elin och stannar där tills jag måste hem och äta :) Det var ett tag sen vi sågs eftersom hon varit på Västkusten några dagar. Så det ska bli kul att träffa henne! Nu måste jag göra mig klar så jag kommer dit snart!


Lite kort om kommande dagar


På en annan plats


Scandic

Är på hotellet nu! Liseberg va så jävla kuuul! I morgon väntar shopping här i Göteborg :)

Just nu...

Lever jag livet på Liseberg med vännen! Wihooooo

Gröna Lund åkband från tidigare i somras ♥

18.47

Hejsan! Håller på att laga lite mat till mig själv :) Maten lagar sig ju inte av sig själv, hur mycket man än vill det. Men köttbullar och mackaroner är ju nästan självlagande, så det fick bli det :) Ska sätta mig framför tv:n och äta och sen fixa det sista, sen är det nog dags att gå till bussen!

Har två tillsinställda inlägg (ett på måndag, ett på tisdag) annars bloggar jag kanske på onsdag eller något :) Kanske, kanske sms/mobil inlägg om jag får tid och lust! Kommer ha så kul så jag glömmer säkert! :D

Nu ska jag äta, vi hörs!


Rätt så gammal bild

17.30

Hej! Har suttit ute och pratat med mormor och Bosse en stund :) Ska ut igen snart, tror inte dom stannar så länge. Idag har jag i alla fall packat färdigt till Göteborg och velat hit och dit om jag ska ha med kameran eller inte. Kommer inte ha med den till Liseberg och Oskar Linnros tyvärr, men är väldigt rädd om den och orkar inte släpa. Men kommer visa bilder från hotellet och så och sen har jag ju mobilen med mig överallt, så några bilder från den blir det säkert! :)

Mamma och pappa ska ut och plocka svamp snart så får laga kvällsmat till mig själv och sen 20.05 går bussen till k-holm. Möter upp Tillan där och går till hennes systers lägenhet där vi ska sova i natt :) Hon har två katter också som jag ska mysa sönder med! Saknar verkligen att ha en katt, men vi kommer kanske, kanske få en 12 veckors kattunge om ca 3-4 veckor! :D HOPPAS. Nu ska jag ut igen :)


Oskar Linnros

I morgon gäller det! Oskar Linnros live på Liseberg med fina Tillan! ÅÅH va jag längtaaar

 

Ska till Tillan redan ikväll för att sova hos hennes syster (+va lite kattvakt) sen rullar tåget 8.50 på måndag morgon mot göteborg! Sen blir det heldag på Liseberg och på kvällen Linnros! En (gratis) natt på hotellet och på tisdag en dag med shopping innan tåget går hem igen på eftermiddagen. Huuur bra!? Det är planerna, så måste packa allt som ska med.

Dumt nog tackade jag nej när Tillan frågade mig för jättelänge sen, men nu fick jag chansen igen och det kommer bli så himla roligt!

 


Nytt: Värmespray


23.02

Nu har jag precis rensat kameran på ca 1000 bilder och orkar inte mera. Fortsätter och tar bort lite mer i morgon tror jag! :) Hann jobba med veden i ungefär 2 timmar idag och hann träna efter det också, och sen har jag ätit :) Ska snart sätta mig i soffan och äta upp min Snickers! Sen ska jag nog gå och sova :)


Lördag

Hej! Har fortfarande pyamasen på mig och sitter och kollar lite halvt på Sommar med Ernst som jag missade i torsdag. Har också bloggat åt Olivia HÄR. När Ernst är slut så ska jag ut och jobba med veden (som snart är klar) i några timmar och så tänkte jag hinna träna och baka chokladbollar också idag! Men kanske ska äta innan jag går ut :) Annars kommer jag inte jobba så länge innan jag ska in och äta och då är det så jobbigt att gå ut och fortsätta. Haha.
Ikväll ska vi äta grillade fisk- och skaldjursspett. Mums!


På bussen


Wallace & Gromit

Åker strax till Tillan. Kommer hem på fredag kväll. Bloggar då.
Utebio och Be the one final väntar!

Skogen Ι

Följde med mamma och pappa ut i skogen för någon vecka sen , kanske det var :) Dom skulle leta efter svamp och jag ville fota lite :) Lägger upp bilder i olika inlägg för det är väl ett tjugotal kanske :) På hemvägen släppte dom av mig 4 km hemifrån (tror jag det var) och så joggade jag hem. Skönt!


/Innan vi åkte/I bilen/

Facts


Summer pics

Godmorgon! Hittade dessa två bilder i en gammal mapp på datorn. Skrev att jag längtade lite till hösten igår, men nu ångrar jag mig nog. Haha. Fler och finare bilder på sommaren ju. Men hösten kommer ju så småningom - inget att göra åt :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Diggiloo Diggiley. Lyssnar ofta på gamla låtar nu för tiden. Men dom är så bra! (vissa, hehee) Ska snart äta frukost och annars har jag inga planer nu fram till klockan sex, för då ska jag till Tillan :D Då blir det utebio och sen sover jag över där och sen på fredag ska vi kolla på Be the one finalen!


Mr Brightside

Hej! Har just gjort en blåbärspaj (första gången!!) gick riktigt dåligt, men den är förhoppningsvis god och så ful blev den ju inte. Haha. Ska strax cykla till kiosken och köpa bacon för jag och Daniel ska laga mat till familjen ikväll. Sen blåbärspaj till efterrätt.

Mr Brightside är förövrigt min favoritlåt för tillfället. Den är med i filmen The Holiday, så därifrån jag fått den :) Den filmen måste jag se om också. Så underbart bra! Längtar till hösten och lite vintern tack vare den. Haha. Men tänk att sitta med massa filtar och kuddar och en kopp varm choklad och kolla på en bra film :) Hur bra låter inte det!


2 veckor kvar

Hej!
Sitter just nu och kollar på Simpsons med Daniel och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från jobbet. De började jobbet efter semestern idag, stackarna. Om två veckor är det min tur att gå upp klockan sex och gå till skolan. Faktiskt så längtar jag lite. Eller gör det ibland när jag är som mest uttråkad. Haha.

Igår var Johan här och åt och tänkte visa bilder från hans resa till Italien, men vi skulle ta det någon annan gång istället :) Gick och la mig två efter att ha kollat på The Holiday, supermysig film!

I morgon ska jag umgås med Elin till tre ungefär, för då ska jag åka in till stan och träffa Mathilda och sen gå på övningskörningskurs! Längtar tills jag får sätta mig i bilen och bara köra, haha! Men jag missar kk-joggen som jag och Tillan skulle gått på. Lite synd, men ska träffa henne på torsdag och fredag i alla fall! Äntligen har hon kommit hem från Rhodos :) ♥


Olivia 14, överraskning

Hade ju en överraskning för Olivia som fyllde år den 28:e juli. Elin och jag bakade muffins dagen innan och på morgonen cyklade jag ner till sjön och la ut en filt och lite så :) Sen kom Elin och Olivia dit ner. Det var mysigt! Här är lite bilder :)

Måndag

Har varit uppe en timme eller så och ska strax äta frukost :) Idag ska jag ha ansiktsmask osv, och äta pizza som blev över i förrgår! Sen ikväll ska vi äta hos farmor och farfar och efter det så ska jag träffa Elin och vi ska sova över :) Hon åker nämligen på semester på onsdag och har inte träffat henne på länge redan nu. Så ska bli kul :) Nu blir det frukost!

Kräftor


Nu: The holiday

Slår på The holiday - den perfekta mysfilmen - och äter lite ostbågar. Hur bra som helst!

00.44

Hej! Var tvungen att göra något åt min förra header, så gjorde en ny igår :) Lite snabbt och inte så noga, hehe. Men så får det se ut ett tag nu framöver.

Igår var jag med mamma och pappa till sjön och pappa släppte av mamma och mig 3,4 km från vårat hus, så gick/joggade vi hem. Och förut idag tog vi bilen ut i skogen för att plocka svamp. Följde med för att ta lite kort :) Och pappa släppte av mig 3,9 km så joggade jag hem. Riktigt skönt fakiskt! Fast väldigt varmt!! Var helt svartklädd, vilket inte var smart eftersom solen sken och det var 20-25 grader. Känns som om jag börjat komma igång med träningen igen! Var nog en månad senast jag sprang och tränade "på riktigt"..

I morgon blir det förhoppningsvis några timmar på Ingelsta i Norrköping. Pappa skulle dit, så passar på att följa med. Tror mamma och jag blir avsläppte på Ingelsta sen hämtar pappa oss senare :) Blir jättebra!


Tagen nyss

Ny header

Hej! Det var några dagar sedan! Under de dagarna har jag ätit på restaurang med familjen, gått vid hamnen, åkte med mamma och pappa till stendörren, blivit bjuden på middag hos nya grannarna och bara gått runt och haft det hur bra som helst.

Idag hade jag planer på att följa med Emma och Sandra på Kajrocken, men så blev det inte. Istället åkte jag och badade :) Ikväll ska jag sätta på en film eller möjligtvis kolla på One tree hill och äta godis. Men först ska jag äta lax (mums!) och umgås lite med föräldrarna!


Fagerön

Vid tolv igår tog Elin och jag moppen till Fagerön för att bada och kolla hur det ser ut vid bryggorna som har flyttat dit från Virlången. Blev ju rätt bra! Vi tog med oss lite paj och bullar och tog kort när jag kastade vatten runt mig. Haha, har en som ser lite rolig ut, som jag kanske visar om jag får lust. Sen åkte vi hem halv fyra för att fixa oss och åka in till stan och kolla på bio. Roligaste filmen på lääänge! Vill se den igen, haha!

Braidsmaids

Har varit och badat med Elin på fagerön! Kom nyss hem och hon står i duschen nu och snart ska jag också duscha. Klockan sex tar vi bussen in till stan, går och äter och sen halv nio är det dags för bio!! Har lite bilder att visa från fagerön, men lägger upp dom ikväll (kommer hem halv tolv ungefär) eller i morgon. Nu ska jag duscha!

RSS 2.0