"till mor" tårta

Riiiiiiiktigt skön dag har det varit :D Hade sovmorron till fem i elva, så gick upp halv nio. Åkte 10.10 bussen in med Elias. Sen hade vi so och hemkunskap, och vi fick till och med sluta tidigare från hemkunskapen :D Då gick jag, Elias och Jimmy ner på stan och roade oss. Tog 15.40 bussen hem och har varit hos farmor och farfar :)
Ikväll ska jag plugga lite engelska glosor som förhoppningsvis är sista läxan i åttan :D Tiden har gått så himla fort. Skolavslutning om typ 9 dagar!! Och jag har inte hittat ett par skor än!!

eurovision song contest

Hur många var det som kollade på eurovision i lördags? Tråkigt att inte Sverige kom med, men rätt många låtar var bra ändå tyckte jag. Här är mina topp tre :)










jag förstår mig inte på dig

Nu är jag klar med allt jag skulle göra idag och tänkte bara slappa :)
Det gick sådär att springa, men jag fick upp pulsen till 207. Jag tror det är rätt bra, haha. Men inget nytt rekord
I morgon har jag sovmorgon till elva så tar 10.10 bussen in. Riktigt skönt! Och jag har bara två lektioner :)
Kram <3



mammas dag

Idag är det mors-dag. Jag gav mamma en fin tavla som jag köpte på Gallerix. Tycker den passade henne riktigt bra :) Hon blev glad i alla fall. Snart ska jag ut och löpträna eftersom min gympa lärare gav oss läxa att idrotta hemma istället. Det va därför vi fick sovmorgon till elva i morgon. Awesome :D Och då ska man skriva en liten lapp om hur jobbigt det va och hur mycket man hade i puls. Lite töntigt tycker jag. Jag ska låna pappas pulsmätare så att man kan skriva exakt. Rätt kul att testa faktiskt :)


En rolig bild på min morbror, mamma och gammelmormor Gun :)

rödprickig fjäril



äppelblom

Det var väldigt varmt och skönt ute när jag kom hem igår så jag tog fram kameran och knäppte lite bilder.
Äppelblom är ett tecken på att sommaren närmar sig och nästan är här helt! Här är fyra av mina favoriter.




konfimation

Förra veckan konfimerades Elin, Alexandra, Sanne, Johan, Elias och Fredrik.
Grattis! Här är några bilder jag tog på repetitionen och under konfimationen.






mathilda med till björkvik

Igår följde Mathilda å med mig till hem till björkvik. Vi hade riktigt kul :) Kanske blir nästa vecka också.
Idag fick vi tillbaka våra tyska prov och jag fick VG! Jag blev skit glad för jag trodde jag skulle få ig. Vi är 19 i den klassen och det var tydligen 14 av dom som hade fått ig :s haha,  men inte jag inte.
Efter skolan så gick jag och Mathilda m på stan. Först gick vi hem till henne och hämtade pengar för hon skulle köpa en mors dag present. Sen tog jag kvart över fyra bussen hem. Och så har jag pluggat lite grann till SISTA PROVET som är i morgon! Och mamma och jag tog en promenad runt spåret. Men det var sjukt mycket mygg där så det gör vi inte om.


mathilda åstand <3

25maj - klippning

Jag har inte alls haft tid eller lust att skriva nåt på ett tag. Men ska försöka skriva mer och göra mina inlägg lite roligare också förstås. :)
Idag har den varit en regnig dag. Det har regnat heeeeela dagen! Jätte tråkigt. På lunchen gick jag, Mathilda, Cassandra, Elias och Timpan ner till stadsparken och åt pizza där. :) Sen efter skolan hade jag tid hos frisören. Riktigt härligt att bli av med det slitna, men det blev kort ;o Hatar när det blir så.
Men nu ska jag verkligen ta hand om mitt hår :) Inte för att jag absolut inte gjorde det förut. För jag tog hand om mitt hår, men jag kan göra det bättre ;)

Igår bestämde jag mig för att börja en nyttigare liv - IGEN. Hehe, har inte lyckats jätte bra de förra gångerna, men det skadar inte att försöka igen och igen och igen ...
Jag tänkte ersätta allt godis med frukt och grönsaker och popcorn såklart, men så kom jag på också att man kan äta gurkstavar och så, men istället för dipp man köper kan jag göra en egen vitlökssås. Mycket nyttigare! Och självklart träning på det. :) Ett tips till er som också vill börja. Haha

nyköping

Ungefär klockan ett idag så ska jag och mamma åka in till nyköping för att leta efter en klänning till mig som jag ska ha på skolavslutningen. :D Jag hoppas på att hitta massa andra kläder också. Och kanske skor.
När vi är klara ska vi hälsa på mormor också. :)
Hoppas på att det blir en bra idag.
Och Elin kommer hit ikväll och sover över :D Vi ska gå upp rätt tidigt eftersom Elin ska konfemeras imorron! Då ska jag locka hennes hår och hon ska bli hur fin som helst! Det kommer bli superkul! :D
<3

jag är bäst i paint :D

Eller vad tycker ni? :D

3 veckor kvar!

Shiiit! Nu är det bara tre veckor kvar i skolan, sen är det SOMMARLOV! :D It's awesome!
Idag har det varit typ en vanlig dag. Efter skolan åkte jag hem till Elin och vi satt och solade typ en och en halv timme så jag har blivit brun :D Fick till och med en rand! Niiice ;)
Bara ett kort inlägg sådär. pusss<3

solbränna - love

Det har inte hänt så mycket idag men det har varit kul ändå. Det har varit skönt väder, men lite för varmt att ha idrott i ;) När jag kom hem så solade jag lite och nu märks det lite mer än igår faktiskt :) Ikväll blir en lugn kväll framför tv:n. Bara myyys.


haha, den bjuder jag på.

Kvällsinlägg

Hemma från träning med Elin. Jag var riktigt trött i benen så det gick inge bra ;) Men det var ju bara en av många gånger ju. Eller vad tycker du Elin? ;) Just nu sitter jag och smuttar på en smoothie och ska snart hoppa in i duschen. :) Sen blir det att gosa ner sig i sängen!

söta eller vad !


en helt okej dag :)

Träningsvärk? Men lägg av. Jag är rätt så vältränad. Efter en dag på backavallen bara borde jag inte få ont i kroppen? ;) Haha.
Jag och Elin ska upp till björkviks skola och träna 100 meter och längdhopp litegrann :) Men eftersom hon går i kör så får det bli klockan sju. Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt för jag har varit riktigt trött idag.
ciao.


tycker bilden är härlig :)




elin berglund <3




idrottsdag

Ja, så var det Backavallen idag då. Det var rätt kul. :) Efteråt fick jag beröm av Thomas (min mentor/gympa lärare). Så jag kanske får högre betyg i idrott om jag tänker på vissa saker typ. Kul :D
Elin följde med mig hem efteråt och jag lockade hennes hår. Resultatet kommer snart upp på bloggen, och jag måste säga att det blev RIKTIGT FINT! :D <3

det händer inte en gång, utan 2 3 4 5 ...

IGÅR Hann inte blogga nåt igår. Hade fullt upp hela dagen och sen på kvällen åkte jag in till stan. :) Jag gick upp rätt så tidigt i alla fall och jag hann träna och duscha innan lunchen (y) Det är nåt jag aldrig brukar hinna. ;) Sen packade jag och jag hann till och med kolla på New Moon :D
IDAG soooooooooooooool! AWESOME. Jag tror att jag till och med har blivit lite lite brun :D Säkert något som bara jag ser ;) Men det är roligt ändå. Synd bara att det är skola så man måste sitta vid sin bänk i dystra skolsalar. :( Men på rasterna är det solen som gäller!
IMORGON Jag har sett att det ska bli regn. Så himla tråkigt. Och sen ska vi ha idrottsdag nere på Backavallen också. Och det är inte det roligaste, men man slipper i alla fall lektioner och så gör man ju nåt man inte brukar göra :) Märkt att jag blivit positiv? Kanske är det vädret som gör det? :D

katrineholms marknaden/tivolit

Hjälpte mamma att städa ett skåp på morgonen med Daniels och mina gamla saker. Tog inte så lång tid som jag trodde. ;) Men vilken skillnad det blev!

Sen åkte jag in till stan och gick på marknaden med Mathilda :D Det var riktigt kul! Jag köpte väskan ↓ och sen vann jag en studsande badboll (typ) och en hammare som pep när man tröck på den och ett gosedjur. Haha. Jag hade mest tur för det var inga svåra saker. Typ kasta pil på ballonger ;)



lite sugen...

... på det här :)

i'm blue (da ba dee da ba daa)

Idag har jag varit med BästaElin :D Vi har bakat muffins med Marabou choklad i. Riktigt gott! Vi har skrattat och haft lika roligt som vi brukar ha. Hahaha.
När jag kom hem från Elin så tog jag fram kameran och bytte om och börjde foto lite :D Jag hade kul för mig själv, haha. Men lite lättare om man har nån som fotar åt än, även om man har stativ eller inte. ;)
Klockan 19 kommer familjen Kindahl hit och vi ska grilla och ha trevligt. Vi ska kolla på gamla filmer från när vi var små för vi var på massa olika semestrar tillsammans när jag var mindre. Och jag älskar att se på dom filmerna. Nåt av det bästa jag vet! :D pusssssss<3


sockerkakssmet + marabou = Elins och mina muffins :D


one tree hill

Har nog inte sagt det här nångång tror jag. Men jag följer One Tree Hill :) En riktigt bra serie! Ska få låna alla boxar av Sandra :) Bussigt! Just nu har jag börjat kolla på tredje säsongen. Och för er som redan har sett One Tree Hill kanske känner igen dom här låtarna? Två av dom bästa enligt mig.



efter regn kommer sol

Vaknade av att det öste ner regn idag. Visst är det roligare med solsken och värme, men regn kan vara rätt härligt ibland. Man behöver såna dagar och bara vara inne och slappa. En sån dag hade jag idag. Förutom att jag och mamma åkte till min gammelmormor för att fira henne på namnsdagen. :)


bilder lånade från google

four right-now-pics



låååångledigt , fyra dagar

Hela veckan (tre dagar ;)) har varit GREAT! Riktigt bra. Men lite jobbigt med läxor och oförberedda prov, men vädret piggar upp mig otroligt mycket! :D och nu är det långledigt också! kan det bli bättre :D
Har inte visat outfit på länge, så här har ni :)


Jeanslegging HM - inköpta igår

schema

Tog med alla prov och shit som vi har två veckor framöver. Riktigt jobbigt kommer det att bli, men det är ju slutspurt nu fram till sommarlovet så det kommer jag nog orka med! :D


burnin' up

IGÅR Glömde säga att jag vaknade klockan 12 igår! ;o eller mamma väckte mig då. Helt sjukt att jag sov i typ 12 timmar ;o haha. Och igår kom Johan ut till oss och vi hade jättekul. Vi spelade spel, haha och det brukar vi inte göra ofta så det var riktigt kul! :D jag och mamma hade gjort en kycklingpaj som räckte till alla som tur var ;) och sen kollade vi på Stefan och Krister, men jag blev besviken, det var inte lika roligt som det brukar vara.

IDAG Dagen har sett ut så här hittills : Gick upp klockan tio och åt och fixade mig. Sen började jag plugga på tyskan som vi ska ha prov på på tisdag. Riktigt jobbigt! Pluggade i alla fall ganska länge så det är jag stolt över, även fast jag pluggade nästan hela dagen igår. Slänger bort hela helgen på tyskan. :/
Ska ta hand om mig och min kropp lite senare. Lite fotvård, hårinpackning och face peeling :) Härligt!



Oredigerade bilder , igår när pappa eldade. Kolla vad grönt det börjar bli ute !

leona lewis - run

Tycker den är så fin. Och den var med i slutet på Vampires Diaries i torsdagsavsnittet.

avslutningsmatch mot föräldrarna :D

Taaack till min pappa som har hållit i alla träningar<3 inte bara för min skull<3 tack till alla som har kommit och tränat med oss och gjort oss till ett lag och jag hoppas att alla kommer tillbaka nästa säsong :D för innebandy är nåt av det roligaste jag vet ! <3 Puss och kram till alla <3


måste bara ;)

Jag måste bara visa den här bilden. Det här är hunden Tess som jag träffade under mina tre dagar på pappas jobb under jobbskuggningen. Är hon inte gullig? (a)

snabbt inlägg

Eliiiin är häääääääääääär ! :D
Puss på dig gumman <3

mitt i veckan

Kolla vilken söt filur jag hittade :)
Bara ett snabbt inlägg. Om ungefär 10 minuter åker jag till skolan, med mamma. Riktigt skönt att åka bil ibland! Eftersom det går fortare att åka bil än buss så får jag lite sov morgon också :D Härligt!
Pusshej<3

promenad

Drar ut på en promenad med mamma !
Pusshej<3

skilla










födelsedag



Jag har haft en superbra födelsedag :D På bilden är allt jag fått förutom rosorna och mixern.
Det här har jag fått:
3750 kronor :D (Ska kanske gå till en ny cykel)
Mixer
Porslinshjärta
2 st Noblesse
2 st Marabou chokladkakor
Trisslott
Film; Min Stora Feta Grekiska Semester
Film; Borta Bäst, Hemma Värst
Film; New moon (Av Elin :D)
Rosor
Björn Axén - Schampo och balsam
Brevpapper
Påslakan
Boxningsplattor
Skiva; Melodifestivalen 2010
Läppsyl
Duschcreme
Kroppssalva
Nail Deluxe
Jätteglad för allt jag fick ! :D

15 år nu mera !

Igår var jag med Elin och hon hjälpte mig att baka till kalaset som ska vara idag. Närmaste släkten kommer så vi blir ungefär 15 stycken tror jag.



Resultat på Chokladbollarna och Syltrutorna. Alla kort tagna av Elin.

kungliga dramatiska teatern

Dålig kvalié, men bara för att visa att jag var där :)
Att åka buss var inte så kul eftersom jag åker buss två gånger per dag i vanliga fall. Men resten var jätte kul :) och teaten var inte så tråkigt som jag trodde, den var riktigt bra :)


OCH GISSA VEM VI TRÄFFADE?!:D

FILIP BERG! Eller Sebbe i Hip Hip Hora ;) Sandra och Mathilda fick en kram , men vi andra hann inte för det kom ett fyllo och förstörde det :( Men han presenterade hans pappa för oss :D Haha :D

RSS 2.0