Låt det explodera i skyn

 
Åkte till Nyköping vid fyra idag och åkte och hämtade upp Elin på hennes jobb. Första gången jag åkte bil själv och det var såååå roligt! Åkte till hamnen och åt där och tog igen allt prat vi missat under alla dessa veckor! Hade en jättemysig kväll! Love you. Lite kul att vi hade varsin bil på vägen hem också, så vi kunde racea lite (eller inte riktigt eftersom hon drog ifrån mig på motorvägen) Nu ska jag sätta mig utomhus med mamma och mysa. 
 

Instagram

Lite instagram-bilder från senaste veckan/veckorna. (@miilindegren)
 
Har inte gjort så mycket de senaste dagarna. Var på Känn ingen sorg med Elin och ni som inte sett den - SE DEN. Ni kommer inte ångra er! Hade lite mys i sängen med favvisen, cyklat nästan två mil med mamma och idag beställde jag biljetter till Lars Winnerbäck till Elin och mig!!! Första konserten på turnén och i hans hemstad! Kommer bli så himla bra! Annars har jag mest njutit av sommarlovet och ätit lite för mycket mat och inte tränat alls. Tänkte dock dra mig ut på en springrunda strax eftersom det är lite svalare nu. Hoppas det börjar regna lite. 

Driving license

 
Japp, idag (igår, 23:e juli) tog jag körkooooort och har nog aldrig varit så nervös som då. Men allt gick bra och nu har jag äntligen mitt körkort! Känns overkligt, men sååååå bra! Nu gäller det bara att jag vågar ut på vägarna själv, haha. Ska nog inte bli så svårt, eftersom det är så roligt! Lite Cypern-bilder från förra året får pryda inlägget. Saknar det väldigt mycket, men kommer förhoppningsvis dit redan nästa år igen! 

We danced all night to the best song ever

 
I tisdag åkte jag och Daniel till Eskilstuna, knallade runt i stan, satte hos på ett jättemysigt litet fik i Gamla stan och blev upphämtade av mormor och Bosse och åkte hem till dem en stund och fikade innan vi tog tåget tillbaka. Vi hade hur roligt som helst och var en jättebra dag!! 
 
Åkte in till stan igår för att träffa Tillan innan hon åker bort i två veckor. Efter lite häng hemma hos henne cyklade vi ner till stan och jag köpte den här klockan och ett par nya haremsbyxor, eftersom mina är fulla med hål (pga Sune troligtvis) och de är ju så himla sköna! Favvobyxorna nr 1. Sen åt vi på stadsparken också och efter det var det hejsvejs och Elin kom och hämtade mig med bilen och då åkte vi hem till henne och kollade på film till tolv. Senare ikväll ska Elin och jag åka till Nyköping på bio. Känn ingen sorg. 

New


Vid havet

 
Igår åkte mamma, pappa och jag till Stendörren och letade upp mormor och Bosse och tillbringade hela dagen på hans segelbåt. Åt gott, tog första doppet och solade. Stannade till klockan elva och såg solnedgången och hade jättemysigt. Perfekt dag. 

SOMMARLOOOOV

 
ÄNTLIGEN ÄR DET MIN TUR! Nu börjar mitt sommarlov på riktigt, inte en enda jobbardag kvar, går inte ens att beskriva hur skönt det känns just nu!! Nu ska jag äntligen hem till byn och fira att jag har ledigt, FINALLY
 

That's just how I feel

 
Tog en promenad efter teoriplugget och gick runt i stan och i skogen. Kul att gå där man aldrig har gått förut. I byn blir det ju lätt rätt så enformigt. Om man inte vill gå flera mil vill säga. Gjorde lite ta-vad-jag-har-mat när jag kom hem igen. Stekt potatis, broccoli och avokado. Simplast är oftast godast. Har bara två dagar kvar på jobbet nu och det känns så otroligt bra! Längtar så himla mycket till på fredag när mitt sommarlov börjar på riktigt! Wiiiiie
 

New favorite song

 

Senaste dagarna

Min gudfar med familj kom hit och åt gott och satt på altanen hela kvällen och spelade musik och hade trevligt. Träffas rätt så sällan, så är såklart kul när det händer! :) 
Har umgåtts mycket med min fina vän Tillan. Man får ju helt enkelt passa på när man har cykelavstånd på typ 5 minuter istället för en bussresa på 30. Myst på hennes balkong och kollar på fina Oskar på Allsång på Skansen. 
Träffade tjejerna och hade picknick och tog med oss mat och hade det hur mysigt som helst. Älskar såna här kvällar!
 
Har äntligen bara en vecka kvar på jobbet och det känns så otroligt skönt. Då kan jag äntligen få komma hem till byn igen på heltid och tillbringa mina dagar i solen istället för i en lägenhet eller i ett arkiv. Om det inte helt plötsligt vänder och blir regn resten av sommarlovet... Ska sova hemma en natt till och så skjutsar mamma in mig imorgon bitti istället. Är lite för hemmakär, så ska bli skönt att sova i min egen säng. 

Allsång på djulö

 
Var på allsången med Tillan och Frida i onsdags. Var helt underbart! Fick se fina David och tog till och med bild med honom (det var vi och alla barn, hahah). Synd bara att jag blev ful på bilden, så den tänker jag kanske bara spara för mig själv, får se om jag visar den senare. Han var i alla fall fin på den. Hur som helst så var det en väldigt bra kväll! Annars har jag jobbat hela veckan och gjort grejer efteråt på kvällarna. Men körkortsteorin tynger ner mig, så det är det enda som finns i mitt huvud typ. Sitter till och med och tänker på spolarvätska och motorolja och hur man kör bil. Det gör mig bara mer nervös, vill bara ha det gjort nu och ha körkortet i handen. Ska strax tillbaka till bussen och åka in till stan igen och möta upp tjejerna för lite mys. Ska bli roligt! 

RSS 2.0