Why couldn't you be the one?

Träffade Matilda på morgon så vi kunde skriva på historia manuset, eftersom vi inte börjar förrän 9.05. Och första lektionen är just historia, så då skrev vi färdigt allt, så i morgon ska vi spela in. Skönt att få det överstökat :) Skypade en stund med Elin förut och fick hjälp med matten (taaack) så ska fortsätta räkna nu.
Kom hem kvart över ett idag. Kunde åka med mamma som var i stan. Jätteskönt att komma hem tidigare :)


Himlen för några dagar sedan. Oredigerat.

Ny möbel

Mamma köpte det vita bordet med lådor (första bilden) till mig idag! Äntligen fick jag ersätta den upp- och nedvända lådan. Haha.
Så mysigt att sitta i fotöljen och kolla på tv:n och läsa och annat. Love it

I found heaven on earth, you were my last my first

Läst ca 40 sidor i min engelskabok, övat in se så där 60 glosor och skrivit klart min analys. Ska läsa två texter i engelskan och ge mig på några tal i matten. Sen ska jag duscha innan jag tänkte kolla på Värsta pojkvänsakademin, eftersom det tydligen ska vara bra. Hihi.
Fick skrattanfall med Julia på idrotts teorilektionen. Skrattade väl kanske en timme efteråt. Gjorde min dag! Väntade en halvtimme i skolan på Elin. Stadsbussen var sen, så missade bussen hem. Vi gick och åt på mc donald's istället och tog nästa buss istället :)


3 timmar, 20 minuter

Har håltimme från tyskan, så väntar på att ha klassråd och svenska. Håltimmen är 3 timmar och 20 minuter. Inte det roligaste precis. Men är åtminstone inte själv. Sitter med Ebba i cafeterian och snart slutar de andra franskan. Börjar om en och en halv timme. Låg vaken igår i två timmar innan jag somnade, men är ändå inte speciellt trött :) Ska ta och plugga lite engelska glosor nu när jag har tid. Kram.


Så söt. Helt hängig, haha. Min plutt

Första advent

Då var det redan första advent då. Mindre än en månad kvar till julafton! Ingen snö än så länge. Istället klass 3 varning... Vill ha snö och kallt nu och sitta och värma sig framför brasan och dricka varmchoklad. Har inte köpt en enda julklapp än, men som tur är behöver jag nog inte köpa lika många i år :) Men känner mig ändå lite stressad. Har inte gjort mycket alls idag. Pluggat lite glosor och läst i min engelska bok. Ska ta och fika lite nu och kolla på Robins tror jag :)



I would take a whisper if that's all you had to give

Ligger i sängen och kollar på Mr Beans holiday och pratar med vänner. Mysig lördag kväll vare :) Ska hämta lite godis och kolla färdigt på filmen. Kanske slår på en annan när den är slut. Tänker i alla fall tillbringa resten av kvällen framför tv:n/datorn :)

Ambrosiatårta

Bakade en ambrosiatårta förut. Dock utan ambrosia, men med strössel istället. Mycket godare. Innan det var jag ute och övningskörde med pappa. Gick sådär. Är nog lite för feg nu i början, hehe. Mer är så har jag inte gjort idag, för låg i sängen lite för länge i morse. Ikväll blir det tacomys med familjen i alla fall och troligtvis någon film :)

24 NOVEMBER

JULAFTON OM EN MÅNAD! Mamma har ställt fram ljusstakar och bytt till julgardiner. Väntar bara på mer julkänsla och snön! :)

She run away in her sleep and dreamed of paradise every time she closed her eyes

Kom hem klockan tre istället för klockan fem idag! Har gjort färdigt en diktanalys och skickat in under kvällen och strax ska Ebba, Matilda och jag jobba lite historia över skype. Har inga andra läxor för tillfället, förutom smågrejer och lite grejer några veckor framåt som jag inte ens behöver tänka på. Skönt :) En lång skön dusch sen får vi se vad klockan är. Puss

SA11A

Klassen sitter och jobbar stenhårt på historian, utan lärare, trots att vi hade chans till sovmorgon! Till och med över lektionstid. GO SAM! Håltimme från de två sista lektionerna. Tyska och matte. Slutar 13.35! Sweeeeeeet

So don't tell me you can't forgive me


When I'm nervous I have this thing yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up

But I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved

I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting yeah
And I hate that I made you think that the trust we had is broken

I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting

Har precis haft en tröttsam historia lektion. Nu ska vi ha naturkunskap i en timme lite drygt. Dock så är våran grupp klar med det vi ska, så sitter mest vid facebook och tumblr. NICE. Lunch och en kort engelska kvar, sen slutar vi :) Onsdagar är ju för bra alltså!


You've got a lot to say

Helt okej dag. Skratt som vanligt, men har varit himla trött. Skön musik och en stunds sovande på bussen hem. Mat hos farmor och farfar och pluggat färdigt det jag måste. Tända ljus och mys i mitt rum ett tag till. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt!

Två fina från tumblr.

Tre bilder från i fredags




Some weeks ago // autumn

Igår kom Johan hit, så umgicks med familjen ett tag. Åt god mat, efterrätt och kollade på Så mycket bättre tillsammans. Sen kollade jag på Friends with benefits. Jättebra film! Känner för att ta en promenad, så ska strax göra det. Tror det har slutat regna nu så jag kan gå ut. Min svanskota är bättre, så tar och börjar lite försiktigt med promenader istället :) Sen ska jag duscha och ta och fixa mina naglar. Länge sen jag gjorde det :)


All we need is candle light

Nu har Elin åkt hem och jag ligger i sängen och lyssnar på musik. Tände ljus förut så har det riktigt mysigt :) Breaking dawn igår var jättebra som förväntat och sen när vi kom hem så la vi oss och kollade på Trangled. Måste se den igen, haha. Somnade runt två tror jag. Idag har vi kollat på Vampire diaries, gått en snabbis till kiosken där vi träffade Filip av en slump. Ikväll väntas god mat (+ efterrätt) och mys framför tv:n :) Puss


18 NOVEMBER

Gick upp för en halv timme sen ungefär. Så skönt med sovmorgon! Mamma är så snäll som skjutsar in mig till stan så jag är i skolan till 10:20 när vi börjar :) Då har vi idrott också, så är redan ombytt. Sen har vi bara lunch och samhäll sen slutar vi! Och om jag har tur så är mamma kvar i stan då så att jag kan åka med henne hem :) Taggar till BREAKING DAWN ikvääääll!!

17 NOVEMBER

Skickat in analysen nu ikväll! Skönt att ha den ur vägen. Gick en promenad med mamma upp till hallen för att kolla på mina lagkamrater som tränade en stund. När pappa kom hem sen fick massage av honom i hopp om att svanskotan skulle bli lite bättre. Men det blev den ju inte...  Ätit lite överbliven pizza och kollat på halva Stupid, crasy, love. Så trött, så kan inte titta längre. I morgon börjar jag 10:20, har två lektioner, sen ska jag hem några timmar sen iväg till stan igen för att kolla på Breaking dawn (!!!!) med bästavännen. PERFEKT.

SUNGLASSES AT NIGHT

Sitter i klassrummet med ungefär halva klassen och väntar på att svenskan ska börja. Måste få klar analysen idag, men eftersom jag har gjort illa svanskotan så ska jag inte träna ikväll, så kan göra färdigt den ikväll. Vet dock inte än om jag ska på Tallås musikal. Blir krångligt med bussar och sånt, men kanske kan få skjuts och sen övernatta i stan. Det visar sig! Min söta katt Sune som ser lite lam och gullig ut i mitt knä för några dagar sen :) ↓

Why do i look so retarded?

Slår till på några fina bilder. Går i alla fall att hitta två någorlunda där bland alla. Men resten... It's like: why do i look retarded? Men i alla fall har det varit strömavbrott två gånger sen jag kom hem. Inget internet, ingen el, ingenting. Jag har en hemsk smärta i svanskotan som aldrig släpper (blivit värre). Funkar inte med tabletter eller värme, så ligger helt stilla så att det inte gör ont. Måste skriva på min analys i svenskan, men kommer ingenvart. Annars så gick jag i skolan från 9:05 till 11:20 idag. Asskönt! Smällde i mig en pizza ikväll också. 

BREAKING DAWN PART 1

Shitshitshitshit. På freeeedag!

EASY COME, EASY GO.

Har sovit hos mormor inatt för att kunna utnyttja min sovmorgon till 9.05 som vi har varje onsdag :) Så har fixat mig och så nu och ska strax gå till bussen. Har bara två lektioner idag (håltimme från engelskan) så slutar halv tolv. Åker nog hem hit igen då, för har mina grejer här och jag måste ändå vänta på bussen hem i två timmar ungefär. Så kan lika gärna åka hit och plugga lite kanske :) Puss

Igår kväll

IN SCHOOL

På mattehjälpen med Elin just nu! Är färdig med det man var tvungen att räkna idag, så la ihop böckerna precis :) Vaknade med sjuuk smärta i svanskotan idag. Har haft ont flera månader och det blir bara värre och värre. Så kan knappt röra mig utan att det gör ont. Varken sitta eller stå.. Men har bara klassråd och svenska (lååång) kvar, sen ska jag hem och lägga mig i sängen och vila några minuter. Sen ska vi äta hos farmor och farfar som vanligt, sen ska jag plugga lite när jag kommer hem. Kanske tar med datorn till dem så att jag inte behöver göra lika mycket när jag kommer hem. Puss

GLOSOR.EU

YesYesYesYesYes. Det tog fyra förhör att lära sig alla 25 tyska glosor som jag har till tisdag. Bara en text att läsa också. Nu ska jag ta och plocka på mitt rum lite och fortsätta lyssna på musik. Vet inte hur jag gör för att stöka ner på mitt rum så mycket. Hamnar flera klädhögar på golvet och massa läxböcker. Allt på golvet...
Är i alla fall stolt över mig själv att jag var ute och sprang idag. Ett tag gjorde jag det flera gånger i veckan, men sen blev jag helt förslappad och slutade med det. Efteråt kände jag att konditionen försvunnit lite, för det tog längre tid att återhämta sig. Bara försöka få tillbaka den nu då! :)

LÖPNING

Känner att jag måste börja med löpträningen igen! Har aldrig känt att det behövs på riktigt liksom, men nu känner jag det! Så det är bara att sätta igång :) Kanske drar ner lite på godisfronten också. Frukt är ju också gott, hehe. Men nu ska jag dra iväg med min balla "löp-klocka" och sen äta och duscha när jag kommer tillbaka!

I couldn't see how every sign pointed straight to you

Sitter i köket och är dötrött och väntar på mat :) Ska äta grillat! Kaminen värmer också, så det är riktigt mysigt :) Var så trött igår att jag somnade med ansiktet tryckt mot datorn, mobilen på magen och tv:n på. En timme senare kommer Daniel och bär ner sakerna på golvet istället och då vaknar jag och säger "vafan gör du?" Tacksam, verkligen. Haha. Bra bror man har! :D Gick upp ur sängen vid två och åt lite frukost, sen la jag mig i sängen igen och lyssnade på musik. Så har inte gjort någonting alls idag. Hur kan man bli så trött av att inte göra nånting..? Ikväll ska jag mysa framför tv:n med mamma och kolla på Dumpa honom :) Puss

11/11-11

Idag klockan 11:11 var det 11.11.11.11.11. Värt att nämna. Den här veckan har varit jätteskön för vi har inte haft så mycket läxor, så har hunnit med att vila efter skolan. Dock har jag sovit ca 6 timmar varje natt ändå, så har varit trött på dagarna. Somnat på bussen (gör jag aldrig) och en gång under ett chattsamtal. Skapligt trött. Men nu är det äntligen fredag! Och kvällen började med att min mobil slutade fungera, så fick damp och började nästan gråta. Behöver nog sova, haha. Men min kväll fortsätter framför tv:n och datorn, med lite godis :)


Nu vill jag ha vinter

LIFE IS GOOD

BAAAM! A på tyskaprovet, B på religionsprovet, naturkunskapsprovet avklarat! Går mot bussen om fem och har bara en enkel läxa. Ska lata mig framför tv:n resten av dagen.

I can go anywhere with you

Sovmorgon idag, så började 9.25! Kunde utnyttja den också, så sov en timme längre. Behövdes också eftersom jag har gått och lagt mig halv tolv två dagar i rad nu. Kvart i fyra skulle vi på någon föreläsning (därav sovmorgonen) och det slutade vid fem och var tvungen att vänta på bussen ett tag också, så kom hem strax efter sex. Är skapligt trött nu, men har pluggat på naturkunskapen i mer än två timmar ändå. Har prov i morgon och det sitter ju inte riktigt, så vad ska man göra :) Har i alla fall precis fixat en skål ostbollar som jag har här bredvid. Mår faktiskt lite bättre nu. Haha. Nu ska jag återgå till pluggandet!

ON THE WAY TO TOWN


FIELD OF GOLD

Vid tolv åkte jag och pappa iväg för att övningsköra för första gången! Det var så himla roligt och inte alls lika svårt som jag hade förväntat mig. Lärde mig i alla fall att växla och koppla och sånt :) Om lite mer än en timme går bussen till stan! Möter upp Tillan och går och köper lite gott på ica, sen ska vi bowlaaa. Gud va länge sedan man gjorde det! Övernattar hos henne i natt!


NATURKUNSKAP

Nu är det dags att börja lära sig om kolets kretslopp, näringskedjor, ekosystem etc. Väcktes halv tolv och mamma gjorde gröt till mig. Mätt och pigg (ser dessvärre väldigt trött ut..) Ikväll ska jag och familjen äta på restaurang. Kina - mycket gott!

YOU SMILE, I SMILE

Sitter och kollar lite halvt på Bröllopsfotografen. Inte så bra. Mitt godis är slut och jag är trött efter träningen. Vaknade upp hos Elin idag efter en asrolig kväll/natt med pizza, film och massa skratt! Det gick också åt en halv kladdkaka mitt i natten. Vaknade kvart i tolv och kollade på Schrek ♥ Sen tog vi en promenad och tog med Elins kamera. Spelade Uno och sen åkte jag hem vid fem.




FEEL - DON'T THINK

Drar snart iväg för en kväll med bästa vännen ♥ Love u.

TODAY IS A PERFECT DAY FOR A PERFECT DAY

Det blev en mycket bra och härlig kväll med tjejerna igår :D Kollade på två filmer, åt godis och pratade och skrattade! Jätterolig kväll helt enkelt! Tog en promenad och fika hos Gun med mamma efter att dom åkt. Sen har jag städat upp lite här, men är inte klar så ska ta tag i det sista nu! Sen ska jag umgås lite med mamma :) Ikväll ska jag iväg till Elin för lite sleepover och vi ska göra egna pizzor. Det är det godaste! Hon kommer hem runt fem så då åker jag över dit!


Six of me

Nu kommer tjejerna snart!!

1 november

Sitter på loftet där jag tillbringat hela dagen i stort sätt! Har städat och torkat av möbler och bäddat sängarna och fixat, för ikväll kommer tjejerna hit och sover här :D Blev lite ändringar så det blir en natt i min by istället. Gick en sväng till kiosken med mamma idag och köpte mig lite godis och dricka förut. Sen fixade jag internet hit upp (nästan helt själv. Stolt) Sitter med tända ljus för att få upp värmen lite och för att det ska lukta gott :D MYS. Snart ska jag äta, sen kommer tjejerna vid sex ungefär! Toppen!



8 mile

Har precis duschat efter att jag kollat på 8 mile. Inte den bästa jag sett, men hyfsad :) Dagen har bestått av besök hos optikern som resulterade utan glasögon! Dock hade jag nåt litet brytningsfel och såg inte 100%igt. Mamma och jag åkte till lövåsen efter det och kollade på sörmlandsbo och köpte lite småsaker på maxi. Bl a doftljus till mig :) Sen åkte vi en sväng till Daniel innan mamma släppte av mig hos Tillan :) Vi hann leka lite med macarna och gå en sväng på stan innan jag tog bussen hem. Men det är alltid lika kul att träffas :) Gick upp innan nio i morse så känner att det ska bli skönt att sova nu! :)

Eminem

RSS 2.0