Fin kväll tillsammans med fin vän

Efter att Tillan åkte hem i tisdags tog jag och Elin en cykeltur runt om här i byn. Det var en jättefin kväll med rosa himmel och varmt fram till klockan nio-tio. Vi hade jätteroligt! Sen cyklade vi hem till Elin och kollade på film med Olivia. Som jag somnade till, hehe... Gick upp nio på onsdagen och åkte till sjön!
Har lite mer bilder att visa, men gör det inte ikväll :) Ska gå ner och snart kolla på Sommar med Ernst och äta tårta, sen ska jag kolla på The Killing som börjar idag! Måste ju bara ses, Joel Kinnaman är ju med. Våran man, Tillan ♥


Tältning med Tillan 27/6

Några av alla bilder som togs från när Tillan var här och tältade i måndags! Gick en runda på kvällen och fotade lite så har några bilder på lager, hehe. Vi hade i alla fall jätteroligt. Du är så bra, vännen ♥

Bränd

Var på stranden med familjen Berglund igår hela dagen (bilder kommer senare) och brände mig på ryggen och framsidan under halsen. Aj så ont det gör! Men tog första doppet och fast att det tog ett tag att doppa hela kroppen så var det skönt i vattnet. Säkert 20 grader :)
Johan är här och om drygt en timme så börjar Sommar med Ernst! Så härlig kille, haha. Vi ska se det och mamma fick en gratis tårta från ica maxi igår, som ser god ut, så den kommer vi äta :)


28 juni

Tillan åkte hem för en stund sen, efter en natt i tält! Johan Falk, spel, jordgubbar och skratt får sumera dagen/natten. Nästa gång kommer jag till dig! Haha :D Istället för att va ute i solen och värmen ska jag städa rummet nu. KUL... Gör det mest för att göra mamma glad, hehe. Ska möblera lite. (Flytta en hylla från en vägg till en annan.) Senare framåt kvällen kommer nog Elin hit och hämtar mig och så övernattar jag där och i morgon åker vi och badar nånstans, jippie!!


Från i vintras. Lite smått tokiga, men det är vi i ett nötskal. Love you ♥

finns inga vinnare i lekar för två


Nu: You've got mail


Yxtasjön

Tog en titt på klart.se förut och såg att det ska bli asbra väder måndag-torsdag :D Hur bra är inte det?! Så i morgon ska Tillan komma hit på kvällen och vi ska tälta på gräsmattan här hemma. Fett kul :D och på onsdag ska det bli som varmast och då ska jag, Olivia och Elin och deras mamma åka och bada!
Förut så skjutsade mamma Daniel och Patric till Yxtasjön och då följde jag med och tog lite kort vid badstranden och sen lite vid vägkanten för det fanns massa blåklockor där. Nu ska jag träna styrka (igen... för lite konditionsträning just nu) och sen klockan nio ska jag kolla på You've got mail på tv. Trevligt!



Solen ♥

Sitter ute i solen och läser och har gjort det en timme kanske. Så skönt! Har saknat vädret. Hoppas det blir lika bra framöver :) Ska gå ut en liten stund till och senare ska jag träna. Kanske en promenad med mamma eller ett varv runt spåret. Får se vad jag känner för helt enkelt. Puss


En regnig dag

Bilderna är exakt en vecka gamla. Det var en dag då det öste ner hela dagen verkligen. Tog på mig mammas regnjacka och gick ut och fotade lite. Lägger upp de bilderna lite senare. Första bilden är när jag varit ute en stund redan och då blir mitt hår så där. Haha, ännu värre sen när det torkar. Sen på pappa när han sågar ner syrenen för att vi troligtvis ska bygga pool där om ett-två år. Kanske ett sätt för att få mig att bo hemma längre ;) Men längtar till det i alla fall!
Efter lunchen ska jag kanske måla lite för att tjäna lite pengar och så kanske jag träffar Elin en stund senare :) Hittills har jag inte gjort mycket alls. Hoppade över frukosten idag igen (fattar inte hur jag inte kan va hungrig) men gillar inte frukost överhuvudtaget.

A lot of food lately


Sanna mina ord


 



Fler besökare? Klick


God morgon!

Har gått och lagt mig halv fyra två dagar i rad nu och då har det hunnit blivit ljust ute igen. Vaknade halv ett idag och åt frukost med familjen när dom åt lunch. Idag har jag inga planer förutom att jag ska duscha och möjligtvis ha ansiktsmask och lite så :) Träna styrka ska jag också göra och kanske, kanske löpträna. Nu ska jag spela lite sims, hihi.

Frukt + smält choklad & grädde


Fisk och skaldjur

Maten som pappa tog med hem igår. Sjukt gott! Sen var det hans idé att jag skulle lägga upp bilden på honom. Haha. Ser ju lite galen ut där.




Traditionell midsommar

Ungefär så här såg min midsommar ut när jag var liten. Saknar det faktiskt, det var så himla mysigt med all den lite töntiga dansen runt kransen, men jag skulle göra allt för att få va liten igen och göra om det :) Eller i alla fall träffa alla som man var med varje år på midsommar och dansa lite. Haha. Men nu har ju halva sommaren gått och jag hoppas det fina vädret kommer snart!

Alla bilder från google

KLICK

www.bloggriket.se


My Blomquist, klick


Don't laugh at me


Staring at the sink of blood and crushed veneer

Åt inte frukost förrän halv 2. Alltså fyra och en halv timme efter att jag vaknat. Två mackor med skagenröra. Såå gott! Åt lite flingor senare till lunch. Det blir väldigt ofta så på lov om jag inte har planerat något på dagen. Kan gå runt i pyamas en hel dag. Men det är ju skönt! Nu ska jag spela lite sims, hihi, och vid fem, halv sex kommer pappa hem med mat från Rökeriet. Gott!
/M


www.bloggriket.se

changed

Vaknade runt tio och satte mig vid datorn och kände för att ändra i bloggen lite, så har gjort det lite smått. Tog bort headern, men kanske knåpar ihop någon när jag får lust. Har inte ätit än, så tänkte göra det nu. Kan ju äta lunch direkt eftersom klockan är över halv ett, haha. Men tar nog en macka ändå :)
Har en idé om att jag ska träna en hel dag. Fast kanske bara 4 timmar eller något. Skulle vara kul att testa det någon gång och köra lite styrka (bl a hopprep, boxning och det vanliga) och långlöpning. Tar det nog en dag då jag kan ladda ordentligt innan med mat och vatten. Nästa vecka. Skulle i alla fall behöva få fart på mig igen och det kanske är ett bra sett. Ska försöka löpträna idag också :)


Inte bästa bilden (mobil). Några dagar sen, när jag var hos Elin. Sjukt gott!

Tryck på bilden


Text och redigerad av mig

Details

Ansiktet blev mupp, så två närbilder blev det istället! Ska gå till bussen om 10-15 minuter, så bara väntar på att klockan ska ticka fortare. Ska köpa en ny mobil snart, ska bara få med mig någon av mina föräldrar till nyköping eller norrköping först. Funderar lite redan nu vilken jag ska köpa, för har redan kollat en gång och då var det ingen jag fastna för. Kom med lite tips! :) Vill inte ha en experia, det är det enda jag vet. Haha

22/6

Åker 10.15 bussen till Mathilda idag :) Någon gång mellan tre och fyra ska vi gå till Sjögrens och anmäla oss till kursen man måste gå för att kunna börja övningsköra. Såå roligt! Sen åker jag hem med buss eller så följer jag med mamma och handlar mat.

- Från skolavslutningen

Fruktsallad: 7

Igår kväll kom Elin hit och övernatta och vi kollade på Johan Falk och gjorde fruktsallad. 7 skålar med bl a jordgubbar, melon och mango. Åt det tillsammans med lite glass och chokladsås. Så gott! Gjorde dock rätt mycket så det tog inte slut.


www.bloggriket.se

Gädda

Bild från igår (hos farmor och farfar). Daniel och Patric har fiskat och de fick några gäddor som blev våran middag ikväll. Gädda är väl inte min stora favorit bland fisk, men lite gott är det. Åkte in till stan med fyra bussen idag och mötte mamma och gick och kollade runt på stan lite. Sen åkte vi och Daniel och Patric till maxi och tog spruta och handla lite mat och åkte hem till mormor en liten stund :) Hatar sprutor, men den här (mot fästingar) är inte så himla farlig, bara att jag börjar skaka lite innan och sen spänner mig för det när jag ska ta... Gör i alla fall inte ont efteråt :) Snart ska jag träna lite och duscha.

Från 15/6

Förra veckan var jag hos tandläkaren och kollade så stålsaken på insidan satt som den skulle och så. Nästan gång jag ska dit är om ett år på ännu en kontroll. Efteråt gick jag och Elin förbi ica och köpte med oss lite fika som vi åt medan vi väntade på att klockan skulle bli halv tio och då skulle jag klippa mig :) Två bilder från det:



På Elin: Min mobilkamera På mig: Elins mobilkamera

20/6

Tog bussen in till Tillan i morse och gick på stan och köpte mer än vad jag hade tänkt. Men det var rea överallt och har räknat ihop att det kostade hälften så mycket som det skulle ha gjort om det inte varit rea. Byxorna är i alla fall grymt sköna så de kommer jag använda flitit! Tog en fika innan jag åkte hem också. Sen hämtade Elin mig på moppen och vi åkte hem till henne och spelade lite spel någon timme eller så och åt lite jordgubbar :)

Bästavän ♥

Strax kommer Elin hit och övernattar! Hon tar med sig lite nyttigt "godis" (frukt.. hihi) som hon köpte i stan förut ikväll och vi ska kolla på Johan Falk och ha det mysigt. Troligtvis spela spel! Love you ♥


Inköpt



Träningströja-rakhyvlar-ansiktsmask 2x-byxor-plånbok-underkläder

Feel like new again

Gick runt i sovtröjan bra länge i morse. Älskar sommarlov, då man bara kan gå en hel dag utan att göra någonting. Spelade lite piano (the scientist) och har tagit hand om mina fossingar, ansiktet och har tränat styrka i ca en timme! Klockan nio börjar två filmer, Pineapple express och Ever after - a cinderella story. Vet inte vilken jag ska se, men tror det blir den först nämnda, för jag orkar inte se ännu en film som handlar om Askungen. Känner inte för det. I morgon åker jag in till Tillan vid halv två och lite senare kommer Robin också :)

Frissan

Ligger i soffan och kollar på tv lite smått samtidigt som jag smsar med Tillan :) Rolig tjej det där! Ska väl snart dra mig mot sängen. Har ju varit uppe sedan sex, så ögonlocken känns tunga. (stavas det likadant som tungan man har i munnen?) Haha. Tror jag byter tv så jag ligger i sängen istället för How i met your mother början om fem minuter :)
I morgon ska jag träffa Elin och på fredag ska jag in till stan och träffa Tillan. Roooooligt ♥


En närmare titt på nyklippta håret. Kort och lockigt. Riktiga skruvlockar!

Heaven or Hell

Kollat tänderna och klippt mig idag! Gick upp klockan sex och Elin kom hit tjugo över sju och sen åkte vi in till stan med mamma. Fick med mig ett linne och flip flops från hm. Träffade Jossan på bussen hem och pratade om att vi ska åka till Gröna Lund i sommar! Längtar till det! När vi kom hem gjorde vi lunch och sen har vi kollat på film och varit allmänt trötta eftersom vi gick upp klockan sex båda två. Håret känns fräschare och himla skönt att klippa bort det slitna, dock blev det rätt kort tycker jag, fast att hon bara klippte 2 cm. Men det växer ut så småningom :)


Gästinlägg av Eliiiin

Eftersom att Mimmi var så gullig och gästbloggar på min blogg tänkte jag kontra och göra ett litet inlägg här :D
Tänkte berätta att i morgon drar hon och jag till stan för att hälsa på tandläkarn och frissan och få lite ärenden gjorda - får gå upp klockan sex, men vad gör man inte? ;) Blir myspys att spendera dan med Mimmsan!
Jag vill jag också passa på att säga att jag älskar den här tjejen, av hela mitt hjärta. Tur att jag har dig du :D ♥
Puss & kram på Mimmi och Mimmis läsare! ////Elin

Dark

Idag har jag i stort sätt bara kollat på tv eller suttit framför datorn... Igen. Hihi. Men har kollat lite om vad en detox-diet innebär och är lite sugen på att testa. Men vill gärna inte göra det helt själv. Ska försöka få med Elin. Hihi. Och Tillan, du kanske är lite sugen...? ;)
Nu ska jag gå ut en stund med mamma och fick nyss akut sug efter chokladbollar så kanske slänger ihop en halv sats och äter upp allihopa själv. Det är ju faktiskt inte så svårt att råka äta upp alla. Det är ju så gott! Haha.
I morgon blir det att gå upp klockan sex och åka med mamma in till tandläkaren 8.10 och sen klippning 9.30. Elin följer med mig :D och det blir nog lunch på stan och titt i butiker. Mer nytt i garderoben skadar ju inte.

Nittileaks

Har kollat på Nittileaks nu ikväll och jag sitter och skrattar åt ett klipp som var med. Lika roligt varje gång! Kolla första 15 sekunderna.

Beställt!

Beställt/köpt sommarlovsbusskortet idag! Hur braaa?

Bortkastad dag

Har haft ont i huvudet hela dagen i princip. Har känt mig lite konstig också och har gått runt och frysit fast att det är varmt här hemma. Har inte haft ork till att gå ut och har istället suttit framför datorn eller tv:n hela tiden. Satte mig ute i solen en liten stund och drack upp en hel flaska med vatten och åt en kiwi, men huvudvärken släppte inte i alla fall. Verkligen en bortkastad dag. Men några sådana får man väl ha på sommarlovet ändå :) I morgon ska jag i alla fall vara ute och sola och träna ska jag också göra. Har inte tränat alls sen jag kom hem från Idre och det gjorde jag ju för en vecka sen.. Får ta tag i det igen!
För ett tag sen stängde min dator av sig, helt plötsligt. Batteriet var fullt och det funkade som vanligt. Fast min fläkt har varit sönder ett bra tag nu, men det kan ju inte bero på det? Ska väl ta och köpa mig en ny snart. Och en ny mobil ska jag också köpa, eftersom min inte funkar så bra längre. (vissa knappar funkar inte) Men har ju fått lite pengar nu när jag slutade nian och mer kommer jag få i morgon av farmor och farfar! :)

Video - Ulrik Munther

Spelade in en liten video från stadsparken 6/6. Hade tyvärr inte så mycket minne på kameran just då, så fick bara med versen. Har en video på några sekunder (typ 10-15sek) men visar den kanske någon annan gång :)


Grillkväll

Just nu har vi gäster här. Glömde nämna Bosse i förra inlägget, men han plus mormor, Johan och Gun är här i alla fall :) Vi har ätit nu och senare ska vi äta en jordgubbskaka som mamma och jag gjorde tidigare idag. Är proppmätt, men lite kaka går väl alltid ner :) När dom har åkt hem ska jag lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt One tree hill. Var så länge sedan :)

Två

Snart kommer mormor, Johan och Gun på grillkväll! Myyys ♥

Tre år tillsammans, 9D2 ♥


Sommarlovet 2010

En liten tillbaka blick från sommarlovet 2010.

Alla dessa fina moppeturer med Elin ♥

Tältning och kvällar tillsammans med Jossan, Sandra och Elin :)

Dagar med Tillan och en hel del kortspel ;)

Umgås med vänner från klassen. Dessa bilder är från när vi övernattade hos Elias

Alla dagar vid stendörren

Söderköping med Elin :)

Dagar med familjen

Och till sist; alla roliga dagar med min underbart fina vän :) ♥

Sorgligt

Sitter hemma hos mormor just nu och har ätit lite mat och sen tårta. Blev en sorglig skolavslutning med många tårar. Gick inte att sluta när man såg klassen och alla andra som grät. Kommer sakna 9D2 så himla mycket för vi har varit en sådan bra klass :') Många kommer jag förstås fortsätta träffa och förhoppningsvis kommer man träffa de andra också någon gång :) Nu har jag ett långt och skönt sommarlov framför mig som ska bli lika bra, eller bättre, än sommarlovet 2010. Crea diem.

Ulrik Munther

Tre från Stadsparken 6/6.


Outfit 6/6

Så här såg jag ut på nationaldagen. Somrigt om inget annat :)

Kingston

Sen jag kom hem har jag solat, målat naglarna, lagat mat, ringt mormor, packat, spelat kubb med bror, duschat, kollat på Du är vad du äter på play, fått ett nytt usb-minne av min kära far som jag håller på att lägga in bilder på just nu! Har redan två på 8GB, men de är fulla och nu fick jag ett till som är 16GB. Hur braaa?
I morgon drar klassen till Stockholm för ett besök på riksdagen och något museum och senare till Grönan! Har aldrig varit där, så vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Blir ofta åksjuk så hoppas det inte börjar med att jag spyr efter första. Förhoppningsvis inte för jag hatar att spy. Men det finns ju alltid lustigahuset och spegelhuset och framför allt sockervadd! Hihi.



bloglovin

Sveriges nationaldag

Jahapp, nu har dom tydligen ändrat sig och det blir 13 grader och regn istället för 28 grader och sol. Fan. Hoppas dom hinner ändra sig igen för det måste ju vara sol på skolavslutningen. Slutar ju desdutom nian, så tycker det är lite extra viktigt med fint väder.
Vaknade runt nio i morse av att det sprang en stor spindel över mitt ben. Så jävla äckligt och jag satte mig upp direkt och började slå i tecket och kastade ner det på golvet. Härligt sätt att vakna på...
Åkte in till stan med bussen och mötte upp Tillan och gick till stadsparken, åt en glass och pratade. Sen åkte jag hem igen och nu har jag duschat och ska försöka lägga mig snart. Ett par bilder från stadsparken lägger jag nog upp i morgon! :)


Sol och varmt på skolavslutningen!!


Wonderful

Har varit i Idre sen i torsdags och kom hem för någon timme sen! Skriver aldrig på bloggen när jag åker bort av olika anledningar :) Men blev ju tidsinställda inlägg då och då, så det har väl inte märkts att jag varit borta. Det var i alla fall jag, mamma och pappa som åkte (Daniel stannade hemma) och vi hade det asbra! Fint väder förutom att det blåste igår, men det gjorde inte så jätte mycket :)
Vi åkte tjugo över sju hemifrån i torsdags och kom fram vid tre (om jag minns rätt) och sen på fredagen besteg vi Städjan för fjärde gången tror jag. Igår besteg vi Nipfjället, men vi tog inte högsta toppen som vi brukar utan gick den lätta/korta för att ha tid för lite tennis och en promenad upp på Idre fjäll när vi kom hem. Solen gick aldrig ner tror jag för det var ljust hela natten där och jag kunde ligga ute och sola på verandan :) Topless dessutom, gick aldrig förbi några, hihi. Men har bränt mig lite i ansiktet, men inte så farligt :)
Har massa roliga bilder i kameran så om mamma och pappa godkännar att jag kan lägga upp dom så gör jag det snart! Ska nog kolla igenom alla bilder med familjen ikväll och komma ihåg hur roligt vi hade :D Fast det är ju rätt skönt att komma hem också :) I morgon åker jag in till stan och träffar Tillan! ♥


Söder niornas avslutningsfest

Avslutningen i tisdags var helt okej! Lite lamt ibland, speciellt mot slutet och många åkte hem tidigt. Men det hade sina stunder :) Ett minne för livet kanske? Något jag sent kommer glömma i alla fall :) Det var god mat, god efterrätt och lärarna uppträdde och sjöng och "dansade". Dom hade mössorna från musikalen och sjöng låtar från den också. Dock var deras version sämre och det blev mest pinsamt ;) Mot slutet ledde det till marshmallows regn som ni ser på bilderna längst ner. Haha! Visar kanske fler bilder någon annan gång :)

Morsdagstårta

Hittade ett par bilder i kameran från när vi var hos Gun på morsdag och hon bjöd på fika och tårta :) Kunde lika gärna visa dom. Gott var det! :) Min gammelmormor är proffs på sånt där!

Fix hos Tillan innan avslutningsfesten

Några bilder innan avslutningsfesten i tisdags. Min fina vän Tillan plattade mitt hår (ni ser ju skillnaden, så det tar ett bra tag). Gick till henne efter skolan och lånaden duschen en snabbis först sen satte vi igång att fixa hos :) Resultatet ser ni på sista bilden, som förövrigt Tillans syster tog :) Fler bilder får ni när Tillan skickat dom till mig.


Första juni

Jag tar mer kort med mobilen nu för tiden. Mest för att jag vill ha minnen från söder :) Det kunde jag ju ha tänkt på lite tidigare och tagit kort oftare. Haha. Men idag städade vi skåpen och rensade ur lite. Tog med mig hälften ungefär och sen tar jag hem resten på tisdag för då ska vi lämna in skåpnyckeln... :( Här är fyra rätt så taskiga mobilbilder. Suddiga och bra, som dom ska va.
Åt pizza för en stund sen och jag åt jätte mycket! I alla fall mer än vad jag brukar ;) Och godispåsen står bredvid här och lockar fast att jag är mätt.

Långledigt

Kom hem lite efter tre idag. Bara för att en hel klass med dagisbarn skulle med. Det tog dom över 5 minuter att gå på, spänna fast dig och det. Snacka om långsamt och livat också. Sen skulle dom ju av också... Gillar inte småbarn. Låter hemskt att säga så, men det är sant och har aldrig gjort det heller. Kanske för att jag inte har några släktingar som är under 10 år. Men dom är jobbiga, högljudda, glor och luktar illa. Tänk att man säkert var likadan när man var liten... Men enda gången jag gillar dom (lite) så är det när dom sover och ser så fridfulla ut. Då är dom lite gulliga :)
Har varit väldigt trött hela dagen. Vaknade trött och nu är jag fortfarnade lika trött. Men dagen har varit rätt soft ändå :) Har visat runt några blivande sjuor och kollat på Shakespeare in Love (typ Romeo och Julia) och sen lite musik på slutet bara vi tjejer. Spelade Hero med Enrique Iglesias. Fin låt :)
Köpte lite godis innan jag tog bussen hem och ikväll ska jag packa, städa och fixa lite. Nu har vi ju långledigt också! Himla skönt :) Sen är det fyra dagar kvar med klassen... Sorligt :(

RSS 2.0