I don't care for gold

 
Började skolan förra veckan och var där mån-fre. Var ganska jobbigt att ta in allt osv, men roligt också såklart! Avslutade veckan med en förkylning som bara har blivit värre, och har inte hunnit vila pga flytten. Har spenderat hela helgen till att packa ner alla saker i ca 15-20 flyttlådor. Förstår inte hur vi har kunnat samla på oss så mycket saker, när vi bara har bott i lägenheten sen i juli.
 
Idag är jag ledig från skolan, så försöker ta det så lugnt som möjligt och sitter i soffan och läser i Psykologins grunder. Senare framåt kvällen tar jag tåget till Eskilstuna för att bo ytterligare en vecka hos mormor. Åker hem på torsdag och på fredag flyttar vi!! Sen blir det att packa upp allt och dra till ikea i helgen, tillsammans med den långa inköpslistan vi har skrivit. 
 
Längtar till ordning och rutiner. 
 

Sundsvall

 
Klockan 16:40 är det dags att sätta sig på tåget upp till Sundsvall. Följer med Tillan hem nu när hon ska tillbaka, och stannar där till söndag. Det här med att sakna är inte riktigt min grej, så ska bli så himla skönt och roligt att få umgås med henne i några dagar. 
 
Annars är livsstatusen: Börjar studera i Eskilstuna, två veckor senare flyttar vi till en tvåa i stan och just nu så innebär det att köpa litteratur och flyttpacka. Det är lite rörigt för stunden, men ska bli skönt sen när man kommit in i rutiner igen och fått ordning i nya lägenheten. 
 

RSS 2.0