Sitter vid havet med mamma :) pappa är ute...

dsc07214 (MMS)

Sitter vid havet med mamma :) pappa är ute och paddlar kajak. Har nyss ätit grillad kyckling och potatissallad:) det är super skönt att sitta i solen och det är inte ett dugg kallt :) höstlovet har iaf fått en bra start, får se hur det blir resten av dagarna. Första gången jag bloggar från mobilen med bild, får väl se hur det blir;)


Så bra går det för mig...

Allt som jag hade planerat på lovet sket sig helt :( Jag och Elin skulle ha åkt till badhuset, men nu går inte det. Jag hade sett fram emot det. Sen skulle familjen ha åkt till Örebro, bott på hotell, ätit på restaurang och shoppat på Mariebergs Galleria, men så fanns det inte några hotellrum så det blev inte av. Vi kanske ska åka och shoppa ändå, men det blir inte samma sak :( Så nu är jag på väldigt dåligt humör. Jag ingenting att göra på hela lovet! Hur kul är det på en skala? Jag hade tänkt att baka bullar någon dag :) så EN grej ska jag göra ... Ni får höra av er om ni vill hitta på något eller va med och baka bullar? :)

Radiance

Jag är med och tävlar om Britney Spears Radiance på gunbitch.blogg.se. Var du också med genom att klicka här.


En kväll hos Ebba

Kom hem klockan tolv idag, efter en natt hos Ebba, med Sandra, Mathilda och Emma-Louise :) Vi åt pizza och lite senare kom Anton och Johannes och vi gick ut en sväng. Vi blev jagade av en påve, en pingvin, en lieman och några till, som var fulla allihopa och skrämde skiten ur oss. Är inget stort fan av halloween...

Det här ska jag hinna med ikväll :)
• Träna
• Duscha
• Göra lite läxor
• Måla naglarna
• Kolla film och sen SOOOVA

we heart it - one girl

Tumblr_lb21erafa91qa9387o1_500_large

Tumblr_lb20zptwek1qbzolio1_500_large

Tumblr_lb21lbxta41qd1r37o1_500_large

Tumblr_lb20ax1mzm1qa9387o1_500_large

I'm going back to the start

Idag vaknade jag och Elin halv ett. Fick nästan ryck och hoppade ur sängen. Och redan klockan tre så hade vi hunnit med att äta frukost, motionerna och duscha och ätit lunch (a) alltså på ungefär 2 timmar. Hur bra får man va :D Sedan har vi gjort lite läxor, vart hemma hos Elin en sväng och nu sitter vi framför braskaminen och värmer oss. Är rätt så kallt i huset så det behövs. Snart ska vi börja göra tacos till oss och Daniel och sedan kolla på Ensam mamma söker. I morgon kommer mamma och pappa hem och allt blir som vanligt :) Har haft en super kul helg bara med Elin :D Hoppas det blir fler gånger :)

Sista låten är från filmen Juno som gick på tv igår. Har den inspelad nu också. Gillade filmen starkt!

Olle Hedberg – The Scientist
Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger
Michael Cera & Ellen Page – Anyone Else But You

Gräs strå ??

Elin och jag sitter och har roligt på facebook och gör annat roligt på våra datorer. Hur roligt får man ha :D <3


A moment's pain for a lifetime pleasure

Slutade 11.10 idag! Kom hem tolv! Hade inte lunch, engelska eller mentortid. Gaaalet skönt! Väntar på att Elin ska sluta, ta bussen till Björkvik, taxin hem, packa och få skjuts/åka moppe till mig för sen ska hon vara här hela helgen :D Ikväll ska vi göra egna pizzor och jag kan slå vad om att dom kommer ta slut vääldigt snabbt ;) Eftersom ingen är hemma och kan elda så får vi leva på värmen från kaminen på kvällarna :) Kommer ta tusentals bilder som ni kommer få se några av i alla fall :)
Och för några dagar sen tog jag hem ett "parfym prov" , en sån där sticka man kan spruta parfym på :P Jag sprutade den här nya Radiance från Britney Spears och jag blev kär direkt! Måste ha den! Så fort jag går in i mitt rum så luktar jag på den där stickan, så gott luktar den! Höhö, står högst upp på listan, ovanför vinterskor och halsduk ;)

http://britneysweden.se/wp/wp-content/uploads/2010/09/front-radiance.jpg

One Life, Live It

Vanlig dag i skolan. Alltså tre lektioiner. No, so och engelska. Tokskönt :) Slutade halv ett och kom hem vid kvart över två, vilket är tidigt :) Köpte kräftstjärtar, skagenröra och ett bröd så när jag kom hem försökte jag kopiera mackan på Sultans som jag åt i måndags ;) Den blev inte så lik, men god ändå!
Nu sitter jag och kollar på repriser av Halv Åtta Hos Mig. Väntar på att pappa ska komma hem och laga mat och sen ska jag plugga lite till provet i morgon och kanske ta en lång varm dusch.



Du fattas

Skriver inte så mycket längre vad som händer i livet. Känns inte som det i alla fall. Orkar inte uppdatera så ofta för när jag inte har läxor spenderar jag hellre tid med vänner än sitter och skriver tråkiga meningslösa inlägg här på bloggen. Har t.ex. glömt sagt att i går så gick jag och Elin och tog en underbart god macka på Sultans :) Sånt kan göra min dag (a) Och idag har vi varit i badhuset på gympalektionen, har inte varit riktig pigg och skolan är bara jobbig och jag vill ha loooooov. I helgen ska i alla fall Elin bo här :D Hoppas inte på en enda stillsam stund, förutom på natten, höhö. Då vill jag sova :) På fredagen (innan lovet, alltså vecka 43) så ska jag troligtvis till Ebba med Emma, Sandra, Cassandra och Mathilda :D

(Jag är bäst på att hålla mobilen stilla (a))


En ball synvilla

  1. Hitta de fyra lodrätta små prickarna mitt i bilden.
  2. Stirra intensivt på de fyra prickarna i cirkus 30 sekunder.
  3. Titta sedan på en tom vägg, eller ett papper någon meter bort.
  4. En ljus punkt bör synas på väggen.
  5. Blinka ett par gånger så kommer du att se en figur.
  6. Vad ser du? Eller rättare sagt, vem ser du?

Läs hela instruktionen först, titta sen.



Tjejkväll

Alltså tjejkväll igår med Sandra, Ebba, Cassandra och Emma igår :) Vi åt, pratade och skrattade massa. Emma åkte hem vid tio ungefär och då kom Anton och Johannes, men var inte kvar så länge. Trevligt i alla fall :) La hos vid tre tror jag och somnade typ direkt.
Sandra skjutsade mig till bussen på eftermiddagen :) Åt lite grann när jag kom hem och sen kom Elin hit :) Vi pluggade lite, men blev väl inte så där jätte mycket ;)
Senare ska jag äta, duscha och kolla på ensam mamma söker.

Min humor!

Lyssna efter ord/meningar som: (kommer i den här ordningen)
cokofjollan
oj vad han är kaxig
trava runt e skittråkigt
hoppa långt a helvete i pjäxa
pom pom tösen
taskipinka
fuskipelle
pisseblöta
ylletröja

Sjukt roligt enligt mig!


Uppe med tuppen

Vaknade klockan 5 ungefär, somnade om till åtta och låg kvar till nio. Sen gick jag upp, åt gröt (:O) gjorde mig i ordningar och tog med mig kameran och gick runt på tomten och fotade lite :) Lägger ut några på mina personliga favoriter.
Ikväll blir det att ta 18.05 bussen in till stan där Sandra hämtar mig med moppen :) Åker hem till henne där Emma, Cassandra och Ebba troligen kommer va! :) Roligt kommer det bli :)





Café - Björkviks hallen

Har lagt in bilder från kameran nu, så här är en bild från när Ebba, Elin och jag satt i kiosken när det var match förra helgen. Blir nog fler gånger! Kul, även fast man gjorde bort sig lite då och då (a)
Oredigerad

weheartit.com

orkut - wonderlandorkut - minha fotocounterproductive
TumblrBlonde ComplexPretty Pink Tint N Bokeh | Flickr - Photo Sharing!Blonde ComplexBlonde ComplexBlonde Complex


DM

Gick ner och kollade när Söder, Tallås och Nyhem spelade fotboll :) Jätte roligt att kolla, men såååååå kallt! Mina tår var som iskuber eller nåt :s Var där med några super söta personer från klassen :) Fick frånvaro från tyskan, men det var det värt. Lite extra jobb hemma, men så kan det gå. Tänkte göra det när jag kommer hem efter skolan i morgon så att jag har det gjort, så slipper jag tänka på det hela helgen, för då är planerna att vi ska till Sandra lördag-söndag :D

Snart ska jag dra iväg till träningen och tror det kommer bli en super duper rolig en! Undrar varför... ;) höhö.


Lyssnar på BRA musik, länkar favoriterna: (Ja, jag vet att vissa är gamla, men ändå så bra!)

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Ola – Let It Hit You
Elin Ruth Sigvardsson – Love - Feat. Lars Eriksson
Dixie Chicks – Not Ready To Make Nice
Maroon 5 – This Love
Aly & AJ – Potential Breakup Song


Magnus Samuelsson är så COOL


Robins

Blev en stressig morgon. Väntade vid busstationen till 7.50 ungefär (bussen ska komma 7.30) sen cyklade jag, Ebba, Jossan, Rebecca och Sanne hem till mig. Elin ringer och säger att det åkte förbi en buss som det stod katrineholm på. (Bussen kommer till Elin innan den kommer till mig) Lisa ringer Rebecca och säger att bussen har kommit samtidigt som Elias ringer mig och säger att bussen har kommit. Vi springer ut ur huset och cyklar snabbt som attan till busstationen igen! Sanne och jag var sist eftersom jag var tvungen att låsa. Hehe. Han som körde sa i alla fall "Bra jobbat" till mig (a) Någonstans här emellan så ringde Fia till Lisa som sa till Elin som ringde mig och sa att bussen hade kört i diket en bit bort. Därför var den sen ;) Som sagt: Stressigt...

Ni som inte kollade på Robins i lördag missade verkligen någonting. Jätte roligt hade jag och min familj hemma i tv-soffan :) Här hittar ni avsnittet!

Hur smart får man va?

Sitter och pluggar till no provet som är på onsdag. Det handlar om kemi och det är olika saker som heter:
Metan
Etan
Propan
Butan
Pentan
Hexan
Heptan
Oktan
Nonan
Dekan.
För att komma ihåg alla i rätt ordning sa Elin att hon gjort en ramsa. Jag gjorde då en egen ;)
Det här är Elins: Mimmi å Elin tog en PROPeller till BUTten å en PENna å rita en HEXa. HEPP tänkte OKTober, NONstop till DEKoration.
Det här är min: Mimmi o Elin Plockade Bananer På Håkans Hälsoaffär Och Nynnar Dagligen.
Vems är bäst? ;) Jag tycker ju att Elins är roligast, men kanske svårare att komma ihåg eftersom den inte ens hänger ihop. Eller hur Elin?

I'm not ready to make nice

Ska snart cykla upp till hallen, där jag ska stå i kiosken med dessa brudar : Elin Berglund, Josefin Lang, Olivia Berglund och Ebba Månsson Tar med mig kameran så kanske knäpper några bilder om jag får lust :)

Facelook:


Fick en stöt genom kroppen, Fick en knäpp upp i knoppen, Klöste repor i bordet, När du gick förbi

Någon mer än jag som sitter och fryser, har ont i munnen och lyssnar på Ooa Hela Natten? Okej.
Jag fryser för att pappa inte har satt på värmen än i vårat hus, så det är kallt överallt.
Jag har ont i munnen för att jag har tandställning, så har det nästan hela tiden. Inte för att det spänner utan för att det skaver och jag får sår som bara blir värre för varje gång jag rör på läpparna. Kul...
Och Ooa Hela Natten är helt enkelt en bra låt som jag kan hela texten på typ. I alla fall refrängen ;)

I morse bakade jag och mamma ett underbart gott bröd som vi åt till lunchen. Vi är ju superbra på att baka; slutade med att jag blev sur och gick därifrån -.-' Tänkte ut och springa idag, men får se hur jag gör. Har absolut ingen lust, men jag ska ändå duscha lite senare. Kan ju ta en 4km runda kanske :)

Ikväll ska vi äta trerätters. Ska försöka ta kort på allt :) Blir i alla fall en vitlöksmacka med tomater på, någon fisk och sen ska jag göra efterrätt. Jag tror det kommer bli typ som en hallonmousse. Har i alla fall inte gjort den förut.

Två bilder från Elins och min runda:



-







Två bra låtar. Jag kollar inte på idol, hittade låten innan den var med, hehe :)

Gubben i lådan, Spotify länk
Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Tänk om jag hade en liten liten apa ...

Har suttit och redigerat lite bilder och lyssnat på den här urgulliga albumet på spotify (a)
Här är några bilder från när Elin och jag var ute och fotade för någon dag sedan :)





Utgångsdatum för 50-öringarna


7 km

Sitter framför Elins dator på hennes rum just nu :) Väntar på att hon ska äta klart. Kom hem tidigt idag, så gav mig ut och sprang 7 km. Jätte glad för jag joggade hela vägen, gick eller stannade inte nån gång :D Riktigt stolt faktiskt. Och nu ska ingen säga att 7 km är ju ingenting. Det var första gången jag sprang så långt så jag är glad att jag klarade det :) Efter att jag duschat drog jag och träffade Elin. Vi gick runt danbyholm och fotade och pratade och skrattade. Bilderna får ni se nån gång när jag orkar fixa in dom ;) Kanske blir i helgen.

Nu ska jag se om Elin har någon fin bild <3


Se det hade hon! Alltså, bilden är tagen av Elin

Every Rose Has It's Thorn

Kom hem för en halvtimme sen. Håller på att steka köttbullar och koka mackaroner till Daniel (som är ute och springer) och mig eftersom vi ska arbeta sen! Haha, det ska bli jätte kul, längtar riktigt mycket ... (ironi) Vi ska åka hela familjen till något ställe där vi ska hämta grus. Så det vi ska göra att att åka bil, ösa grus på en kärra, åka hem, lasta av, åka tillbaka, ösa grus på kärran, åka hem, lasta av... Tre gånger! Kommer inte bli nån fritid över här inte. Om det blir det så ägnas den tiden till läxor troligen. Kanske tar mig tid att vila framför kaminen


Kanelbullens dag idag tydligen...

Tänkte skriva några rader om dagen innan jag sätter mig framför tv:n och kollar på 'Halv åtta hos mig' :) Har för mig att det är ett bra program om det är det jag tror att det är.
Började i alla fall med att jag skulle vakna klockan nio (hade ställt mobilen), men jag vaknar 09.26 och på mobilen står det 'Laddnings fel. Avbryt laddningen'. Alltså har mobilen inte ringt. Jag rusar upp ur sängen, slänger på mig nånting och äter frukost på rekord tid och hoppar upp på cyklen och tar bussen in till katrineholm. Går av och går till tandläkaren, där jag va tvungen att vänta i 45 minuter. Klar där och går mot mormor i laggarhult, när jag har kommit halvvägs så plockar mamma upp mig. Jag äter lunch där och sen skjutsar mamma mig till skolan (klockan ett) då det skulle ha varit matte prov, men våran matte lärare hade tydligen inte koll på det ;) Sweet! Sen så var det tyska och när vi slutade klockan tre så drog jag, Mathilda och Ebba ner på stan en stund :) Åkte sen med mamma hem. Åt middag hos farmor och farfar och nu är jag hemma. Har varit en skön dag, men ändå lite stressig. Har farit runt väldigt mycket hela dagen ;)

-


 

Sometimes I'm lazy
I get bored
I get scared
I feel ignored
I feel happy, I get silly
I choke on my own words
I make wishes, I have Dreams
And I still want to believe
Anything can happen in this world,
For an ordinary girl


Kul natt med brudarna!

Efter skolan igår tog jag bussen hem vid två, och var hemma en timme, packade lite och åkte 16.05 bussen (som var 10 minuter sen -.-) in till katrineholm igen :) Där väntade Emma-Louise, Mathilda, Sandra, Ebba och Cassandra :) Cyklade hem till Emma där Jaqueline var. Vi kollade på The Last Song, som jag trodde skulle vara bättre än den var. Sen gick vi till Kings och åt pizza. Gick hem till Emma igen där vi pratade massor, skrattade, åt paj, och vad gjorde vi mer? Kommer inte ihåg. Vi somnade nån gång vid tre och när vi vaknade fick vi nybakat till frukost. Mums! Kollade på The Ring efter det. Den var bra, men usch vad hämsk. Äcklig och läskig. Sen kom mamma och hämtade mig. Alltså en grymt rolig natt med tjejerna :D


RSS 2.0