Du kan smälta isar när du ler

Bilder från sommaren 2013
 
Saknar sommaren mer än någonsin just nu. Saknar värmen, havet och sena sommarkvällar. Mest saknar jag glädjen, att vakna upp när solen lyser in i rummet (trots att jag hatar när det är ljust när man ska sova) och att cykla, gå i shorts och bara ta dagarna som de kommer. Allt har bara känts så grått och deppigt på senaste tiden, men äntligen börjar det bli ljusare på kvällarna och varmare ute. Men kan inte längta mer än vad jag gör just nu, fast att jag inte alls vet vad jag ska göra när skolan slutar. Vill varken plugga vidare eller jobba som det känns nu. Vill bara flytta hemifrån, men då krävs det ju att man gör något av de alternativen. Tänker hela tiden "vad ska det bli av mig?". Har ingen motivation överhuvudtaget och alla negativa tankar tar bara över. Vill bara ha sommar nununu. 

One day

 
Har gått och blivit helt genomförkyld. Kunde inte blivit det vid ett sämre tillfälle tror jag, har ju faktiskt känt av det i flera månader och så slår det ut när det är som mest i skolan och lagom till lovet. Kommer förhoppningsvis vara frisk på tisdag i alla fall, för då är det dags för studentkryssningen. Studentgrej #2. Hoppas det blir roligt, trots att jag inte alls känner för det. Just nu känns det bara som waste of money, med tanke på att jag ska börja spara nu. Sämst tid att börja med det på på ett ordentligt sätt, eftersom studenttiden är dyr. Men har ett mål med det! Såklart... har i alla fall lite mindre än två månader på mig från och med nu. 
 
Gjorde en efterrätt igår, alla hjärtans dag till ära och hade en lugn kväll med familjen och fina killen. Orkade inte göra mycket mer, men klagar inte alls dock, för det är det bästa jag vet. Vi gick upp tidigt i morse och åkte upp till hallen för att kolla på en innebandymatch och efteråt påbörjade jag en skoluppgift och har kollat färdigt på The Carrie Diaries. Ikväll blir det god mat och mellomys med familjen. 
 

GANT

 
ÄNTLIGEN säger jag bara. Detta har jag väntat på sedan oktober-november förra året och idag hämtade jag hem den! Har mejlat dem fram och tillbaka, det har blivit missförstånd och till slut väntade jag på vårkollektionen i ca tre veckor. Men nu är den min och jag är så löjligt glad över det. En tröja liksom. 

There's no place I rather be

 
Startade dagen med kaffe och macka. Standard varje morgon. Hade bestämt att jag skulle sluta eftersom jag får huvudvärk ännu oftare än vanligt sen jag började dricka det. Men det gick ju inte så bra, så struntade i det, hehe. Sen drog jag på mig termobyxor och allt därtill och gick ut och hjälpte mamma att skotta. Finns ju vissa nackdelar med att ha stor tomt och en lång backe upp till huset ibland alltså. Har i alla fall duschat nu och väntar på att klockan ska bli tre, för då ska jag, mamma och pappa till gammelmormor och fika. Ska hämta upp ett paket på vägen också som kommit till mig, wiiie, som jag längtat! 

RSS 2.0