nån som vet??

Någon söt person som vet vart man kan köpa såna här urgulliga "sovkläder"?? =) Vill så gärna ha en
http://saos.blogg.se/images/2009/sovklader_47987972.jpg

music

Har inte hänt alls mycket idag. Daniel och jag lagade pannkaka till middag, och det blev ju inte så lyckat ... Vi får nog öva på det där ;) Men roligt var det i alla fall! Ikväll kommer min morbror och hans nya flickvän hit. Det va verkligen länge sen vi träffades :) Har aldrig träffat tjejen så jag känner mig lite pirrig. Brukar man göra det? :S
Sitter och lyssnar på musik så här är mina favoriter just nu! :) Enjoy! <3

Rasmus Seebach – Natteravn

Eminem – Love The Way You Lie


jag saknar min elin !

Elin: jag ska till spanien i två och en halv vecka ...
jag: neeeeeeej! (jordens undergång)
Ungefär :D
Och jag saknar henne grymt mycket! <3 Men hon kommer äntligen hem på söndag och då ska vi fan fira! :D

Fick ta den här söta bilden :D eftersom de andra ligger på ett usb minne nån annanstans i huset.

kajak

- Foton från i söndags när familjen åkte till Virlången för första gången tillsammans i år :D Vi gjorde lite kycklingsallad och tog med oss. Kajaken hängde med och jag måste säga att pappa och jag är coolast! :D Det var första gången jag provade och det var mycket lättare än vad jag trodde det va :) Riktigt kul! Kommer bli fler gånger kan jag lova :D



People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on.


the lake house

- Jag har gått runt ett tag och undrat vad den där filmen hette som jag tyckte va så bra. Men jag har inte kommit på det! Nu visar det sig att den går på tv i morgon! :D Den heter "Huset vid sjön" (The Lake House) . Det är ju inte en jätte verklig film, men jag tycker den är rolig och bra ändå :) Ska helt klart kolla på den!

Sandra Bullock spelar Kate, en ensamstående läkare som just övergett sitt hem, ett fantastiskt glashus beläget på en sjö, för storstaden där ett nytt jobb väntar. Keanu Reeves spelar Alex, en ensamstående byggarbetare som flyttar in i hennes hus, som hans far en gång i tiden byggde. Kate lämnar ett brev till den nye ägaren, han läser det men… huset har ju stått tomt länge. Hur är det möjligt? När han besvarar hennes brev visar det sig snart att de två lever två år ifrån varandra. Hos honom är det 2004 men hos henne 2006.
Källa.

Går på kanal 3, klockan 21.00, Tisdag 29/6

http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/thelakehouse/the_lake_house_1.jpg



lever Michael Jackson?

- Först trodde jag alla var galna för att dom trodde att Michael Jackson lever, men efter det här klippet är jag inte så säker ... :s läskigt!

Vad tror ni?

middag till familjen

Jag var så snäll så jag lagade mat till familjen ikväll :) Vi kallar maträtten "Kyckling, potatis, tzatziki och sallad alá Mimmi" :D



min midsommar i bilder








Fick ingen bild på tårtorna, men dom här va det i alla fall :)


La ni märkte till att midsommarstången ser ut som en människa?

manikyr



glad midsommar

- Nu känns det att det är sommar på riktigt! Farfar kom hit tidigt på morgonen - då låg jag självklart och sov - och hade varit vid Marieberg och plockat jordgubbar. Och han gav oss två kartonger :D Så till frukost blev det jordgubbar och mjölk!

Jag ska fira midsommar hemma med familjen och sen har vi bjudit hit "familjer från gamla gänget" ;) Har inte varit vi sen jag var typ 8-9 år tror jag. Då brukade vi alltid åka och tälta tillsammans vid en sjö och träffas lite då och då :) Vi ska grilla och lite så.

Glad midsommar alla! :D <3




Jordgubbar (a)

statistiken hööööjs

- Jag hade ur usel statisktik förut. Skäms nästan :s Men att bli medlem på bloggtrafik.nu var inte en sån dum idé, för det funkade faktiskt! Ni ser ju skillnaden själva :D Och det är hur enkelt som helst!

övernattning hos Elias - foton del 2








Fotograf; cassandra

övernattning hos Elias - foton del 1

- Tack för en sjukt rolig kväll/natt! Jag är skapligt trött just nu eftersom jag bara sov knappt två timmar? När vi kom dit så tände Elias grillen direkt och vi gick runt i hans stuga och kollade runt lite. (Den va mycket större än jag trodde!) Efter att vi ätit så åkte vi ner till Virlången, och nu har jag badat för första gången i sommar!! :D Känns riktigt bra :)
FÖRSTA DOPPET √

Mer som hände under kvällen/natten: Vi va ute och gick - två gånger. Det är inte kul att gå "M - mitt-ute-i-ingenstans" Haha ;d Speciellt inte när det är mörkt ute. Vi kollade på filmer, spelade tv-spel, skrattade, spelade kubb och hade grymt kul :D








tjugotredje juni

- Planerna ändrades igen, så nu ska vi övernatta hos Elias :D Det blir jag, Elias, Sandra, Mathilda, Cassandra och Timpan :D Jag tar med mig kameran så förhoppningsvis blir det massa roliga kort som kommer upp på bloggen i morgon :D Och vi kanske kanske går ner till Virlången för att bada. Jag hoppas i alla fall det eftersom jag inte har badat första gången i sommar än :s
Nu ska jag packa lite och sen ska jag börja med maten :)
Pusss <3

sex and the city

- Ja, då har man kollat klart på Sex and the city i kväll igen :) Nu ska jag gå och lägga mig för jag är riktigt trött. Gick ju faktiskt upp halv nio i morse eftersom jag skulle med bussen. Men det va det helt klart värt i alla fall :)

I morgon, eller idag :s Alltså 23 juni.. Va det ju tänkt att jag och några vänner skulle övernatta hos Elias, men det blev tydligen inget av det. Riktigt synd :( Får bli någon annan gång hoppas jag :)

Godnatt. <3

-

Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

www.bloggtrafik.nu

Bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/ helt gratis! Få fler besökare till din blogg. Det enda man behöver göra är att besöka andra medlemmars hemsidor. Riktigt enkelt!

slänger in en bild från dagen <3


<3

k-holm

- Drar in med 10:10 bussen för att träffa Mathilda Åstrand idag :) Så ska snart kila ut i det fina vädret och ta mig till bussen. Puss <3


<3

morgon

- God morgon.
Igår kväll var jag uppe till ungefär två och satt framför tv:n och kollade på How I Met Your Mother. Tror det är min favorit serie faktiskt. :) Nu ska jag kila ner till köket och göra i ordning frukost.

Hoppas på bra väder idag, men det gör inte så mycket om det inte blir fint, för hela veckan ska bli sol och typ 25 grader varje dag! Riktigt sommarväder :D Det gillas (y)


EXHAUSTED

Kom precis hem från en löparrunda runt spåret. Pappa följde med mig idag, för att hjälpa mig att nå mitt mål. Men tyvärr så gick det inte bra. :( Fick riktig mjölksyra efter halva och då hade jag chans att slå rekordet. Det gick bara inte att fortsätta. Men så hade jag ju inte ätit så bra eller druckit heller, så kanske inte jätte konstigt. Dålig dagsform också. Det är tråkigt :/



nu måste jag få igång på sommarlovet!

- Jag har inte gjort ett skit på sommarlovet hittills. Och jag lovade att inte slänga bort det ... Alla som vill hitta på något, ring eller smsa! <3


puss! saknar dig<3

Good Morning - Chamillionaire



det är bara sån jag är

- Hemma.
Idag väckte mamma mig vid åtta och sen skulle vi åka in till tandläkaren för att laga en grej som var fel på tandställningen. När det var gjort gick vi på stan ett tag och jag köpte ett par solglasögon. Men det blev fel ;) Men jag tror dom duger ändå. Sen köpte jag ett flipp-flopp för det är ju bara ett måste i sommar! Klockan tolv åt jag, mamma och mormor på kolgrillen :)

Moln. Sol. Värme. Regn. Hagel. Åska. Har varit allt möjligt väder idag.



sex and the city

klockan är elva, dax för sex and the cityyyyyyy !

fotbolls vm

Jag är inte alls intresserad av fotboll. Ännu mindre av fotbolls vm. Men de här två vm låtarna är grymt bra tycker jag! Man blir så glad :D

Sign of a victory

Waka Waka (this time for Africa)

varför ska man äta frukost på morgonen?

- Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen, och försöker få i mig frukost. Men jag kom på att jag hatar att äta frukost på morgonen, det är ju lättare att äta mat tycker jag. Så varför ska frukosten komma på morgonen?

Planer för idag: Ska väl snart cykla till Elin och säga hejdå, för sen åker hon till Spanien i 2 och en halv vecka :o Jag kommer sakna henne grymt mycket! :( <3
Och jag ska göra en cheesecake idag. Har faktiskt aldrig gjort det, så får se hur det går. Cheesecake måste väl nästan vara den godaste efterrätten ;) I alla fall dom vanliga.

Första för sommaren:
Sommarens första jordgubb √
Sommarens första dopp
Sommaren första resa till havet

Jag ligger efter här :o


tack emma

Tack så mycket Emma för hjälpen med bloggen!

jag kommer sakna min elin så grymt mycket! älskar dig gumman<3

Jag och Elin har haft en skit rolig dag! Bilderna talar. Det här är bara några stycken av ca 220 ;)
Vissa bilder är INTE seriösa! <3









åh nej, du har en boll på huvet elin :D<3

veckans horoskop


OXEN
Vecka 24

Nu ska du inte strida i kärlek för här har du nog ingen större lycka i att vinna. Det verkar tryggast i hemmet. Du är det bästa som finns och nöj dig med det så klarar du dig bra. Det som har med datorer att göra verkar bli positivt  och det kan vara så att just du blir aktuell för en fin tjänst. Nu strålar hela du av friskhet och vänner trivs med och hos dig. Nu blomstrar lyckan i din väg, så tror stjärnorna. Det är nog rätt då festligheter och glädje verkar komma till dig. Vill du prova på spel så finns det chans till vinst.

Lyckotal: 18

peace and love

- Godmorgon!
Klockan är inte ens elva än och det är redan tjugo grader ute :D Känner på mig att det kommer bli en toppen dag med toppen väder!

Planer för idag: Elin kommer hit vid tolv ungefär och vi ska cykla till Kattnäset och leta blommor till hennes bok ;) Sen har vi nog tänk att träna också. Det var ju ett tag sen eftersom jag hade problem med magen varje gång jag sprang och sen var jag lite sjuk, men ville ju inte bli sjukare. Hoppas inte det där med magen upprepar sig!


bild tagen av mathilda å <3

bild tagen av mig själv

livet håller på att åka ifrån mig, och jag hinner inte ikapp

Gammal, ja vet. Men vem har sagt att den är dålig för det? :)

SPOTIFY


en kaka piggar upp

Vaknade hemma hos Elin idag. Men var tvungen att åka hem nästan direkt eftersom hon skulle in till stan och kolla sin mun :p Igår kväll satt vi en stund vid datorn och kollade på Baksmällan. Såg den två gånger igår, hehe :)

Jag var nyss ute och fick en lysande idé! Jag tänkte att jag kunde pumpa cyklarna eftersom jag har klagat på det så länge. Det var den dåligaste idén någonsin eftersom jag inte klarade det, sen blev jag sur och skitig om händerna så jag gick in och satte mig här istället. Lysande, right? ;)


Roligaste scenen från Baksmällan!
(Lyssna när tigern ramlar i bakgrunden i slutet! Höj volymen!)
Scenen från filmen



"I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not."- Kurt Cobain

-

drar och sover hos bästa elin :D


god morgon bloggen!

- Sovit gott?
Inte jag. Jag vaknade klockan 7 och det gick bara inte att somna om :s Gick i alla fall upp och gjorde mig i ordning.

Planer för idag: Absolut ingenting. En slapp dag eftersom det är dåligt väder och jag har lust med en sån dag :) Blir väl att sitta framför datorn eller tv:n. Kanske ger mig ut och springer om jag orkar det också :) Ingenting annat planerat.

Ha det bra <3



länge sen jag hade så lite pengar på mobilen :s , men jag skickar gratis i alla fall :)
076 8121730

tillfällig design

- bloggdesignen är bara tillfällig. ska försöka fixa den bättre, eller be om hjälp :)

omröstning


en dag gick åt

- här en en bild på 16 kakor som tog mig en hel dag att göra. inte värt det för dom va inte jätte goda ;) skulle testa några som va lite svårare och det gick ju faktiskt bra, men nästa gång väljer jag nog några som är godare istället :)


ingen söndags ångest

- ja det är härligt! kommer kunna sova hur länge som helst i morgon och om jag vill kan jag gå runt i flera timmar utan att göra absolut NÅNTING! jag älskar sooommarlov :D det har ju inte direkt börjat som jag hade tänkt mig, men det är inte början som betyder mest, det är alla minnen man får under hela right? :D


<3

red - yellow - purple - pink





♫ - ingen vill veta vart du köpt din tröja

- gillar texten på den här låten och den gav mig bra minnen :)


skolavslutning <3

- S O M M A R L O V !
Va i skolan i typ 2 timmar. Först lyssnade vi på musikklasserna i aulan och sen gick vi till sal 25 och fick våra betyg och lite så. Jag är jätte nöjd med betygen! :D Kommer sakna mina vänner<3 Alla va grymt fina idag. Slänger in några bilder från idag.










en hel del bilder. jag har varken ork eller tid att redigera bilderna så dom får va som dom är :)

skolavslutning i morgon !

- har längtat så länge. men lite sorligt är det också .

så komplicerat kan inte livet vara

har inte varit så bra på att uppdatera på sista tiden. men jag har inte hunnit och inte orkat och sen mår jag inte så bra. jag har fått ont i halsen och massa skit :( vill inte vara sjuk på skolavslutningen.
men iaf
idag hade vi lektioner till halv tolv, åt lunch och sen cyklade ner till djulö. Där spelade vi först minigolf, jag är ju grym ;) sen körde vi vollyboll. efter det tänkte jag bada, men det är ju inte så smart om man inte vill bli sjuk så jag fick skjuts att åsa hem istället :) kanske lägger in bilder som jag tog med mobilen nån annan gång,
puss<3

inte alltid seriös, bjuder <3

sitter och har en grymt tråkig lördagskväll. orkar inte ens kolla på tv eller sitta här, så funderar på att gå och lägga mig ;o fast jag är inte speciellt trött... Bjuder på fyra cam bilder istället. hoppas ni har det roligare, pussss<3


elin är hemma :D<3

Har varit en skön dag! Sov länge och sen när jag gjort mig i ordning åkte jag upp till skolan/kiosken för att träffa emelie och krister :) vi åt glass o lite så. När jag kom hem så åt jag lunch och nån timme efter det gav jag mig ut på en löparrunda :) Sen har jag duschat och haft hårinpackning och face scrub. Riktigt skönt.
Blev tyvärr inte att åka till stendörren idag. Mamma och pappa tyckte att det blåste för mycket och det är ju inte kul att vara vid havet då.
ELIN HAR KOMMER HEM TILL SVERIGE NU OCKSÅ ! :D<3

norrköping

Hemma från norrköping och har ätit mat och så nu. Köpte det här ↓ men tyvärr inga skor :(




sol, sommar och en underbar dag!

Hade so redovisning. Håltimme från bilden. Matte. Kort no. Håltimme från svenskan! :D Slutade alltså klockan tolv och jag, Emma, Mathilda, Sandra, Cassandra, Elias och Jimmy drog ner på stan och åt lunch (french hot dog) eftersom vi inte åt i skolan :) Det har varit en jätte rolig dag, och det tackar jag mina vänner och vädret för :D Jag är så himla glad just nu ! :D En sån härligt känsla :D
När Daniel kommer hem ska jag, han och mamma åka till norrköping för jag behöver köpa skor till avslutningen som är redan om en vecka :D Den här tiden om en vecka har jag sommarlov! Shiiit, va fort det har gått.
JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


upp och hoppa, skaka rumpan




shopping

fett skön dag har det varit ! som vanligt fast grymt fint väder, love it ! <3
efter skolan gick jag ner på stan och köpte lite kläder och annat :)







mathilda med till björkvik

Mathilda följde med mig hem till björkvik igen :) Vi gick ner till Yngaren och så har vi ätit glass och gjort massa annat roligt :)
Idag guidade vi de blivande sjuorna, och det gick väl rätt bra i början tills jag typ tappade bort dom. ooups! Men dom brydde sig inte och ville inte se nånting, så varför tvinga dom ;)





bilder från idag tagna av oss båda :)

trööööööööött!!

äntligen hemma efter en jooobbig dag. Det har varit roligt till och från, men det som va tråkigast va på idrotten när vi sprang 5km. För att va exakt 4.7km. Jag gick ibland, men inte mycket och det var för att jag hade typ kramp/håll/ont i magen. Jag åt bara en macka och en glass på hela dagen och ändå klarade jag det bra tycker jag :) Men nästa problem var att man blev som en tomat i ansiktet ... Pinsamt!
Jätte skönt på bussen. Snackade lite med Elias och senare somnade jag nästan. Jag är verkligen dötrött!
I morgon ska Mathilda med mig hem igen :) Riktigt kul! :) Och i morgon ska vi guida sjuorna, fett kul :) Det kommer nog bli en jätte trevlig dag!


lånad bild

RSS 2.0