We had so much fun

Äntligen fredag! Har varit helt seg hela veckan, tror jag är på väg att bli sjuk. Kanske därför. Men har i alla fall träffat Erik och Carro en stund efter skolan och när jag kom hem drog Daniel och jag till Norrköping! Nu väntar vi på att maten ska bli färdig. Oxfilé, potatisklyftor och beasås. Sååå gott.
Bilder från förra gången vi åkte :)

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving

Har inte haft speciellt mycket att göra de senaste dagarna. Går hemma i myskläder efter skolan, pluggar lite och somnar tidigt. Har varit så himla trött hela veckan, orkar ingenting. Blev hemskjutsad av mormor efter skolan och skar upp en mango (blivit kär i det, så himla gott!!), satte mig i soffan, satte på The Kooks och skrev lite på svenska uppsatsen, men det är så himla tråkigt... Ska kolla på nya avsnitt av New Girl istället och ikväll börjar vi med lite provträningar, för att se om det kommer tillräckligt med folk. Annars lägger vi ner. Lite tragiskt efter 7 års spelande. 

this weekend

Min familj har varit bortrest sen i onsdag, så på kvällen kom Elin hit och vi hade lite frukt-doppade-i-choklad-mys. Hon stannade till fredag och då kom Tillan istället. Har haft det supermysigt alla dagar och är lite trött efter att vi somnat klockan fyra och vaknat 13-14 två dagar i rad nu. Har varit väldigt mysigt att ha så fina vänner här i alla fall och snart kommer mamma och pappa hem. Nu ska jag plocka lite, äta och fortsätta lata mig i soffan. 

don't you worry child

Skönt att skolan drog igång på en tisdag den här veckan. Har haft skolfoto idag. Sämsta dagen för finnar och dåliga hårdagar, så självklart prickade man ju in det ena. Livet känns ju rätt bra ändå även fast sånt existerar, så jag är glad ändå. Efter skolan följde jag med mamma för att handla mat till mig och mina kompisar som kommer hit över helgen. Så nu är kylskåpet fyllt med jordgubbar och choklad. Gotti. Imorgon bitti väntar två prov på raken i olika ämnen. Kan inte bli roligare. Ha det bra /M
hääär

monday morning

Godmorgon! Har sovit så himla bra i natt, sjukt länge sen jag gjorde det. Ville aldrig gå upp. Men nu är jag uppe i alla fall och ska fixa nåt att äta. Lite senare ska jag träffa Elin och vi ska bl a fota en uppgift till en skolgrej. Gud så kul! Annars ska jag bara ligga inne idag, plugga och må bra. Baka, träna, äta och allt vad det finns att göra här ute i byn (finns så mycket...) Om Elin är med blir det i alla fall roligt! Ha en bra måndag allihopa /M
 
PERFECT2013

Händerna mot himlen

Har haft en skön dag idag. Pluggat lite (tog inte många veckor innan det blev lika tråkigt igen), gått en promenad med mamma och övningskört. Var länge sen, men kändes som jag gjort det igår. Så det här kanske inte blir så jobbigt och tråkigt som jag gått och tänkt hela tiden. Ikväll ska jag sitta uppe och kolla på serier och vara glad att vi är lediga imorgon. Men först ska jag äta och duscha. Puss /M


Your love makes me to a new girl

Tjabba tjena hallå! Sitter i soffan helt ensam och lyssnar på Nicke och Nilla. Barndomsminnen. Har haft en sån där tråkig dag när man inte har lust eller ork till någonting. Har i alla fall bakat en kladdkaka och ätit den. Skulle ha övningskört idag också, men det fick bli framflyttat till imorgon istället :) Fick förhandslyssna på Daniels nya låt också och sen la han upp den på youtube, så den finns att lyssna på HÄR. Jättebra! 

Oskar Linnros

Kolla in den här killens portfolio. SJUKT bra bilder. Bla den här på fina Oskar

Once or twice was enough

Älskar torsdagar, har bara två lektioner. Så när jag slutade klockan ett åkte jag mot laggarhult och gick sista biten, men det var jätteskönt! Åt lite mat där och så åkte mormor och jag och hämtade upp mamma innan vi åkte till gammelmormor för att fika. (Fyra generationer, hihi) Har äntligen tagit tag i min svenska uppsats och börjat skriva lite, så nu mår jag bättre. Nu ska jag äta och ikväll ska jag träna. Puss /M 
Cypern, Agia Napa 2012. Saknaaaar

so much love go to waste

Ligger i sängen - som vanligt... Skulle kunna gjort så mycket annat sen jag kom hem, men så är man ju så himla lat. Så istället har jag kollat på Awkward och inte gjort nånting annat. Kan i alla fall njuta av att jag har sovmorgon imorgon och kan sova till halv åtta. Börjar dock inte förrän 10.40, men det spelar ju ingen roll när bussarna härifrån inte går så ofta som man skulle vilja. Längtar till körkort, flytta hemifrån och studera i en större stad. Några år till så är jag där! 

Can't deny that I want you

Sitter i fotöljen hemma hos mormor och väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig. Har varken haft svenska, engelska eller tyska idag, så slutade redan halv ett. Hade bara foto och grafisk kommunkation, vilket bara är roligt. Har dock lite läxor att göra, så tar det direkt när jag kommer hem och så ska jag ut på en joggingtur också. Nu jävlar ska jag komma igång igen, bl a för ryggens skull. Kämpa, kämpa!  
Från fotolektionen förra veckan, redigerad av mig i ps (kul!! hihi)

Dyngkåt och hur helig som helst

Ligger i sängen och kollar på Dyngkåt och hur helig som helst. Har sett den minst tre gånger och man måste ju bara älska Mia Skäringer. Så bra! Har i alla fall haft en rätt så lugn dag i skolan, med två håltimmar. Då passade Sandra, Cassandra och jag på att åka till söder och hälsa på. Har också med ett skolarbete att göra, men det var hur kul som helst att träffa alla gamla lärare. Synd att allt inte var sig likt bara, men kul var det! 
Ikväll kommer Elin och sover här, men först ska jag äta och plugga in lite engelska glosor. Kram /M
 

Today

Har varit i Norrköping med Daniel idag. Åkte hemifrån redan klockan tio och kom hem för en timme sedan ungefär. Vi hade roligt och det är så himla bra och kul att han har körkort! Haha. Vill också ha, nu nu nu. Har så mycket planerat nästa sommar och om jag inte har körkort då så skiter sig allt. Men jag fyller i maj, så förhoppningsvis kommer jag få innan skolan slutar i alla fall. Det måste jag. Ska ta och plugga lite nu och senare ikväll kanske jag ska träna lite, men har sån himla träningsvärk i vaderna, haha. Får se hur det blir med den saken. Daniel ska åka tillbaka till Karlstad ikväll :( så vi ska skjutsa honom till tåget också. Nu ska jag hänga upp min tvätt innan jag pluggar. Hehe. Puss /M

Keep your head up, keep your heart strong

Har inte sovit speciellt mycket i natt, så sitter i fotöljen hemma hos mormor och gör typ ingenting. Redigerar bilder i photoshop och väntar på att klockan ska bli elva, så att jag kan ta bussen hem. Igår hämtade Daniel mig vid bussen och så åkte vi till Fagerön och fotade lite, sen hem och fixa oss innan halv sex då pappa skjutade in mig, mamma, Daniel och Linus till stan för festligheter. Till olika ställen dock. Hade i alla fall en riktigt, riktigt rolig kväll med roliga människor! 

Little talks

Har varit på 80-årskalas för min fina farfar ikväll och ätit smörgåstårta och kakor och cheesecake så att jag fick ont i magen. Men det är ju så himla gott! Följde med mormor hem sen och övernattar här för i morgon är det torsdag och då börjar vi 10.40. Ska strax gå till sängs och det ska bli så himla skönt att ligga stilla för varenda muskel gör ont känns det som, hej träningsvärk. SKÖNT. Godnatt allihopa. 



I can walk a thousand miles to be with you

Trots att de här tre första dagarna på veckan är långa, så går de väldigt fort. Nästan hälften är media-lektioner och det blir bara roligare och roligare ju mer vi lär oss. Gick en snabbis på stan med Elin efter skolan idag och köpte lite grejer och sen blev jag hämtad av mamma och så åkte vi upp till maxi och handlade lite kvällsmat eftersom det bara skulle vara vi hemma ikväll. Pappa jobbar långa dagar den här veckan pga att han är med i Bygglov som en av snickarna, haha. Så himla roligt för honom! Tog en joggingrunda på 5km och när jag kom hem var det nästan helt mörkt ute. Typiskt. Men mysiga höstkvällar, flera koppar te och stickade tröjor är ju inte helt fel det heller! :) Nu ska jag göra färdigt farfars present, för i morgon fyller han år och då ska vi dit och fira. Puss och godnatt!

wakeful with nightmares

Min duktiga bror har startat ett band, Wakeful with Nightmares, i Karlstad nu! Tänkte göra lite reklam för dom, så in och gilla på facebook! Daniel har även gjort en cover på Från och med du som finns länkad på sidan, eller klicka här! Den är väldigt fin, så klicka, klicka, klicka!!
 

love me two times

Kom nyss hem från en sista kväll hos mormor tillsammans med hela (närmsta) släkten, innan hon flyttar flera mil bort. Usch, vill ha kvar henne så nära som nu. Har i alla fall haft det trevligt och roligt och nu tänkte jag sova. Längtar efter min kudde. I morgon ska vi åka dit igen för att Daniel och Erik ska fortsätta spela in musik. Hjälper till lite där också. Sen åker Daniel till Karlstad igen, men har planer på att åka till han om två veckor :) Godnatt /M

RSS 2.0