I don't think that they'd understand

Känner mig så himla glad idag! Vi var väldigt effektiva på media produktionen idag där vi spelar in podcast och har lyssnat på den och skrattat åt lite tabbar och roliga saker som hänt under inspelningarna. Ska bli roligt att klippa sen och lägga in bloopers, haha. Gick på stan en stund innan mamma kom och hämtade mig och sen åkte vi till Rusta där jag köpte en jättefin hjärt-ljusstake, så nu har jag pyntat lite i mitt rum och har tända ljus. Så himla mysigt när det är mörkt och kallt ute och så har första snön kommit också! Annars så kom min nyårsklänning idag, jag har druckit första julmusten och min bror har kommit hem, så det kommer bli en helg med familjen och hur mysigt är inte det :) Mår så bra just nu! 


Lediga

Idag är vi lediga från skolan. Så himla skönt att slippa måndagen och bara gå fyra dagar den här veckan. Behöver såna här dagar ibland. Gjorde en ordentlig frukost, men jag är inte direkt en frukost-människa, så var ju mest jobbigt att äta. Haha. Lite skillnad på det här (bilderna) och en macka som jag vanligtvis äter. Men hade tänkt att dra ut på en joggingrunda lite senare, så ville börja bra... Annars hade jag tänkt att göra i ordning min garderob och plugga lite idag. Och såklart njuta av att vi är lediga. Hoppas alla får en bra dag!
 

Don't go with your dreams untold

Hallå där. Redan torsdag och fick en lång sovmorgon. Mamma var så gullig så hon skjutsade in Elin och mig vid tio och sedan väntade hon kvar och skjutsade hem mig (och Elin till körskolan), så kom hem halv två. Superskönt! När jag kom hem snörde jag löparskorna och stack ut på en runda. Det var alldeles för längesen, men är glad att jag tog tag i det för en gångs skull. Får se när det blir nästa gång bara. Det återstår att se. Det gick riktigt trögt och det märks hur mycket jag tappat. Skulle verkligen behöva träna mer, pga massa problem. Bland annat ryggen. Hatar att jag är så lat och har ingen motivation heller... What to do?
 
Har gjort massa nytta idag också. Städade mina lådor/skåp på toaletten och började plocka ur massa gamla grejer ur garderoben, så att jag ska få plats med kläder där istället. Och gud vad man hittar roliga grejer, haha. Små anteckningar från när jag var elva. Man kan ju knappt hålla sig från att skratta. Har också diskat efter maten och bäddat rent i min säng. Haha, känner mig duktig just nu alltså. Ska strax ta ett varmt och skönt bad. Hihi
 
Imorgon är det redan fredag, känns som att det var måndag igår typ. Men det klagar man ju inte på. På lördag ska jag in till skolan och hjälpa till där när de nyblivande ettorna ska kolla runt på programmen. Och så är vi lediga på måndag, det är fyra veckor kvar i skolan och snart är det julafton! Wehooo
 

Boy, I must've been out of my mind

Gick upp sent idag, så har inte gjort speciellt mycket. Tittat på en konsert med Beyonce och tagit en promenad med mamma på eftermiddagen. Började också kolla på Herbie - fulltankad på tv. Så länge sedan jag såg den, den är ju så mysig. Spelade i alla fall in slutet, så kollar färdigt någon annan dag. Har nyss ätit gott med mamma och pappa och ska mysa framför tv:n resten av kvällen. Man måste ju bara älska lördagar. 
 

I used to think that I was better alone

Händer inte speciellt mycket nu för tiden känns det som. Mest skola och skolarbeten. Var i alla fall på bio med Elin igår och kollade på Breaking Dawn - part 2. Så himla bra, helt klart den bästa. Vill se den igen. Vi åt på stan innan och gud så gott det var. Annars så skulle jag jättejättegärna vilja ha en ny mobil, eftersom min kamera blivit dålig. Det suger. Men deppar inte ihop för det, för imorgon är det fredag! Ska gå upp och duscha nu och lägga mig i sängen och kolla på OTH. Har börjat om från början igen. Godnatt. 
 

i might miss everything you said to me

Vaknade halv tolv idag, lagade amerikanska pannkakor och knallade iväg till kiosken. När jag kom hem igen tog jag på mig lite bättre kläder och gick och mötte Elin för en promenad. Efter någon timme var det redan mörkt och då gick vi hem igen. Var i alla fall supermysigt, love u ♥♥♥ Ska strax äta pommes, oxfilé och beasås. MUMS ♥ och sedan dra iväg för lite filmtittande med barndomsvännerna. Puss 
Instagram; miilindegren
 

det är du som väljer, så var noga med ditt val

Känner mig så himla trött just nu. Eller det gör jag rätt ofta nu för tiden. Kanske beror på att det blivit mörkare, eller något. Har precis ätit och ska fortsätta med tyska-läxan. Har varit fett engagerad i läxorna den här veckan. Satt i 30 minuter tills jag förstod matten och har redan gjort halva tyskan som är till nästa vecka. Ska försöka ligga ett steg före nu. Måste faktiskt ta tag i skolan, för nu går det inte som jag vill. Känner mig inte nöjd med bara godkänt längre. Kämpa, kämpa! 
 
Lite senare ska jag lämna sängen och gå ner till soffan istället och mysa med mamma framför tv:n. Är lite sugen på kladdkaka, eftersom det är Kladdkakans dag idag, haha. Har dock lite grejer att göra ikväll, så det får bli en annan gång. I morgon är det sovmorgon till elva som gäller och slutar 13:00 som vanligt. Älskar torsdagar. 
 

i'm in love with you and all these little things

Var ett tag sen jag skrev nu. Har hunnit gått på höstlov som alla andra, men idag är det ju dock sista dagen. Lite tråkigt är det ju, efter ett superbra lov. Har hjälpt mormor att flytta, fest, vänner, myskvällar och allt som jag älskar. Har också spenderat två dagar i Karlstad med familjen. Varit på Ikea, sovit på hotell med mamma, varit ute och ätit, shoppat, skrattat och haft två asbra dagar. Daniel följde med hem igår också, för idag ska vi åka till ett ställe med farmor och farfar och bjuda dem på mat. 
 
I fredags gick jag upp tidigt också för att köa till Ticnet. Fick en biljett och det var nog lyckligaste dagen i mitt liv. Typ. Grät av lycka, haha. Underbart. Killarna var i Sverige i fredags också och uppträdde på x factor och det var dit jag inte fick biljett förra gången. En vän lyckades skaffa till mig ändå och då var det liksom försent.. Men jag har de finaste vännerna man kan ha. Tack för allt ni gjort för min skull, ni vet vilka ni är. Puss på er, ni är bäst. 
 

RSS 2.0