People help the people


Med den säger jag godnatt ♥ I morgon väntas besök hos optikern, en sväng till maxi och eventuellt en möbelaffär, sedan fina Tillan.

Nu: kladdkaka & glass med Elin


Sinnessjukt

Du hade så rätt Mathilda. EMINEM ♥ Så snygg, och hans musik är lika bra, men det visste jag redan sen innan. Mockingbird, Not afraid, Loose yourself, Space bound, I need a doctor, I love the way you love. Några av alla.


mathildaastrand.tumblr.com

Här är några fina bilder från min fina väns tumblr! Blir själv rätt sugen på att skaffa en, men det skulle ta upp för mycket tid tror jag, så jag får se :) Började lördagen med att sova till halv elva och gick inte upp ur sängen framåt ett och drack en stor kopp varm choklad och njöt av första lovdagen. (Eller det kanske är på måndag?) Har inte heller bytt om, men ska nog ta och göra det nu och gå ut och fota lite. Låter fint!

Even in the best of days

Avslutade skoldagen med massa skratt och ont i magen med Julia och Sandra. Sen var det höstlov! Möttes av doften av nybakta bullar när jag kom hem (du är bäst mamma ♥). Varma bullar och mjölk. Sen var det dags att sätta igång med att skriva färdigt krönikan som det var deadline på idag. Framåt klockan 21 skickade jag in den och tog lov på riktigt! Känns underbart bra. Skypat med Elin ett tag under kvällen också :) Innan kollade jag på Robert Pattinsson och Ashley Greene på aftonbladets hemsida. Lite utdraget, men såå bra sen. Tänk om man fick vara där. Ska strax ta och sova. Godnatt.
Hannah, Sandra, jag, Julia. (från sandras blogg)

Laughter in the night


Winter

Lite vinter kanske inte skulle sitta helt fel ändå. Åka skidor, ha vantar och tjocka tröjor, mysa inomhus framför brasan, dricka varmchoklad, fota snökristaller och julafton och nyår. Och framförallt göra att det där med mina vänner och min familj ♥ UNDERBART

You can hate but never break me

Sitter och pratar med Sandra i skype nu och vi pluggar matte. Så trist att göra själv, och vi har prov i morgon och känner mig inte speciellt förberedd. Tänker plugga rätt mycket, sen får det nog gå som det går känns det som :) Om två dagar har vi lov och ser verkligen fram emot det! :D
3 timmar senare: Snackade med Sandra i 2½ timme. Räknade färdigt nivå 2 på den tiden, haha. Sen har jag ätit nu och tände precis lite ljus för att det är så kallt i mitt rum :) Och så är det ju mysigt! Nu ska jag öva lite inför engelska redovisningen som jag och Julia ska göra i morgon. Får se hur det går ;) Några avsnitt One tree hill ska jag nog kolla på innan jag ska sova också :D
Från förra veckan

One tree hill

Har fixat i ordning lite färskpressad juice och ska kolla på några avsnitt av One tree hill nu :D Fint!

Smiley

När jag gick ner förut för att äta, så hade pappa gjort en smiley-pannkaka till mig! Rolig som han är! Sitter just nu och lyssnar på massa bra musik och ska skriva lite på krönikan innan mamma ska hjälpa mig att förbereda mig inför religion provet i morgon :) För övrigt så är det julafton om 2 månader och jag längtar som tusan!

Långa dagar blev till nätter sen till år

I fredags efter skolan följde Sandra med mig hem för att göra färdigt en skoluppgift. Sen tog vi bussen in till stan igen där vi mötte upp Elias, Mathilda, Timpan och Kalle. Verkligen kul att träffa dom :D Knappt träffat dom alls sen vi slutade 9an :) Vi åt pizza och hyrde film, sen gick vi till "hallen" och kollade på den! Trevligt :D Åkte hem till mormor och sov över där sen. Somnade dock inte förrän tre och på lördagen skulle jag upp tidigt för att hinna med bussen. Så hela lördagen var jag trött, men var med Elin i alla fall! Vi bakade chokladbollar och kollade på one tree hill. Och så fortsatte min kväll efter att hon åkt hem också. Storbölar alltid till one tree hill. Hehe :)
Idag åkte hela familjen till norrköping och jag fick med mig en vinterjacka och skor hem. Nöjd! Sen skulle vi åka ikapp en buss som Daniel skulle med. Heeh, visar sig att den inte gick. Inte så lyckat... :) Har pluggat på religion, Julia och jag gjorde färdigt keynoten och skrivit lite på krönikan. Så nu får det räcka för idag :) Nu ska jag duscha och kolla på några avsnitt one tree hill!

Happy like a fool

Rätt okej dag idag bara för att jag slutade klockan två och hann med två bussen hem! Kom hem två timmar tidigare :) Dock gick det segt på lektionerna. Sen var det tyska prov som gick alldeles galant! (Tror jag.. Haha) Skrev klart snabbt och såg att jag skulle hinna med bussen, så blev skapligt glad :) Inställd matte också!
Fick ont i huvet när det var dags för träningen, men åkte upp ändå och det var roligt som alltid :) Kände inte av huvudvärken när jag sprang, men nu är den tillbaka igen, så ska väl sova nu så den försvinner :)
When you're happy like a fool. Let it take you over. When everything is out. You gotta take it in.


Bild från skolan

Sitter i korridoren och väntar på att klockan ska bli lite mer, så ska jag gå till bussen sen i regnet. Förhoppningsvis regnar det inte lika mycket sen när jag ska gå i alla fall! Sen blir det att sitta på bussen i nästan en timme, men ska försöka plugga lite :) Puss
Isak, jag, Madeleine. Från naturkunskapen.

Good life

Den här låten får mig att må så himla bra

TUSEN

(Inlägg nr 1 000, hihih) En rätt OK dag i skolan faktiskt :) Inte så ansträngade lektioner och sen hade vi bad för första gången på idrotten. Avslutade med matte. Och äntligen förstod jag LITE vad jag gjorde, haha :) Sen följde Elin med mig hem efteråt och vi lagade mat till familjen och sen gick vi ut i regnet för en promenad! :) Mysigt, trots att det va kallt och blött. Nu har jag pluggat lite grann och ska gå och duscha eftersom jag luktar badhus.. Sen ska jag sova :) Puss
Blött/fuktigt hår efter promenaden.

SNICKERS

Har bara haft tre (plus 10 min klassråd) lektioner idag. På en måndag! Hade ingen svenska idag så bad om att få gå tidigare från klassrådet för att hinna med en tidigare buss, så jag kom hem klockan tre istället för fem :) Har tagit på mig mina haremsbyxor som är så himla sköna, och åt en snickers nyss som jag bad Daniel köpa åt mig förut, hihi :) Nu ska jag göra lite matte, läsa min bok och senare ska jag försöka börja på krönikan i svenskan... Får se hur det går. Vet inte ens vad en krönika är, fast att många har förklarat.. Känns inte så bra, haha.

Tuna park

Earcuff x2 //Ur&Penn
Stickad tröja //HM, Skjorta //BikBok, Tröja //HM
Linne //BikBok, BH //Lindex
Halsring //Lindex
+ halsduk, vantar //Gina, Goodie-bag (skärp, hårspännen), tofsar, hårnålar//BikBok

Strax...

... ska Tillan och jag gå ut i kylan och fota lite :) Vi har nyss ätit frukost och jag håller på att packa ihop mina saker, så jag har det gjort. Bussen hem går 13:15!

Jag minns allt som naglarna mot glas

Ligger utbredd över Tillans säng medan hon sitter på golvet bredvid. Hahaha. Sitter med våra datorer och lyssnar på musik och pratar :) Åkte in till stan till tio sen åkte vi till Tuna park för lite shopping! Är nöjd med det jag fick med mig hem :D (kanske visar nångång, hehe). Kom hem vid fyra och sen har vi ätit pizza och kollat på Hur många lingon finns det i världen och Something borrowed :) Bra filmer! I morgon ska vi ut och fota och sen åker jag hem vid ett :) Puss
Några dagar sen. Sötis Suneeee

TRUST


I väntan på en lång kall vinter

Kom hem för en timme sen. Sitter i min nybäddade säng i mitt nystädade rum (tack mammaaa) och ska plugga. På en fredag, ja veeet. Men vi har så pass mycket just nu och jag klarar inte att skjuta fram det för jag vet hur jobbigt det kommer bli senare då. Men har en godispåse bredvid mig så detta ska nog gå rätt bra ändå!

Några ord

Sitter här och håller på med bloggdesignen, när jag egentligen borde plugga, så det får se ut lite som det gör just nu tills jag har tid att fixa med det :) Åter till läxorna!

Vaniljte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har bara gått i skolan från 9:05-11:35 idag! (Håltimme sista lektionen) Sandra och jag gick några minuter tidigare från naturkunskapen för att hinna med bussen till laggarhult. Så nu sitter jag hos mormor och dricker te och äter kakor. Mummaaa. Har mest läst i svenskaboken sen jag kom hit, men har annat plugg också. Inte så kul. Har inlämning/redovisning/prov veckan innan lovet. Fast bättre det än efteråt, så man slipper plugga på lovet :)


Tisdag

Kom en för en halv timme sen ungefär. Hann med 15.40 bussen, är glad för det! Sitter just nu och äter choklad och ska börja plugga. DET TAR ALDRIG SLUT. Har för mycket att tänka på, men tänkte bara skriva lite snabbt, så ni vet att jag inte dött pga alla läxor som bara blir fler och fler...

Nyss



Fjäderlätt och vit

Ligger fortfarande kvar i sängen, men funderar på att gå ner och äta frukost och måste ge Sune mat också :) Sen ska jag ge mig på den fruktansvärda matteläxan som jag inte fattar någonting av. Och man får frånvaro om man inte lämnar in den i morgon. Sen ska jag läsa massor i min svenska bok! I eftermiddag/kväll kommer mina föräldrar hem igen och ska ringa och se om jag ska laga mat till oss när dom kommer hem hade jag tänkt :)

Myser med Sune

Hemma helt ensam eftersom Tillan inte kunde ta sig ut hit. Tur att Sune gör mig sällskap! Hatar att somna när det inte är någon hemma, men kanske kan somna till en film eller något. Haha. Tog lite bilder med Sune nyss och nu blev han lekfull. Tycker inte om när han hoppar runt överallt för vips så biter han på min laddare eller mina fötter. Men nu ska jag kolla på L.A. Gigolo!

Sovmorgon

Godmorgon! Sitter i cafeterian med Elin och väntar på att börja första lektionen 9.10. Vi har sovmorgon ungefär lika länge på fredagar, så sitter vid datorerna då :) Har bara engelska, idrott och samhäll idag! Sen ikväll tror jag Elin sover hos mig igen :) Annars måste jag sova helt ensam.. Hehe. Nu ska jag roa mig med lite Sims social på facebook, hihi

Läggdags

Började elva idag och slutade 14.35! Gick till tallås och träffade Olivia, sen tog vi bussen därifrån :) När jag kom hem lagade jag mat till mig och Elin som kom en halv timme senare :) Sen var det dags för träning och eftersom pappa inte är hemma så fick jag leda över den. Gick väl sådär och vi blev inte så värst många.. Haha. När vi kom hem åt vi goda mackor från Sultans som mamma köpt hem till oss! Nu ska vi sova! Godnatt!

Warm chocolate

Made by Daniel to meee

this melody was meant for u

Har pluggat i stort sett sen jag kom hem klockan tolv. Har läst historian (28 sidor), försök mig på matteläxan, finslipat reportaget, gjort engelskaläxan med Daniels hjälp och läst i min svenska bok. Känns bra att jag har hunnit med allt och det mesta är färdigt. Nu ska jag gå upp och packa övernattningsgrejer som jag ska ha med till stan ikväll. Sen hoppas jag att maten är klar snart! Puss

AVKLARAT

NU ÄR HISTORIAPROVET GJORT! Känns så himla bra och det gick ju rätt bra ändå :) Nu har vi håltimme från no:n, så nästa lektion är engelska 12:05, i 40 minuter! Sen ska jag hem och ta det lugnt :) Senare åker jag med mormor hem till stan och sover där. På torsdag börjar vi klockan elva! :D
update: slapp vänta på engelska lektionen. Läraren gav oss en läxa istället, så slutade halv elva! Tog bussen ner på stan med Sandra, sen tog jag bussen och kom hem vid tolv! Skrev ett prov i skolan idag bara. Härligt!
weheartit

Tisdag

Nu har jag verkligen använt allt tid jag haft till läxor och det har minskat rejält! Känns jättebra! Annars så har det varit en bra dag, förutom att vi blev överraskade med beeptest på idrotten. Men det är inte lika farligt som man förväntar sig varje gång. Fick bättre än gångerna innan (9.1) så är riktigt nöjd! :)
I morgon väntas en dag med två lektioner och en håltimme emellan. Sen ska jag sova hos mormor på kvällen för jag har sovmorgon till elva på torsdag! :D plus att jag inte har sista lektioner heller, så kommer hem tidigare än vanligt, vilket passar perfekt just den här veckan!
Nu ska jag duscha och sen läsa igenom historian, sen sova :)
Nån vecka gammal :)

GRATTIS TILLIS

Idag fyller Tillan 16, grattis vännen! :D Ha en jättebra idag!

Kanelbullensdag!



Måndag

Har känt mig rätt så pigg idag faktiskt. Konstigt för att vara måndag. Men många skratt har gjort dagen till det bättre! Och dagen kunde inte börjat mycket bättre heller. Naturkunskapen gick för första gången fort! Sen var det faktiskt inte så många lektioner kvar. Gick på matte-stödet också för att jobba ikapp lite. Gick sådär, hehe. Efter skolan åkte jag och Elin ner till körskolan för att jag skulle ta syntest och det blev lite nervöst och blev lite chockad. Gick inte så värst bra och i början sa hon att jag behövde glasögon om jag såg så där dåligt. Men sen försökte jag igen och då gick det betydligt bättre! Men ska i alla fall boka tid hos en riktig optiker och kolla synen på riktigt.

Söndag

Ligger i sängen och pluggar. Har äntligen skrivit klart historian, men nu ska jag lära mig allt till på onsdag också. Men det känns ändå rätt bra :) Har gjort några andra läxor också, så nu har jag snart inga kvar, vilket är jätteskönt!
Träningen i torsdags var sjukt kul och har haft träningsvärk i ryggen ett antal dagar nu. Nästan så det är skönt, haha. Sen i fredags efter skolan var jag med Tillan och Robin. Väldigt kul. Fredag och lördag kväll spenderades i sängen med Tillan på skype!
Nu ska jag ta en paus från allt plugg och baka en kladdkaka. Sätter mig nog och kollar på One tree hill och äter den sen. Låter ju hur skönt som helst, efter att ha legat i sängen omringad av läxor hela dagen. Klockan är ju trots allt snart fem.

Light

Dagen har gått fort. För fort. Tänkte att jag skulle plugga större delen av dagen, men har inte fått någonting alls gjort. Inte ens kollat på det.. Så i morgon blir det att göra klart allt, hur lång tid det än kommer ta. Har i alla fall städat rummet jättenoga och satt upp grejer på väggarna (äääntligen) och skypat med Tillan :) Som jag gör nu också. Har tänt ljus i rummet och har det jättemysigt! Doftar gott gör det också :)

AUTUMN


1 oktober


Sunset


RSS 2.0