Glad på livet igen

Idag har jag fått saker gjorda. Pluggat teori, övningskört (och lärt mig att tanka, haha) med mamma runt i byn och utanför på landet också. Mysigt att se sig omkring. Har även planerat födelsedagen och när släkten ska komma och så. Vet dock inte riktigt hur jag ska fira mer och i så fall när. Har alltid varit en sådan som planerat en månad i förväg i minsta detalj, men det behovet har tydligen försvunnit. Bra eller dåligt? Jaja, vet i alla fall att jag har en överraskning att vänta på fredagen, haha, can't wait. Älskar överraskningar! Börjar äntligen återhämta mig helt från förkylningen också, så nästa vecka kommer ju bli helgrym! 
 
Pleeease, take me back. Cypern 2012.

I'm watching you shine tonight

Hade myskväll med mamma och pappa igår och åt grillat framför Sune i Grekland (som för övrigt var väldigt rolig och sevärd) Har också haft premiärlunch på altanen, så börjar ju äntligen bli vår på riktigt! Idag har jag bakat bröd och pluggat körkortsteori och klarade fas c. Känns som att jag har hållt på med den hur länge som helst (och det har jag ju också), men kan i alla fall hoppa till nästa fas nu och köra vidare. Om jag ligger i kan jag nog få mitt körkort i juni!! Om inte jobbet hindrar mig såklart.. Hoppas inte :) 
 

Released today

 

8 days until 18

Igår åkte jag och pappa in till stan och lämnade av mig vid sjukhuset för ett litet möte, så nu är det helt klart att jag kommer jobba där i sommar! Wohoo. Exakt vart och vilken period får jag veta den här eller nästa vecka. Var ju lite mindre kul att sitta där och må skit och känna sig äcklig, men vad gör man inte för ett jobb. Tog ju bara en kvart ungefär, så bet ihop. Sen hem och slänga sig i soffan igen. Har sovit tolv timmar varje natt, så ska väl bli frisk snart. Imorgon har jag dubbel körlektion och bara två lektioner i skolan, så det ska jag väl förhoppningsvis klara :) 
 

Cookie Dough

Har mått dåligt och tyckt synd om mig själv hela dagen, och pappa är också hemma och är sjuk, så det är väldigt muntert här hemma... Började ju inte så bra heller när min tyska lärare skriver och säger att vi ska skriva en grej på tyska på 400-500 ord, men min deadline är i alla fall tills fredag istället för ikväll, så det var ju en bra grej med att vara sjuk. En annan rolig grej är att om bara 10 dagar så fyller jag 18, wihoo! Blev också mycket gladare när mamma kom hem med en Ben & Jerry's till mig, så nu ska jag mysa ner mig i filten och kolla på film med papi. 
 

The good things in life

Blööö, mår skit idag. Har blivit helt genomförkyld. Trodde att det skulle hjälpa att sova, men tolv timmar räckte tydligen inte ett dugg. Har inte tid att vara sjuk, speciellt inte den här veckan då jag ska på informationsmöte om jobbet på tisdag och har dubbel körlektion på torsdag och inte nog med det så har jag ett häfte i tyskan på typ 10 sidor som ska vara färdigt imorgon plus fotoredovisning. Orkar ingenting idag, vet inte om jag orkar ta mig iväg till skolan imorgon heller. Vill inte missa någonting, men måste bli frisk snabbt. Kommer bli en jobbig vecka, längtar redan till nästa helg ju. Såg sista avsnittet av OTH i morse, så ska börja kolla på SATC istället. Blir väl det jag får göra idag (och imorgon?) om jag inte får för mig att jobba med det där tyskahäftet... Fan vad tråkigt allt blev nu då.
 

I'll be there to make you smile

Godmorgon! Har inte sovit många timmar i natt, kanske tre-fyra, så är riktigt trött nu. Har i alla fall sovit i lägenheten med Sandra och ätit pizza och städat lite. Var en bra kväll igår förutom en liten incident, men idag blir i alla fall en slappdag med serier och äta-allt-som-jag-är-sugen-på-dag. Ska gå iväg till bussen om en timme ungefär, så ska packa ihop mina grejer nu. 
 

Late disco

Godmorgon! Har precis gått upp och ska äta frukost och strax efter nio ska jag knalla iväg till körskolan och ha körlektion. Vi är egentligen lediga från skolan idag, så efteråt ska mamma komma in till mig och sen åker vi hem lite senare. De senaste dagarna har jag tränat med Elin, dock gick det rätt dåligt eftersom båda hade träningsvärk, och igår mötte jag Tillan på stan och sen gick vi och köpte varsin plocksallad på Ica och gick hem och kollade på film. Mysigt! 
 

That smile has broken a couple smiles

När jag vaknade idag fick jag reda på att bygdegården här ute har brunnit ner till grunden i natt. Så himla sorgligt, har så många minnen därifrån och nu är allt borta. Såg inte så himla roligt ut när vi åkte förbi heller. Får hoppas att det byggs upp igen i alla fall :)
Hade som sagt sovmorgon till halv tolv idag, hade redovisning första lektionen och på idrotten var det konditionstest som gällde. Fick ju bevis på att min kondition blivit sämre i alla fall, dock så blev resultatet "hög kondition", så kanske inte så illa ändå. 
Fick min inpackning idag också. Treatovergrejen med hannalicious, om ni missat det. Vem tackar nej till gratis inpackning liksom? Dock brukar jag göra inpackning ca 2 gånger i veckan redan, så lär ju inte märkas någon skillnad. 
 

Kiss quick

Följde med mamma, pappa, Gusan och Ulrika (min gudfar och fru) till Stendörren idag. Åt god mat och hade trevligt och skönt i solen, men gud så trött jag är nu. Helt utmattad av frisk luft, kommer i alla fall kunna sova gott i natt! Hela lördagen gick åt till att göra om i mitt rum, men det var det värt för det blev så mycket bättre än innan. Tog ungefär fem-sex timmar att tömma två garderober, flytta den ena och byta plats på alla saker i dom. Hittade massa roliga grejer från när jag var liten, så tog ju lite extra tid att kolla igenom allt sånt. Nu har jag i alla fall mycket rymligare och luftigare. Fattas bara en helkroppsspegel så är det färdigt! Har även fått mitt hotmail-konto hackat under helgen, så om ni fått något konstigt mejl från mig, radera det, för jag vet inte vad det är. 
 

I wish I could do better by you

När jag kom hem idag hade jag fått brev från landstinget om sommarpraktiken, så ska dit på ett informationsmöte om några veckor. Brukar aldrig ha sådan här tur, liksom 100 lottade platser på tre städer. Känns bra i alla fall. Någon mer som ska dit?? (Kommentera!) Nu ikväll har jag myst med mamma och pappa och försökt att prova på ostron för första gången, men det gick verkligen inte. Så äckligt och slimigt, mådde bara illa.
Har varit rätt trött hela dagen, gjorde "andra chansen" på matteprovet direkt på morgonen vilket kändes rätt skapligt ändå och somnade nästan på sista lektionen, så nu ska jag äntligen sova. Först lite City and colour. Godnatt allihopa! 
 

Make it easy, say I never mattered

Veckan har gått asfort och i morgon är det redan fredag. Längtar ju redan till nästa vecka eftersom den är full med sovmornar, håltimmar och en ledig dag. Kommer ju bo i stan också. Ska bli så skönt! Kom tillbaka från en joggingrunda för en halvtimme sedan och det gick förvånansvärt bra. Märker i kroppen att styketräningen har gjort mig starkare. Dock är det värre med konditionen, känns som allt försvunnit under vintern, men den är snart tillbaka där den hör hemma. Har kollat på Halv åtta hos mig med mamma, men nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla OTH och sova. 
 

You got things he cannot buy

Kom till lägenheten strax efter fyra och gjorde klart en gammal läxa som jag skickat in nu. Finally. Vid sex gick jag och mötte Tillan vid Ica och köpte med en supergod sallad och så följde hon med hit och chillade lite, åt popcorn och kollade på tv. Jättemysigt! Ska lägga mig i sängen och kolla på OTH nu, börjar ju faktiskt inte förrän 10.40 imorgon. 
 

We are wild, we are like young volcanoes

Har haft ett jättebra lov! Bästa på länge faktiskt. Har umgåtts med vänner, firat mamma, Daniel har varit hemma, shoppat x2, festat, SOLAT. Fullspäckat hela lovet och det är så himla roligt, blir lätt tråkigt annars. Har såklart tagit det lugnt och kollat på serier osv också. Skjutsade i alla fall in Daniel till tåget vid fyra, handlade lite frukostgrejer och blev avsläppt i stan. I morgon har jag sovmorgon till halv tio som vanligt. Bra start efter lovet. 
 

Four memories

Daniels student i somras. Om ett år är det min tur! Can't wait.
 
Ulrik Munther på Parken Zoo, också i somras. Tillan och jag åkte dit över dagen och minns hur fula vi var i gula regnkappor ;)
 
Oskar Linnros, Liseberg 2011. BÄSTA DAGEN ♥♥ (Ångrar att jag inte hade med mig kameran, såhär efteråt)
 
CYPERN 2012. Bästa resan någonsin! 

Kvällen


Painted black upon the whitest lies

Vaknade upp hos Sandra idag och åt mysfrukost. Pappa kom och hämtade mig vid tolv och sedan åkte vi till tågstationen för att hämta Daniel. Gjorde en cheesecake direkt när jag kom hem eftersom vi skulle få gäster vid fem. Mamma fyller ju år idag. (Grattis igen mamma! ♥ vet att du läser, hejhej). Hade i alla fall en trevlig kväll hos Linnea igår och hon bjöd på jättegod mat och efterrätt. Mysigt! Nu har alla gäster åkt hem, så ska strax hoppa in i duschen och kolla på OTH eller sova. Det visar sig. 
 

Push play

Kom hem från Norrköping vid ett. Det gick hur bra som helst, är så avundsjuk. Haha, vill ju också ha körkort. Fick även med mig allt jag ville plus en extra tröja (översta). Elin åkte hem för en timme sedan ungefär, så har fixat mig nu och ska strax gå till bussen. Ska in till Linnea och fira henne eftersom hon fyllde igår! (Grattiiiis!) Stannar hos Sandra över natten också. Mysigt! 
 

Fredag

Nu ska Elin och jag dra iväg till Norrköping! Ska bli så roligt att åka med henne för första gången, wihooo. Ska bland annat köpa den här toppen och lite annat smått, hade jag tänkt! Puss
 


We make the rules up as we go

Åkte in till stan med mamma vid tio i morse och gick på stan en liten stund. Sedan blev jag skjutsad hem till Tillan och var där till tre. Satt ute i solen och pratade och planerade, var hur skönt som helst! Och roligt att träffa henne! Ska kolla några avsnitt OTH nu och måste hinna plugga körkortsteori innan Elin kommer också! Men det är inte förrän vid tio, så det kommer ju hinnas med. 
 

Grattis på tjugoårsdagen storebror

20 år redan. Tiden går så himla fort, känns som att det var igår när vi var små och lekte tillsammans och du faktiskt bodde hemma, haha. Älskar att kolla tillbaka på gamla bilder, till exempel när vi blir dragna i varsin pulka eller när vi har armhävningstävling i sanden på Öland, när vi står och håller handen i våra "finkläder" (väldigt krystat) och såklart massa mer. Älskar dig storebror ♥
 

Let's dance our tears away

Har precis kollat på ett avsnitt OTH och gråtit lite. Går ju inte att låta bli när alla blir känsliga och gråter själva. Älskar den här serien. Slutade dock kolla för något år sedan och kommer inte ihåg vilken säsong jag såg sist, så ska nog börja på säsong 7 nu och om jag känner igen allt börjar jag på 8 istället. Ska snart äta lite och 13:20 ska jag åka in till stan och möta upp Sandra och Cassandra där.
 

Your life has just began

Satt ute i solen en stund förut, and guess what, jag frös inte ett dugg och då satt jag bara i linne! Åh, älskar vädret! Får gärna vara så här för evigt (minus snön, plus varmare). Måste också säga grattis till Elin som fick körkort idag! Är så stolt över dig ♥♥♥ Blir en liten tripp till Norrköping på fredag :D Ska bli så himla roligt! Nu ska jag äta och träna lite senare. Puss
 

Stay young

Tänkte bara kika in och visa den här. Fem killar från olika länder (en från Sverige). Rätt bra ju!
  

Dreamin' of what could be

Kom hem för ett par timmar sedan. Fick med mig precis det jag ville, plus lite till. Skulle kunnat köpa hur mycket som helst, men fick hejda mig lite. Finns så sjukt mycket snygga vårkläder nu. Får se om det kanske blir någon mer tripp till någon annan stad under lovet, annars är jag i alla fall nöjd med det jag fick med mig hem idag. 
 

Cover your body in my autograph

God morgon! Blev nyss väckt av pappa och ska äta och göra mig i ordning, för sedan ska vi till Linköping! Har lite grejer jag måste köpa. Ska nog passa på att övningsköra en bit också, så länge det inte är motorväg. Filmen igår var faktiskt bra, fast att jag hört att den skulle vara jättedålig, hehe. Lite seg i början bara. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen drar vi om en timme eller så. Ha en bra dag! Puss
 

RSS 2.0