Träningsmatch mot pojkarna

Blev en tripp till mc idag med Elin och Filip. Riktigt trevligt och mycket skratt :D Hade en gratis kupong också. Hur nice som helst, så slapp betala ett enda öre! (y) Kollade lite på skor innan, men hittade inget vettigt. Får åka till skoaffären på lövåsen eller åka till en annan stad :) Sen åkte vi hem och snackade lite serious talk på bussen ;) Sen åkte pappa och jag upp till hallen där vi skulle spela match idag :) Vi har ju egentligen träning på den tiden, men idag körde vi match mot pojkar i blandade åldrar ;) Från 13åringar - +40åringar... Men tyckte det var rätt jämt! :) Sen hade vi ju inte så bra flyt i början, men till slutet så gick det bättre! Tyvärr förlorade vi med 8-5, men det gjorde ingenting för vi hade så grymt kul :D Gjorde några mål, skäms över lite grejer och kom hem med ett boll på arslet. Så ser det ut! :)
Hade nationella prov i no (labb) idag också. Gick sisådär... Var ju näästan lite roande, men fattade inte mycket och vet inte om något blev rätt alls. Får vänta och se när jag får resultatet helt enkelt :)
Nu ska jag plugga lite matematik och fika för det känns som båda sakerna behövs :) Tror jag har prov i morgon och vill få så bra resultat som möjligt, så bara att jobba på. Ha det bra, puss!

Så här borde kvittona se ut oftare :)

Something didn't came out true

Känns som om det skulle behövas en så kallad bloggpaus, men tycker det är så fult, så säger att inlägg kommer när jag har tid/inspiration/ork/lust istället. Och när det kommer vet man ju aldrig. Har pluggat sen jag kom hem känns det som och det har väl mest blivit matte eftersom vi har prov på fredag och det känns inte så bra eftersom jag inte kan algebra. Men blivit lite klokare än jag var igår i alla fall!
Var på teater idag. Tjejen (tanten) sa en grej till mig, haha! Eller exakt det hon sa var "det här ska jag visa för polisen!" Har nog aldrig varit på en sämre teater tror jag.
Ska nog ta och läsa i min bok nu så den tar slut någon gång! Sen ska jag packa väskan och sova :) Puss


Gammal, men bättre än inget

Lovely jumpsuits - I'm in love


Red and purple lipstick all over the page

Ja, då har de vanliga veckorna dragit i gång och det märks. Har massa grejer som ska bli klart innan påsklovet. Fast det är ju bara tre veckor kvar, så blir "slutspurten" nu då.. ;) Ska plugga lite senare och så ska jag duscha och kolla på halv åtta hos mig, som vaaanligt :) Igår var det 5 veckor kvar till tandställningen åker bort :D Längtar som tuuuusan.

Måste visa en urgullig bild på min underbara vääään! Fler finns på Olivias facebook :D

I couldn't see how every sign pointed straight to you

I natt skulle man ställa fram klockan en timme, för er som missat det! Tycker det känns som att våren/sommaren är på väg på riktigt nu, dock kommer dagen bli en timme kortare. Men nu kommer det ju bli ljusare mycket längre på kvällen och det gillas! Gick upp för ungefär 1 ½ timme sen och gjorde en liten smoothie och två mackor med ost och paprika. Blir ofta lite nyttigare frukost på helgerna eftersom då har jag längre tid på mig.
Idag ska jag försöka göra liiiite tyska och läsa i min bok. Sen framåt eftermiddagen/kvällen så ska i alla fall mamma och jag troligen åka in till stan och träffa mina morbröder och mormor och Bosse. Sista gången jag kommer få träffa min morbror innan han åker tillbaka till skåne och sen ska han till London. Går alltid så lång tid mellan gångerna vi träffas :( Men men, får se om jag bloggar mer idag, har ingen inspiration och inga bilder så får se. Puss


We belong. Bilder: Weheartit.com, collage/redigering: jag

Mannen i mitten, till höger och till vänster ♥

joel kinnaman


Två jag vill ha

Vaknade när mamma väckte mig halv ett.. var inte tänkt att sova så länge och bara därför så är jag helt mör i kroppen och har lite ont i huvet. Gick och la mig vid två igår också. När jag skulle gå ner och säga godnatt till familjen och mina morbröder och mormor så började de spela gitarr och sjunga gamla låtar med typ Evert Taube och Cornelis Vreeswijk och jag blev kvar och sjöng med. Var jätte mysigt! :) Måste säga att de gamla låtarna har bra texter. Har några favoriter ;) Sen åt jag lite godis (har ju inte godisförbud längre!) så jag fick borsta tänderna en gång till.
Idag ska jag verkligen inte göra mycket. Har ingen ork. Tar dagen som den kommer :)

Skulle vilja ha en ny munkjacka/huvtröja. Någon av dessa kanske :) Första från Bik Bok, andra från HM.

Musikalveckor - sista dagen

Jag är trött som ett aaaaaas. Har varit en händelserik dag känns det som. Nu är musikalveckorna över och det var nästan lite tragiskt att se sista föreställningen :( Har haft så roligt! Måste också säga att det är till största del Mathildas förtjänst! ;) Mycket skratt med den tjejen! Och har nog aldrig haft så roligt som idag. Har riktigt njuuutigt :D Sen mellan andra och tredje föreställningen så gick vi ner på stan med några till och tog en fika och gick till coop (konsum?) och hittade lite bröd... (Mathilda, vi SKA köpa det nån gång)
Sen så gick Elias epa sönder direkt efter det sluta och han skulle ha skjutsat hem mig. Men det var egentligen tur eftersom jag är livrädd för den där jävla epan ;) Fick istället åka med hans familjen och bärjade epan så kunde inte köra fortare än ungefär 30 km/h. Kul att bo 3 mil från stan då... Tog 50 minuter att åka hem. Och då hade jag jätte ont i magen för att jag var så hungrig och inte hade ätit något förutom fika vid 3.
Så fyller min morbror 40 så vi hade trerätters och mys här hemma, som jag missade... Men åt lite mat och sen blev det tårta :) Dock var jag inte så sugen. Hade ingen matlust för att jag var (och fortfarande är) trött. Somnade 10 minuter i soffan förut och blev inte piggare direkt så nu ska jag sova. Har velat göra det sen jag kom hem.

Tre bilder som Mathilda har tagit på mig under musikalveckorna ;) Tror alla är tagna samma dag till och med. Orkade inte leta efter något, men detta duger väl. Som ni kanske förstår så är det våran musikal tröja på sista bildeeeen :) Puss!




Axis of Awesome - 4 Chord Song

Osäker på om jag har lagt upp den här en gång förut, men det gör väl inget. De är grymma! :)


Musikalen

Idag har vi inte haft så mycket att göra. Satt en stund och delade ut tröjorna som kom idag :D Fett sköna! Sen har vi fått biljetterna också. Satt i aulan och tog massa kort. Tyvärr blir dom inte så bra :s Dom rör sig för mycket på scen och så är det för lite ljus tror jag. Men dessa får duga :)
Kom hem ungefär tio i tre. Det är tidigt eftersom bussen går genom forssjö och då tar det längre tid. Har också kommit på mig själv att när jag lyssnar på musik så andas jag i takt med musiken ibland. Det är väl ändå inte normalt...? Ska nog ta och flytta upp mig till min tv och kolla på One tree hill :) Annars stannar jag kvar här och kollar på tv.


All the things I was fighting to keep out.

Sitter i soffan och lyssnar och sjunger med till lite bra musik :) Funnit massa bra låtar, bl a denna av Erik Hassle. Dock är den lite tjatig i refrängen. Lyssna själva så får ni se. :) Väntar också på att Halv åtta hos mig ska börja och sen efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se då :)


.


(Tidsinställt) Text tagen från en låt :)

No hope, no love, no glory


Bilder från weheartit.com, collage/redigering av mig.

Klicka på bilden


Spruta

Det var meningen att jag och Mathilda skulle visa filmerna från igår för dansarna, men istället fick vi följa med dom till aulan en stund. Sen fick vi i uppgift av våran gruppmentor Elin att hjälpa till i sygruppen. Inte så roligt, men jag satte i några nålar, sen fick Mathilda göra resten. Hehe. Men skulle iväg till sjukhuset och ta spruta. Vilket inte var roligt. Det var sista sprutan, men den gjorde nästan dubbelt så ont som de andra två :( Tänkte ut och springa när jag kom hem, men har jätte ont nu och kan knappt skriva eller röra armen alls så struntar i det. Brukar inte börja gråta och så av sprutor, men gjorde nästan det idag :s

Hittade gamla bilder på en efterrätt jag gjorde till familjen för några månader sen. Måste ju visa resultatet :)


Grattis bästavän!

Idag är det Elins födelsedag!!! Grattis plutten :D För att fira lite så tog vi en impuls fika efter skolan! Gott vare :)

Fairytale gone mad

Mathilda och jag har filmat dansarna i princip hela dagen, men det har varit roligt :) Gick till tandläkaren också och tog avtryck och lite så. Blir nästan spyfärdig av det :s Men iaf, jag fick reda på att jag får bort tandställningen om exakt 6 veckor - PÅ MIN FÖDELSEDAG! Kan man få bättre present?! :D
Här är lite bilder från idag. Ser riktigt bra ut för dansarna nu och skådespelarna har fått ordning på roller och övar för fullt :D Fick tyvärr inte så bra bilder. Blir inte så bra när de rör sig... :)

Winner of the week

Jag är inte med i "veckans blogg" på andras bloggar så ofta som jag var förr. Då deltog jag så fort jag hitta en eftersom jag är envis och vill vinna i allt. Men har aldrig vunnit och nu var jag med i en på Emilia Mimmi Wallins blogg. Och JAG VANN! Hihi, kan ju inte låta bli att bli glad :) Klicka för att komma till inlägget.

Blev inte att fota idag. Har kommit på att jag ofta inte gör grejer jag skriver att jag ska göra... T ex så har jag skrivit två gånger att jag ska kolla på Twilight, men det har ju inte hänt. Haha. Jag får väl börja skriva om grejer jag redan har gjort istället! Som att jag var ute och sprang vid fyra. Och usch, det var inte kul idag, fick blodsmak och kändes som om jag skulle spy :s men slog rekord IGEN! :D med 15 sekunder.. hiihi. När jag berättade det för pappa sa han "det är bra! då har du gjort vad du kunnat" Han säger att det är bra att få blodsmak och skit, men gud vad jag hatar det. äääckligt.

En grej som jag skulle vilja testa inom träning är boxning. Alltså att träna det, inte bara stå och slå på nånting, för det skulle jag kunna göra hemma eftersom vi både har en sån där säck och handskar och plattor. Men skulle vilja träna det på allvar liksom :) Dock vill jag inte att någon ska slå på mig... Hahaa


Lite roligt ska ni väl få...

Cheesecake

Har invigt vårjackan! Dock vet jag inte om jag ska köpa en ny. Är osäker på om den jag har nu är för liten eller inte... Kommer ha den så länge i alla fall :)
Nu har jag bakat en cheesecake och lagat mat till familijen. Mamma ville bara göra korv med bröd, men det ville inte jag ha så letade upp en recept på internet och gjorde en pastagratäng istället! Dock kunde jag inte följa recepten fullt ut, men har så bra fantasi så ersatte det med något annat och så plötsligt blev det Pastagratäng alá Mimmi :D HÄR har ni receptet som det skulle vara. Tog en timme att göra den tror jag.. Hehe.

Har ingen bild på varken maten eller cheesecaken så här är en bild från google istället :)
Recept på cheesecake




Something came alive

Vaknade lite innan nio och gick upp och gjorde en tallrik med fil, frysta hallon, k-special och bananskivor! Nyttigt skare va! Om ett tag ska jag nog ut och springa. Det är ju fint väder så passar på. Dock vet jag inte om det är is på vägarna, men det borde ju smält nu? När jag kommer tillbaka blir det styrketräning, sen duschen. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska nog cykla iväg till kiosken och köpa yoghurt och filmjölk, men det gör jag nog innan jag springer så att jag slipper cykla dit med blött hår.
Får se om jag tar en sväng ute och fotar lite, det var ju ett tag sen jag gjorde det :D Kanske till och med tar en promenad istället för att fota på tomten bara ;)

UPDATE (tio minuter senare): Cyklar till kiosken, tar en promenad och fotar, äter lunch seeen springa :)

Hittade två gamla bilder på datorn (tagit kort på fotot). Vet inte hur gamla vi är på bilderna, men ni kan ju tänka på ett ungefär :) Jag älskade att klä ut mig när jag var liten och det har vi många bilder på! Iaf, titta och njuuut!


Första bilden - jag. Andra bilden - jag och Jossan :)

One tree hill

Underbar låt, underbar röst, underbara one tree hill. ÄLSKAR


Alone in the fight with herself

Sitter och chattar med Mathilda (oooovanligt!) och lyssnar på musik och kände att jag måste tipsa om lite bra musik.
Denna hörde jag på radio för någon vecka sen. Den är gammal, men fortfarande bra :) Tyvärr är inte versen så bra, men refrängen är det! Och så gillar jag texten stenhårt! Dock bara i refrängen ;)
Sen har jag gjort en lista på Spotify, just for youuuu. klicka er in HÄR för att lyssna!

"Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten"


natasha bedingfield

Överrasking för Elin :D








Alla bilder av mig, förutom de två på mig och Olivia som Elin tog :)

A dream is a wish your heart makes

Så där ja! Nu har Olivia och jag haft våran överraskning för Elin som fyller år på måndag :D Hon gick på det och hade ingen aning om någonting! Det var lite svårt i morse att få hit Olivia innan Elin kom eftersom dom bor i samma hus ;) Men det löste sig fint! Lyckades också kasta serpentin i hennes öga. Men sånt kan även hända den bästa. Plus att hon ALLTID kommer minnas det här! :D Haha, tydligen krävs det en olyckshändelse för att man ska minnas.. De båda har i alla fall åkt hem nu och jag lägger upp några bilder sen som jag tog förut :) Ska skicka iväg den där engelska grejen som jag har hållt på med under veckan och så måste jag äta lite för jag har bara ätit tårta idag. Eller jag har ju ätit frukost också, men det var klockan åtta för jag vaknade då. Bara fööör tidigt för en lördag.
(Klicka på raden under två gånger, hihi :D)



Smooothie

Den här lilla, rosa energi "drycken" gjorde jag i ordning efter träningen i går. Piggar upp och ger en kick verkligen! Och gott som tusan är det också! Så blir man ju mätt av den, så jag hade inte lust eller hade inte ens en tanke på att gå och skåpäta efteråt och det är ju mitt mål (att sluta skåpäta) så det är ju riktigt bra!
(Vet inte varför bilden ser så suddig ut.. och så är det svårt att ta på ett glas tycker jag..hehe)
Har chattat med Mathilda i stort sätt hela kvällen, lika kul som alltid! :) Du är en så fin vän ♥ Men ska gå och sova för jag kan snart inte hålla ögonen öppna längre. Så godnatt!


Naturgodis + loka

(TIDSINSTÄLLT) Fortfarande godisförbud... Fast jag tycker egentligen inte att det är så svårt. Kanske lite jobbigt utan choklad, men jag klarar mig fint. Det värsta är väl att jag ersätter det med massa annat onyttigt så att godisförbudet inte gör någon nytta ;) Men nästa helg ska jag börja äta godis igen, men inte så mycket och bara på helgerna :) Sen ska jag verkligen försöka träna 3 gånger i veckan, men det är ju bara två gånger jag ska springa (eller göra någonting annat) för sen har jag ju innebandy :D
Så här har min kväll sätt ut i alla fall. Inte lika gott som godis, men ändå rätt gott :) I morgon ska jag göra mig en smoothie istället!

Stand in the rain

Jaha, bussen fastnade i morse. Så fort det snöar så klarar inte bussarna av någonting! Ärligt, dom kommer inte i tid och fastnar och kör i diket hela tiden. Denna vinter har jag haft bälte hela tiden, är ju livrädd när jag åker. Men i alla fall. Mathilda och jag har fixat med program-bladet till musikalen idag så nu är det färdigt tror jag. Sen hade vi ingenting mer att göra så vi fick sluta och då var klockan halv elva! Så gick ner på stan och väntade på bussen och köpte mig lite naturgodis som jag har ätit ikväll. Kom hem klockan tolv och gjorde färdigt engelskan. Eller det tog ett tag att komma igång så började skriva vid tre eller nåt. Hehe.. Och jag vet inte om den är klar än.. Tar tag i det i morgon!



Elsewhere

Klicka här. Jag ryser ärligt talat hela klippet. Har lånat one tree hill säsong 7 av Sandra och nu har jag verkligen lust att börja kolla! Gör nog det ikväll :)



Musikal bilder


Polyvore

Tänkte ta och tipsa om den HÄÄÄÄR sidan. Man kan sitta och knåpa ihop bilder som dessa här nedan. Jag la inte ner så mycket energi på nån av de här (speciellt inte den andra för då skulle jag bara testa) + att det är de första jag har gjort i Polyvore :)

 


Musikal 2011

Känner mig så sjukt trött! Är nästan mer trött när jag kommer hem från skolan nu under musikalveckorna än när vi har vanliga veckor. Blir man trött av att nästan inte göra någonting och bara gå och fota lite här och där? (a)
Började iaf dagen med NP i fysik. Tror jag inte blir godkänd eftersom jag i princip gissade mig igenom hela provet.
Mathilda och jag har gått och fotat några gruppbilder som ska vara med i programbladet :) Men det var många som inte var samlade så vi får fortsätta i morgon. Då ska jag och Cassandra hjälpa dansarna och filma de så att de får se hur det ser ut också :)
Måste också sätta igång med en engelska uppgift, så det är det jag ska göra nu! Sen ska jag försöka hinna med lite styrketräning innan Halv åtta hos mig :) Har kommit igång bra med träningen nu på sista tiden. Har varit ute och sprungit två gånger och det är så himla mycket skönare när det inte är is på vägarna. Sen har jag ju innebandy träning i morgon :) Sen så försöker jag köra lite styrka då och då också :)

Klicka er in HÄR för att läsa om södra skolans musikal 2011!!

Rekoooooord

Har varit soft idag! Har nästan inte gjort någonting, förutom att Mathilda och jag har fotat en massa! :) Struntade i fikat också, så gick ungefär kvart i två nångång ner på stan med Elin, Jaqueline och Mikaela. Köpte mig en yoghurt med flingor av nåt slag som jag åt så att jag inte skulle va hungrig när jag kom hem, och då fick jag lite energi så att jag kunde gå ut och springa! Sprang samma runda som i söndags (och då slog jag rekord) och jag sprang 30 sekunder snabbare idag, så nytt rekord igen!
I morgon är det NP i no - fysik. Kommer gå skit dåligt. Men jag har lite fika med mig så att jag håller mig vaken resten av tiden som jag inte skriver. Vi gick in och kollade en snabbis på bikinis på hm också! Tyckte om det aprikosa och sen hittade jag den här vita på hemsidan som jag tyckte va riktigt fin :)


Girlfriends

Musikalveckorna är igååååång! Är med i dokumentationsgruppen och idag har vi väl inte gjort speciellt mycket. Har börjat att skriva inbjudan, men målet för dagen var att komma på namnet på musikalen för att kunna gå vidare med att göra tröjor, affischer osv. Sen har vi gått runt och fotat och filmat lite. Rätt lamt, men hoppas det blir lite bättre i morgon :) Kom hem med huvudvärk också. Konstigt att jag får det när vi inte gör ett skit, men inte när det är vanliga skoldagar...
Nu ska jag borsta tänderna, öva på att spela min låt på piano (god damn you're beautiful) och sen ska jag troligen sova.
Ännu ett collage av mig med bilder från weheartit här :)


You are good enough

Gick upp klockan sju för att jag skulle äta frukost och ta en löprunda. Så nu väntar jag på att frukosten ska smälta (säger man så?) så att jag inte får håll. Tror jag springer ungefär vid nio, det blir lagom. Har inte sprungit på jätte länge så jag har börjat sakna det lite grann. Igår stod jag på våran cross-trainer, men det är ju inte alls samma sak. Mycket roligare att springa  utomhus :)
När jag kommer hem blir det troligtvis lite styrketräning och sen måste jag göra klart en engelska uppgift som jag ska skicka in till min lärare ikväll om den blir klar. Sen ska jag nog ringa Elin och tvinga henne och va med mig resten av dagen, hehe :D Får se vad hon tycker om det... ;)


Collage av mig, bilder från weheartit

When darkness turns to light

Har varit duktig och laddat in några bilder i datorn nu :) Har inte haft någon lust att blogga alls de senaste dagarna, blir så tråkigt utan bilder ju. Kan ju berätta att i torsdags på träningen var vi bara 3 stycken. Det går ärligt talat utför för vårat lag ;) Och så igår var vi och kollade på tallås musikal. Tyckte den var riktigt bra! På alla sätt :) Nästa vecka börjar ju söders musikalveckor, ska bli jätte skönt och kommer förhoppningsvis bli skit kul :D Är med i dokumentations-gruppen, så kan ju tyvärr inte bidra med så mycket. Inget av det jag kommer göra kommer synas på scenen, så... ;)
Ikväll åt vi grillad oxfilé, och för er som inte vet så är jag galen i "lyxig" mat, eller egentligen mat överhuvudtaget.. Och så har jag kollat på melodifestivalen. Säger som Mathilda: "BLÄÄÄ ERIC SAADE" Swingfly skulle ha vunnit istället! Men kan ju inte göra så mycket åt det, hela melodifestivalen i år har varit skit dåligt (förutom swingfly) så man blir ju inte förvånad när Eric Saade vinner.
Är sådär sugen på att kolla på Twilight som jag var för några veckor sen också. Men kollade aldrig på den då. Kanske sätter på den! :)


Godis eller frukt?

27 februari bestämde Elin och jag att vi skulle ha godis förbud (inget godis, chips/ostbågar). Lite jobbigt är det när resten av familjen tar fram godiset och chokladen, men inte alls lika jobbigt som jag trodde :) Kanske för att jag har börjat äta massa kakor istället :s Jag fick ett ryck för nån vecka sen när mamma kom hem och inte hade köpt några kakor, hehe. Så nu blir man kallad för kakmonster... I alla fall, förutom att jag har blivit lite smått förälskad i kakor så klarar jag det bra och ersätter det med lite frukt istället :) 27 mars får vi äta godis igen, (vi sa bara en månad till att börja med) och jag tror det skulle funka bättre med lite godis då och då, för just nu funkar det inte. Har till och med gått upp lite, men vet inte om det beror på styrketräningen eller kakorna...


Till the world ends

Var som vanligt i skolan. Var på skapligt bra humör idag, iaf om man jämför med måndag och igår då jag bara kände mig tjurig. Hade musik också :D Gick väl inte bättre än andra gånger, men sen när jag spelade lite på vårat (lite ostämda) piano så kunde jag till och med sjunga till låten :D
Efter det satte jag mig framför tv:n tills pappa kom hem och gjorde mat :) Efter det så tränade jag en stund, duschade och sen kollade jag på halv åtta hos mig. Mysigt!
Men detta blev ju intressant! :) Kameran är på övervåningen och jag orkar inte hämta den. Problem.. Har några "outfit-bilder" eller va man ska kalla de, men det var ju några dagar sedan. Kanske kan göra nåt collage av nåt slag om jag får lust :) Nu ska jag tvätta ansiktet, läsa (i den grymt tråkiga boken som våran svenska lärare gett oss..) sen sooova :)
Mimmi

LOVE

Sitter i soffan och kollar runt på lite bloggar och lyssnar på musik. Så kul kan man ha :) Men rätt skönt för jag är jätte trött och har lite ont i huvet också. Kanske beror på mensen. Troligen. Har väl inte mått så bra pga av den de senaste dagarna. Har inte varit på det bästa humöret om man säger så. I alla fall, nu är proven avklarade, som vi hade i måndags. Började med HK prov som gick rätt bra även fast jag knappt pluggat på det :) Sen efter det var det biologin som tyvärr gick värre. Tvivlar på om jag kommer på godkänt eller inte... Men jag kunde inte gjort mycket mer eftersom jag i stort sätt pluggade hela helgen.
Inga mer läxor (vad jag vet?) den här veckan så jag passar på att ta det lugnt när jag kommer hem efter skolan och kollar mest på tv och slösar, men det är skönt :) Blir kanske lite osocial, men det får jag och ni för den delen ta.
Väntar på att halv åtta hos mig ska börja. Kollade ju alltid på det förut och missade inte ett enda avsnitt! Men det var ett tag sen, förutom igår som gjorde mig sugen på att börja kolla igen. Det är så mysigt :)
Får se hur länge jag kan hålla mig uppe med huvudvärken, annars lägger jag mig tidigt :) I morgon är det iaf onsdag vilket betyder MUSIK sista timmen :D Nu ska jag gå och träna lite och sen duschen innan jag sätter mig framför tv:n :)


weheartit

One day without you was more than I could take

Ja, då var man klar med plugget. Eller det får duga och jag hoppas verkligen på att få minst g. Men känner mig osäker på om jag kommer få det i biologin, annars får det väl bli ett omprov. Inte mer med det :) Har ju inte varit det allra roligaste att sitta en hel helg med skolböcker, så längtar till nästa helg och får ha något kul då istället :)
Ska gå och göra mig i ordning snart och sova. Skriver kanske i morgon hur det gick med proven. Efter i morgon är det i alla fall lite lugnt med läxor :)


Fina vänner man har! :) ♥ (Tog bilden hemma oss mig innan vi drog upp till hallen för övernattning där)

One heart asking give me love

Har kollat på melodifestivalen ikväll. Det var väl inte så misslyckat som det har varit gångerna innan. Kanske för att låtarna är bättre nu än när man hörde dom första gången :) Har helt klart en favorit som jag vill ska vinna allt! Här är den!
Har tränat lite smått nu ikväll, styrketräning eller vad man ska kalla det :) Vet inte om jag tycker det är värt att gymma dels för att det kostar en massa och så bor jag långt från stan så skulle inte hinna med det. Plus att jag tror inte jag får gymma än? Måste väl vara 16 tror jag. Skulle nog vara kul att gymma någon gång ibland, men lättare och tar inte så lång tid att göra det hemma :) Ska gå och duscha nu, sen kanske jag sätter på en film. Vem vet :)

Tryck på bilden

When you cried, I'd wipe away all of your tears

Hade ingen mentorstid igår (sista lektionen) så gick lite tidigare från engelskan så att jag hann med en tidigare buss. Elin hade också slutat tidigt och kunde ta samma buss och det passade ju bra eftersom hon skulle med mig hem :) Vi gjorde egna pizzor (myyycket godare än pizzor man köper) och kollade på film och somnade jätte tidigt :s Båda var jätte trötta konstigt nog.
Idag åkte hon hem vid tolv och då började jag med plugget. Har två prov på måndag så tyvärr är hela min helg förstörd :/ Men efter att ha pluggat (och hunnit med att äta) i två timmar så överraskade mina föräldrar oss och drog med oss till stan till Djulö herrgård.. Mamma hade visst ett presentkort där som gick ut snart :) Det var väl trevligt att göra något hela familjen men det var väl inte det roligaste att åka till en herrgård.. ;) Jag lyckades få ur mig dumma saker också. Till exempel så trodde jag att vattnet (isen som var täckt med snö) var en åker. Men det var väl inte så konstigt eftersom man inte ser att det är vatten liksom. Sen var det nåt mer som jag inte minns.
Fortsatte i alla fall att plugga när jag kom hem och pluggade ca 3 timmar. Verkligen inte kul. Känns som det har fastnat något iaf, men jag har bara pluggat på no:n idag och ingenting på hemkunskapen. Men förhoppningsvis så kommer den vara enklare. Läser nog igenom det en gång innan jag går och lägger mig.
Ja, detta blev ju världens tråkigaste inlägg. Kände att jag ville skriva lite eftersom jag har tagit paus från plugget och man blir ju inte på så bra humör av det, så vad kan man vänta sig..
Ska gå och hjälpa till med maten och senare blir det melodifestivalen :)

Mimmi


en bild där jag ler bara för att :)

Now I wanna dance the night away

Har varit en mycket bra dag! Det har kanske inte varit bra hela dagen, men jag har helt klart haft roligt. Började skratta så jag nästan grät på so:n. Var väl mest Mathildas förtjänst, sen är det ju jag som har så torr humor så skrattade åt allt möjligt som alla andra tycker är tråkigt. Så normalt :) Men vissa andra grejer idag har gjort mig på toppen humör! :D
På idrotten spelade vi innebandy och för er som inte vet så tränar jag innebandy så det var jätte kul :) Vi hade två salar också så var ännu roligare :) Så nu är jag jätte taggad till träningen ikväll :D
Klippte mig igår och blev nöjd för det syns inte så mycket :D Blev inte allt för kort, men känns jätte fräscht! Plus att jag gick till ett nytt ställe och dit vill jag gå igen. Det var jätte bra där och när tjejen tvättade mitt hår och masserade så kom jag ihåg hur skönt det är att sitta i den där stolen och bli lite ompysslad, hehe :)

Före- och efter bild :)
(Syns inte lika mycket i verkligenheten, som på bild)





RSS 2.0