Don't look back - you're not going that way

 
Fick ledigt från skolan idag eftersom vi bara hade en lektion. Hade inte så stor lust att åka sex mil för den, så fick en uppgift hemma istället, vilket var skönt! Har dock pluggat nästan hela dagen, förutom när jag lagat mat och fikat med mamma och Daniel. Just nu lyssnar jag på en podcast till min mediespaning på onsdag. Så otroligt ointressant och tråkig uppgift, men sånt sysslar vi med i skolan varje vecka. 
 
I lördags var vi bjudna på mat i Torshälla hos mormor och Bosse. Var väldigt kul! Synd att det är så långt att åka bara (eller hur mormor? ;)) Kunde inte sova på natten när vi kom hem, antagligen på grund av fullmånen. Somnade vid fyra, så söndagen var väldigt seg. Trots det så åkte jag och Elin in till Friskis och körde ett pass. 
 
De kommande två veckorna kommer nog gå fort. Väntas bio, hemstudiedag och saco-mässa. Och efter det är det ju bara två veckor kvar till jullov och sedan är HT över och halva tiden i trean har gått. Helt sjukt. 

Who's gonna stop me on the road to success

1. Halloween 2. Bild från Idre 3. Lunch med mamma 4. Gammal bild
 
Kan inte riktigt förstå att det redan är november. Skitkallt och börjar bli ruggigt på riktigt nu. Är fortfarande frusen från när jag väntade på bussen och då har jag ändå duschat, druckit te och haft värmesäck.. Är så fruktansvärt trött också, men det ska det bli ändring på nu för idag förnyade jag mitt kort på Friskis en månad till, så nu jävlar! Har blivit alldeles för lat, både när det gäller träningen och skolan, och så får det inte fortsätta. Ska verkligen försöka gå all in de här sex veckorna som är kvar. Hur det kommer gå visar sig, värt att försöka. 

RSS 2.0