Your smile always brightens the cloudiest days

Tänkte just tanken efter att ha kollat runt lite på facebook: Varför klipper sig alla just nu? Sen kom jag på att jag också ska klippa mig på onsdag. Hehe. Men jag vill ha kvar mitt hår, vill egentligen inte klippa mig men det måste ju göras för mina toppar är riktigt slitna. Tråkigt! Hoppas det växer ut fort. Tyvärr gör det ju aldrig det eftersom mina lockar krullar upp mig heeela tiden så det ser kortare ut än vad det är. En nackdel med lockigt hår.
Sitter och försöker få in i huvet vad frekvens och amplitud är just nu. Alltså fysik. Har prov på det på torsdag, vilket jag inte längtar till. Men nöjer mig nog med ett G :) Så satsar på det helt enkelt! Ska nog försöka hinna med lite so innan jag går och lägger mig. Vill så gärna sooova just nu.


weheartit - blir mycket härifrån men det får duga.

Twilight

Sitter och chattar med älskade Elin som äntligen har kommit hem från sälen :D Ska hem till henne i morgon och krama sönder henne :D Men nu ska jag äta och sen blir det efterrätt som jag gjort själv. Vet inte om det är gott eftersom jag aldrig gjort den förut, men det såg gott ut iaf. Haha!
Är lite sugen på att kolla på Twilight :) Va så länge sen. Om det inte är nån annan film på tv ikväll så får det bli så! :)

Mimmi



Me and my army

Fortfarande vaken... Chattar med Mathilda, som vaaaanligt, haha men det är trevligt! :) I morgon ska jag ta tag i hemprovet igen och kanske till och med göra klart det, så slipper jag ju tänka på det. Har också no provet att tänka på till på torsdag som jag inte har börjat med. Men det är ju ett tag kvar, men eftersom jag är urusel i no kanske jag ska lägga lite mer tid än vad jag brukar göra och kanske få ett vg.. :) Egentligen betyder inte betygen så mycket längre känns det som för jag vet att jag kommer in på det jag vill med betygen jag har och det är rätt svårt att sänka sig så man får ig i allt så... haha :)
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och soooova :)

Mimmi



gullig bild från weheartit :)

Shopping i Linköping

Kom hem från Linköping för kanske 20 minuter sen. Fick med mig lite kläder hem :) Nu är jag helt slut och har lite ont i fötterna också. Brukar få det när jag går för mycket, och det har jag gjort idag. Haha. Innan vi åkte hem så fick vi se Ulrik Munther sjunga live! Han hade hur fin röst som helst och söt va han också :) Är egentligen inget stort fan men tog lite kort ändå, så kanske lägger upp dom någon gång :)
Snart börjar vampire diaries och efter det ska vi äta tacos. Blir att mysa hela kvällen! :)

• Shorta-cubus • Tröja med luva-HM • Baslinne-cubus • svarta leggings-cubus • armband och halsband-kicks • strumpor-cubus. Som ni kanske förstår så tycker jag om cubus! Haha :)

Good things come to those who wait

Gick upp halv tio och tog en powerwalk på 30 minuter, när jag kom tillbaka så lagade jag gröt :D Hur duktigt är inte det? :D Klockan tolv bär det av till Linköping för lite shopping! Har velat shoppa jätte länge nu och det är ju lite annorlunda att göra det i en annan stad. Blir lite roligare eftersom man inte brukar va där. Ska till Ikano huset, tror jag aldrig varit där, men det finns tydligen jätte många och bra affärer så det blir säkert toppen! Hoppas på att få med mig mycket hem. Sen kan jag visa med bilder när jag kommer hem hur mycket det blev :) Hehe, så får det bli!

The Simpsons Movie

Har sett den flera gånger, men den är ju lite smårolig. Börjar iaf nu på tv6 så tar en titt en en gång! Haha :)

Afraid of waking, please don't shake me

Sitter och chattar med Mathilda just nu :) Myyysigt! Lagade mat med bror min ikväll, det uppskattades av föräldrarna! Och så har vi eldat hela dagen, så det var varmt när dom kom hem :)

Jag har fått med familjen på att åka till Linköping över en dag och shoppa nu :D Dock blir det inte att sova på hotell, men det är ju själva shoppingen jag vill åt, så det gör ju ingenting :D Vet inte vilken dag det blir, men snart i alla fall! Har suttit och kollat runt på kläder hela veckan typ. Tyvärr så blir man inte så glad när man väl hittar det man har kollat på på nätet. Men ska i alla fall kolla efter två grejer, sen får det gå som det vill med att hitta massa andra kläder :) Det jag vill hitta är örhängena och shortan på bilden i detta inlägg!


/Kolla vad jag hitta Mathilda! :D Brun och allt! Saknar sommaren ♥/

Psycho - Rebound


Robert Pattinson

Dör, så snygg

It's like you're a drug

Nu har Elias dragit hem. Vi gjorde klart tyskan och sen åkte vi en tur med epan.. Jag var livrädd heeela vägen, kan jag lova. Tog i alla fall lite kort, som jag lovat att göra :)
Vet inte vad jag ska göra nu. Antingen plugga eller laga nåt att äta, vi får se :)


Tummen upp!

Statistiken höööööööjs, det gillar vi!
Kom hem från hallen klockan 10. Fånig insats från det andra laget. HAHA, men det var roande! :) Och så var vi en hejarklack på 4 personer (Jag, Ebba, Jossan och Johannes). Men det va ju bättre än deras hejarklack på en person :)

Msn beter sig inte som den ska! Nästan varje gång jag loggar in så är det minst en person som är blockerad. Och det är inte jag som gjort det. Det har börjat blivit så på senaste tiden och det är irriterande, för så ska det ju inte vara..

Nu ska jag sätta på en film och ta lite ostbågar. Jag har ätit jätte mycket senaste veckorna :s Det började veckan jag hade mens, sen så fortsatte det. Har ett enormt sug efter sötsaker och vi har inget nyttigt (som också är gott) alternativ hemma så jag vet inte hur det här ska gå.. Funderar på att köpa lite mörk choklad eller nåt, eftersom det är nyttigare än vanlig choklad. Men det är inge gott. Kanske kan lära mig att tycka om det..?

Mimmi

UPDATE: Blev en glass bit och fruktsallad istället! (a)


The annoying orange

Känns som om det blir mycket klipp nu för tiden. Mer än vad jag brukar lägga ut iaf. Men jag vill dela med mig av roliga saker, så häääär har ni något sjukt kul!

Bilder väcker minnen

Har nyss ätit amerikanska pannkakor. När ingen är hemma och kan laga mat åt en så får man väl göra det själv :) I morgon så kommer Elias hit vid ett :) Vi måste bli klara med en tyska-uppgift, så vi bestämde att ta det i morgon. Blir superbra. Så slipper jag sitta hemma ensam hela dagen också :)


/Bild från i somras när vi tjejer + timpan var hemma hos Elias. Saknar!/

I'm about to give up hope

Är enormt shopping sugen! Hoppas på att familjen kan ta sig till kanske Linköping (?) över en dag :) Vi har iaf snackat om det lite, tyvärr så tycker inte pappa att det är en stor hit... Men vi kanske tar in på hotell oså också. Har hittat ett som jag tror är ledigt. Mamma får kolla på det! Om det ska hända nåt i den här familjen, så måste man hjälpa till och jag vill nog åka mest av alla, så jag får fixa det!

Jag fick 200:- kronor extra i månadspeng igår också :D Bara för att det är sportlov! Tack mamma och pappa! Och även fast jag inte betalar mina kläder själv (och jag köper mest kläder) så är det ju bra att ha! T.ex. om jag ska köpa nåt som mamma tycker är onödigt och inte vill bidra ... :)

Har nyss målat naglarna med nån aprikos-liknade färg. Lite somrig :) Ska lite senare, vid åtta, upp till hallen och kolla på fotbollsmatch. Sandra och Cassandra (m.fl.) ska spela. Slänger med mig kameran och knäpper några bilder :)

Mimmi


/Fastnar inte på bild idag/

Dreamoutfit from BikBok

Älskar att sitta och knåpa ihop såna här collage. Skulle ju inte sitta fel o slänga in det i garderoben heller. Dock så tror jag inte att jag skulle passa i t.ex skinnjackan. Det är synd. Allt kommer i alla fall från BikBok :)

Rum för en stjärna

Har ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Rum för en stjärna. I slutet så halkar Simon och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket när jag har varit ensam... Sjukt kul iaf :D Spola fram till 43.20 så får ni se! Sen tar det slut typ 43.25, men ändå :p
Ifall det inte går att kolla på här ↓ så klicka här!


Två

Nu har jag suttit och pluggat ett tag. Jag försökte mig på matten, men det gick ju inte alls. Jävla algebra. Fattar ju ingenting. Men så började jag med so:n istället som gick mycket bättre :) Har hemprov som ska vara inne fredag v.9 och då är det 10 frågor man ska skriva om och nu har jag bara 4 kvar! :D Ska nog ta och läsa lite i engelska boken innan jag går och lägger mig, sen får det vara bra! Får väl fortsätta i morgon, men är trött och jag är ju inte tvungen att plugga, eftersom det är lov! Så nu ger jag mig :)


Kate Hudson

Vaknade, satt vid datorn, åt frukost, klädde på mig, gick en sväng till kiosken och sen satte jag på en film :) och så har jag ringt till tandläkaren och frågat när jag ska dit nästa gång, eftersom det stod på min lapp "Måndagen, 31/3" Ett problem bara... 31 mars är inte en måndag... Men det skulle visst vara "21/3", så nu ska jag dit om exakt en månad. Då Elin fyller år också :)
Filmen heter i alla fall Hur man blir av med en kille på 10 dagar (How to lose a guy in 10 days). Riktigt bra film, en av mina favoriter. Kate Hudson spelar huvudroll och jag tycker hon är så himla söt! Måste vara sötaste skådespelaren! :) Bra filmer hon är med i är bl.a: Bröllopsduellen, Du, jag & Dupree, Helens små underverk och My best friend's girl.



Gryyyym


If you ever loved somebody, put your hands up

Vaknade för kanske en timme sen. Startade datorn och nu ligger jag och lyssnar på lite musik :) Börjar bli rätt hungrig så ska väl gå ner och äta snart. Jag ska göra gröt! Vilket bra idé! Va jätte länge sen jag åt det och mannagrynsgröt är ju gott :)

Ska göra lite läxor idag. Gjorde lite igår så tar mig framåt så är nog klar snart. Fast har ju rätt mycket, men det är snart gjort! Nej, nu ska jag gå ner.


Tagen våren 2010 av mig

Another day another dawn

Åt grillat ikväll :) Mycket gott! Har också kollat på melodifestivalen. Men den sög lika hårt som förra veckan så såg bara att Eric Saade gick till final, sen orkade jag inte bry mig längre. Det är inte ens roligt att kolla på längre. Det roligaste som får mig att fortsätta titta är ju för att Per Andersson och den där tanten är med ;)
Här är lite BRA musik. Tack och lov att det finns! Synd bara att det inte visas på melodifestivalen.

Coming home - Dirty money
Blinded by the dark - The pusher
Addicted - Kelly Clarkson
E.T. - Katy Perry
Follow through - Gavin DeGraw
Hey baby - Pitbull ft. T-Pain
Psycho - Rebound

Skolavslutning 2010

Har kollat igenom lite bilder i arkivet och hittade dessa. Kände att jag ville visa de igen, för jag tycker om dom så mycket :D



Addicted - Kelly Clarkson




Spotify länk

It's like you're a drug

It's like you're a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time
And I know I let you have all the power
It's like the only company I seek is misery all around
It's like you're a leech
Sucking the life from me
It's like I can't breathe
Without you inside of me
And I know I let you have all the power
And I realize I'm never gonna quit you over time

It's like I can't breathe

It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you
It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
It's like I'm not me

Muurikka

Förra helgen drog pappa ut familjen och han lagade mat på sin muricka (uttalas så iaf.. Stavas som det står på rubriken) Mycket mysigt! Dock var det väldigt kallt och sjukt ljust. Men gott vare, haha!



Take me by the hand and stand by my side

Jaha. Kul. Olivia har blivit magsjuk lagom till att dom skulle åka till fjällen :( Tycker så grymt synd om henne och dom andra också. Och jag kramade henne igår.. Jag HATAR magsjuka! Ska nog ta och svälja ett par vitpepparkorn. Har hört att det hjälper och det är ju värt att testa iaf.

Bild: Romme

Glömde skriva att hela skolan skulle samlas i aulan i morse för att lyssna på de nya ordningsreglerna. Men efter det så var det en överraskning, och det var att vi fick varsin festis och liten chipspåse och kollade på Tusen gånger starkare :) Har velat sett den länge och så får man se den i skolan! Det var ju inte helt fel. Kändes också som om man var på en jätte stor bio, fast det var trångare och längre till skärmen som inte var jätte stor. Haha, men annars så!

Har nyss ätit och sitter här igen. På BRA humör :D Lov och allting också :) Dock har jag läxor som måste göras :( Ska försöka bli klar med det mesta i början av lovet så att jag har det gjort! Kanske gör nåt ikväll till och med. Men man vet ju aldrig hur det blir med den saken!


/Bild från Romme igår. Tagen av Mathilda, och snodde den från henne blogg med :)/

Jag kommer - Veronica Maggio



Tiden går otroligt långsamt när man väntar på nåt fint

Romme igår då. Jätte kul! Vill absolut dit igen :D Många fler backar än spökbacken, så att åka dit efter det här känns ju nästan lite fånigt ;) Det blev i alla fall jag och Emma som åkte :) Sandra och Mathilda missade det eftersom de är sjuka. Tråkigt :/ Men Emma och jag körde på riktigt bra! :D

Har haft lite panik de senaste två dagarna eftersom jag inte bestämt mig vad jag ska gå på gymnasium. Hade inte bestämt mig ens idag, men gick tilll Jampe. Var ju illa tvungen, valet skulle ju lämnas in idag. Men det blev i alla fall Sam tillslut. Och om jag ändrar mig så kan man ju ändra det i april/maj typ :)

Ikväll blir det lugnt. Kanske sätter på en film eller så :) Mysigt!


/Rätt så gammal bild. Oktober, november?/

LOVE

Moving on is simple, it’s what you leave behind that makes it so difficult.

If someone you love hurts you cry a river, build a bridge, and get over it.

The hardest part of dreaming about someone you love is having to wake up.

I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me – I’m going to smile.

/Bild från Google/



You're everywhere - even in my dreams

Sitter hemma hos mormor just nu :) Chattar med Mathilda och lyssnar på musik. Mysigt! Tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Åker från laggarhult vid halv sju nångång. En timme tidigare än min buss brukar gå hemifrån. Men vill va pigg i Romme imorn, så godnatt! ♥

I miss you every day ♥

Åkte buss till duveholm, tredje dagen i rad nu. Tänk att man ska åka den rundan i 3 år sen. 45 minuter... Kul. Elin och jag var där för att kolla in Sam. Verkade tråkigt, men har panik för jag vet inte vad jag ska välja som första val. Sam eller Estet-Media?! Mår bara dåligt att tänka på att jag måste göra valet på fredag :(

I morgon ska jag m.fl. till Romme. Har aldrig varit där, men vad jag hört så är det kul :D Så det blir säkert hur roligt som helst! Dock måste jag gå upp tidigt. Men jag ska packa och sen dra in till mormor och sova där så att jag får sova lite längre :) Ska också låna Sandras jacka, så ska hem till henne ikväll också. Hon åkte hem från skolan idag, men får hoppas att hon kommer i morgon iaf. Det lät som det iaf :) Annars blir det bara Emma och jag eftersom Mathilda inte kommer för hon är sjuk. Tråkigt, hon som skulle lära sig :)

Längtar till fredag riktigt mycket! Sen är det lov. Längtar dock inte så mycket till det. Men det är väl skönt oså :)
Puss


weheartit

Sånt som är vackert



Den enda personen som tagit upp min tankekraft 24/7

Men kul! Först skulle jag uppdatera en grej och stängde ner firefox (men jag sparade innan!) och då försvinner hela inlägget jag hade skrivit. Men inte nog med det, så gör jag det EN GÅNG TILL! Så nu börjar jag om!
Kom hem från skolan vid tre, tände kaminen för jag frös. Det är verkligen iskallt ute :( Sen ringde jag och beställde klipptid :) Skulle ha gjort det för flera veckor sen eftersom mitt hår är så slitet. Men jag hatar att klippa mig dels för att det ALLTID blir för kort och så hatar jag att ringa och beställa. Gillar inte att prata med folk jag inte känner och så sluddrar man. HEHEE. Fast jag tyckte det gick bra nu, hon var ju trevlig! :) Sånt gillar ja! Har klippt mig hos en 60 årig "tant" så länge jag kan minnas så nu testar jag på ett nytt ställe - Heaven or Hell! Verkar bra där :) Hoppas då att det inte blir lika kort som hos "tanten" för om man säger till henne "ta 1 cm" så tar hon - hur noga man än säger det - alltid 2 cm. Det kanske inte är så mycket, men för mig är det det eftersom mitt hår fluffar upp sig när det blir kort. Och det tycker jag inte om!

Är på rätt skapligt bra humör idag :) Mycket bättre än igår :) Men att jag va på dåligt humör igår har inte att göra med att det var alla hjärtans dag. Det kanske inte gjorde det bättre, men det var inte därför! Så ingen tror att jag är en tönt som blir sur bara för att den inte har någon pojk eller- flickvän. För så är det inte! :)


Alla stjärtars dag

På dåligt humör. Så fattar mig kort. Jag, Elin B och Elin F var på duveholm och hälsade på en mediaklass och ställde lite frågor. Vet fortfarnade inte vad jag vill gå. Sen var det tillbaka till söder för att äta lunch, ha håltimme från matten och sen tyska i 55 minuter. Sen staden med älskade Elin som alltid lyser upp min tillvaro och gör min dag så bra som det går :) Älskar dig vännen ♥

Just a dream

En låt som fastnat på hjärnan.


I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah, it was only just a dream.
So I travel back, down that road.
Will she comin back? No one knows.
I realize, yeah, it was only just a dream.

I was at the top and now was like I'm at the basement.
Number one spot and now she found her a replacement.
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby.
And now you ain't around, baby I can't think.
I Shoulda put it down. Shoulda got that ring.
Cuz I can still feel it in the air.
See her pretty face run my fingers through her hair.

My love of my life. My shorty, my wife.
She left me, I'm tied.
Cuz I knew that it just ain't right.


You got my heart skips a beat

Hela helgen har varit lugn. Ni anar inte hur skönt det varit. Bara legat i soffan/sängen och kollat på film och tv :) Igår kväll kollade jag på I see You.com på voddler. Den var rätt så bra. Lite småkul :) Och jag får väldigt många låtar från filmer eftersom jag alltid lyssnar på det i bakgrunden, omedvetet. Efter den filmen har jag lyssnat på den här låten väldigt mycket! Tycker den är as bra! :)
Senare ska jag väl träna och sen ta en varm dusch. I morgon ska jag, Elin och Cassandra till duve och vara där och kolla på nåt media grejs. Vet egentligen inte vad vi ska göra och vart vi ska ta vägen när vi kommer dit. Förhoppningsvis vet Elin det...? :) Vi kommer iaf vara där till klockan elva och sen går vi tillbaka till söder/tallås och har vanliga lektioner. Har då bara matte och tyska och sen stan med Elin som varje måndag! :)



I think I've liked you from the first time i saw you



Sönderredigerade gamla bilder




Fredagen den elfte februari

Igår var bussköraren helt galen :s Han körde aldrig upp till skolan och fast att vi sa det så gjorde han inte det. Han hade tydligen sagt nåt i stil med "jag tänker inte kör upp, dom får komma ner" och då springer två killar (nämner inte vilka, hehe) ner och när dom kommer ner så får dom ändå inte gå på för han sa att bussen va full fast att den inte var det :s Han skrattade åt dom och sa "åh, morgongymnastik" Helknäpp!
Men i alla fall så var jag rädd att vi skulle köra i diket så jag har nog aldrig varit så glad att komma till skolan som jag var igår. Så när jag kom (försenad pga av allt detta) så la jag mig i Mathildas knä och hon kunde känna hur mitt hjärta dunkade. Gud vad jag hatar det nya bussbolaget!
Efter skolan följde Sandra med mig hem :) Ingen av oss hade nåt att göra så så blev det! :) Vi snackade, åt och skrattade åt massa youtube klipp. Senare överraskade Markus och Elias oss med att komma hit och dom visade oss en grej med hans epa. Sen åkte Sandra hem med åtta bussen och då satte jag på en film och somnade i sängen. Efter två timmar väckte mamma mig och då var klockan halv 1 så gick och borstade tänkerna, bytte om och gick och la mig :)


Kunde varit bättre än det var

Nationella idag. Började med att bussen körde fel. Hur många gånger ska det här hända?! Så vi va tvungna att trycka på stopp och kliva av vid talltullen och gå. Men vi hann till provet ändå. Som förövrigt gick bra :) Behövde inte känt mig nervös innan. Blev nöjd och hoppas på ett bra betyg på det!
Slutade klockan 2 och då tog jag och Elin (som också slutade tidigt) 14.20 bussen och hon följde med mig hem och vi tog fram massa fika (som jag nästan åt upp... :s) och drack lite te oså och kollade på Lejon Kungen 3: Hakuna Matata. Bästa filmen ever! Plus att jag kan allt utan till :D Haha, stackars Elin ♥


Heheeee

Sitter och snackar med Mathilda, och så här kan det se ut :D Du är bra rolig du Mathilda ;)



Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken.

Igår var bästa dagen i mitt liv och på det så fick jag MVG på so provet! Tänka sig att jag aldrig fått MVG på so prov förut och nu helt plötsligt så har jag fått det två gånger i rad :D Hur kul liksom?!
Dansen på safiren igår var huuuuuuur kul som helst! Synd att det bara är en sån i 9an, får väl dansa sånt när jag blir äldre ... ;) Det var det roligaste på länge i alla fall :D
Dagen började dock inte så bra, för första bussen kom inte (körde i diket IGEN) och andra bussen var 20 minuter sen, så jag, Jakob och Elias missade 20 minuter på nationella provet, men jag hann klart före många andra ändå. Stressade jätte mycket, så jag vet inte hur svaren blev... I morgon är det i alla fall det andra NP i svenska. Ungefär 3 timmar instängda i en sal. Tar med mig picknick och hoppas på det bästa!
Tjenixeeeeeen



Vad är detta??

Vad är systemunderhåll? Vad är Administratören? :s


Foxtrot, vals och bugg

Halv nio började vi dansa vi 9or på söder idag! Hade en danspedagog som var as skön och bra på att lära ut och det var verkligen as kul att dansa :D Är super taggad till i morgon när ALLA 9or ska till Safiren! Det var till och med så kul så att jag nästan glömde att gå till tandläkaren, eftersom jag inte höll koll på klockan. Men jag hann ändå, vilket var tur :) Sen missade jag lite på buggen när jag kom tillbaka, men det gick bra ändå. Första dansen i morgon är med Jimmy! Sen hoppas jag att få dansa hela kvällen, haha. Så sjukt kul! (Haha, bilden..)


Grattis bästa pappa :)

Älskar dig! ♥


Första bilden: I höstas, vid Stendörren, Andra bilden: Idre -09, uppe på Städjan :)

Me and my best friend ♥

Var med Elin idag! Hur kul som helst :D Snackade, skrattade och sprang en runda :) Älskar dig ♥





Klumpig

Nu på morgonen har jag hunnit med att äta frukost, välta ett helt (stort) glas med oboy över hela bordet och på mattan, bestämma träff med Elin och tränat på tyska glosorna. Har gjort "vanligt förhör" två gånger och nu hade jag bara 4 fel, av 21 så dom var inte så svåra :)
Nu ska jag fixa mig lite och sen dra till Elin :D Älskar flickan ♥



Tack!



Jag tycker så mycket om snälla människor! Tack så jätte mycket, nu funkar det igen! :D


Swingfly ♥

Har kollat på melodifestivalen ikväll och min favorit kom till final! Sååååå bra!
(Går tyvärr inte att bädda in youtube klipp, vet inte vad felet är, men spotify och länkar går)

Låten de kom vidare till final med är den här :D
En låt som man borde känna igen är den här
En bra låt som jag hitta är den här :)





Ny kategori

Har gjort en ny kategori som heter foto - mimmi. Det är alltså foton mig, INTE tagna av mig. De bilderna jag tar ligger i någon av de andra foto mapparna :) Har flyttat över 4 inlägg dit, bara för att :)



Daniel Adams-Ray/Tjejkväll

Var på Daniel Adams-Ray igår kväll med mina kära fina väninnor. Lite besviken blev man väl, men tyckte ändå det var värt pengarna om man säger så :) Sen blev det roligare hemma hos Mathilda, då vi snacka skit och roade oss. Jag var då lite hyper hela kvällen och höll några vakna, menmen, förlåt för det ;) När vi somnade var klockan runt tre och när vi vaknade runt nio (tror jag det va) så va det sjukt varmt i hennes rum. 6 pers i ett (inte så jättestort) rum... Då blir det så. För någon timme sen så skjutsade Sandras mamma hem mig till mormor, eftersom min familj och morbror (?) kommer hit för vi är bjudna på mat och orkar inte åka fram och tillbaka 3 mil, så då kunde jag lika gärna åka direkt hit :) Tog några bilder, dock vet jag inte om det är "lägga-upp-på-bloggen-bilder"... Får kolla igenom och så får jag ladda upp ett par stycken när jag kommer hem. Har inte sladden med mig :)

Ja.. Två första är såå seriösa.. + osminkad


.


On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.
Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.
God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh
I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.
'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.
God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh
Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

Bromsar blixtrar i mörker och hjärtat bultar mot bröstet

Lyssnar just nu på Daniel Adams-Ray! Om bara några få timmar så ska jag och tjejerna dra oss mot  tallås aulan, och ingen har väl missat vad som händer där ikväll! Kom hem tre och packade och gjorde mig i ordning lite grann på en kvart. Typ sprang runt i huset för att hinna... Trodde det skulle ta längre tid. Bussen går 16.05 och sen ska jag möta upp Cassandra och handla lite go' saker till ikväll :) Sen ska vi till Mathilda och äta pizza och göra oss i ordning, sen efter konserten så ska vi sova (vara vakna) hos henne :D
Fortsätter lyssna vidare på Daniels musik tills jag måste till bussen :)


Hawaii

Igår på idrotten skulle vi göra en bakåtkullebytta med ringarna och så knakade/knastrade det till i ryggen och idag så vaknar jag och har enormt ont i nacken och armarna och hela kroppen känns nära på trasig. Och första bussen på morgonen körde i diket så den kom aldrig och andra bussen tog det 10 minuter för att vända uppe vid skolan så blev lite sen till no:n, men att missa no:n gör ju inte alls mycket! :) Sen var det so prov, och det gick sådär. Jag är 99.9% säker på att jag är godkänd iaf, så det är ju skönt :) Efter var det bild och det är såå tråkigt, för vi ritar hus och läraren är inte den bästa... Engelskan var rätt lugn sen musik sista och jag börjar tycka det är rätt roligt! :D Pratade med Marie innan och visade en låt som jag vill spela för henne sen och hon sa på ett ungefär "det här kommer du fixa!" Kul eftersom låten verkar rätt svår :) Sen hem för att dricka te och kolla på sex and the city (bästa serien nånsin, förövrigt :)) Sen somnade jag i soffan och sov drygt en timme för sen kom familjen hem. Ska lägga mig tidigt ikväll, har typ inga läxor heller, så det är skönt  :)

Denna låt hade jag tänkt spela och sjunga för Marie :)

Vill jätte gärna åka till ett varmt land just nu! På bilderna är det från Hawaii, och om jag nånsin bestämmer mig för att gifta mig utomlands så ska det vara på en strand i Hawaii! Annars blir det smekmånad dit! Haha, älskar att fantisera om framtiden... :)


Världens finaste dikt ♥

W. H. Auden

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.

Can't stand to see you walk out the door

Här tas det snygga bilder, kan jag lova! → fashiontoast.




RSS 2.0