Valborg

Åkte moppe för första gången i år idag. Dock inte jag som kör, tyvärr, men bara att det är så varmt ute så att man inte fryser är ju helt underbart! Ska fixa mig nu för klockan fyra åker jag till Sandra och firar valborg med massa trevligt folk. Det kommer bli grymt! Ha en bra valborg allihopa.


The warmth in your eyes swept me into your arms

Är jättestolt över mig själv att jag kommit igång med löpningen igen! Känns så roligt och jag känner nu hur mycket jag saknat det! Tränade ordentligt igår och idag gick jag på en pw/jogging runda med mamsen och papsen efter att vi varit hos g.mormor och fikat med mormor. Ligger i sängen och lyssnar på Mumford & Sons just nu, men ska strax duscha och antagligen sätta på en film innan jag somnar. Puss och kram.

Några veckor sedan.

Get out of my head and fall into my arms instead

Känner mig så där trött idag, som när man sovit alldelses för länge. Men har i alla fall redan varit ute och plockat kvistar på tomten och fått lite frisk luft. Solen är ju framme också och det är varmt ute förutom att det blåser lite. Hade inte tänkt göra så mycket idag, men ska i alla fall ta mig tid för att löpträna riktigt ordentligt och antagligen köpa glass och äta med familjen. Ligga hemma och kolla på massa filmer och bara ha det skönt och njuta av att det är långhelg och snart maj!!



Gänget

Innebandy avslutning som gällde ikväll. Så jävla roligt! Match mot föräldrarna och smörgåstårta.

Imorgon är det fredag, på måndag är det valborg och på onsdag blir jag 17. Mitt liv känns bra just nu!

 


Kul vän

Hahahhaha, Tillusen är rolig hon. 22 kommentarer på en dag och jag har suttit för mig själv och skrattat här en stund åt hur rolig hon är. Du lyser upp mina dagar, hahah. Kan inte vänta på allt roligt vi ska göra i sommar. (Det kommer bli AWESOME!! lalalaa) Du är bäst! Jag älskar dig ♥

Går på repeat

Du är så bra ♥ Give me love spelas om och om igen. Kan inte sluta lyssna, så det är precis det jag gör nu samtidigt som jag trycker i mig lussebullar (saknar julen lite..) och pratar med Tillan. Träningen gick så pass bra att jag kommer nog få ha ont i några dagar nu. Men det är ju faktiskt lite skönt! Två lektioner i morgon bara! Fan så skönt.

 


All I want is the taste that your lips allow

Hallå! Kom precis hem och la mig i sängen med datorn. Har varit utan den hela dagen, men hade inga problem med det som jag trodde jag skulle ha. Haha. I morse hade vi np svenska i aulan och det gick bra. Tyckte det var hyfsat enkelt faktiskt, men det återstår att se på resultatet senare :) Hade håltimme fram till idrotten sen, vilket innebär 3 timmar ungefär så då satt jag med tre vänner i ett rum och åt gifflar och fördrev tiden. Ikväll är det sista gympan som gäller och det ska bli skönt med tanke på hur mycket jag ätit idag. Haha, men det är ju trots allt np så då är det okej ;)


At the end of the day, I'd rather be hated for being myself than loved for being something I'm not

Den här dagen har varit den bästa på länge. Vaknade med bra humör och det fortsätte så också. Vi hade speed-dating med tyskarna från Halver och det var ju sjukt roligt! (Nästan) alla var roliga och hur trevliga som helst. Skulle lätt kunna göra om det. Satt ute med Julia på håltimmen innan vi hade svenska och då fick jag reda på betyget på muntliga np. Fick C och det är jag jättenöjd med, med tanke på att det gick dåligt. Haha. Imorgon börjar dagen med två timmars nationella i aulan. Tagga.


It's been a while but I still feel the same, maybe I should let you go

Åt massa pannkaka till frukost (ja, det blev rätt mycket). Har gått tillbaka till att tycka att frukost inte är gott och det är ju lite synd eftersom jag knappt äter något då. Men pannkaka funkar ju eftersom det är mer "mat" än frukost. Ska i alla fall iväg till Elin nu. Träna lite, kolla på Harry Potter och ha det bra. Puss

Frukost framför tv:n


Lördag

Har lite lördagsmys med mamsen eftersom killarna i huset inte är hemma. Hemmagjord pizza och Robins. Så himla mysigt ♥

Sthlm skyline för mina fötter

I morse lärde jag mig använda äggkokaren som vi haft så länge jag kan minnas. Kanske inte gjort det tidigare eftersom jag inte tycker om ägg. Trots det åt jag två knäckemackor med ägg... Inte så gott, hehe. Har bakat en toscakaka med mamma för strax kommer farmor och farfar hit och då ska vi äta lite lunch tillsammans och toscakaka. Mums. Har eventuellt planer för ikväll också. Har även bestämt att jag ska löpträna idag. Hoppas det går bra, annars är min dag förstörd. Hoppas ni får en bra lördag!

Promenad på Spåret i onsdags

Δ


Följ mig på tumblr

Harder, Better, Faster, Stronger


Lite inspiration på natten. Saknar löpningen, vill vara lika bra som jag var. HELVETE.

Det är bara en vag känsla av att någonting gått förlorat

9:57 Sitter i ett rum med Julia, Armani, Martin och och Dennis. Har precis haft historia och nästa lektion börjar 13:45, så ska luncha med mamma, Johan och mormor på Choys Garden. Hur gott som helst!! Blir hämtad vid elva och när jag kommer tillbaka har jag bara två lektioner. Hur skön är inte den här dagen?! Träning ikväll också.

16:56 Åkte till maxi och tog TBE spruta med mamma efter skolan. Hur kan det göra så ont på mig?! Det gör ju inte det på någon annan. Känner mig helt förlamad i vänster arm nu och började till och med gråta i bilen. Chock kanske? Men nu blev det ju genast tråkigare att spela innebandy ikväll...


Tog hem kinamat i fredags. Mumsmums

i went to a wishing well


Hade bara två lektioner idag och sen åkte jag till mormor för lite lunch med mamma! Blev skjutsad till bussen och tillbringade en timme på den. När jag kom hem kollade jag på The Notebook för första gången. Herregud, måste vara den ända som inte sett den. Men nu har jag det! Dock tyckte jag inte att den va så bra som alla säger att den är. Kanske beror på för höga förväntningar, vem vet? Har fått lite pannkaka i magen nu och funderar på att gå en promenad och få lite luft. Kanske sätter på ännu en film och njuter av att jag inte behöver plugga idag! Ha det bra.

i can't even put the words together


Kom hem två timmar tidigare idag och det klagar man ju inte på. Har kollat på filmen When in Rome och ätit lite. Ska jobba lite matte och försöka klura ut tyskan och jag förstår knappt någonting av den, så det ska bli roligt... Hoppar över gympan ikväll, men ska ut på en promenad med familjen istället. Inte lika ansträngande. Nu måste jag sätta igång, annars kommer jag inte få någonting gjort! Pussar

your beauty leaves me breathless


Har haft en dålig dag. Har mått dåligt, fick knappt i mig mat, mådde illa och svenska nationella muntligt gick uselt. Dels var jag nervös och dels gick det inte som jag hade planerat. Rösten räckte inte eftersom jag varit sjuk. Jag kände mig inte ens närvarande, jag tänkte seriöst på annat när jag stod där. Inte nog med det så har jag en ful-dag och allt suger. När jag kommer hem sen ska jag kolla på vd och sova tidigt och hoppas morgondagen blir bättre! Haha, något positivt är att det är 9 veckor kvar i skolan och då får jag i alla fall vila lite. Dock var det allt jag gjorde på lovet, men då var jag sjuk, så blev inte direkt utvilad.

You don't know what you got 'til you're missing it a lot


Godmorgon! Tvingade mig själv att gå upp för ca 40 minuter sedan, eftersom jag ska få lite saker gjorda idag! Solen skiner ute, så kanske tar en lugn promenad lite senare (inte helt frisk), men en promenad ska jag väl klara. Var ju i Nyköping i fredags. Ska kila ner och fixa lite frukost och sen sätta igång. Ha en bra dag alla!

new; from ginatricot

2 shorts, 2 tröjor

Your words have never left me


Idag mår jag bra, tror jag i alla fall. Vaknade nyss och har inte känt efter så mycket. Ska äta frukost och fixa mig nu och om en timme ungefär åker jag och mamma till Nyköping. Ska gå och kolla i affärer och vid fyra ska vi möta upp pappa och kolla på mobil till mamma. Jag hoppas jag får med mig något nytt hem, har velat shoppa i flera veckor nu. Hoppas alla får en bra dag, puss.

I like to keep some things to myself


Sitter ute på alkanenen och äter chilinötter och har målat naglarna. Har aldrig varit utan nagellack så länge förut.. Haha, det har varit lite naket faktiskt. Ska strax äta lite av mammas goda kyckling och sen knalla upp till hallen och kolla på min träning. Är inte helt frisk ännu, så kan tyvärr inte träna, men behöver träffa lite folk nu. Har varit instängd i huset i flera dagar och det är allt annat än roligt.

how to win my heart




Älskar när man hittar en tumblr som den här. Så fint.
Mår mycket bättre idag, men inte tillräckligt för att orka träffa nån eller träna. Antar att jag får lika tråkigt idag också och får ligga i soffan och kolla på tv och reblogga fina sommarbilder på tumblr. Ska strax fixa något att äta, har fått tillbaka aptiten tack och lov. Annars längtar jag som attan till sommaren och alla planer jag har då!! Kommer bli den bästa sommaren nånsin!

I en värld av idioter står han först i kön


Förkyldningen blev tusen gånger värre. Kan varken andas, sova eller äta och det gör ont överallt. Har till och med ont i munnen... WTF?! Mår asdåligt och har inte ätit någonting på 6 timmar och har legat i sängen hela dagen förutom när jag satt och kollade på när mamma och pappa åt, vilket resulterade i att jag började må illa också. Jag skulle in till stan och träffa tjejerna ikväll, men nu går ju inte det och jag hade verkligen sett fram emot det eftersom det inte blir lika ofta längre. Så den här dagen suger och jag är på dåligt humör. Vet inte vad jag ska göra eller vart jag ska ta vägen, så klagar här på bloggen om hur dåligt jag mår. Känns ju bra.

wanties


Kan inte sluta titta runt på bikinisar. Ska köpa på mig många i år! Heheh. Dessa är såklart från VS. Mina favisar är den rosa och den blå. 2die4

give me summer



Kvällen blev rolig och trevlig trots allt. Gick ifrån nu och kolla runt på tumblr en stund (min tumblr), känner mig lite mosig så skulle nog egentligen behöva sova. Annars så längtar jag som tusen till sommaren och bli brun, spendera hela dagar vid stranden, äta glass, gå runt i short och göra allt som man vill. Sommarlov är bland det bästa som finns. Ska fortsätta umgås nu, hoppas alla har en bra påskafton :)

jordgubbar, daimtårta & te


I've been a fool and I've been blind, I can never leave the past behind


Jag blir sjuk ungefär två gånger per år, så självklart ska jag bli förkyld nu till lovet. Dock är det inte så farligt och jag har druckit ingefärsjuice, te och gör allt för att det inte ska bli värre! Så förhoppningsvis går det över fort. Var på jättebra humör i torsdags för då fick jag reda på att jag fått sommarjobb 5 minuter ifrån mig! Allt var bra och det var lov! Men idag är jag på asdåligt humör av olika anledningar. Ska bort ikväll också, så får väl spela glad. Dystert det blev nu.. Hoppar in i duschen istället och sätter mig framför en må-bra-film och dricker te. Glad påsk...

6 april


//Bild från tisdags/ Åkte alldeles för mycket buss igår. Haha, ca två timmar. Det var också i onödan fick jag reda på sen när jag kom tillbaka till skolan. Men det gjorde ändå inte så mycket. Hade en toppen träning på kvällen som resulaterade i två blåmärken på samma ställe på båda benen. Ser lite roligt ut, haha. Idag fyller mamma år, så grattis!! Gick upp tidigt och sjöng, gav present och gjorde frukost :) Åkte en snabbis till ingvaldstorp och sen tog jag bussen till Tillan. Kollade på Titanic 3D och grät, heheh. Är hemma nu och kollar på Let's dance med mamma och pappa. Väldigt mysigt :)

There are many things that I would like to say to you

I'd really like to tell you how
How I wanted you here by my side
I know what I said but I lied
It looked like a laugh but I cried
I wish I could push rewind

fika


Haha, nu var jag här igen! Åkte härifrån klockan elva och hade engelska där vi gjorde egna "dikter" (minns inte vad det hette). Det var roligt i alla fall, men sen fick jag reda på att vi inte hade svenska eller tyska, dvs 2,5 timmars håltimme. Så åkte hit igen och nu kollar jag på tv och ska fika och göra lite läxa. Åker tillbaka för att ha matte prov halv tre!

sune


Saknar min katt där hemma. Kan inte låta bli att tycka att det är den sötaste killen jag sett. Så mysig ♥

I’d like to be everything you want


Den här dagen gick snabbt! Inte så konstigt kanske, eftersom vi hade sovmorgon och sen två lektioner bara. Åkte ner på stan efter skolan och köpa en födelsedagspresent till mamma som fyller på fredag. Sen åkte jag till mormor igen och ska sova här en natt till. Får känna på hur det är att bo i stan lite och det skulle vara så himla skönt att bo här och slippa åka buss nästan en och en halv timme varje dag. Får fortsätta drömma och vänta tills det blir dags att flytta till ett eget ställe. Just nu sitter jag och dricker te och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så att jag kan hjälpa henne att handla mat. Sen skjutsar hon tillbaka mig hit såklart! Kramar

harry styles


//Finaste/ Ligger i sängen och lyssnar på Markus Krunegårds nya album Mänslig värme. Den var ju inte lite bra, så att säga!! Ska ta bussen härifrån om ungefär två timmar, så ska strax gå och duscha och fixa mig. Fick reda på igår kväll att jag har sovmorgon till 11.35 imorgon. Så sjukt skönt det ska bli. Sista dagen i skolan också. Kan inte bli mycket bättre! Nu ska jag lyssna vidare innan jag hoppar in i duschen. Ha en bra onsdag!

från min tumblr




MIN TUMBLR

there's hell to pay for my cowardice and your bad timing


Hej! Tisdag idag och bara två dagar kvar till lov nu. Daniel fyller år idag, så GRATTIIIIS!! Tiden går så himla fort. Jag fyller 17 år om en månad och sen är det bara ett år kvar till 18. Det är ju ingenting. SHIT. Får gäster snart, så ska gå ner och hjälpa till lite och ikväll åker jag till stan och sover hos mormor eftersom jag har sovmorgon imorgon. Hur skönt som helst!

3 dagar kvar till deadline

 

 

Känner mig så himla stolt! Aldrig varit så här tidigt innan med att skicka in ett skolarbete! Brukar alltid skjuta fram till sista dagen och skicka in när det bara är några timmar kvar. Men nu 3 dagar!! Hehehe, ville bara ha det sagt. Det är även 3 dagar kvar i skolan också för sen är det påsklov!


Hela kroppen skriker dig, dig, dig


Fick sluta tidigare, så nu sitter jag hos mormor och pluggar lite grann. Mamma kommer vid fyra och då ska vi en snabbis till maxi och sen blir det middag hos farmor och farfar. Bild från när Sune var några månader. Aldrig sett något sötare ♥

chewy candy cars


Har varit i Linköping med mamma, pappa och Elin idag. Kom hem för några timmar sedan och då var jag så trött så la mig under täcket och somnade en halvtimme. Nu ska jag plugga och ikväll ska jag bara ligga i soffan och vila mig inför 4 skoldagar nästa vecka. En inlämning, ett prov och ett förhör väntar.

RSS 2.0