310312


Har pluggat konstant i 2 timmar nu, så tar en paus en stund. Sune är så rolig när han tittar fram bakom datorn så man blir lite distraherad. Haha. Fortsätter efter maten och ikväll får vi gäster så min lördag är inte helt förstörd! Kommer bli trevligt. Ha en bra dag.

Δ


Ny tumblr HÄR, men har fortfarande kvar min gamla HÄR.

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet


Idag är jag glad! Ska åka till mormor efter skolan och träffa min morbror och hans flickvän, träffar inte dem alls ofta, så det ska bli roligt! Nu ska jag göra mig i ordning för skolan och gå iväg till bussen! Ha en bra dag.

tears don't mean you're losing


Känner mig rätt seg och trött just nu. Har varit en kort dag och har i stort sätt kört Draw Something med Sandra hela dagen, så förstår inte hur jag kan vara så trött. Efter skolan åkte vi ner på stan och tog tjugo över två. Har skrivit färdigt en uppgift i samhäll (gick på typ 10 minuter, hehe) sen jag kom hem och nu ska jag grädda pannkakor med Daniel. Får se hur det går eftersom ingen av oss kan. Haha. Kommer nog bli roligt. Ha det bra, puss.

våfflor


Har inte mycket bilder att visa, så får bli på våfflorna vi åt i söndags. Jag gräddade dem och det blev nån slags variant av Lutande tornet i Pisa, eller något sånt. Hehe. Gott var det i alla fall! Var på gympan med Jossan ikväll och körde stenhårt. Har ätit lite nu och sitter och känner mig äcklig, så ska hoppa in i duschen innan jag börjar frysa. Sen ska jag skicka in min platsansökan (Uppgift i svenskan. Dead-line idag), ta en tablett mot menshuvudvärken som jag haft i flera timmar och sen sova. Godnatt!

you've been climbing shoulders around you Trying to reach the big blue sky


Mot kalas hos Johan!

summer daze


http://www.spelldesigns.com Summer Daze/ Fastnade vid en film när jag kom hem igår kväll, så somnade inte förrän två. Känns som om den här dagen kommer gå jättefort, eftersom man ställt fram klockan en timme. Egentligen är en timme inte särskillt mycket, speciellt inte på en helg. Nu på morgonen har jag i alla fall sökt ferie-jobb. Har haft ångest i en månad ifall jag ska söka eller inte, men nu blev det så och det känns faktiskt riktigt bra! Lite spännande. Nu ska jag klä på mig och fixa mig för klockan tre ska vi till stan och fira min morbror och äta tårta. Mamma och jag ska grädda våfflor också, eftersom det är våffeldagen idag. Måste skriva färdigt min platsansökan (uppgift i svenskan) och ska försöka få pappa/mamma att vilja övningköra med mig. Fullt upp hela dagen! Skulle behöva den där extra timmen ändå. Kram

Happiness is a mood, not a destination


Vaknade hos Elin idag och det var så fint väder så vi satte oss i solen och åt frukost. Åkte hem vid tolv och köpte ingredienser till vaniljbullar! Satt några fler timmar i solen och proppade i mig nybakta bullar, för det är det bästa som finns. Har även jobbat lite på tomten och sen duschade jag innan vi åt grillat. Så himla gott det är! Sen åkte jag hem till Markus med Elias och kollade film och hade det allmänt fint och bra. Godnatt!

pizza

Pappa hämtade hem pizza till oss ikväll. Satt ute på altanen och åt och hade det mysigt och skönt. Ska titta färdigt på Vampires Diaries nu och sen åka iväg till Elin och spendera natten där och ha film-mys och lite födelsedagsfirande eftersom hon fyllde år i onsdags! 17 är ingen dålig ålder. Ha en bra fredag.

don’t you want our hearts to sing

FREDAG. Åkte med mamma hem och hoppade in på Ingvaldstorp en snabbis, sen åkte vi och köpte årets första glass och satte oss i solen och hade det varmt och skönt! En varm och mysig kisse bredvid sig hade man också! Han ser dock väldigt stiff ut på bilden, hehe. Väldigt söt ändå. Förresten så hade jag historia prov och np muntligt i engelska igår och historian gick över förväntan bra! Engelskan gick ju lite sämre, hehe. Intressant.. Kram


grattis elin ♥


Grattis bästis! Hela 17 år nu. Helt galet vad fort vi växer upp. Du har varit min allra bästa vän sen lågstadiet och har så otroligt många minnen med dig. Du är som en syster för mig och jag älskar dig något otroligt. ♥♥♥

the same fool in the same game



Lektionerna är inte speciellt krävande i skolan nu för tiden. Känns som om vi inte gör någonting vettigt. Istället får vi läxor och prov att plugga på efter skolan. Den här gången till ännu ett historia prov på torsdag. Ska försöka få in lite till nu och om en timme ska jag byta om och cykla upp till gympan och svettas. När jag kommer hem ska jag duscha och krypa ner i sängen. Imorgon är det kort dag i skolan och sen ska jag till tandläkaren och fixa gluggen.

saknar dig sen du försvann


Hemmaaa. Fick sluta tidigare så åkte ner och satte mig på stadsbiblioteket och försökte plugga historia fram tills bussen gick. Pratade med Elin, som jag alltid älskar att göra. Men nu är jag hemma och ska fortsätta med historian och få lite cheesecake i magen. Mums. Sedan ska vi till farmor och farfar ikväll och klockan 21 är det Maria Wern. Så ser min kväll ut! Förresten, konstigt väder det har varit idag. Snö i morse, solsken på dagen en stund och nu snö igen. Jag vill ha sommar. Puss

cheesecake & vhs


Har nyss gjort i ordning ett häfte på 5 sidor till historian, så nu är det bara att öva in allt! Det är det svåra dock... Vi upptäckte att min gamla VHS funkar i mammas och pappas sovrum, så ska lägga mig där och kolla på några filmer! Så himla mysigt att titta på gamla filmer, de fyra på bilden har varit mina favoriter genom åren, så ska se ifall de är lika bra när man är äldre. Det tvivlar jag på, men lite nostalgi blir det ju i alla fall. Ha en bra dag :)

Lunch


Gick på stan med mamma och Daniel en stund igår och sen tog vi en spontan-lunch. Mycket gott!

17 mars


Godmorgon! Ligger kvar i sängen fortfarande och har det varmt och skönt. Ska strax (troligen om en timme eller mer) gå ner och göra frukost och sätta igång och plugga på historian som vi har ännu ett prov i nästa vecka. Sedan får vi se vad det blir utav kvällen. Kanske ska gå till kiosken och köpa lite mörk choklad. Har inte ätit det på evigheter. Ha en bra dag.

16 mars


Har precis varit hos skolsköterskan och gjort en hälsokoll. Gick fort och bra, så nu ska jag vänta på mina classmates och på lunch. Sen har jag bara en lektion kvar och då ska jag åka ner på stan och möta upp mamma. Ikväll blir det TV-mys och Vampires Diaries. Förövrigt är det bara 14 skoldagar kvar tills vi går på påsklov. Kram

klassiska vårbilden


mjukglass


Tog sovmorgon idag (en timme extra) och har haft det rätt slappt i skolan. Gick ner på stan halv ett när vi slutat med ett gäng från klassen. Åt mjukglass och satt i solen och det var så himla skönt! Skrev en engelska uppsats när jag kom hem och det tog endast 30 minuter sen var jag färdig. Skönt att ha den ur vägen. Nu ska jag gå ner och fixa fyra semlor till familjen. Så gott!

slutkörd


Hej! Var ute på en joggingtur klockan fyra och det var minst sagt hemskt i slutet. Ville ta livet av mig för att det gjorde så ont i vaderna (träningsvärk sen i onsdag...) plus att det var motvind också. Positivt var väl att det inte var så jobbigt med andningen. Annars kom jag precis hem från den välkända "tantgympan" här. Jossan och Julia  hämtade upp mig och så körde vi typ arobics i en timma tillsammans med Alexandra och de andra. Det är tur att det är så roligt, så man glömmer hur jobbigt det är! Cyklade med Julia hem och nu ska jag duscha och fixa i ordning lite melon efter.
Ringde tandläkaren idag också. Var där och fixade gluggen som jag fick mellan framtänderna när tråden lossnade på baksidan, men stör mig på att det inte blev helt perfekt som det var innan, så tar tag i det igen. Om det är någon slags tandställning som gäller, får jag stå ut med det i några veckor. Inget mer med det :) Kram

don't get lost


Har ledigt idag och det kan inte bli skönare. Har pluggat lite och nu har jag resten av dagen till att göra ingenting. Haha. Dock ska jag ut och springa senare och nu ska jag laga mat och kolla på tv och bara njuta av att slippa åka till skolan för en dag. Ha det bra!

jordgubbar


Jordgubbar måste ju vara det somrigaste som finns. Så himla gott också! Längtar till juni och när det börjar bli riktigt varmt och äta glass, sola och gå i tunna kläder. Sommarlov om ca 3 månader (95 dagar!! Heheh. Inräknat med lov och helger dock).

12 mars


Sitter i cafeterian och äter en chokladboll. Så gott! Har haft matteprov och tyskaprov och båda gick förvånansvärt bra. Antingar var de lätta eller så hade jag pluggat tillräckligt! Haha. Väntar på klassråd och svenska, sen ska jag åka till mammas jobb. Imorgon har vi studiedag och det ska bli så himla skönt! Kram. (Inställd svenska. Åkte en tidigare buss! LOVELY)

11 mars

Har joggat en runda på 20 minuter. Skulle säga att det är lagom, eftersom jag nyss kommit igång. Men hatar att det går så trögt och jag får ont. Men allt det där går över efter hand. Måste bara komma igång helt först. Har gjort i ordning en skål med melon, vindruvor, kiwi och banan. Precis vad jag behövde just nu! Nu ska jag kolla på GG. Puss


panetoz


Vaknade redan klockan åtta, så bestämde mig för att gå ut och gå innan jag åt frukost. Blev en timme lite drygt. Har pluggat till matte prov och tyska prov till imorgon också och nu tänkte jag gå ut en stund och lite senare ska jag ut och springa! Kommer nog gå lätt med den här musiken i öronen. I hope.


Idag kom Elin hit och vi bakade blåbärspaj, kollade på HP 4 och tog en promenad upp till skolan och pratade om sånt som är viktigt och det som behövs osv. Jag älskar dig vännen ♥ Blir allt för sällan nu för tiden. Nu ska jag ner till mamma och pappa och ha mello-mys och äta tacos. Kram

frukost

Åkte till Vingåker igår efter skolan med mamma. Factory Outlet och de andra affärerna runt omkring. Blev så att vi tog en fika och åkte hem lite besvikna, men ändå på bra humör. Åkte förbi maxi på vägen hem och köpte lite räkor och en röra, som vi skulle ha till förrätt innan pappas goda middag. Fick även med mig jordgubbar. Rörde ihop en deg igårkväll som jag gjorde bröd av när jag vaknade. De heter hurtbullar och är enkelt, snabbt, gott och nyttigt (tror jag). Skulle kunna vara med i en reklamfilm och säga det där. Haha. Nu ska jag göra mig i ordning! Ha en bra dag.


axel algmark


Det var otroligt skönt att spela innebandy ikväll. Roligt, jobbig och allt det där. Joggade hem efteråt och efter min snabba dusch så stod det semlor på bordet. Mycket gott! Har kollat på GG nu och ska sova snart. (Axel Algmark som var med i melodifestivalen i år med bidraget Kyss mig. Fan så bra)

i'm coming up only to hold you under

Kom hem lite tidigare och lagade mat till pappa och mig. Eftersom vi sprang en hel del på idrotten idag, så blev jag sugen på att dra ut på en löprunda och börja träna upp kondisen till det den var för ett år sedan. Men det är kallt och mörkt och lockar inte lika mycket längre, så ska köra styrka med pappa istället. Helt fantastiskt! Men ska ta tag i kondisen så snabbt som möjligt. Redan imorgon tror jag! Så får det bli, puss.

härifrån & härifrån

jag ser dig le

Sovmorgon till 10:20. Ingen idé att åka in till stan och sova över, så fick skjuts till mormor nu på morgonen. Fick ändå sova mer än en timme längre än vad jag brukar. Jätteskönt! Kom hit vid åtta och åt frukost och gjorde mig i ordning. Har även kollat på GG. Bussen går om 45 minuter, så ska ta och göra lite nytta nu och läsa på till tyska provet. Har bara tre lektioner idag, så det kommer nog gå fort! Pussar

Gammal

måndag, 5 mars

Var inställd på att gå till kvart i fyra idag, men tack vare inställd tyska och att jag fick jobba hemma på svenskan och slippa klassrådet, så hade jag endast två lektioner och slutade halv elva. Kom hem klockan tolv och gjorde i ordning en kycklingsallad. Gick ut och skulle fota frosten, för det var så fint, men det slutade med att jag försökte fota Sune, vilket inte var det enklaste eftersom han hoppade runt och lekte med alla pinnar på marken. Haha. Har återupptagit tittandet på Gossip Girl, så ska fortsätta kolla på det nu! Kramar


4 mars

Sticker ut på en promenad i det fina vädret. Sune vill också med, tror jag...

take a minute, take a breath to reload

Har legat i sängen en stund nu och vill inte gå upp för det är så varmt och skönt under täcket. Men eftersom jag ska träna och plugga i dag, så får jag inte låta hela dagen spenderas i sängen. Ska gå upp och göra en stor frukost snart och borsta tänderna flera gånger, eftersom jag glömde det igår. Känner mig så ofräsh när jag inte gör det morgon och kväll. Haha. Är på jakt efter en ny vårjacka och skulle gärna vilja ha en skinnjacka eller jeansjacka, men jag har aldrig tycks att jag passar i det. Det är inte riktigt "jag" på något sätt. Och det är ju tråkigt för det är så jäkla snyggt!

When the power of love, overcomes the love of power, the world will know peace

norrköping


Blev upphämtad strax efter åtta i morse och sen åkte tåget iväg till Norrköping klockan nio. Det har varit en rolig och mysig dag med min bästis och nu är jag jättetrött, så ska lägga mig i sängen och kolla på serier tills vi ska äta. Johan är här, så blir troligtvis melodifestivalen-mys med familjen plus han. Resten av kvällen kommer nog spenderas i sängen framför serier om jag känner mig rätt. P&K

två nya


trerätters förra fredagen


Detta höll jag och mamma på med i några timmar förra fredagen. Otroligt gott! Simmade med Elin efter skolan, blev 50 minuter den här gången. Just nu ligger jag i sängen och är sådär seg och trött i kroppen och lite huvudvärk på det som har hållt i sig från skolan. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem och sen ska jag fixa lite till i morgon, för då åker jag och Elin till norrköping. För min del i jakt på en ny vårjacka och kanske skor. Får se om det blir något mer.

älskade vän


Två bilder från sommaren 2010, som var den bästa ♥ Idag väntas fyra lektioner som inte är allt för långa och jobbiga. Slutar 13:20 och då ska jag vänta på Elin och sen ska vi simma. Har fruktansvärt mycket träningsvärk, så att simma passar ju perfekt. Träningen igår var jättekul och fick nog ännu mer träningsvärk därifrån för när jag kom hem  kunde jag knappt gå i trappan normalt. Haha. Nu ska jag äta upp frukosten och gå och göra mig i ordning. P&K

i can see the sun settin', it's casting shadows on the sea


Mitt humör vändes rätt så snabbt efter förra inlägget. Haha. Tack vare mina fantastiska klasskamrater och blev ännu bättre eftersom mattelektionen bestod av asgarv. Så sjukt kul! Gjorde inte alls mycket att jag kom hem senare och nu har jag ätit och ska packa och dra iväg till träningen om ca 15 minuter. Puss

1 mars


Värsta dagen på veckan har på något viss blivit ännu värre. Det har gott riktigt segt och jag har inte lust med någonting. Vill bara vara hemma och vara ute i det fina vädret. Våran tyska lärare kom aldrig och om vi inte hade haft matte om en halvtimme, så skulle jag sitta på bussen hem just nu. Och eftersom mattelektionerna är högljudda och man förstår ingenting av genomgångarna, så känns det ovärt att vara här just nu. I såna här lägen så vore jag överlycklig över att bo i stan där bussarna går en gång i halvtimmen istället för att bo på "landet" och behöva vänta flera timmar mellan varje buss. Ska väl ta tag i matten nu, finns inte så mycket annat att göra. Hoppas träningen ikväll piggar upp mig lite. Nu ska jag lyssna på Oskar. Kram

RSS 2.0