New jacket

/Gina Tricot/
 
Har varit värsta månaden någonsin tror jag. Har aldrig i hela mitt liv haft sådan otur som jag haft hittills. Gäller verkligen allt. Höll på att köra av motorvägen (på avfarten) och på samma dag (i måndags) körde jag in i ett hörn och förstörde plåten på bilen. Så nu vill jag aldrig köra bil igen. Men det har ju inte bara varit dåligt så klart! Hade en heldag i Örebro med Tillan i söndags. Kollade på Kevin Walker, shoppade och gick runt på Ikea. Välbehövligt. Fick med mig lite nytt, bl a jackan som jag blev kär i på en gång. Har alltid velat ha en liknande vårjacka (marinblå, självklart). En positiv grej är också att jag har fått väldigt mycket gjort i skolan, trots mitt dåliga humör. Är ju bra att få tankarna på annat, så det var ju bra i alla fall. Känner för det mesta att det skulle vara så otroligt skönt att få sluta skolan nu och börja om på nytt i en helt ny stad. Men först kommer studenten, så först ska jag se fram emot det! Längtar så mycket, för det kommer bli så otroligt roligt! Kan inte fatta att det är 95:ornas tur redan, hur fort har vi växt upp egentligen!

Så länge jag får vara din

 
Fick sluta något tidigare idag, så då åkte jag och Elin till maxi och handlade lite mat och diverse saker jag behövde till att baka bullar. Så det har jag gjort sedan jag kom hem i princip. Eller till och från, då det ska jäsa, men då passade jag på att göra andra saker emellan. Väldigt effektivt, men vad gör man inte för fredagsfikat med klassen. Tycker faktiskt att det var en väldigt bra idé, mysigt! Och vem tackar nej till fika liksom. Ska sätta på en film nu och bara ta det lugnt. Kram 
 

Har allt jag saknar när du öppnar din dörr

 
Blir inte så mycket bloggande nu för tiden. Vet liksom aldrig vad jag ska skriva längre och har tappat intresset lite. Daniel har i alla fall varit hemma över jul/nyår och vid fyra skjutsade jag honom till tåget, eftersom mamma och pappa befann sig på akuten i Nyköping. Stackars pappa skadade knät ganska ordentligt på matchen i morse. När jag kom hem gick jag över till Jossan för klippning, hon kan hon! Var riktigt skönt att bli av med det slitna, det behövdes verkligen. Sedan kom min morbror hit med thaimat och gjorde oss sällskap. Har hunnit bocka av tre tuffa skrivuppgifter sen skolan började också. Hoppas allt slit lönar sig bara, tycker det är så tråkigt när det inte visar på betygen fast att man kämpar. Känns så meningslöst då. Har haft en väldigt lugn helg hittills, då jag nästan bara har varit hemma, men tror att jag behövde det också för att varva ner lite. Har varit så stressig på senaste tiden, men det börjar lugna sig nu som tur är. 

RSS 2.0