New years eve

Hallå där. Tänkte bara kika in här och önska alla en superbra nyårsafton! Jag ska fira in det nya året tillsammans med vänner i stan, men först ska jag äta förrätt och huvudrätt med min fina familj. Hummer och oxfilé och melonsallad, hur gott som helst! Sedan blir både jag och Daniel inskjutsade.
Ha en bra kväll, så ses vi 2013!
 

You take them back, no hesitation

Spenderade annandagen med bästis. Vi lagade en liten ta-vad-man-har-hemma-paj och trots att vi nästan bara har julmat i kylskåpen just nu, så blev resultatet väldigt bra, måste jag säga. Efteråt spelade vi x-box, haha, måste vara fem år sedan eller nåt. Kommer ihåg att vi spelade det varje gång vi sågs förr, kunde sitta i flera timmar och bara köra. Har i alla fall kommit ut från duschen nyss och målat naglarna och tömt minneskortet i kameran. Ikväll ska vi fira min fina gammelmormor som fyller 90. Har hyrt en lokal här i byn eftersom vi kommit bli rätt många. God mat och de musikaliska i släkten ska spela lite också. Kommer nog bli jättetrevligt! 
 

Julen 2012

Några bilder från julafton och juldagen. Har haft en jättebra jul, men synd att det tar slut så fort. Har fått jättefina julklappar, ätit jättegod mat, haft bästa sällskapet och är helnöjd. Om en liten stund kommer bästisen hit också, perfeeeekt

Merry christmas

Bästa dagen är häääär! Har öppnat våra julklappar från mamma och pappa nu på morgonen och åååh, vad glad jag är. Allt är så perfekt. Om några timmar är det Kalle Anka och efter det kommer gästerna och äter julmat. Wihoo, god jul allihopa! 

Dreamcatcher

Nu är allt perfekt! Daniel är hemma, julpyntet är framme, paketen är inslagna och ikväll ska vi klä julgranen, pappa förbereder julmaten och ska göra knäck idag (?). Ååh, you gotta love christmas. 

May your days be merry and bright

Glöm vad jag skrev i förra inlägget. Har ingen aning om hur jag ska klippa och om jag ska färga överhuvudtaget. Som minst ska jag toppa i alla fall, det är en sak som är säkert. Och det ska jag försöka göra under lovet. 
 
Har äntligen fått jullov nu! Började dagen med Elin i deras lägenhet och gjorde jättegoda våfflor (höll mig mätt typ hela dagen) Våran media-klass vann media-quizen och fick köra stolsrace och efteråt hade vi en liten klassamling där vi fick julmust och pepparkakor. Så skön sista dag! Mamma kom hem med en söt julblomma till mig också för att jag varit duktig, hihi. Söt min mamma är! 
 
Sandra och jag var med på första sidan i tidningen idag också. Haha. Lite roligt när mina föräldrar märkte det i morse, hihi. Ska fortsätta kolla på julfilmer nu. Ensam Hemma, Grinchen osv. ÄLSKAR JULEN, det är verkligen bästa tiden på året och det är julafton om 4 dagar bara! Längtaaar
 

Save your givings to the living instead

ÅÅH, snart är det julafton! Can't wait, bästa dagen på året! Har ställt sista alarmet på tre veckor (ungefär) nu. Ska upp lite senare än vanligt och åka med Elin och Olivia till deras lägenhet. Gav dem en present för några dagar sedan, hihi, så vi ska äta våfflor till frukost imorgon. Så mysigt! 
 
Är galet sugen på att färga håret igen. Mörkt. Och klippa bort minst 5 cm (märks stor skillnad på mitt hår, hehe). Ska nog göra det på lovet. Hade redan tänkt att fixa tid till frisören på lovet till klippning, men kör nog på en färgning då också, hihi. Har så mycket att se fram emot, så kan ju inte bli bättre!
 
(Bild: första gången jag färgade)
 

De andra nollorna har kysst dig, baby

Hello saturday. Härligt med helg :) Tyvärr är jag inte frisk än och det är ju inte så mysigt väder heller, så tänker bara stanna inne idag och ta det lugnt. Ska eventuellt göra lite julgodis med mamma och kanske gå ut i några minuter för att fota en grej. Får se hur det blir med den saken. Är inte så sugen på att gå ut när det snöar och blåser. Ska i alla fall titta på lite julfilmer och mysa idag :) Har inte köpt en enda julklapp än heller, så blir antagligen fullt upp nästa vecka. Pussar ♥
 

You only need the light when it's burnin' low

Har sovit tolv timmar i natt. Hade sovmorgon till 11.10, så gick upp ur sängen halv tio och fixade te att ta med och gjorde mig i ordning och drog i väg till bussen en halvtimme senare. Kom hem fyra tack vare de nya busstiderna. Tack för det, love it! Tände massa ljus och i kaminen när jag kom hem och hade det mysigt. Sitter och pluggar just nu och har ont i halsen, så b&j passade himla bra tyckte jag. Imorgon ska vi kolla på en luciakonsert av estet-musik, annars ser dagen ut som vanligt. Slutar kvart i fyra. Puss ♥
 

Switching to hyper-mode

Rolig och trevlig kväll igår. Kom i säng vid tre och gick inte upp förrän strax innan halv ett. Är fortfarande rätt trött, så kommer nog spendera dagen i sängen skulle jag tro. Måste plugga matte också, och så ska vi knalla över till farmor och farfar för att farmor fyller år idag. Ska träna också, så har ju faktiskt lite att göra idag. Bäst att börja :) Ha en bra söndag ♥
 

You don't know what you got til' you missing it a lot

chillar i Elin och Olivias nya lägenhet. så himla mysigt! lagat mat, kollat på film osv. ska strax räkna lite matte och imorgon har vi sovmorgon till 10:40 som vanligt. alla tre verkar må lite halvbra just nu, så åker väl på en förkylning. usch och blä.


Just because it burns, doesn't mean you're gonna die

Dagarna flyter på som vanligt. Förutom att det blivit femton minusgrader ute varje dag... Det är så kallt i vårt hus så igår satt jag framför brasan i två tjocktröjor och två byxor. Haha. Och nu sitter jag framför brasan och dricker te för att bli varm. Började 11.10 idag, så kunde sova till nio. Gick en snabbis på stan mellan bussarna och köpte de här fina termosmuggarna. Har velat ha såna i flera år. Vet inte varför jag inte köpt någon förrän nu.. Tyckte i alla fall att den högra var så fin, och så var det 2 för 99:-, såatte. Hihi. Faller alltid för sånt där.
 
Imorgon ska jag troligtvis sova hos Elin i deras nya lägenhet (så himla roligt!! och så avis) Skulle inte säga nej till en egen lägenhet i stan direkt. Men nu är det bara ett och ett halvt år kvar, sen behöver jag förhoppningsvis inte pendla i 1,5h varje dag. Ha det bra, puss. 
 

hello december

Jag tar tillbaka allt dåligt jag sagt om vintern. Det är så himla mysigt när det är mörkt och kallt och snö. Varma kläder, mysa framför brasan, dricka varm choklad osv. Det kan få vara såhär ett tag nu. Ska strax kolla på Scobby Doo-filmen på tv:n och mysa ner mig i soffan en stund. Plugget tar jag tag i lite senare. Puss
 

RSS 2.0