Hörde jag rätt? Min mormor är bäst? Ja det är hon :)

Sitter hemma hos mormor just nu. Har sovmorgon till kvart över tio imorgon, skapligt skönt! Men ska i alla fall sova här så att jag faktiskt kan ta den här sovmorgonen. Annars hade jag fått gå upp klockan sex som vanligt och åka till stan och vara inne åtta och sitta i nåt hörn och ruttna några timmar :) Skönt att jag inte behöver göra det!
Dagen har varit lite "blandad". Jag har varit glad, lite nere och sen på slutet fick jag mig ett gott skratt som jag kommer ha roligt åt riktigt lääänge ;)
Kvart i fyra tog i alla fall jag och Sandra bussen till Laggarhult och sen imorgon ska vi ta 09.55, så går väl upp nångång vid halv nio :)
LOVE

Det finns dom som är bra på "Ja&Nej" och så finns det dom som är dåliga på "Ja&Nej" och så finns det Johan Glans...


The Last Bounce

Har suttit och letat efter sån bra video från The last bounce som gick för några dagar sen. (Hittade ingen bra så denna får duga.) Jag blev så himla imponerad! För er som vill se hela programet så går det i morgon (söndag) på kanal 2 klockan 12.00 :D Ska nog ta och se det en gång till :D Men det är ungefär något sånt här:


Äckligt läskigt

Dagen har spenderats med Elin :D Fotade, bakade lussekatter och sen lockade jag hennes hår för sen skulle hon åka iväg till hennes morfar som fyller år idag! Då började jag städa rummet som är typ klart :D Eller tapeterna är uppe på väggarna :) Då skulle jag dammsuga, torka av och till och med tvätta golvet, och det skulle jag tydligen göra med en trasa. Kände mig som askungen eller nåt :) Och för att få bort målarfärg och lim som droppat på golvet så fick jag en vass grej som jag lyckades göra ett hack i tummen med... Så bra är jag :)
Senare blev det att kolla på Så mycket bättre och nu kollar jag på veckans alla fyra avsnitt av halv åtta hos mig som jag missat :) De är i Piteå och jag förstår inte ens allt de säger. Liiite jobbigt :)
PUSS

I got something to say


I got something to say - Mellony & Oliver Z (ÄLSKA!)

Lyssnar rätt mycket på Mellonys låtar nu för tiden. Texterna är lite udda, men jag älskar melodiera starkt! Kan ju inte säga att jag tycker alla är bra, men den ovan och dessa: Alla dessa stekare, Stor stark, Syn på sex (lyssnade sönder denna låt i somras) och Med brudar jag leker och Även om himlen faller ner får jag ju inte glömma. De tycker jag är bra i alla fall :) Youtube länken är helt klart allra bäst! :D

Nu ska jag kolla på VD, halv åtta hos mig, K&T show m.m :)



Kärlek

Väntar på att Sandra och Mathilda ska komma hit :) De sitter på bussen just nu :) Vet inte om vi tar en sväng till hallen sen och kollar läget :) Annars blir kvällen lugn när de åkt hem, hehe :)
LOVE



Bästa raggningsrepliken

Får jag ta ett kort av dig, så jag kan visa tomten vad jag vill ha i julklapp


Inombords skriker jag av glädje

Dagen har bestått av lab i kemi, dans i dazzet, film om 1:a världkriget och åkte en tom buss helt själv i en timme vilket inte var det roligaste. Innan gick jag och Mathilda hem en sväng till Mathilda och sedan ner till stan, där köpte jag bomullstussar och sen fick jag skynda mig att hinna med den tomma bussen... Han var t.o.m. tvungen att fråga mig om han skulle svänga höger eller vänster en gång, HAHA, knasig kille. Tur att jag kunde vägen för annars vet man inte vart man kunde ha hamnat. Han sa i alla fall tack för hjälpen när jag gick av :)
Nu blir det lite plugg och sedan kanske jag sätter mig framför braskaminen som jag tände när jag kom hem och stickar lite som den lilla tant jag är :)
Förresten, pappa har satt upp hälften av tapeterna :D
PUSS


Höstbild på sötnosen min :) <3

Ansiktskur

Kom hem för ett tag sen och nyss ringde jag till Idas Spa här i Björkvik :) Ska dit och få en ansiktmassage och lite mer den 8 december, 19.15 :) Längtar! Ska väl ta och ringa till nån frisör salong och ta och klippa mig också, ge mig tips på ett bra ställe för jag ska testa nån ny, eftersom min gamla är dååålig :) Tänkte ringa Heaven or Hell kanske, om ingen kommer med nåt bättre tips?
Nu ska jag snart dra iväg till farmor och farfar och äta middag. PUSS


Tidig morgon

Idag ställde jag klockan på 9:00 för att dagen skulle bli längre, jag ska hinna plugga, hjälpa pappa med rummet (?) och träffa Elin :D Och lite tid framför tv:n skadar ju inte :)
Ligger just nu kvar i sängen och lyssnar på musik. Mitt rum är tomt och sängen är det enda som står kvar och det ekar här inne, riktigt kul faktiskt ;) Igår innan vi åkte till mormor så stod pappa och sågade i väggen för att sedan stoppa in en låda som han byggt där min stereo och högtalare ska stå i sen :) Ser riktigt bra ut! (Förutom att det står spackel och en spruvapparat där nu)



Hallon med choklad

Då var man klar med att hjälpa mamma med tacosen som vi ska äta snart :) Väntar bara på att pappa ska komma hem. Och bredvid mig ligger Olivias mobil som är min för (max) en vecka :D gick lite trögt i början, men har fått in snittsen nu! As kul :)
Idag körde vi volleyboll på idrotten vilket jag tycker är skit kul, det är inte ofta man gör roliga saker på idrotten liksom. Våran klass ska ställa upp med två lag på idrottsdagen. Efter skolan så följde jag med Mathilda Å hem för att vi skulle nämligen plugga! Gick bra och nu har man den där tyskan gjord :)


En gammal bild som jag tog på en efterrätt jag gjorde till familjen en gång :)

Helgen


Experia mini pro

Har nyss kommit hem efter en halvtimme med buss med Olivia och jag vet inte hur vi kom in på det, men jag ska få låna Olivias experia mini pro i en vecka :D Så ska få laddare och mobilen såklart ikväll på träning, gillar't starkt! Är så trött på min mobil och har funderat på att köpa ny :)
Det har blivit en del färglösa och tråkiga inlägg, men orkar inte lägga in bilderna på datorn längre.. Här får ni en låt istället :)


I like the way

Måste börja det här inlägget med att säga att vi faktiskt simmade 50 längder i badhuset igår! Hur duktiga får man va :D Lite jobbigt var det, speciellt när man skrattar så man håller på att drunkna :) Bättrar på magen ännu mer dessutom!
Nu har jag nyss målat naglarna. Köpte svart (by hm) idag så mina naglar är helsvarta. Påminner om en häxa, hehe.. Men orkar inte skriva mer, det är lite svårt utan att kladda ner eftersom nagellacket inte torkat än :)
Ska snart gå och lägga mig för att 1. det är jävligt skönt! 2. jag har jätteont i magen :(
Love

Måndag, 15 november

Idag var det jobbigt att gå upp! Brukar inte ha svårt för det, ligger oftast 10 minuter och går sedan upp, hur enkelt som helst, men inte idag inte.. Tänker inte göra det här till ett tråkigt "så här har min dag varit" inlägg. Istället kan jag berätta att i morgon har jag utvecklingssamtal efter att vi slutat och efter det ska jag, Elin och Olivia åka till badhuset och ha kul, men mest för att motionssimma ;) 50 längder har vi sagt så det ska vi klara av! :D
LOVE

Pappas dag

Tänkte tillägga att det är fars dag idag också och att min pappa är awesome :D Och därför ska jag lägga ut en grej på bloggen som pappa visade mig igår. Han själv tycker att låten är skit bra och jag tycker den är cool, men mest för att killen som dansar är så grymt duktig!


Hockey med Cassandra och Mathilda

Ja, idag har jag varit och kollat på hockey med Mathilda och Cassandra. Kul var det! :) Dom vann med 4-0! Men den här dagen har ju också varit lite mindre kul för jag gick upp tidigt för att hinna med en buss. Men så står jag där och väntar i en kvart på en buss som inte ens går. Jag har tydligen glömt att det var söndag och missat att 10.15 bussen inte går på söndagar -.- Då åkte jag hem igen för att åka tillbaka lite senare och ta en senare buss. Efter matchen gick vi hem till Cassandra och kollade på Valentines day :) Men fick inte se klart hela för då kom min söta mamma och hämtade mig :)
Just nu sitter jag i mjukis byxor och tänkte kolla på ett ansnitt av Halv åtta hos mig :)
LOVE


Tapeter

Var på bio med Elin igår :D Vi kollade på Due Date. Grym film! Innan åt vi pizza på Valenzia :)

I morse så drog pappa upp mig ur sängen och helt oförberädd åkte vi till nyköping för att kolla på tapeter till mitt rum igen :) Var inte på humör för det idag, men det gick riktigt bra :D Har med mig lite prover hem, eller det är en tapet i olika färger för jag har inte riktigt bestämt mig än. Tror det blir den lite mörkare :) Fastnade för den. Tror den ser bättre ut när man sätter upp den på väggen :)




we ♥ it

B217782695_large

Tumblr_lbiezpk4zz1qajjdco1_500_large

Tumblr_larr4mkw2f1qce8fuo1_500_large

Sitter på bussen på väg in till stan med e...

Sitter på bussen på väg in till stan med elin :) vi ska kolla på bio (due date!!) Och äta pizza :d super kul! Älskar dig elin<3


Info kväll i duve

Sitter och pluggar men tar en liten snabb paus :) Kom hem vid tre idag eftersom jag gick med Sandra på stan efter skolan eftersom hon skulle ha lite grejer :) Innan så satt några, eller typ hälften av klassen vid skåpen. Killarna tog våra saker hela tiden, vilket var liiiite irriterande och det slutade med att Timpan bar upp mig och Jimmy bar upp Emma och sprang iväg :) Jätte kul verkligen...

Ikväll ska jag till duve på info kväll om gymnasium. Elin och jag åker dit tillsammans med min mamma och pappa :) Kanske blir intressant. Nu återgår jag till plugget.

LOVE


K&T show

Sitter och kollar på Kenza&Tyra show och passar på att göra ett litet inlägg i reklamen :) Kenza hoppar fallskärm i det här avsnittet och det är så himla härftigt tycker jag. För några månader sen kom jag på att jag ville göra det så det är min 16 års present sen i maj! :D
Har pluggat lite nu ikväll och nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på en del program jag missat på tv på play kanalerna på nätet :) Bland annat halv åtta hos mig.
LOVE


Oredigerad.

.


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Halv outfit och facelook.
Svart linne, blått linne, halsbandklocka + jeansleggings och kofta (inte med på bilden) Orkade inte ta nån bättre bild, har oftast inte tid på morgonen om jag ska hinna med bussen :)
Fick tillbaka no uppsatsen idag som jag skickade in till min lärare förra veckan typ. Jag har fått mitt första MVG :D Även fast det va typ Fakta: mvg, slutsats: vg och egna tankar: vg, men det stod ett MVG där i alla fall :D Annars hände det inte så mycket idag, inget ovanligt, ändå en rätt så skön start efter lovet :)
LOVE


Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken.

Vaknade för ett tag sedan och äter frukost just nu. Jag hatar frukost, det är äckligt och själv så mår jag alltid illa innan jag äter så det är svårt att få i sig nåt. Om ni ville veta :) När jag gjort mig i ordning ska jag plugga lite och när jag är klar med det ska jag träffa Elin :D

4 bilder från elins och min helg. (mest på ätbara saker, ja vet..)



Mariebergs galleria

Blev väckt vid åtta nån gång och klockan tio åkte vi till Mariebergs Galleria i Örebro :D Kom dit halv elva och gick runt i massa affärer, jätte kul! Men när jag kom hem var jag skapligt trött och hade ont i fötterna. HAHA. Köpte bland annat det här: (+ två linnen och nåt mer?)

Halsbandklocka, gina tricot, 179:-

Halsduk, Lindex, 80:-

Maskara, Kicks, 169:-                                                                                             "Afrokam" med handtag, kicks, 25:-


När jag kom hem bytte jag till myskläder. Allt jag har på mig på bilderna är nytt :)
Halsbandsklockan och halsduken + Mjukisbyxor, Cubus, 199:- och långärmad tröja, Cubus, 129:-

Kväll med familjen (restaurang + outfit/facelook)

Var på restaurang med familjen efter att vi hade kollat på tapeter igår :) Åt på Tandoori house. Alltid när jag har ätit där så har jag lyckats välja nåt som ryker när det kommer in. Haha :)




Outfit/facelook:

Oredigerade bilder.


❤♥●•٠·

Hittade tyvärr inga tapeter :( Ingen som skrek "kom och köp mig!" På lite dåligt humör faktiskt. Piggar upp med shopping i Mariebergs galleria i morgon :D

Dagens roligaste
Vi sitter i bilen utanför tapetaffären och väntar på att pappa ska komma. (Mindre roligt när dom släcker och stänger och vi får åka runt till andra affärer.)
Mamma säger: Nu kommer nog pappa...
Det åker förbi en blå golf. (Likadan som vi har, fast vi har en röd.)
Och dum som jag är säger jag: Fan, vilken fjuttig bil!!
Blir tyst i bilen.
Jag: Ojdå, vi har ju en sån. HAHAHAHA

Haha, märker nu att det inte är så roligt, men det va det just då ;)


The sun always shines on TV

Vaknade för nån halv timme sen ungefär. Ska äta frukost och klä på mig. Sen blir det att ta reda på allt som ligger och skräpar i mitt rum. Hoppas jag får i alla fall lite hjälp av mamma :) Jag har en hel hög med skolgrejer från 7:an och 8:an och saker jag gjort i trä/sy slöjden. Vet inte vart jag ska göra av det. Slänger det väl, det är ju inte direkt fina saker jag tänker använda ;)
Ikväll ska vi åka och möta pappa efter att han slutar jobbet och kolla på nya tapeter till mitt rum!! :D När jag satt och kollade i gamla fotoalbum så såg jag en bild från när vi tapeserade förra gången (med rosa hjärttapeter) så jag har haft de i 7 år. Det är länge. Då var jag en 8-åring som älskade hjärtan :)
Efter det ska vi äta på en restaurang :)
Håller på och tömmer min kamera och har märkt att jag inte ens har lagt ut bilder från när Elin och jag var hemma själva för typ två helger sen :o Kommer lägga ut bilderna när jag har lust :)

Fixade naglarna igår, syns inte så bra på bilderna vad det föreställer.



We don't know how we got into this mad situation. Only doing things out of frustration

Har sett att Tyler Wards musik finns på spotify :D I april så skrev jag ett inlägg om han :) det hittar ni här.

För övrigt sitter jag i soffan med datorn i knät och har träningsvärk i magen. Inte kul när man måste resa sig upp för att nå mackan som ligger på bordet en meter bort :) Och när jag skrattar känns det som om magen kommer sprängas. Kul...

Idag ska jag ta tag i läxböckerna som ligger på rummet, alla grejer som ska kastas/ges bort/läggas på ett annat ställe ska jag också försöka komma nån vart med :) Kan knappt komma fram till sängen längre. Och så måste jag fixa mina naglar, dom ser rent ut sagt för jävliga ut :) Om jag ska hinna göra det här innan träningen ikväll så ska jag nog börja nu.

UT GÅ!

-

 

 


SPOTIFY LÄNK
So raise your glass if you are wrong,
in all the right ways,
all my underdogs,
we will never be never be anything but loud
and nitty gritty dirty little freaks
won't you come on and come on and raise your glass,
just come on and come on and raise your glass
won't you come on and come on and raise your glass,
just come on and come on and raise your glass

(oh shit my glass is empty, that sucks)


So if you're too school for cool,

and you're treated like a fool,
you can choose to let it go
we can always, we can always,
party on our own

Gåva



Din närvaro är en gåva till världen.
Du är unik och det finns bara en som du.
Ditt liv blir vad du gör det till.
Ta en dag i taget.
Se till din lycka, inte till dina bekymmer.
Du klarar allt.
I dig finns så många svar.
Var förnuftig, modig och stark.

Har aldrig haft en sån här på bloggen, så är väl dags nu.

DITT LIV
Vad heter du? - mimmi
I mellannamn då? - kristina
Vart bor du? - björkvik
Trivs du där? - ja, oftast
Brukar du läsa horoskop? - ibland
Har du körkort? - nej, men vill ha!
Favoritdjur? - katt, kanin
Vad spenderar du dina pengar på? - mest kläder och onödiga saker
Senaste konserten? - fredags
Festar du? - nej
Sprit, cider, vin eller öl? -
Brukar du bli för full?-
Antal kuddar i sängen? - 2
Kan du baka bullar? - jag är bäst!
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc donald's eller burger king?- mc donald's (aldrig ätit på burger king)
Är du allergisk mot något? - nej
Äger du ett busskort? - ja
Vad åt du till frukost? - mackor och oboy
Hur ser du ut idag? - leggings och linne, fläta
Nästa mål i ditt liv? - springa 2 varv runt spåret på mindre än 23 minuter (får 1000kr)
Vad såg du senast på tv? - Rasten :D
Hur svarar du i mobilen? - hallå?
Vem ringde dig senast? - pappa
Vad sa den som ringde? - "jag är hos elin om 2 minuter"
Antal timmar sömn inatt? - 10
Sov du ensam? - ja
Vad innehåller din favoritnattmacka? - smör

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: familjen
Fick dig att gråta: svea <3
Du gick på bio med: minns inte (skolbio förra veckan)
Du gick på stan med: elin kanske? :)
Skällde på dig: mamma?
Skickade ett e-mail till dig: vet inte

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja
Bråkat med ditt husdjur? - när jag var mindre :)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - minns inte, kanske..?

SAKER
Tar du droger? nej
Dricker du? - nej
Vad är du mest rädd för? - att drunkna
Vart vill du gifta dig? - utomhus
Vad hatar du verkligen? - att bli skrämd, gå själv när det är mörkt
Har du varit kär? - aa, men kanske inte på riktigt?
Har du ett jobb? - nej
Gillar du att ha folk omkring dig? - ja, när jag är på bra humör
Är du ett hälsofreak? - nja, vet inte vad det är

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - vet inte

Är du ensam nu? - i rummet ja, i huset nej
Några piercings/tatueringar? - hål i öronen, men använder aldrig örhängen
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - dåliga låtar med tjatiga texter
Vill du gifta dig? - ja
Vill du ha barn? - ja

FAVORIT
Rum i huset? - tv rummet och köket
Typ av musik? - pop, rapp? deprimerande låtar. lugna låtar. massa annat!
Månad? - maj, juni, december

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? -  nej
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - nej
Sagt "jag älskar dig"? - ja
Velat säga till några att du älskar dem? - ja
Träffat nån ny person? - nej
Saknat någon? - nej
Kramat någon? - ja
Kysst någon? - nej

SENASTE
Låt du hörde: here you me - jimmy eat world
Film du såg: tre systrar och en mamma
Dryck du köpte: vitamin well CARE
Mat du åt: - spagetti gratäng
Gången du åt en glass - förra veckan :D
Människa du slog - elin kanske? :P
Stora bussresan: - hem från ebba i lördags? åkte i 2 minuter till elin igår ;)
Långa telefonsamtal: - vet inte
Dusch: - för några timmar sen
Irritation: - jag dog i ett spel?

Due Date

Tycker den här verkar as bra, exakt min humor! :D Om nån är sugen på att se, så säg till :D


Where's the rock n roll?

Vaknade hos Elin för några minuter sen :) Sitter och lyssnar på musik. Bland annat P!nk – Raise Your Glass - Explicit Version och The Underdog Project – Saturday night och Rihanna – Only Girl (In The World). Vi ska väl gå ner och äta frukost snart, sen ska jag och elin ta bussen till kiosken för hon ska vidare mot katrineholm och träffa Simon och jag åker med för jag orkar inte gå hem ;) Senare ska jag träda ur min stora "leksaksgarderob". Jag får börja längst ut och arbeta mig inåt för som det ser ut nu så kommer jag inte ens in ;) Jag har bestämt att mer än hälften MÅSTE bort! Det kommer bli svårt för jag hatar att slänga saker, fast ändå så är det skönt för jag hatar att samla på mig grejer som jag inte använder.
Mitt lov ser lite ljusare ut nu för på fredag ska vi åka och kolla på tapeter till mitt rum, äntligen :D Efteråt blir det antagligen ett tur till någon restaurang :) På lördagen ska vi åka tidigt till örebro för att shoppa hela dagen på Mariebergs Galleria :D Hur kul som helst!


RSS 2.0