you're my sweetheart

 
Bild från i somras. Har varit hemma från skolan idag, men istället har jag bakat en asgod kaka med mamma och sedan kom mormor och gammelmormor hit och fikade med oss! Vi hade jättemysigt och tiden bara flög förbi. Fyra generationer är ju rätt coolt ändå. Efter maten ikväll så tränade jag både styrka och kondition, för nu är planerna att jag ska börja med kondition efter en månad med bara styrka. Började dock med det igår. Har tränat (i snitt) varannan dag sedan nyår och det är faktiskt riktigt roligt! Har nyss kommit ut ur duschen och ska kolla färdigt på ett pll-avsnitt nu. I morgon har vi bara matte och sedan film resten av dagen. Underbart.

en cover

 

Spelade in den här när Daniel var hemma i helgen, så tänkte visa den. Daniel sjunger och spelar Don't you worry child. Lyssnalyssna. HÄR finns hans album också :) Har sovmorgon till 11:10 idag igen, så har bara två lektioner idag (håltimme från tyskan, wiho), så idag kommer jag hem klockan tre!


we accept the love we think we deserve

Har haft en jättebra helg! Daniel kom hem i några dagar och Tillan kom hit och sov över. Låg vakna till efter fyra och bara pratade. Lovely ♥ Tänk hur lätt de rätta personerna har att göra en glad, hihi. Men nu är helgen slut och det är måndag. Kom till skolan 8:15 och fick veta att jag hade sovmorgon till 11:25. Härligt.. Tur att några redan hade kommit i alla fall, så de timmarna gick snabbt! Fick testa på att fota i studion med blixtrar och ljus också, och det var faktiskt roligt. Mycket roligare än vad vi brukar göra. Ska byta om till träningskläderna nu och sen hoppa in i en varm dusch. Puss
 

no more wasting my time over you

Igår kom Daniel hem från Karlstad, så han var hemma när jag kom hem från skolan. Hade familjekväll och åt gott och hade jättemysigt. Jossan kom över en stund också och agerade frisör, jätteduktig! Annars så myste vi mest framför tv:n. Uppskattar såna här kvällar mycket mer nu, eftersom det inte blir så ofta. Är glad att han är hemma nu i alla fall :) Ikväll kommer Tillan hit, känns som tusen år sedan jag träffade henne, så ska bli jättekul. Vi ska sova uppe på loftet, så ska strax gå upp och fixa lite där. Ha en bra lördag. 
 

min tumblr

www.mimmilindegren.tumblr.com

to the beach

Känner för att åka utomlands, till värmen. Ligga på stranden och läsa en bra bok och bara ha några steg från havet. Gå ut på kvällarna och bara njuta av livet. Finns så många ställen jag vill till också och så mycket jag vill prova på. Typ surfa, simma med sköldpaddor osv. Skulle vara så himla coolt! Ååh, får drömma vidare..
 
Cypern förra sommaren ♥
 

well, i learned just a little too late

Sitter i köket och dricker smoothie till frukost. Blev så otroligt sugen på det när jag vaknade och hann göra en idag eftersom vi har sovmorgon till 10.40 och jag blir inskjutsad av min gulliga mamma ♥ Ska även åka med henne hem när vi slutar klockan 13. Så himla skönt att slippa åka buss ibland. Känner mig på så himla bra humör, är glad, imorgon är det fredag och allt är possitivt! Woho, puss
 
1. Smoothie, 2. För några veckor sedan när jag fixade Elins hår inför en konsert. Love u bestie ♥
 

he's probably out there thinking it's funny

Igår följde mamma med mig till Sjögrens (andra gången gillt), så nu är jag inskriven och har startpaket, så jag kan äntligen sätta igång. Känns hur bra som helst. Måste dock börja köra hemma oftare än vad jag gör nu, eftersom jag inte har kört på flera veckor (månader?). Längtar sjukt mycket till 18 och sommarlovet och allt roligt som händer framöver. Ska även börja med en grej idag, så ska fixa det efter skolan. Återkommer om det märks resultat. Ha en bra dag! 
 

drink up baby, stay up all night

Hade kul som vanligt med tjejerna igår. Har saknat dem så mycket ♥ Vi gick upp vid åtta, så har varit trött hela dagen, mest stannat uppe på loftet och kollat på PLL. Ska dock fixa lite och gå ner härifrån, äta mat med mami och papi, kolla på film och kanske träna om jag inte somnar.. Ha en bra kväll. 
 

we girls gonna run this show

Såhär mysigt har jag just nu! Sitter uppe på loftet och väntar på mina tjejer. Ska äta tacos och ta igen allt vi missat tillsammans. Pappa hjälpte mig att städa här uppe igår kväll, så nu är det riktigt mysigt och fint! Sen jag kom hem från skolan har jag fixat så det går att kolla på film och bäddat osv. Älskade fredag med fina vänner, love u ♥
 

torsdag 10 januari

Vaknade upp hos Elin idag. Igår efter skolan gick vi till Sjögrens för att jag skulle skriva in mig där, men det var tydligen lite onödigt att göra utan startpaket. Så ska tillbaka dit nästa vecka och fixa det. Vill komma igång nu! Gick förbi Kings på vägen hem, så tog med mat till oss och Olivia och hade mysigt i deras lägenhet. Idag då. Har känt mig trött och tråkig hela dagen. Hade i alla fall bara haft två lektioner och slutade klockan ett. Klockan två gick jag till frisören och klippte mig och gud så skönt det är! Somnar ju nästan plus att håret luktar underbart just nu. xo
Insta: milindegren
 

our love was lost

Sista dagen på lovet har gått åt till att göra nästan ingenting. Har mesta av tiden bara legat i soffan och kollat på Pretty Little Liars, men har också lagat lite nyttig mat för att kompensera upp allt skit jag ätit idag också. Funkar väl sådär... Men har i alla fall tränat en halvtimme här hemma. Fick lite träningsredskap i julklapp och jävlar vad jag älskar pilatesbollen! Alla borde ha en sån. Och eftersom Daniel inte bor hemma så har jag ett "gymrum" också. Superbra ju. Ska strax hoppa in i duschen och kolla lite mer på PLL. Puss


Jullov 2012/2013

 
Har haft ett jättebra jullov och tycker faktiskt att det har varit långt (för en gångs skull). Har firat julafton och nyår, sovit över med mina girls (♥), firat Cassandra, hälsat på mormor och Bosse i Torshälla och shoppat i Tuna Park, firat min gammelmormor som fyllde 90, gått på promenader och gått ut i skogen med barndomsvänner och grillat korv och haft det mysigt. På onsdag börjar skolan igen. så back to reality. 

minne från 2012


You're wide awake, your heart beats

 
Sitter i sängen och lyssnar på musik just nu. Har varit i Torshälla/Eskiltuna idag och kunde inte somna igår kväll och så försov jag mig en timme, så blev lite stressigt innan vi kom iväg. Hämtade upp min morbror på vägen dit, och sen mötte vi mormor och Bosse på Tuna Park. Innan vi åkte till Torshälla så åt vi pizza där (måste varit godaste pizzan jag ätit), köpte med fika hem till Bosse och myste framför tv:n. Några timmar senare åkte vi tillbaka hem. Satt och tittade på OS-krönikan och blir lika imponerad varje gång jag ser sånt. (Speciellt Usain Bolt, så jävla cool) Nu ska jag träna i brist på annat att göra (och för att det behövs).
 

2013

 
Såg ut såhär ↑på nyårsafton. Det var en bra kväll och nu ser jag fram emot ännu ett bra år. 2012 var verkligen ett bra år och minst sagt lärorikt, men det ska nog gå och toppa ändå! Fyller 18, tar körkort och börjar sista året på gymnasiet + massa mer. Hoppas på nya, fina minnen med mina vänner, för ni är bäst ♥ Har inga nyårslöften direkt, mer än att jag ska ta vara på varenda ögonblick och bara vara och göra det som gör mig glad. Make the best of 2013, may it be your best year yet. 

RSS 2.0