Midsommar 2012

Bästa midsommaren firades med Tillan. Grillade och satt ute på hennes altan hela kvällen. Hur mysigt som helst! Sov över och åkte hem klockan sju ikväll. Mår inte så värst bra just nu, halsen värker och kliar, så bäst att gå och lägga sig. Godnatt!

I want this

 

Midsommar

Första veckan på jobbet är avklarad och nu sitter jag i soffan och mår som ett as. Barnen lyckades smitta ner mig så är dyngförkyld nu. Ögonen kliar och snoret rinner. FRESH. Men det hindrar mig inte från att åka in till stan och fira midsommar. Har precis kommit ut ur duschen och ska packa lite grejer som jag ska ha med, men först ska vi nog äta lite. Min snälla mamma skjutsar in mig, så att jag slipper betala för bussen och det är ju så mycket skönare att åka bil. Vi åker runt tre, så får sätta lite fart om en stund. Ha en bra midsommar allihopa! :)
Några veckor sen. Älskar dig vännen

Sunlight


Allt känns så sjukt bra just nu! Jag har gått färdigt första året på gymnasiet och det har varit det bästa året någonsin. Jag börjar inte tvåan förrän om två månader och innan dess kommer jag ha gjort massvis, t ex så åker jag till Cypern i två veckor med min sjukt braiga vän, Tillan! ♥ Imorgon börjar jag jobba på dagis här i byn och de kommande tre veckorna och det känns så himla bra och roligt! Även skönt att det tar ca 1 minut med cykel upp dit. Haha. Har nyss varit ute och gått 6.8 km med min bästa mamma. På fredag är det midsommar också! Allt stämmer och livet är fantastiskt!

Daniels student


Har varit så mycket glädje i luften hela dagen och jag är så himla glad och stolt öven min storebror som tagit studenten idag! GRATTIS IGEN. Alla gäster har åkt hem nu och det har varit så himla roligt hela kvällen! Kommer visa fler bilder, även från Rix FM festival förra veckan, men håll utkik så kommer de!

Skolavslutning 2012

Äntligen har jag sommarlov! Känns helt overkligt, ingen skola på två månader! Dock börjar jag jobba på måndag och tre veckor framåt, men det gör mig inte så mycket. Tjänar ju pengar! Imorgon är det studentfirande som gäller, så kommer vara i stan på förmiddagen/eftermiddagen och sen kommer gäster på kvällen. Strax kommer Elin och gör mig sällskap!

Tack mamma och pappa! ♥ Och grattis till 20 år som gifta (igår). Älskar er

Anything you want is yours


SA11a, klassdag 14/6

Hade det mysigt med Sandra igår kväll/natt! Vid tio cyklade vi och Julia mot duveholmssjön och var där några timmar med klassen. Det var roligt och det känns lite sorgligt att vi inte kommer gå tillsammans allihopa nästa år. Vi satt i alla fall runt elden och grillade korv och maschmallows, sved i ögonen av all rök och nu luktar jag rök också. Haha, men det var väldigt mysigt ändå. Sjöng, lekte och dansade.


Dags att dra

Nu börjar det bli dags att dra in till stan till Sandra. Kommer bli så mysigt :D I morgon är det klassdag vid duveholmsbadet som gäller! SNART ÄR DET SOMMARLOV!!

All around the world people want to be loved

Idag var det sista skoldagen (vanliga) och vi gjorde inget annat än lekar, lämna tillbaka böcker och pratade betyg. Inte så värt. Nu är jag i laggarhult och väntar på att mamma ska hämta mig, så att vi kan åka ner på stan och sen till lövåsen och till något mer ställe(?). Ikväll ska jag in till laggarhult igen och sova hos Sandra :D Imorgon har vi klassdag och då ska vi grilla, spela kubb och ha det trevligt och roligt! Och ja, jag hade platt hår idag. Trivs egentligen inte i det så jättemycket, känns inte som jag. Plus att det tar ca 45 att platta... Haha. Men det är väl kul någon gång ibland.

Here comes the feeling you thought you'd forgotten

Första dagen på sista veckan. Har inte riktigt insett det än, men det brukar jag göra ungefär i mitten av sommarlovet, så förväntar mig inget annat. Haha. Dagen har varit rätt seg, men slutade tidigare och åkte ner till stan och köpte lite grejer. När jag kom hem ringde jag till min arbetsplats där jag börjar om en vecka och tror att det kommer bli hur bra som helst.
Kom precis hem från farfar och övningskörde hem. Tog väl ungefär 10 minuter och det brukar ta högst 2. Haha. Förstår inte hur man ska lära sig allt! Start i uppförbacke... Jag tyckte det var läskigt att köra i regn också... Skönt att tänka att jag kommer bli bättre i alla fall. Om några timmar blir det fotboll och fram till dess ska jag inte göra speciellt mycket. HEJA SVERIGE!


Idag är det Sveriges tur


Rix fm festival 2012


Är hemma från huvudstaden och rix fm festival nu. Det var så jävla bra!! Ska lägga upp bilder och sådär, men orkar inte göra det nu. Tänkte bara säga att det var hur roligt som helst och jag har haft en grymt bra dag med Tillan! Imorgon börjar sista veckan innan sommarlovet och jag längtar supermycket!


This is looking like a contest of who can act like they care less


Kändes lite jobbigt att gå upp på torsdagmorgonen efter att ha haft ledigt, men både torsdagen och fredagen gick snabbt och nu är det redan lördag. Hade bara en lektion i fredags och sen hängde bästis med mig hem och stannade hela kvällen. Hade det mysigt och roligt och pratade om viktiga saker. Livet. Allt. Jag älskar dig så mycket ♥ Idag blev jag väckt av pappa och så drog vi in till stan och hämtade upp Daniel och sen vidare till Vingåker och Factory outlet. Övningkörde hem en bit också och nu ikväll har vi haft EM-kväll med god mat och sådär, bara familjen. Just nu skypar jag med Tillan, min fina vän ♥ Imorgon drar vi till Rix FM festival i Stockholm! Ska bli väldigt roligt!

Sick of losing sleep, thinking about you

I think what messes us up the most is that we all have this perfect picture in our minds of how things are supposed to be.


Nytt


Nationaldagen spenderades med Tillan! Var i stadsparken i princip hela dagen och gick även ner på stan och köpte nya solbrillor och ett fodral. Kom hem klockan sex och sen dess har jag pluggat lite eftersom jag har prov i morgon. Sista matteprovet innan sommarlovet, så måste ju prestera, men jäklar vad skönt att vi slutar snart. Är så himla trött och vill bara ha sommar nununu.

Sometimes you need to let things go


Fredag. Träffade våran blivande klass till tvåan och trean. Tror det kommer bli rätt bra ändå, trots att jag inte vill skiljas från min nuvarande klass. Vi kollade på musikal också och jag tyckte den var hur bra som helst! Sen åkte jag och mamma iväg till norrköping, men köpte ingenting tyvärr :) Blev lite mys på kvällen sen i alla fall!


Lördag, söndag. Var kattvakt med Tillan igår och åt pizza och hade roligt! Det var en bra lördag, men nu är jag hemma och ska göra färdigt en uppsats och öva in lite repliker. Upptäckte att jag hade en fästing på mig, så är lite rädd och nervig just nu. Väntar på att mamma ska komma hem och ta bort den, hehe. Sån fegis jag är. Hoppas ni haft en bra helg!

RSS 2.0