The only solution was to stand and fight

Hej! Dagarna flyter på som vanligt med lite extra trötthet och huvudvärk. Snart är det sommarlov och jag längtar som attan! Annars så har jag nyss ätit pannkaka (gott!) och myser i mammas för stora tjocktröja. Har i stort sätt bara en historia uppsats kvar och en på religionen också, sen har vi färdiga i de flesta ämnena. Ska påbörja den där historia uppsatsen nu och sen tänkte jag släpa med mamma ut på en pw/jogging runda. Ha det så bra!

Sverige vann ESC 2012

Can't believe this, Sverige vann ESC. Känns helt underbart och det håller nog hela Sverige med om. Haha. Har varit en bra dag (mer än att Loreen vann), så har jag åkt in till stan och agerat försäljare utanför leksaksboden med Sandra och Martin och tjänade även pengar på det. Gick med Daniel och Sofie en stund innan bussen gick och när jag kom hem åkte pappa och jag iväg för att övningsköra och jag tyckte det gick väldigt bra! (Tror pappa tyckte det också. Haha) Har ätit god mat och umgåtts med min morbror och familjen också. En väldigt bra lördag!

The best is yet to come

Hej där! Ligger ute i solen och svettas just nu och har det väldigt bra! Det var en kort dag i skolan och slutade till och med lite tidigare så hann med ett-bussen. Köpte glass till mig och mamma i kiosken och satt i solen och åt det. Jag älskar att äta isglass i solen på sommaren. Lite synd att det inte är speciellt nära till någon sjö. Har ju inte tagit första doppet ännu och det lockar kan jag ju säga! Nu ska jag äta knäckemacka med keso with my mother! Ha det bra!

Don't let it get to you

Har nyss kommit in efter att ha tränat i en timme ungefär. Löpning och styrka, för andra dagen i rad. Känner mig riktigt nöjd med mig själv! Skar upp lite vattenmelon och äter det och en knäckemacka med keso just nu. Imorgon blir en stressig dag känner jag på mig. Har mycket i skolan och många lektioner dessutom och när jag slutat ska jag på möte om sommarjobb och passa någon buss hem. Men det är bara 3 veckor kvar (på fredag) av skolan, så det ska jag klara av!

I start to think about the way you make me smile

Kom hem klockan tolv idag och sen dess har jag legat i solen (nästan hela tiden) med Daniel och svettas förutom när jag åt och gick in en stund. JÄKLAR vad skönt det är ute, har känts som sommar hela dagen! Alldeles strax kommer mina föräldrar hem och då ska vi åka till farmor och farfar och äta. Borde ta tag i lite plugg också när jag kommer hem. Har inte pluggat på flera veckor känns det som, så får se hur det går.


You haven't failed until you quit trying

Hade Tillan hos mig från igår till i morse. Alltid lika kul och mysigt ♥ La mig i solen en stund efter att hon åkt hem och nu sitter jag här och äter överblivit snacks från igår, haha. Får en nattgäst till alldelses strax! Men först ska jag laga mat till mig själv och fixa lite. Ha en bra lördag!

We can burn brighter than the sun

Hade bara np i engelska igår och vid tre satte Elin och jag mig på C&L och åt lite och pratade om allt. Kan ju behövas och då finns Elin alltid där ♥ Var helt ensam igår kväll och natt. Gillar inte att sova ensam plus att jag är mörkrädd, men det gick ju rätt bra ändå! Daniel var hemma när jag vaknade och han ska va hemma ikväll och inatt också, så känner mig tryggare nu, hehe. Hoppar över frukosten och går direkt på lunch nu istället, så ska jag gå ner och fixa nåt, men först ska jag ta hand om min kisse! :)


I would have given up on me too

Är hemma från skolan idag så sitter och kollar på Förhäxad och har precis ätit frukost. Drack oboy för första gången på säkert ett halvår och åh så gott det är. Hade glömt det. Hade inte tänkt att sitta inne hela dagen, måste få lite gjort också. Hoppas det är varmt ute så att man kan sitta i solen och ha det skönt.


At the end of the day you can either focus on what's tearing you apart or what's keeping you together

Ställde mig i köket förut för att göra en rabarberpaj med Daniel. Dock tycker ingen av oss om rabarber, så vi lät bli det. Haha, så en paj blir det bara. Med vaniljsås. Åh, så gott. Dagarna i skolan blir bara tråkigare och tråkigare nu. Vi gör nästan ingenting på lektionerna och vi får håltimmar hela tiden. Snart är det ju bara 4 veckor kvar och det kommer bli så skönt! Dock ska jag jobba de tre första veckorna, men förhoppningsvis kommer det inte bli så krävande :)


Amerikanska pannkakor

Hade inget att göra så fixade en tidig lunch åt mig, mamma och pappa vid tolv. Jättegott! Gick ut och la mig i solen och låg där ett par timmar, men vill inte riskera att bränna mig så gick in nu :) Känner mig så uttråkad, så kanske sticker upp till spåret och tränar minst en timme, så får jag tiden att gå samtidigt!

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve

Kändes som om det skulle bli en slapp-dag idag, men har faktiskt varit ute och motionerat och blev mycket piggare av det. Annars så har större delen av dagen spenderats i skype med Tillan ♥ Nu ska jag duscha och sen ska vi äta någon ny gourmet-aktig maträtt som pappa har lagat. Allt han gör blir gott, så det blir troligtvis det här också! Ha en bra lördagkväll.


Small bump


Nya musikvideon som kom ut för några timmar sedan.

I was praying that you and me might end up together

Torsdagen blev ju mycket skönare än väntat! Har bara haft historia och engelska idag för de sista tre lektionerna var inställda. Åkte hem till mormor en stund och ska gå till bussen om en kvart ungefär och sen ta bussen hem från stan! Har åkt väldigt mycket buss på sista tiden känns det som. Mer än vanligt i alla fall. Vi har inte en enda läxa just nu så ska njuta av det och lägga mig framför en film. Dear John kanske. Om det inte regnar ikväll ska jag nog ut och springa också. Ha det bra!


Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own

Har precis kommit ut ur duschen och ligger i sängen och lyssnar på musik. Vill ha fredag och helg nu, jag vill hoppa över torsdag. Bara jobbigt och krävande så man är ju helt slut när man kommer hem. Det var jag dock idag också verkade det som eftersom jag somnade i soffan en stund förut. Ska kila ner till köket nu och förhoppningsvis hitta något att äta och kolla på tv innan jag lägger mig.


I've had the time of my life and I never felt like this before

Gick bara till 10:10 idag. Så himla skönt! Kunde för en gångs skull ta bussen vid elva med Daniel och kom hem klockan tolv. Tidigare än så kan jag inte komma hem eftersom jag åker buss. Har nyss ätit kladdkaka och kollat på Dirty Dancing. Kollade på tvåan igår, men ska nog sätta på den igen, haha. Den är så bra och mysig. Ha det bra, puss.


.


Jag och min bror

Har egentligen inte varit en allt för jobbig skoldag, men ändå har den gått jättetrögt och långsamt. Somnade med huvudvärk igår och det har fortfarande inte gått över så kan vara en anledning till varför skolan gick trögt. Annars så är det ju faktiskt skola, så det är ju rätt vanligt ;) Sitter hemma hos mormor med Daniel och väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Har ätit lite och lyssnar på lugn musik. Hade tänkt att träna ikväll, men hoppar nog över det pga huvudvärken och jag är så trött så behöver gå och lägga mig tidigt. P&K


I should have told you

Lokstallarna var jätteroligt! Fick se Armand Mirpour (omg!!) haha, och andra bra framträdanden av folk från staden och får ju inte glömma alla man träffade där också. Jätteroligt! Dock var det så kallt ute så att mina ben skakade hela tiden och idag hade jag till och med ont efter det, haha. Men det var det ju värt!
Idag har jag hjälpt Daniel med hans skolprojekt och filmat han lite. Sen har jag räknat matte, tränat och nu ligger jag i sängen och kollar på Mästarnas mästare. Nu ska jag rensa datorn lite, ha det bra!


Gammal bild på mig.

Armand Mirpour


I keep on forgetting to forget about you

Hade en rolig kväll med roliga barndomsvänner igår. Elin och jag kom hem hit vid tolv, åt en nattmacka och gick och la oss efter någon timme. Idag är det lördag och ännu en dag som kommer bli rolig. Om en timme ungefär ska jag ta bussen till stan till Tillan och ikväll ska vi till Lokstallarna! Ha en bra lördag!

De första dagarna i maj

... har jag fyllt år, legat i solen med Sune två dagar i rad, tränat och ätit massa smörgåstårta. Helt insane att det är juni om bara en månad och det är grönt ute och träden börjar blomma och det är varmt och soligt. Blir så glad! Idag är det fredag också och efter skolan gick jag ner på stan med Sandra och Julia. Lite senare kommer Elin hit, men innan det ska jag kolla på en film. Kan koppla in datorn i min tv nu (fick i födelsedagspresent) så är mycket skönare att kolla på film nu utan att datorn är i vägen! Hoppas alla får en bra helg!

 


http://becomelovely.tumblr.com/


Min tumblr, när inget annat duger. Jag skulle kunna sitta hela dagar och titta på det här, haha. Fast det ska jag inte göra nu för jag ska strax ut och springa och sen är det Let's dance och New girl. Ha en bra kväll!

Min födelsedag

Har haft en bra födelsedag i stora drag. Blev väckt klockan sex och öppnade massa fina presenter från familjen och de fyra timmarna i skolan bara flög förbi. Satt ute i solen i short och bikini när jag kom hem och klockan sex när gästerna kom fick jag ännu mer fina presenter och åt smörgåstårta och en hemmagjord tårta som mamma och jag gjorde innan.
Dock är det ju lite synd att det inte ens är i närheten av hur roligt det var att fylla år när man var liten. Mycket mer speciellt. Man längtade flera veckor innan och blev ledsen när man vaknade upp nästa dag och insåg att det är ett helt år kvar tills nästa födelsedag. Nu känns det inte ens som om man fyller år. Så min födelsedag har skjunkit på listan av årets högtider, haha. Trots allt det där så är det ju roligt att fylla år!


Idag fyller jag 17



Öland -06

Valborg blev lyckat och det var en trevlig och rolig kväll! Slapp sova ensam i natt också, vilket var väldigt skönt. Mamma hämtade mig runt ett och då åkte vi och handlade lite grejer till imorgon eftersom vi får gäster då och sedan åkte vi och hämtade Daniel på tågstationen! Har inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem, mer än att bläddra igenom nästan alla fotoalbum vi har och skrattat åt alla bilder på alla i släkten, familjen och mig när vi var yngre. Just nu är jag mitt uppe i en film som heter 50/50 och strax ska vi äta tacos och mysa med familjen.


En av alla bilder jag tittade på. Vill ha sommar, åka bort, vara brun och allt det där.

RSS 2.0