you must keep moving

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”


20 oktober

Det blev lite ändrade planer igår kväll, för Elias kom över några timmar och vi kollade på film och hade det bra. Det gjorde ju bara kvällen bättre. Sov till halv tolv idag och gjorde amerikanska pannkakor till mamma och mig, som brunch. Har pluggat lite, läser engelskaboken och strax kommer Daniel hem. Ikväll ska vi troligtvis ha mys och äta trerätters. Så skönt när vi är hela familjen hemma! :) 
 

rösta

Daniel ligger trea på Sörmlandstoppen nu. Så himla roligt för honom! Fortsätt rösta och skicka p4sörm 3 till 72250. Länken finns HÄR, så man kan lyssna :D 
 
Freeeedag, så himla skönt. Mina klasskompisar är antingen på lektion nu eller så har de åkt hem, men jag sitter och väntar på bussen, så ska passa på att plugga lite tyska. Det är ju faktiskt lite roligt just nu (kan inte fatta det!!) Sen ska jag hem till mamma och ta det lugnt hela kvällen. Och Daniel kommer hem på lördag! Åh, så bra man kan må trots allt som hänt den här veckan. Hade värsta dagen i mitt liv (typ) i måndags eftersom jag blev utan biljetter till min "dröm", det sög... I onsdags strukade jag fingret på idrotten, haha, så dålig. Men nu är det fredag i alla fall och allt är toppen :D Ha det bra! 
 

There's no finish line, you just keep going

Idag var det sista träningen. Känns lite sorgligt efter att ha spelat i 7 år... Men blir nog bäst så ändå :) Fixade fika till det lilla lag som var kvar och satt och pratade gamla minnen under åren. Alla bra och dåliga stunder, resorna till SM-finalerna i Globen. Mycket har hänt och jag ångrar inte en sekund.

open your eyes, see one by one going blind

Håller på att göra mig i ordning för strax ska jag, mamma och pappa till min gudfar och familj. Ska bli jättekul eftersom vi inte träffar dem speciellt ofta. Var nog säkert minst ett år sedan förra gången, vilket är lite synd. Men det ska bli himla roligt i alla fall, plus att jag ska köra fram till E4:an. Vågar inte köra motorväg riktigt än. Ha en bra lördagkväll! 
 

i played soldier, you played king

Freeeedag! Så himla skönt. Skolan gick snabbt och efter så hämtade mamma mig och så drog vi iväg mot norrköping. Köpte inte det jag egentligen skulle ha, men köpte andra roliga grejer. Visar kanske senare. Mamma och jag köpte med oss varsin bakelse och lite smått och gott som vi ska ha till galan ikväll, för ikväll är vi ensamma. Så himla mysigt med en mamma-dotter-kväll :D 
 
Daniel var med i radio idag också, så lyssnade nyss på det här (lite längre ner) Röstade såklart också, så det tycker jag ni också ska göra. Skicka "p4sörm 6" till 72250. Ha det så bra! 
 

saknad kan man lära sig att leva med ibland

 
Dagarna flyter på bra och jag har nog aldrig haft så här roligt i skolan, som jag haft de senaste dagarna. Tack vare mina fina vänner ♥ Jag har kommit igång ordentligt med övningskörningen. Körde enda från mammas jobb och hem igår, ca 3 mil. Vill bara ha körkortet mer nu. I måndags hade vi HLR på idrotten, därav bilden på våra snygga män. Just nu sitter jag i soffan och dricker te och äter mango. Idag är det en datorfri skoldag och istället ska vi gå 5km, vet inte riktigt varför? (En promenad för livet) Slutar 14.45 istället och då ska jag med mamma och handla mat. Kanske övningsköra hem igen? Ha en bra dag, pussar 
 

you could walk straight through hell with a smile

Vaknade tidigt idag och åt frukost i lugn och ro innan Elin kom till mig. Då cyklade vi upp till hallen för att kolla på pappas innebandymatch. Blir ju så himla sugen på att spela! Har inte spelat match på flera år... Skulle vara så himla roligt! 
Följde med Daniel till tåget på eftermiddagen, åkte med mamma till maxi och övningskörde nästan hela vägen hem. Det går så bra nu och är jättekul! 7 månader till 18 (är ju inte jättemycket ändå). Har känt mig lite mosig hela dagen, så ska bara ta det lugnt ikväll och sova tidigt :) 
 

Friday

Har haft en jättebra fredag! Har varit så roligt! Vi var på söder för tredje gången och presenterade vårt program igen. Tänker tillbaka på allt som hände där och alla roliga minnen och alla gamla lärare vi har träffat! Vi har i alla fall en gång kvar, sen lär jag inte komma tillbaka dit på väldigt länge, om jag någonsin gör det.. Efter skolan kom Daniel och hämtade upp mig med bilen och sen åkte vi till tåget och gjorde lite annat innan vi åkte hem. Vi har nyss ätit pizza och snart ska hela familjen mysa framför tv:n. Först ska jag skypa med Tillan! Ha en mysig fredagkväll!

4 OKTOBER

IDAG ÄR DET TILLANS FÖDELSEDAG!! GRATTIS VÄNNEN!! DU ÄR BÄST OCH SAKNAR ALLA UNDERBARA MINNEN VI HAR TILLSAMMANS! OSKAR LINNROS, CYPERN OCH ALLT! HA EN BRA DAG! ÄLSKAR DIG ♥

She keeps it all to herself

Kom nyss tillbaka från en timmes promenad med min älskade mamma :) Skulle kunnat gått hur långt som helst, var så skönt när det regnade och alla varma tröjor vi tog på oss. Ska träna lite smått nu och hoppa in i en varm dusch. Sen måste jag fortsätta lite på min svenska uppsats. Så himla tråkigt.. 
Bild från helgen när Daniel var hemma. Så söta, haha 

RSS 2.0