Saknar

I morse åkte pappa in med våran katt Svea till vetrinären, så att hon skulle få en sån där spruta och somna in. Typ bröt ihop när dom skulle åka, så orkade inte gå till skolan. Kommer sakna henne sååå mycket<3  Hon blev ju faktiskt 18 år. Så hon har funnits längre än vad jag har gjort och jag har växt upp med henne. Vi såg henne som en familjemedlem, inte som ett husdjur.
Tumblr_l9jraikbhx1qd5ab3o1_400_large

En svamp på min gräsmatta, nähä?

Kom hem klockan två idag, sweet! Tänkte plugga lite, men blev inte så. Satte mig framför datorn istället. Men ska snart dra iväg till kiosken och möta Elin :D Så ska vi plugga SOM FAN!!

UPDATE: Blev inget "plugg som fan" .. Men nu sitter i alla fall tyska glosorna! :) Haha



Om du hör en röst, som säger till dig att, morgon kommer efter natt.
Då är det jag.
Om du känner en hand, visar dig rätt väg, som leder ditt steg.
Då är det jag.
Högst upp på berget finner du mig, korsar en flod och jag simmar
med dig, och om du tvekar så ser du snart, ett ljus så klart.
Då är det jag. Då är det jag. Då är det jag.

Ny tröja

Gick på stan med Elin igår efter skolan :D It made my day :) Hittade denna tröja :) Träffade Filip som gick med en stund och sprutade parfym i min mun. Ingen dålig andedräkt där inte! Åkte en senare buss hem.
Idag så kom jag hem tidigt. (Klockan tre) Gav mig ut och sprang ett varv på spåret direkt. Hoppade in i duschen, skar mig på benet med rakhyveln (kuuul), åkte till farmor och farfar och åt och satte mig sen här för att plugga lite tyska glosor. Nu när det är gjort så ska jag nog tända kaminen och sätta mig och läsa en bok :D Låter det mysigt eller vad!


Någon som vet?!

Vet någon vart man kan köpa ungefär en sån här halsduk? Alltså en "rund". Dör om jag inte hittar en i svart till vintern :)

"Hur mår du Judit? Hej på er"

Elin, kolla vad jag hittade?! :D


Min bästa vän

Elin är hääääär :D Vi har bakat en jätte kladdig kladdkaka och satte hos framför tv:n och just nu så pluggar vi lite tyska båda två. Det blir ju så mycket roligare när man pluggar tillsammans :)
Har fått bilderna som vi tog på Olivia i måndags nu också så ska försöka redigera dom så kommer dom upp på bloggen snart :)
Här är en bild på Elin och mig i måndags <3

25 september, 18.46

Vaknade vid tio idag :) Gjorde frukost och satte mig framför tv:n och kollade på Camp Rock 2 som jag hade spelat in :) Tyckte den var bra, speciellt låtarna i början, fast det verkade nästan som om låtarna blev sämre ju närmare slutet av filmen man kom. Gjorde klart so frågorna också. Skönt att ha det gjort, och på eftermiddagen var jag ute och sprang. Jag gav mig fan på att jag skulle klara 2 varv för första gången, och gissa vad? Det gjorde jag :D Det gick ju inte super fort, men det gör inget, jag är glad ändå. Fast börjar inse att jag nog inte kommer klara mitt mål och få dom där tusen kronorna som pappa lovade. Funderar på att ge upp, men samtidigt kanske jag ska ge järnet och börja träna 3-4 gånger i veckan. Det är bara det att jag kanske inte hinner :/ Med skolan och allt.

Hittade en rolig sida där man får veta saker om sitt namn. Sökte såklart på Mimmi ;) Så här stod det:

MIMMI är ett kvinnonamn, som ursprungligen är en fransk smeknamnsform av Maria, men används även som smeknamn för andra namn som innehåller mi exempelvis Emilia eller Vilhelmina eller som dopnamn.
Det har använts i Sverige sedan början av 1800-talet. Namnet var särskilt populärt under några år under mitten av 1990-talet. Det finns drygt 3400 personer vid namn Mimmi i Sverige. Namnsdag saknas numera. Namnet infördes i almanackan 1986 och firades 14 november fram till 1993 då det flyttades till 7 april. 2001 utgick namnet ur almanackan. Mimmi Pigg är en av karaktärerna i Kalle-Anka.


Vet inte riktigt varför det måste stå om Mimmi Pigg ;)

Med och tävlar om mysdress

Är med och tävlar om mjukisdräkt från OnePiece! :) Dom verkar riktigt härliga och skulle jätte gärna vilja ha en :)
Här är länken till tävlingen :)


http://files.marianova.com/files/imagecache/normal/files/651/636690b627889b4a18c478510a643cdd.png

Tänk dig en sån tårta på din födelsedag

Hittade nyss en blogg som jag måste tipsa om ifall man älskar bakverk och tårtor. --->
Skulle inte säga nej till något sånt här coolt.
Smakprov :



Love all Foxy red

Glömde skriva att jag var i norrköping med mamma efter skolan :) Fick med mig en vinterjacka, en halsduk, vantar och en parfym. Har kollat runt efter bilder på sakerna (eftersom jag inte tagit några med kameran) men hittade bara parfymen. Hehe :)


Björn Borg Love All Foxy Red, 149:-

Björn Bröder 1

Japp, nu har man skrattat och gråtit en skvätt till Björn Bröder 1 :) Har letat efter en speciell grej från filmen och hittade den just, så visar den! Så himla rolig! Har lånat Björn Bröder 2 av Elin också, så om någon vill se den med mig så hör av er ;)
Jag har kommit på att jag älskar disney filmer :D


Every word from your lips is a lullaby.

Har bytt header. IGEN. Slänger alltid ihop en ny jätte snabbt så blir aldrig nöjd. Kom i alla fall hem från skolan vid klockan två :) Slutade halv ett. Ibland blir jag så trött på att bo i Björkvik för man inte kommer hem direkt och måste åka buss och hålla på, fast jag skulle inte vilja flytta så får leva med det :) Mina planer när jag kom hem var att läsa lite so... Boken har legat bredvid mig i en timme nu. Oops! Tar tag i det lite senare. Känner att jag är riktigt hungrig nu så ska hämta lite fika. Eller en frukt. Vet inte om jag ska börja bli nyttigare. IGEN, hehe. Jag vet att jag klarar av att sluta med godis och sånt, men vet inte om jag vill ^^ Så tråkigt när man måste äta samma sak hela tiden. Typ som morötter/gurka med dipp. Jaja, här är några gamla headers.



Kommentera gärna viljen ni tycker är finast! :)
Tryck för större
(Vet inte om jag har haft den sista på bloggen, men den fanns bland mina bilder ;))

Pop! Goes My Heart

Music And Lyrics gick på tv för nån dag sedan. Älskar filmen! Och den här låten + musikvideon är ju för härlig :D


-





SPOTIFY LÄNK

Mike Posner – Please Don't Go

Yeah you got me begging begging baby please don't go
If I wake up tomorrow will you still be here
I don't know
If you feel the way I do
If you leave I'm gonna find you

Mobiler

Sitter och kollar runt på lite mobiler. Är lite sugen på en ny, men får se om jag kommer köpa någon. Min mobil funkar ju bra fortfarande och vill inte slösa pengar bara för att jag har tröttnat på min mobil.. I alla fall så undrar jag om någon har något tips på en bra mobil ? :) Gärna touch, kanske med tangentbord. (xperia mini pro?) och den ska vara Sony Ericsson tror jag. Säg till om ni har tips! :)

Fy vilken härlig känsla-la-la-la-la-la!

Vad gör man inte när man är trött, grinig, har ont i huvet och ont i foten. Jo, enda målet på matchen! :D Visst, det blev 4 - 1, men vi var så jävla bra! :D Alla jobbade stenhård på planen :D Vi fick många chanser på mål, och det var sååååååå nära varje gång. Fan vad glad jag äääääääär :D Nu ska jag gå ner till mamma och pappa och kolla på tv och äta allt godis och chips som blev över sen jag åkte till idre.. Eller ne. Det är rätt mycket kvar <3





Innebandy match

Skoljoggen idag. Tror våran klass vann, men är ju inte helt säker än :) Och ikväll är det match. Har ingen lust med det. Är trött och har verkligen ont i foten :( Får väl tejpa så att jag kan vara med och spela. Men vi kommer ändå få stryk. Positiv ... Aja, snart ska jag äta så jag blir lite pigg! :)

Se, du närmar dig ditt mål nu, tog dig dit av egen kraft

Drar till träningen snart! Första för i år (för mig) TAGGAD
So prov idag. Gick nog bättre än jag trodde för jag trodde det inte skulle gå speciellt bra.. Annars va det en vanlig dag. Senaste dagen så slutade 15.15, men vårat shema är ändå rätt bra för det är enda dagen vi slutar sent typ :)


Bild tagen av mig i idre

Love is just a word until someone comes along and gives it meaning

Jag vet att mina inlägg har varit jätte tråkiga den här veckan, men jag har ingen energi till att göra de speciellt roliga. Har varit helt slut när jag kommit hem hela veckan. Jag funderar på att gå och lägga mig en stund, men orkar inte det heller och så ska vi ändå äta snart tror jag. I alla fall, efter skolan så hade Mathilda och jag tänkt att gå hem till henne och plugga till so provet, men istället så satt vi med Sandra i dazzet och pluggade :) Gick riktigt bra! Gick till tallås och mötte Elin och Alexandra efter det :) Åkte bussen hem och satte mig och läste ut min bok. "Syskon kärlek", jätte bra bok :) Ska väl läsa lite mer på so:n senare och lägga mig tidigt!


tillfällig header.

14 september

Just nu väntar jag på Josefin som ska komma och sen går vi till bussen :) Blev klar tidigt idag och hade tråkigt så skriver lite. Nu på morgonen ska vi ha Disa möte. Vet inte vad det är, har inte varit med på det förut eftersom jag var sjuk och va i idre en vecka ;) Efter skolan (klockan tre) ska jag åka till sjukhuset och ta spruta mot livmoderhalscancer. Inget man ser fram emot, men det gör tydligen inte så ont efteråt? :) Åker i alla fall bil hem med mamma och vi ska hämta upp elin på vägen hem också när hon slutat :) Och som vanligt när man kommer hem så måste man plugga... Har so prov på torsdag och igår satt jag och övade in tyska glosorna som jag fick igår tills idag. Kul? Nej.


Hemma bäst

Kom hem igår kväll! :) Jag har haft det super bra i idre, men det är jätte skönt att va hemma igen :) Skriver lite snabbt vad vi hunnit med :)

5/9   Gick upp för Städjan :)
6/9   Spelade minigolf alla sex. Banorna där är lite speciella och väldigt roliga :) På kvällen gick jag och mamma upp på idre fjäll och fotade lite.
7/9   Gick över gränsen till Norge och gick upp för ett berg där :)
8/9   Jag, Daniel och Johan spelade minigolf en gång till ;) Senare spelade pappa och jag tennis :)
9/9   Gick till sporthallen och bowlade. Va en stund i spelrummet där det fanns såna där grejer man stoppar i pengar i och sen ska man försöka ta upp en gosedjur och man kunde köra rally och flipperspel och sånt.
10/9   Förmiddagen åkte vi bil för att sen gå till Sveriges högsta vattenfall :) (Tror det va 90 meter högt?) På eftermiddagen när vi kom hem så sprang jag upp för 'dalarnas längsta' :)

Det har varit en jätte bra vecka med närmaste och jag längtar redan till nästa gång vi ska åka. När nu det blir :) Nu blir det att gå tillbaka till vanorna med att gå upp tidigt (suck) och ha med sig läxor och tråkiga saker hem.

Häftigare i verkligheten

Är alltså i idre nu :) Suuuper härligt! Det är sån otroligt fin miljö och häftiga utsikter. Det är nog en av dom härligaste platserna jag har varit på. Saknar dock personer där hemma, speciellt bästa vän! <3


Himlen på kvällen när vi kom upp :) Det där är också 'Liggande Damen'


I söndags när vi besteg Städjan. Super härligt väder!


På toppen av Idre fjäll. Mamma och jag gick upp för att jag ville ta lite kort
:)


Idag när vi gick över norska gränsen. Och min coola pappa!


Bild från igår kväll :)


En fot i Norge vs en fot i Sverige


En bild från idag :)

Fyyyyyyy vad jag längtar nu! ↑

Har nästan packat klart nu. Kan ju inte packa ner tandborsten och det där sista :) Lyssnar faktiskt på Melissa Horn just nu, det va ett tag sen! :) Och så har jag min stora sköna halsduk på mig. Och vantarna ligger bredvid, ska packa ner dom i väskan sen :) Ska göra en svenska uppgift nu så att jag slipper ta med den till idre. Tänkte att jag skulle göra den i bilen, men nej. Jag orkar inte ta med den :)

Det ska bli så roligt att komma tillbaka till idre! :) Varje år har det varit superkul och i år så har jag lovat mig själv att om klätterväggen inte har hunnit stängt så ska jag prova på det! Har alltid velat, men har fegat ut varje gång, men nu ska jag! :) Sen så längtar jag jätte mycket efter att spela tennis på banorna där och ta med mig kameran på varje utflykt, så räkna med att det kommer upp många bilder på bloggen när jag kommer hem :)

Peace and love






Där har ni massa onödiga bilder, haha

Spex foto


från boskos facebook

PLUGG PLUGG PLUGG

Har en hel hög med läxböcker framför mig, eller under datorn för att vara exakt... Har gjort lite engelska och jobbar med so:n nu. Väntar på att min familj ska komma hem från norrköping med hamburgare från mc donald's !!

Småändringar och antika foton

Ändrat lite i bloggen nu. Kanske inte syns så mycket, men gjorde i alla fall en ny header (vet inte varför den blev lite suddig...). Det är bilder från Idre förra året, passar ju bra när vi ska dit igen :D Och sen länkarna i menyn :)

Har nyss ätit och kollar på tv. Har pratat lite med Elin som hämtade böcker i mitt skåp. Tack gumman! <3 Tror att jag kommer gå på fredag, för känner mig inte riktigt kry än :/



RSS 2.0