YOU

 
Får inte nog av den här låten! Har lyssnat på den nonstop sen i lördags typ. Hemma, på bussen, i skolan, i duschen, när jag ska sova. ÅH, så bra ♥♥♥ 
Har äntligen tagit tar i körkortet nu. Bokade två lektioner igår, så första är om två veckor och de senaste två dagarna har jag kört hem från stan och i morgon ska jag köra till dämbol på morgonen. Åh, vad roligt det är! Teori tränar jag på så fort jag har mycket tid över också! 

if the sky would fall i'd survive it all

Hade ett asbra sportlov och nu är det bara att längta till nästa.. Som tur är kommer det hända massa roligt innan det, så ska väl inte bli så svårt att klara av skolan. I alla fall så övningskörde jag med pappa igår och övade dragläge/start i backe så nu kan jag det! Känns hur bra som helst, så ska boka min första körlektion snart. Helst den här veckan. Vill verkligen ha mitt körkort nu!!

vi två vi brann

Har varit på en föreställning med Johan Glans med familjen idag. Vi satt i princip och asgarva i en och en halv timme. Sjukt roligt! Skulle lätt kunna göra om det. Handlade lite mat innan vi åkte hem och så lagade pappa och Daniel fisksoppa till oss. Det är så himla gott! Men nu ska jag gå ner och kolla på mello och umgås med familjen. Här är lite bilder från de senaste dagarna.  
 

jag tittar vänligt och de suckar tillbaks

Hallå! Gick upp tidigt idag för att följa med mamma till stationen för att hämta Daniel där, så nu är han hemma (wihoo ♥). Köpte med oss fikabröd hem som vi tog som efterrätt efter lunchen. Ikväll, klockan sex, är vi bjudna på tjugoårsmiddag eftersom min syssling fyller imorgon. Ska börja fixa mig lite när klockan närmar sig fem, men först ska jag plugga lite teori (istället för att 100 glosor jag har..) Det är ju faktiskt inte så tråkigt som jag trodde!
 

Hur dom än

Som jag har väntat på den här dagen. Nu är du tillbaka ♥♥♥♥
 
 

Marc By Marc Jacobs

Högst upp på önskelistan! Marc Jacobs AMY. Give meeee. Provade den i Stockholm och nu vill jag bara ha den nunununu. Har tittat ut den i flera månader. Vet inte om jag vill vänta till min födelsedag i maj, eller om jag ska klicka hem den.. 
 
Idag har jag äntligen tagit tag i lite saker. Skrivit in glosor och börjat plugga körkortsteori. Känns verkligen som att körkortet är långt borta, men får kämpa så kommer jag nog vara redo till i maj :) Har ju redan planerat grejer där körkortet är inräknat, så.. Hehe. Ikväll ska jag kolla på Grammisgalan (älskade Oskar kommer sjunga sin nya låt då ♥♥♥) och träna. Puss

Sthlm

Sitter på tåget till Stockholm nu. Första gången jag åker tåg själv, hihi, lite nervöst innan. Men det va ju lätt som en plätt! Skriver lite med storebror som kommer hem på fredag eller lördag. Saknar honom massa. På lördagen ska vi till Nyköping och kolla på Johan Glans (stand-up) tillsammans, hela familjen. Gud så roligt det kommer bli! #lookoftheday




Broccolipaj

Tränade lite mer än tänkt igår, så har skaplig träningsvärk i rumpa och lår. Men det är bara bra! Ska träna ikväll igen och sedan ska jag kanske åka in till stan och sova där. Ska nämligen till Sthlm imorgon, möter upp Tillan där och åker hem på kvällen. Idag har jag kollat på film och lagat mat till pappa och mig. Blev väldigt gott! 
 

inspiration

Finns ju seriöst ingenting snyggare än muskler och en vältränad kropp. Bara lite inspo till er som vill nå dit. Fortsätt kämpa :))

just stop for a minute and smile

Börjar äntligen må bättre efter nästan en vecka med daglig huvudvärk och trötthet. Behövde nog verkligen lov, och det är så jäkla skönt! Sitter just nu och kollar på Grease 2 på tv, man måste ju bara älska dom filmerna ♥♥ Idag ska jag börja träna lite försiktigt igen och mysa framför filmer och så där. Ikväll ska jag kolla på Johan Falk i alla fall. Bästa Joel Kinnaman. 
 

Nu: sjögrens

Sitter på sjögrens med Elin och väntar på att få sitta och lyssna på en lektion på fyra timmar. Riskettan. Gud vad roligt det ska bli... tur att man slipper gå hit ensam i alla fall :) följde med henne hem igår och så lagade vi god mat och kollade på film och åt popcorn. Gottigotti. Och idag hoppade vi över våran långa sovmorgonen för att vara duktiga så vi kan ta körkort snart. Ska köra järnet med teorin varje ledig stund på lovet (säger jag nu...) men måste börja!




you catch a glimpse of sunlight

Har knappt kunnat sova i natt, så mådde asdåligt i morse. Sov inte mycket natten innan heller, så är så jäkla trött och huvudet känns jättetungt. Var med på en lektion och sedan åkte jag hem. Gick och la mig direkt och har sovit flera timmar och har tagit ipren och ätit, men mår inte bättre ändå :( Livrädd för att jag ska bli magsjuk också, det är ju det värsta som finns typ. Går runt och inbillar mig (förhoppningsvis inbillar mig...) att jag mår illa. Blä. Ska fortsätta kolla på pll nu och sen gå och lägga mig tidigt. 
 

you give me that hummingbird heartbeat

Hade lokalfest i Vingåker igår. Blev väldigt lyckat och hade en asbra kväll! Idag har vi städat och sedan gick vi och åt innan vi drog oss hemåt. Åt semla med mami och papi när jag kom hem och snart kommer Elin och hennes mamma och plockar upp mig, så sover vi i deras lägenhet ikväll. Ska dock somna tidigt och det kommer nog inte bli några problem :) Tack för igår! 
 

Ego

Efter skolan åkte jag och Elin ner på stan och mötte Jossan, köpte med mat från mc donalds och tog tåget till norrköping. Där mötte vi upp Sandra för att se på Ego. ÅÅH, så bra! Bästa svenska filmen någonsin. Den måste man bara se. Har haft en jättebra och rolig kväll med mina fina vänner ♥ Ska hoppa in i duschen nu och imorgon har jag sovmorgon till 10:40 som vanligt. Efter skolan ska jag till stan och fika med Sandra och Cassandra också. Svider lite i plånboken (eller på kortet...) Hade inte råd med tågbiljett hem ens. Jag som var så säker på det. Fast med tanke på maten, tåg, godis och bio så var det väl inte så konstigt. Menmen, tur att det ordnade sig i alla fall :) 
 

veni, vidi, vici

Har haft ett litet uppehåll från träningen på tre dagar nu. Så kände mig så jäkla stark idag, så körde en och en halv timmes träning (1h styrka, 30m kondition + 15m stretching). Behövde nog vila kroppen några dagar. Var i alla fall väldigt skönt och nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta ett par chokladbollar som vi har i kylskåpet, hihi. Så gott! Tränar ju för att bli starkare och få upp konditionen igen, så äter precis som vanligt. Men skulle ju inte göra så mycket om man fick en snygg kropp, haha. Men det är inte mitt mål med träningen. Längtar så himla mycket tills snön försvinner och de soppar gatorna, så man kan börja jogga. Mycket tränings-talk idag. Bilden är från i somras vid hamnen i Nyköping. Love that place.
 

Dear Mr. President

Får seriöst rysningar i hela kroppen. 
 

Söndag

Har sedan två idag umgåtts med mina killar. Har bland annat åkt runt lite och slutade i Krokek framåt kvällen och åt mat. Nomnom. Har haft en väldigt bra och kul söndag med vänner i alla fall och ser framemot nästa vecka nu!! Ska strax hoppa in i duschen och sen måste jag läsa lite i min bok. Puss
 

Lördagsmys

Har sovit väldigt dåligt i natt, så känner mig rätt så trött just nu. Gick i alla fall upp runt tio och gjorde lite smarrig lördags-frukost och kollade på pll. Lite senare idag ska jag träffa Elin och framåt kvällen kommer min morbror och så ska vi äta gott och så när mamma och pappa kommer hem från hockeyn. Men först ska jag fixa lite smågrejer innan lunch.
Ha det bra.
 

RSS 2.0