You're hearts starts to wonder where on this earth i could be

The Script är på Grönan och jag är inte där eftersom jag börjar jobba klockan sju imorgon. Det suuuuger, men har i alla fall fått varit med lite genom videos och telefonsamtal tack vare min grymma vän!!! SÅ GLAD!! Love you long time girl ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 
 
Cypern 2012

Vi når högre än till stjärnorna just nu

Älskar sommaren såhäääär mycket ♡♡♡ Trots att jag jobbar så har jag ju tid över till annat. Dock går den mesta tiden åt till att plugga till körkortet. Har gått så himla långsamt och segt, men nu är det inte så lång tid kvar!! Jättenervös redan nu. Förutom att plugga så åkte jag till Tillan igår och kollade på allsången och myste och ikväll mötte jag Sandra och åt på restaurang. Supermysigt! Älskar att bo i stan, skulle dock vara lite bättre om familjen var här också. Blir så tyst när jag är själv. Förstår inte hur man ska klara att bo själv sen. Får se till att skaffa någon rumskompis helt enkelt. 

Glad midsommar

Glad midsommar allihopa! Sommaren är här på riktigt nu, över 25 grader och sol i några dagar nu. Ska ju dock regna och åska senare, men så är det ju varje midsommar. Ska packa ihop lite grejer snart och äta lunch och bege mig mot lägenheten och vidare till Tillan. 
 
Har jobbat min första vecka nu och har väl inte det roligaste jobbet direkt. Har varit så trött i hjärnan efteråt att jag till och med har drömt om jobbet, att jag fått tusen nya uppgifter. Drömde att jag shoppat nya smycken också.. Lite ledsamt att vakna och inse att det inte var sant. 
 
Hoppas alla får en bra midsommar! 
 
 

Guided by a beating heart

Gick upp klockan fem i måndags för att ta tåget hem från Stockholm. Hade det jättebra och roligt! Älskar Stockholm mer och mer för varje gång jag är där. Men i alla fall så började jag jobba när jag kom hem. Jobbar på sjukhuset med administration och har därför det rätt chill med att sortera journaler och stämpla kuvert. Men vad gör man inte för lite pengar. Har ju också flyttat in till stan nu (de dagar jag jobbar) och det känns hur bra som helst. Min dröm ungefär. Ska kolla lite satc nu och senare ska jag cykla till Sandra och så måste jag laga mat också. 
 

Sommarlov

 
Nu har jag sommarlooooov! Och allt ska bli så himla roligt och bra! Senaste veckan har Jossan kommit hit och klippt mig och så har jag skickat in de sista arbetena osv. Ikväll ska jag fira in sommarlovet på riktigt och i morgon åker Sandra och jag till Stockholm för att gå på Rix FM festival och sova över. Måste dock gå upp tidigt på måndag eftersom jag börjar jobba klockan nio i Katrineholm. Kommer i alla fall bli en kanonhelg!! På måndag/tisdag flyttar jag in till stan under jobbveckorna också och det har jag sett fram emot hur länge som helst nu! Nu ska jag gå ner till familjen och morbror som är här. Ha ett bra sommarlov allihopa! 

Happy

Är så glaaad! Har ingenting kvar i skolan nu, hade min allra sista tyskalektion någonsin idag, sommarlovet börjar på fredag och planerna i helgen kan ju inte bli bättre!! Och faktumet att min cykel blev stulen idag gör mig inte lika mycket tack vare allt bra som händer just nu! (Fast pleeeease, lämna tillbaka den, jag behöver den verkligen). Imorgon har vi sovmorgon, så ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på satc, pussar
 

I'm dancing, feeling good

 

We're running wild

Senaste dagarna har varit jättebra. Åkte in till Tillan i torsdags och kollade på JEM i stadsparken, sen köpte vi med oss lite gott hem till Tillan, åt pizza och resten av kvällen satt vi ute på altanen och spelade kort med Johanna och Madde. Sov över och åkte hem vid ett, blev upphämtad av Elin vid bussen och åkte till stranden (i tio minuter, haha) och sen hem till henne och spenderade resten av fredagen hemma hos henne tills klockan blev åtta. Då kom familjen och hämtade mig, eftersom mamma och pappa hämtade Daniel och alla hans grejer i Karlstad, så nu kommer han bo hemma hela sommaren! Har varit några riktigt fina sommarkvällar, så nu längtar jag sönder till sommarlovet. En vecka kvar! 
 

Vi kommer säga aldrig igen

Åkte till skolan för muntliga matte np och en lektion idag. Sedan åkte jag och mamma till Eskilstuna sjukhus och fick svar på vad som är fel och vad jag måste göra med min käke, så ska tillbaka dit i augusti. Efteråt åkte vi till mormor i Torshälla och åt och umgicks, för att sedan avsluta med någon timme på Tuna Park. Roligt! Några bilder från instagram; milindegren
 

Vi äger allt våra ögon ser

Heeej, halkan igår gick bra, men var helt slut resten av dagen. Inte lätt att gå upp halv fem. Idag har jag fixat lite på loftet och pluggat teori och inte speciellt mycket mer, men om några minuter kommer tjejen på bilden hit och övernattar. Blev inte i tält som vi tänkt, men loftet går ju bra det med. Hur som helst så har jag alltid lika roligt med Tillis, så kommer bli en bra kväll det här med. Ha en bra lördagskväll allihopa. 
 

RSS 2.0