Kunde ha satsat en miljon på oss

Blev tyvärr ingen sushi idag pga att våran lärare inte ger oss information. Jag som var så sugen.. Men unnade mig lite gott från ica nära istället och sitter nu nyduschad och ska kolla färdigt på ett ansnitt SATC och sen The sisterhood of the traveling pants, eftersom jag inte hinner läsa boken. Hehe. Har ställt klockan på 04.30 imorgon, så ska sova tidigt. Hoppashoppashoppas att halkan (och motorväg) kommer gå bra, börjar bli lite nervös, men ska bli kul också! 
 

Vi båda vet att plåster faller av

Blir lugnare och lugnare i skolan nu, så får äntligen slappna av lite och sluta stressa. Bara 8 dagar kvar i skolan för min del. Är ledig fredag och måndag pga halkan och ska till Eskilstuna och kolla upp min käke. Finally. 
I morgon har jag körlektion innan skolan och sedan har jag bara en lektion och efter det ska jag och tjejerna ner på stan och prova sushi. Gjorde dock det förra veckan, men gör gärna om det för det är bara roligt :) Hoppas ni inte har missat att Oskar Linnros släppte nytt album idag! Har lyssnat hela dagen och det kan vara det finaste jag hört ♥♥♥♥♥
 

We both know our own limitations

Wiiiie, halkan är bokad (i onsdags) och ska åka iväg på den tidigt på fredag. Kalasbra, har till och med en preliminär uppkörningstid och allt. Dröjer ett tag, men är ju inte långt ifrån ändå! Har fått rätt mycket gjort i helgen. Cyklade upp till Björkviksgården (det som fanns kvar av den) och fotade till en artikel som jag är färdig med nu och är nästan klar med mitt slutprojekt i mediaproduktionen. Är ju dock inte så komplicerat eftersom det gick på bara några timmar idag. Har haft mormor här över natten också, så har ätit grillat och haft mysigt. Idag kom farmor och farfar på morsdag-fika och invigde samtidigt lusthuset som pappa är färdig med nu. Blev jättefint och mysigt med mysbelysning och vedugn. Har också kollat på Safe Haven med mamma och vill bara se den igen, för den var så bra! Tipstips!
 

Sthlm

Har fullt upp just nu, eftersom det är sista veckorna i skolan innan sommarlovet. Har massa grejer som måste bli färdigt som jag inte ens har börjat med.. Och samtidigt har jag körkortet att tänka på, men bockade av en del igår så kan boka halkan nu :) Har även bockat av massa np och en redovisning. Kom hem halv sex idag, så sen dess har jag packat, för imorgon ska klassen ut och paddla på djulö. Kommer nog bli roligt! 
 
Ska åka in till stan igen om en timme. Ska sova hos Elin, för jag har körlektion tidigt imorgon bitti, så kör ner till djulö efter det :) Först; packa färdigt och göra mig klar! 
 

Videon

Här är videon som jag klippte ihop igår, är filmer från alla dagar i Stockholm och mest från konserten. Inte bästa kvalitén och ljudet är bäst på låtarna närmare mitten. Men åh, så bra allt var, bästa dagen i mitt liv.
 

Give it a minute and we'll laugh it off

Sitter och klipper ihop en film med allt jag filmade i Stockholm just nu, men är ju lite nybörjare på den fronten, så lär ta en liten stund, men det är ju roligt! Dock saknar jag det ännu mer när jag ser hur bra allting var. 
 

Stockholm

Bästa dagarna, vill tillbaka till Stockholm ♥

Bästa dagen någonsin

Har haft de bästa dagarna uppe i Stockholm. Åkte upp klockan sex på onsdag morgon med Tillan och Elin och på kvällen var det dags för konserten, har längtat efter det här i flera år, att äntligen få se mina killar för första gången och det var oslagbart! Vill bara vara där igen och uppleva allt tusen gånger om, så perfekt. Det absolut bästa jag varit med om, går inte ens att beskriva med ord. Hade också två jättebra och fina dagar kvar i Stockholm och hade det fantastiskt, älskar den staden alltså. 
 

sjunde maj

Gud vilken skön dag! Nästan 25 grader och hur varmt som helst! Bockade av np engelska muntligt idag också och annars har det inte hänt något speciellt, var en bra dag bara. Kan ju bero på att jag äntligen ska åka till Stockholm i morgon och ha the time of my life! Kommer hem på fredag så berättar allt då, puss 

 


Min födelsedag

Fick jättefina grejer i torsdags. Min efterlängtade Marc Jacobs klocka, två bodymists från VS, en jättefin tröja från Hollister av Daniel, en hårddisk och så skickade morbror en bakbok från Skåne. Hade en jättebra dag i alla fall. I fredags hade Elin ordnat en överraskning åt mig så då tog vi bilen till Västerrås och kollade på Al Pitcher, blev så glad så jag började gråta, haha hon känner mig så himla bra! Tack igen ♥♥♥ Idag kommer närmsta släkten och firar lite och vi ska äter smörgåstårta. Mumsss

Arton år

Idag är det min födelsedag! 18 år nu, känns jättebra, fast att det inte känns någon skillnad. Har i alla fall haft en jättebra dag hittills och fått jättefina grejer. Visar det senare. Övningskörde hem från skolan och åt tårta när vi kom hem. Daniel och Sofie var här också, så var mysigt! Ska strax äta favvorätten bara vi i familjen och imorgon väntar en överraskning efter skolan. Elin och jag ska iväg med bilen någonstans och är fett excited! Ska fortsätta ha en bra dag nu och mysa med familjen. Tack för alla fina presenter och alla gratulationer, puss ♥
 

Om en vecka

Vill bara att det ska vara åttonde maj nunununununu!!!

RSS 2.0