Me 4 times

Nu går jag ner och äter med familjen! :)



Tjejkväll 29-30/12

Tjejkväll för födelsedagsbarnet :) Orkar inte skriva så mycket så ni får lite bilder istället! :)
Här blir Cassandra glad för din present i alla fall! <3







Julklapp av Sandra :D :

Grattis Cassandra 15 år!

Eftersom min kära vän Cassandra fyller år idag så ska vi tjejer till henne ikväll och ha lika roligt som vi alltid har. Det ska också bli försenade julklappar. Förra gången vi träffades så lottade vi vem som skulle köpa till vem, så jag ska ge till Sandra :) Har nyss packat så jag har det klart och inte behöver stessa innan jag ska ta bussen. Första ska mamma hämta mig nere på stan så att hon kan skjutsa mig till mormor där Erik och Carro är, så att jag får säga hej då, för dom åker i morgon och jag träffar de inte så ofta eftersom de bor ända nere i skåne :/

Så här såg det ut förra tjejkvällen :*




Sådär lagom röd

Nu har jag varit ute och gått med mamma en sväng så nu är man sådär lagom röd om kinderna av kylan :) Nu blir det ännu mer TV!

Barnbordet

Kom nyss hem från Gun (min gammelmormor :)) Fullt hus! AS tråkigt var det verkligen. Lite roligare efter ett tag när man fick plats vid vuxenbordet... Hatar helt enkelt barnbord, det borde inte ens få finnas.
Nog med tråkigheter, nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på en film på min nya tv! (a) Har precis lärt mig hur man sätter timer på tv:n och stereon, så det gör ju inget om jag somnar för den stänger av sig själv, och det är ju inte så dumt! :)
Godnatt och en bild på det


Tips - fransk manikyr penna

Fick den här i julklapp (önskade mig den) . Jag har testat den en gång och den är jätte bra! Den är enkel att använda, torkar fort och även fast man är darrhänt så går det utmärkt att applicera :) Resultatet blir bättre än när man använder nagellack och mallar och massa grejer. Fort går det också! Klart på 5 minuter typ :)



Ville bara ha det sagt

Blir lite smått irriterad när jag ser att folk skriver "juste" när det ska betyda "schysst", men tydligen så kan man skriva så också, men det är "schysst" som är det vanligaste. "Juste" är också korrekt, men när jag läser det så säger jag ungefär "just de"... Ville bara ha det sagt :)


Det som hamnar på bild

Så här ser det ut hos oss varje jul, det ni missar är att brevid står det två chokladaskar, knäck och Twistgodis + nötter!


Julafton - outfit + facelook




Har INGEN ANING om vad jag gör med min mun, ser ut så ibland bara :)

Ny tv!

Tog med mig pengarna som jag fick i julklapp och åkte till norrköping där det va MYCKET folk! Fick köa in till Media Markt där vi inte ens köpte något... Men  nu har jag köpt mig en tv :D Sitter i sängen och kollar just nu! Det blev as bra tycker jag :D



26 december

Dagen har bjudit på ännu mer julmat (kommer få äta i flera dagar för det tar aldrig slut..) eftersom kusinerna och farfar och farfar kom över nu på "kvällskvisten" :) Och jag har suttit framför tv:n i stort sätt hela dagen! Det har varit Bilar, Hajar som Hajar, Happy Feet, En natt på museet, mr Beans semester och Mr and mr smith! Har inte kollat på alla, men kollat lite fram och tillbaka, eller hur man nu säger :)

Ligger just nu i sängen och jag lyssnar på lite musik och kollar runt på bloggar. I morgon blir man nog väckt tidigt för jag tror vi bestämde igår att vi ska in till någon stad och köpa tv till mig!! (WIHOO) och jag har behövt vinterskor länge så hoppas jag hittar några :) Lite kläder kanske man kan köpa om man hittar några också!




Rimstuga

I år så rimmade jag på alla paket! Här är rim till mamma och pappas julklappar!


(Ungsformar)


(Kartbok)


(Cd skiva)


(Rim på boken jag fick från Elin :D)

Julafton!!

Vaknade av att mamma kröp ner i min säng vid nio ungefär. Sedan var det upp och leta efter lappar och mina paket! Vi har alltid gjort så att mamma och pappa skriver lappar och då får man en lapp som leder till en annan lapp o.s.v och till slut så ligger julklapparna framför ögonen på en! :D I år hade pappa skojat till det så jag fick gå ut och in och ut och det var KALLT!


Bok och "annat" av Elin :D


Puls/Tidtagarur klocka, Parfym och Eclipse! :D Av mamma och pappa!


Pengar till TV! (Plus en Knasen tidning (Min favorit serie för er som inte vet))


Ikväll kommer mormor, Bosse, Erik, Johan och Gun! Då blir det ännu mer julklappar och julmat!
JAG ÄLSKAR JULAFTON :D



Tidsinställt inlägg

Nu är det julafton! Bästa tidpunkten på året tycker jag! Jag ligger nog i sängen just nu och längtar till Kalle Anka, julklappar, julmat och att släckten kommer :D
Nu ikväll har jag målat naglarna i "jultema", hehe blev väl rätt så bra, men det var lite bökigt :) Och just det, ikväll vann både jag och mamma en miljonlott på uppesittarkvällen! Inte det jag önskade mest men ändå, jag vann ju!
GOD JUL!

Det går upp och ner

Ja, ni ser ju själva. Sitter hemma hos mormor vid hennes dator så kan inte visa några bilder så slänger in den här så blir det ju nånting i alla fall :) Är skaaaaapligt trött så jag tror jag somnar snart, får försöka hålla mig vaken så att jag kan va med och klä granen!
I morgon ska jag, Elin och Olivia göra praliner! Det är som julklapp till några i våra släckter. Ger Elin äran för det var hennes idé! Jag älskar dig bästavän <3


Björkvikshallen 21-22 december

FÖRSTA DAGEN PÅ JULLOVET :D Igår till idag så hyrde vi tjejer hallen :) Det var Mathilda, Sandra, Cassandra, Ebba och jag. Men tyvärr åkte Ebba hem, tråkigt att hon missade hela grejen :(
I alla fall så pratade vi, spelade vollyboll och fotboll och hade allmänt kul. Sen vid två kanske det var kom Jakob. Han stannade några timmar och när han hade stuckit vid fem ungefär så bäddade vi och sov. Skapligt trött då så det var skönt :) Nu är jag hemma i alla fall och eftersom Mathilda var här en stund när hon väntade på skjuts hem så började vi kolla på Atlantis, så den filmen står på fortfarande :)



Hann bara ta dessa bilder och spela in en film innan battriet dog i kameran :( Orkade inte redigera.


Fittnylle




Svar: Hej på dig fittnylle! :) Vet du hur omoget det är att kommentera utan namn? :)

Nu ska jag slå in julklappar!

Det får ni en fining på!


GLAD

Nu har vi klätt våran julgran till julmusik! Nu längtar jag tusen gånger mer än förut till julafton! Eftersom jag är lat så tog jag ett kort med camen, men ni får se bättre nån annan gång.
PUSS&KRAM


Christmas

Blev inte att va med Elin idag, men ska ju gå på stan med henne hela eftermiddagen för att handla klart alla julklappar! Nu ska jag städa, slå in julklappar (om jag har några att slå in), duscha och klockan fem börjar handbollsfinalen mellan Sverige och Norge!!



weheartit

By meee

Första gången jag testar att göra en video, gick inga bra, blev inte nöjd, men eftersom jag nu gjorde den så kan jag lika gärna lägga upp den här för det va det som va meningen... Haha enjoy!

Jag gånger fyra

Brukar inte lägga upp så många bilder på mig själv, föredrar att visa bilder på andra. Hehe. Jag hatar att va med på kort och blir dålig på kort varje gång. Men jag får väl försöka bjuda på mig själv lite mer så här är FYRA bilder på mig som jag tog nyss.
Vet inte om ni märkt det, men jag har bilder i varje inlägg nu för tiden, jag vet hur tråkigt det är med bara massa text, så jag gör mitt bästa!

Fucka upp är mitt andranamn

Vaknade vid elva idag. När jag åt frukost kollade jag på sista avsnittet av K&T show. Tyckte det var så bra så kommer det sakna det :) Just nu dunkar jag musik på rummet. Höjt basen plus att högtalarna är i en låda i väggen så hörs mycket bättre då!
Senare mot kvällen ska nog jag, Josefin och Elin dra till pulkabacken och åka pulkaaaaa :D

Tryck för att komma till en bra låt!

Chipmunkarna?

Kom på att tänka på det här! Jag lånade hela tiden den här filmen av mina sysslingar och jag älskade det! Tyvärr finns det inga klipp och introt hittar jag inte på svenska :( Får ta och låna filmen igen! Får se om den är lika bra som jag minns den :D


Höstbilder

• en vecka till julafton!
• haft tandställningen i exakt 1 år!

Började dagen med att ha ledarskap på idrotten tillsammans med Cassandra. Det var frivilligt, men jag satsar på höga betyg! Har börjat viljat göra det nu när det faktiskt bara är en termin kvar i 9:an. Tycker det är jätte tråkigt och sorgligt att sluta och byta klass och allt sånt. Kommer bli många tårar på skolavslutningen...
Slutade tidigare också så Elin och jag tog bussen hem tillsammans och sedan följde hon med mig hem och vi kollade på "Evan - den allsmäktige" och fikade lite. Hon åkte nyss hem så nu ska jag väl lyssna på lite musik och så.

Sitter och kollar runt på alla bilder som jag har på datorn. Rensar lite oså. Här är några höstbilder jag gillar :)



Två höstbilder



Två bilder från Idre <3



Fotade den här söta ungen också :) (Sista är oredigerad)

JAG HAR KVAR MITT VG!

I tyska!! Och i svenskan :) Och sen har jag ju fått reda på att jag sänkt mig i kemi :( men jag frågade idag hur jag kunde höja mig igen och hon gav mig ett tips att jag kunde göra ett prov nästa termin på kemi :) På det ska jag göra och då ska jag plugga järnet! I stort har dagen varit bra tycker jag och jag längtar mer och mer till jullovet, men framförallt till julafton :D Har lite smått panik eftersom jag inte handlat klart alla julklappar, men det tar jag nog på måndag.
Sitter just nu med en chokladtomte framför kaminen och lyssnar på julmusik! Härligt eller vad? :)

5265552933_0f10e66078_z_largeTumblr_ldim25fwcz1qd5zqzo1_500_large


Längtar så jag spricker!

Bakade en kladdkaka nyss när jag kom hem :) Nu ska jag äta den och kolla på Svenska Hollywoodfruar! Och på det är brasan tänd :) Senare blir det göra några tal i matten.


Vill ha sommar<3

Skapligt gott!

Har känt mig glad hela dagen :D Och så fick jag mitt allra första MVG!!! Helt super duper mega lycklig! Belöningen blev varm choklad och kakor :D Och juste, på mattetestet fick jag ett poäng ifrån alla rätt :D (Tror jag iaf)
Ska sätta mig och plugga lite so strax, ska bara njuta lite först (a)
PUSS


Min dag i detalj, typ...

Åkte med mamma in till skolan i morse. Skönt ibland faktiskt! Började dagen med syslöjd, (sista syslöjden i 9an!) sedan vare no och då fick jag tillbaka hemprovet. Fick G+ och jag är inte riktigt nöjd med det :( Ville göra det bättre, jag har blivit sämre i skolan känns det som, sänkt mig i minst två ämnen tror jag. Får ta tag i det rejält nästa termin :) Vi hade ett test i matten, det kändes bra men man vet ju aldrig.. Och vi hade inget tyska tror vi, läraren kom inte på 10 minuter så alla gick :) Väntade på Matilda med Mathilda och sen gick jag ner på stan och köpte några julklappar. Åkte buss hem, gick hem med Jossan och sen åt jag hos farmor och farfar. Nu när jag kommit hem har jag stickat, pluggat matte, druckit ett glas vatten och ätit en mandarin. Har suttit på en värmedyna hela kvällen också, aaaaaas skönt!

Saknar den här bruttan! <3





Tack Mathilda <3

Som ni ser är det ny design på bloggen och det är tack vare Mathilda Åstrand! Gå in på hennes blogg för den är grym :D Tack Mathilda, jag blev jätte nöjd!
(För att komma till bloggen, klicka på bilden eller länken ovan)


Min önskelista 2010



Girls night out

Åkte in till Mathilda vid halv fem och sedan gick vi över till Emma-Louise. Åt tacos, Emma öppnade sin present ;) kollade på skräckfilm (when a stranger calls) obehaglig som fan :o Men ändå bra :D och så pratade vi en massa som vanligt :) Massa kort togs också. De här är från Ebbas facebook :)






Don't forget to love yourself.

Ska åka in till stan om se så där en halv timme ungefär :) Kom nyss hem från farmor och farfar. Farmor fyllde år, så grattis till henne! Och grattis till Emma-Louise i efterskott :) Ska in till stan och fira henne med flickorna :)
Fortfarande lite trött efter lucia igår... Tjejerna får pigga upp mig!
KÄRLEK
Tumblr_ld9l6hdzfj1qen5jbo1_500_large
weheartit

a little bit of winter

Äntligen är veckan slut! Har nog aldrig varit med om nåt jobbigare. Massa läxor och på det så mår jag skit för vissa saker, bl.a att jag är besviken på mig själv för en grej i ett ämne och så spände jag tandställningen igår så har varit på dåligt humör sen dess och orkar varken prata eller äta. Kan inte ens äta vissa saker för att det gör så ont i tänderna, hade otroligt tur att det va soppa i skolan idag, för jag behövde verkligen mat efter de två lucia framträdandena :)





Besviken och inte på humör

Tyskaredovisningen gick inge bra så är jätte besviken + spände tandställning och har ont och kan inte äta så kommer säkert svimma på lucia i morgon. Inte på humör. Får se om innebandyträningen senare kan pigga upp

Julafton ...


Bild från weheartit. Älskar denna julfilm, fast den absolut bästa julfilmen är ju Grinchen!

Idas Spa

Nyss kommit hem från Idas Spa. Riiiiktigt skönt var det!

PLUGG

Dagen som jag trodde skulle bli rätt så lugn och skön blev INTE det. Stod ute i 50 minuter och väntade på en bussjävel :) Tur att man inte var själv i alla fall, då hade det varit sjukt mycket värre! Kallt om tårna och allt var det :) Missade tyvärr bara lite av Disa på morgonen och inget mer. Sedan så förvandlades den lugna dagen till helvete när vi fick reda på att vi har sjukt mycket svenska arbete att göra klart till på fredag och vi har ingen svenska lektion innan det ska lämnas in... PLUS so prov, engelska redovisning, tyska redovisning och matte diagnos (nästa vecka, men måste räkna ca 40 tal till dess..) och sen utanför skolan har jag innebandy och i morgon ska jag till Idas spa (a) och på det så är det självklart lucia. Kul? Nää.
Men att få bli masserad i skallen och axlar och ansikts grejs sitter ju inte fel i all stress :D

En bra låt, en bra låt till och en till... gammalt men bra :)

Kids

Dagen har gått långsamt vilket är bra för jag har hunnit med mycket :) Har nästan gjort klart på rummet, nu fattas bara lite hyllor och lite annat och jag har hunnit plugga och till och med tagit ett bad. Haha, lääänge sen! Ska packa väskan till skolan senare och klockan nio är det Evan den allsmäktige på tv, ska nog spela in den.


Jag har koll!


Mathilda Åstrand ♥


Bilder tagna av Mathilda Åstrand. (Andra bilden; ni kan ju alltid kolla på bakgrunden.)

RSS 2.0