-


Man måste dö några gånger innan man kan leva ♥

Kom hem klockan tre idag! Brukar komma hem ungefär halv fem så det är ju skapligt nice :D Värme lite te i mikron så det började kocka om vattnet... Lite för varmt för att dricka just nu. Till det tar jag mina älskade mandelkubbar! Är det verkligen gubbkakor? I så fall är jag är gubbe. Och ja, bilderna, dom bjuder jag på :)
Nu blir det massa plugg och massa mandelkubb i tanställningen... fräscht.


Oerhört söt

http://morven-catsandrockingchairs.blogspot.com/

Älskar, älskar inte

Har vädrat lite på rummet och haft fönstret öppet en liten stund, bara för att jag sover bäst när det är kallt. Hatar när det är för varmt och man ligger och vrider och vänder på sig hela tiden för att man inte kan somna. Idag (söndag) ska jag pluuuuugga! Verkligen nåt att se fram emot! För att göra dagen ännu jobbigare så att jag får lida mer så ska jag ut och springa också tror jag! Men först ska jag borsta tänderna och sova :) Godnatt!




Tre från weheartit

M

Åkte in till stan en sväng på förmiddagen (hann inte äta frukost, vilket mamma fick reda på när vi skulle åka hem vid två... (y)) för att hämta ett papper som Cassandra lyckades få med sig hem från skolan. Men det gjorde ingenting för mamma och jag åkte och kollade på sänglampa och fönsterlampa till mitt rum och lite andra möbler :) Nu har jag fått lite extra inpiration så jag vet nog vad jag ska köpa! Fick också med mig carpe diem-skyltar, rätt små men jag tror det blir bra!

Att det står ett "M" på andra hyllan är väl ett tecken på att jag ska köpa den. I alla fall enligt mamma, haha :)
Klockan tyckte jag bara var himla häftig, synd att den var så stor. Och hyllan med lådor i skulle vara så praktiskt, men kommer nog inte köpa den. Har ingenstans att ha den.


Handboll

Har nu ändrat till andra textstilar på alla möjliga ställen. Om jag trivs med den här så fortsätter jag ha det :) Men tycker den här texten är med "rund" eller hur man ska säga. Nu ikväll har jag kollat på matchen mellan Sverige och Frankrike, tyckte det gick hyftat bra även fast vi förlorade. Frankrike är så himla bra så det var riktigt bra spelat av Sverige som förlorade med 3 mål bara. Sista målet var i alla fall en riktigt bra avslutning på matchen, såå snyggt :) Nästa match blir mot Spanien eller Danmark och då spelar dom om brons! En match som inte får missas!

Almost always

Dagen kunde ju inte börjat bättre! På idrotten sa min lärare (som också är min mattelärare) att jag fått ALLA rätt på matteprovet! Hur glad blir man inte då liksom :D Aldrig hänt förut och han sa själv "det här är det bästa provet du gjort!" Man kan ju inte låta bli att vara stolt! Tyvärr har jag varit rätt så trött hela dagen, och har träningsvärk och lite ont i halsen och lite av varje. Får inte bli sjuk eftersom jag ska bevisa för min familj att jag har bäst imunförsvar... Pappa och bror har redan varit sjuka och mamma känner sig lite kraslig ;)
Tror jag tar och gör lite läxa nu, på en FREDAG kväll! :o Men så är det när man vill ha högt betyg och prestationsångest. Pusss och två bilder



Ear cuffs

Finns ju otroligt snygga "ear cuffs" som det så snyggt heter! Hur smart är det inte? Sluta ta hål som gör så ont och börja använda sånna här vetja!



Lista över saker jag skjuter upp

Känns som om jag har massa på gång just nu, så för att hålla koll på allt skrev jag upp en lista! Egentligen är det inte så jobbigt, men jag har så svårt för att ta tag i saker så jag skjuter fram det hela tiden... Men eftersom jag har läxor så kan jag inte sitta här och skriva massa strunt. Får se när nästa inlägg kommer skrivas, eftersom jag har innebandy i morgon och säkert måste plugga så om några dagar blir det :)
Btw så köpte jag torrschampo idag. Håret slits så mycket när jag tvättar det (och jag tvättar det lite för ofta...) så ska testa om det funkar :)


Glömde skriva att jag måste posta ett paket för jag ska byta storlek på en pyamas som jag beställde för ett tag sen :) Det har jag säkert glömt att berätta! Jag fick kläderna från HM i måndags och jag är fortfarnade helt kär i linnet :D Älskar det!

Sommar 2010

Kul att komma hem och upptäcka att man glömt so häftet och tyska boken i skolan. Får jobba som ATTAN i morgon istället och man ska ju se det positiva i allt - nu får jag en lugn och skön eftermiddag.. :) Ska väl försöka göra det jag kan göra i alla fall. Ska göra lite te oså och gå ner och kolla på sex and the city (serien) som jag har inspelad sen i söndags :) Men först några bilder från sommaren 2010, saknar grymt mycket och vill ha sommar nu igen! ♥ Många dagar med vänner, med familjen, vid stendörren och stranden :')
Orkar inte skriva vad alla bilder betyder oså (det blev så många) så det får ni lista ut själva :)


















Avslutar med en bild på klassen som inte passar in riktigt. Alla andra bilder är troligen från sommarlovet :)

Solsidan

Kollat på handboll ikväll och fy fan så bra match! Nästa match är dock mot Danmark, men jag tror på Sverige!
Har varit med Elin idag :D Vi sprang, bakade och pluggade lite. Målade naglarna med rosa nagellack också och nu kollar jag på Solsidan :) I morgon blir det tandläkaren, skönt! Slipper språk och en stund på matten :)

SVERIGE!

Dagens hjälte: Johan Sjöstraaaaaand

En tröja jag ångrade att jag inte köpte

I förra inlägget skrev jag godnatt. Det var för snart två timmar sen och jag sitter fortfarande vid datorn och gör ingenting. Kan ju passa på att berätta vad jag ska göra i morgon! Jag ska förhoppningsvis träffa Elin och vi ska träna tillsammans :) Känns bra att ha kommit igång med träningen lite igen, dock känns det som om jag borde göra det minst en gång till i veckan. Men tiden räcker inte alltid till, plus att jag inte har lust att springa ute när det är mörkt. Det är läskigt...
Men så blir det väl att plugga lite grann i morgon också. Om jag har något vill säga, har inte riktigt koll såhär i början av terminen...

Här är en tröja som jag testade på jc för ett tag sen och nu när jag sitter och kollar på den så ångrar jag att jag inte köpte den, men priset hindrade mig. Kom på senare att jag velat ha en sån länge, men så betalar ju inte jag mina kläder så mina föräldrar uppskattar inte när jag bara köper och köper... Om jag har tur och går tillbaka så kanske dom sänkt priset! Fast jag har nästan aldrig tur, så där rök den idén.




"dimmig-svart"

Har suttit och lekt i photoscape och har äntligen hittat hur man gör "dimmig-svart" i kanterna. Jag hittade på ordet precis nyss, så jag räknar inte med att ni ska förstå :) HAHA. Med denna bild säger jag godnatt! 

Björkvikshallen 22 januari

Va med Jossan på förmiddagen och vid 1-2 bestämde vi att vi ville hyra hallen, och det var precis det vi gjorde! Så jag, Jossan, Elin, Olivia och Linn delade på kostnaden och vi hade sjukt roligt! Spela innebandy och fotboll och basta och tog MASSA kort, det här är bara några av alla:












(Ser ut som vi är nakna på sista bilden, men det är vi inte :))

Josefin Lang

Ska snart gå över till Jossan!
(Bilden är från myskvällen vi hade för några veckor sen)

Musik som väcker minnen

Har börjat lyssna på gamla låtar. Ger både bra och dåliga minnen, mest från 7an. Satt och delade låtar igår med Mathilda så har även några nya som är bra också :) Embed funkar inte så blir några länkar istället :)

Två låtar Mathilda tipsa om:
Fronda - SommarSober - Karu Kari

Fonky Fresh - Tänk alla gångerFonky Fresh ft. Daloz - IblandRMK ft. Sober - Det regnar i StockholmRMK ft. Winja - Bara en gång tillRMK ft. Bella - Det kommer dagarRMK - Ängel från det blåSofijah - Fly awaySofijah - Försöker

Blev lite väl många, men de flesta har nog hört de här låtarna. Om inte så lyssna! Känner mig lite som en nörd, men det väcker verkligen minnen. Måste bara säga att det sista låten kunde jag utantill, jag behövde inte ens lyssna på den, kunde gå runt och sjunga hela bara. Kanske därför jag känner mig som en nörd.. ;)

Outfit

Slängde ihop en liten rolig grej som jag märkte när jag bläddrade igenom mina foton. Jag tycker i alla fall att det ser roligt ut ;) Jag märkte att jag har jätte många bilder i kameran som jag aldrig lagt in i datorn. Kan det vart 400 kanske...
Kvalitén på bilden är nästintill värdelös, därför gör jag den inte större. Så syns det inte lika mycket ;)

A monkey needs to dance so do you

Lyssnar på musik och tänkte bjuda med mig lite :) Här är tre nya favoriter:
Keke Palmer – How Will I KnowJohnossi – Man Must DanceAlexis Weak – Ser Rött feat. Lune



(Bilderna är inte tagna av mig, utan från Flickr)

Ser rött

Vill verkligen ha ett nytt skrivbord just nu! De senaste månaderna har jag suttit/legat i sängen med datorn i framför mig och det börjar bli jobbigt nu. Får ont i rygg och nacke. Jag letar efter ett högt skrivbord. Ungefär som ett "barbord" eller vad man ska säga... Vet inte om det är så skönt att sitta länge vid ett sådant, men jag vill ha ett för då kan jag ha nån tavla, lite ljus och sånt på det. Jag kommer ju inte alltid ha datorn där, jag brukar flytta runt den hit och dit så sånt får jag plats med!
Bussen var en och en halv timme sen idag. Man blir ju riktigt sugen på att stämma dom där...! Inte kan dom köra buss heller. Har kört i diket minst 4 gånger. Och det var just det dom skyllde på idag och de var tvunga att vänta på en sandbil..? Efter att ha stått i cirka 50 minuter (det var kallt!) ute så skjutsade Elins pappa in hos. Bra stämmning i bilen... Inte precis, man blir så arg! Tur att lite bra sällskap gör en på bättre humör :) Vi hade redskap/styrka på idrotten och jag hann precis komma när vi hade redskap och det va det jag inte ville missa! Tur i oturen, eller va säger man? :)
Fick va kvar en stund efter skolan för vi hade Disa avslutning men det gjorde väl inte så mycket, det blev ju tårta! Gissade (och hoppades) att det skulle bli det. Så rätt man kan ha! Sen mötte jag upp Elin och vi tog bussen hem :)



Talkin' 2 myself

Var väl rätt okej i skolan. Även fast det var veckans tråkigaste dag så tyckte jag det gick hyfsat fort :) Blev inte rugby på idrotten! Vilken tur man har att våren börjar komma :D Känner att humöret stiger också. Första träningen idag också, men det gick ingeeee bra. Var trött och hade träningsvärk från igår och kände mig inte speciellt taggad... Och nu på kvällen har jag suttit och läst kanske 50 sidor i två olika böcker. (Läxa) En engelsk och en svensk och jag blev precis klar och nu ska jag sova :) Har engelska glosor i morgon, men jag orkar inte träna på dom nu så jag får hoppas att jag minns de flesta när det väl gäller :)

Always successful in black and white

Sådär ja! Nu kan jag 66/78 engelska glosor. Det är inte illa eftersom vi egentligen bara måste kunna 30/78. Men har man tråkigt så har man, och dessutom så vill jag få högre betyg i engelska. Har känt mig väldigt hälsosam (säger man så?) idag. Åt en bra frukost och bra lunch och senare var jag ute och sprang och efteråt körde jag till och med lite styrka! Och måste bara berätta att när jag va ute och sprang så kom en hund fram till mig (med sin matte) och jag klappade den, helt fantastiskt! För er som inte vet så är jag hundrädd, men inte då inte :D Men sen när jag skulle duscha så fast det inge varmvatten så hann bara skölja håret innan jag bestämde mig för att duscha senare. Så ska kolla om det finns varmvatten nu eller om jag måste vänta lite till. Annars ska jag packa till skolan för på idrotten ska vi köra snörugby... Jag kommer nog dö lite, åtminstone bli mos... Hjälp!




Hemstudiedag

Vaknade för ett tag sen. Så skönt att slippa gå upp när mobilen brukar ringa :) Tänk om det kunde vara så varje dag... Men det kan det ju såklart inte eftersom det finns en skola som man måste gå till fem dagar i veckan.
Idag hade jag nog tänk att träna, nu när jag äntligen har tid. Sen ska jag försöka plocka upp lite på rummet, men bara lite snabbt. Orkar inte damsuga och hålla på när man har ledigt :)

(En halv outfit. Och som Elin brukar säga: "Ta bilderna med en nypa salt")

Två halvtrötta bilder

Börjar känna mig rätt trött nu. Kan ju bero på att jag gick upp klockan sex i morse... Har legat på min sköna matta och gjort bla so och matte och ska väl snart ta och läsa några sidor i engelska boken. Och allt detta gör jag bara för att jag ska få tid för annat i morgon då hela söder är lediga!! Eller "hemstudiedag" egentligen, men jag har ju gjort mitt redan :)

Skor

Oj oj oj! Kändes som om det var evigheter sen som jag bloggade, men det visade sig vara två dagar bara. Vilken koll man har! Igår kväll hade jag inte ens datorn på för jag var tvungen att plugga och så åkte jag in till duve med Elin för att kolla runt vad det fanns där. Tyckte det verkade vara en bra skola, men jag vet inte vad jag ska välja. Lutar mellan Estet - Media eller Sam - Media tror jag :)
Slutade tidigare (13.50) igår och då väntade jag på Jossan som hjälpte mig köpa mina första högklackade skor (om man inte räkna med den lilla klack jag har på mina nuvarnade). Så här ser dom ut i alla fall och jag blev riktigt nöjd med dom! (Inte allt för höga)


(Tagna nyss, inte så bra. Anledningen var att handbollen redan börjat och tog lite fort bara. Nu ska jag springa ner till tv:n och fika med familjen)

Spökbacken

Vaknade hos Mathilda idag och vi fixade oss och drog iväg till spökbacken! Första gången jag åkte den här vintern och det var precis lika kul som jag minns det! Ska kanske åka igen nästa helg :) Och så ska jag försöka ta med min kära familj till sälen eller någonting på sportlovet.
När jag kom hem tog jag en vaaarm dusch och satte mig vid datorn och lyssnade på musik och försökte i alla fall plugga... Nu ska jag plugga där nere så att jag får något gjort. Verkar inte som om jag lär mig så mycket när jag pluggar framför datorn :)

Beställt/inte beställt från HM



Här har ni tjejen som kan alla asiens huvudstäder

Haha, riktigt niiice!

Swing life away

Slänger upp två webcam foton som jag tog nyss. Nu ska jag packa klart och sen ska jag plugga lite grann och sen hinner väl klockan bli halv 5 och ungefär då får jag skjuts med mormor och Bosse in till Mathilda!

Lördag 15

Ska snart kila iväg till kiosken och köpa lite godis till ikväll då jag ska till Mathilda. Ska tillbringa kvällen och söndagen med henne :) Ikväll ska vi på bio och se Svinalängorna och i morgon drar vi iväg till spökbacken! Kameran slänger jag med mig så bilder kommer på bloggen nån gång nästan vecka troligen.


Tryck på bilden för att komma till Mathildas blogg

Me & my microphone

Alla har väl hört Mikrofonkåt av September vid det här laget och nu har den släppts på engelska också! Fast texten är ju inte direkt översatt. Men det är väl tur annars hade det nog inte låtit så bra. Här är den i alla fall :)

En liten ros med ett hål i sin själ

Elin följde med mig hem från bussen ett tag och har just åkt hem. Hon hjälpte mig att välja kläder + storlekar på det som jag ska skicka efter från HM :) Ska försöka få mamma att hjälpa mig ikväll, även fast hon inte verkade så sugen på det... Sitter just nu och lyssnar på musik, bla den här och den här. Och snart blir det mat och ikväll ska jag nog sätta på nån film och bara mysa :)

Ett par gamla bilder. (Tagit kort på fotoalbum, inte så bra bilder)


Linden

Var hos tandläkaren idag så missade sista lektionen som var idrott. Vilken tur man kan ha! Lagade den i alla fall så nu är allt som vanligt igen. Ikväll ska jag till Linden och kolla runt lite på hur det ser ut där och kolla om det finns någonting som man är intresserad av att gå på gymnasiet. Har förresten bestämt mig för att skicka efter kläder från HM inom kort :) Det på bilden här nedanför. Är ännu inte helt säker på klänningen och shortsen, men det går ju att skicka tillbaka om det inte blir bra.



Just a pic

Hade ingen musik så slutade vid halv ett så kunde ta en tidig buss! Woho, alltid lika trevligt! Just nu kollar jag på tv och kollar runt lite på datorn och äter macka med skagenröra och dricker juice :) Ska väl ta tag i läxorna också. Förstår inte att efter två dagar i skolan så har vi redan fått 3 läxor/prov?! GALET.


Ny tröja

Första dagen i skolan efter ett skönt och roligt jullov! Det var väl inte sådär jätte kul. Var så himla trött eftersom jag somna vid elva och vaknade 3-4 gånger på natten. Men så hade jag ju nåt att se fram emot efter skolan eftersom Elin och jag skulle gå på stan :D Fick med mig en tröja i alla fall, vilket jag är nöjd med :) Och två ringar, men orkar inte ta kort på dom. Sen hittade jag lite grejer som jag egentligen skulle viljat ha med mig hem också, men tyckte det va liiiite för dyrt för dom va inte perfekta (Haha), plus att jag ska ha pengarna jag fick av mamma till att beställa kläder från internet istället :) Men jag kanske går tillbaka och köper det...
Och så har min tandställning gått sönder, eller det är en grej som inte sitter fast längre.. Vet inte om jag ska ringa eller om jag ska vänta för jag har tid där den 24e, men det är längre kvar.
Hade planer om att gå och lägga mig åtta ikväll! Men ser inte ut som om det kommer hända, kanske kan försöka med nio istället :)


Kläder och ansikte

Om nån timme kommer Mathilda, Sandra och Cassandra hit. Roligt värre! :) Och så är det ju sista dagen på lovet.. TRÅÅKIGT! Jag vill ha längre lov :( Aja, kul att spendera dagen med vänner i alla fall, så tänker man inte på det. Här har ni dagens kläder och ansikte. Körde på halvt plattat hår. Eller det blev så eftersom jag är lat :)


Beach 2011

Tycker det blir mycket sånt här nu för tiden, men det är kul och jag ÄLSKAR att kolla på kläder online, så simpelt! Men jag kollar bara just nu, men är riktigt sugen på att skicka efter. Ska först kolla om det finns i affären eftersom kläder jag skickar efter sällan passar på... Har ingen favorit bland dessa bikinis, ingen va sådär speciell, vilket jag vill ha. Men det är ju inte sommar än, det kommer säkert massa nytt! Hehe :)

Promenad

Gick upp klockan 10 idag och har ätit frukost och klätt på mig nu :) Rätt skönt ändå att komma upp tidigare än jag brukar. Snart ska jag borsta tänderna och slänga med mitt headset på en promenad! Har ingen lust att jogga så en promenad passar bättre :) Och en varm dusch efter det! Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Kom på nu att jag måste läsa hur man använder min tidtagar/puls klocka. Skulle använda den för ett tag sen och när jag skulle sätta på den på min armled kom jag på att jag inte visste hur man skulle göra, så den fick stanna hemma.


weheartit

John Tucker must die

Ligger i sängen och kollar på John Tucker must die. "Brooke" från One Tree Hill är med! Hittills verkar den bra i alla fall.
I morgon ska jag ha ännu en inte-göra-nånting-dag, rätt så skönt att bara ta det lugnt :) Kanske ska träna. Kanske till och med tar en löparrunda! Men det får vi se hur det blir med det... Hehe. Jag är inte så bra på att faktiskt göra saker som jag säger att jag ska göra. Woops!

UPPDATERING: Har kollat klart på filmen och tyckte den va superbra. Måste också tillägga att jag tycker att Ashanti som spelar Heather är jättefin :) (Inte bästa bilden men...)

May LOVE fulfill you

Åkte iväg till nyköping för att köpa en matta till mitt rum! Den är jätte skön att stå på, HAHA! Den är silver/grå och det är en ryamatta, i alla fall jag blev nöjd med den :)  På väg in så spelades det 80-tals låtar på radion och mamma och pappa sjöng för fulla halsar. Nästan...
Nu har Johan kommit hit och vi ska äta snart. Ska fresten ändra tillbaka så att smilisar på bloggen inte blir så här: :) utan så här: : ) (fast utan mellanrum)


Myskväll 2/1-10

Nu har jag fått bilderna från myskvällen med Jossan, Elin och Alexandra från Elins kamera. Bilderna från min kamera kommer i ett annat inlägg någon gång senare! Det här är från Elins:










Love u girls ♥

Black and blue

Väskan, linnet och ringen ♥

Ett år och två dagar

Den 5:e januari 2010 började jag blogga! Har alltså hållt på att blogga i 1 år och 2 dagar. Känns verkligen inte som det. Känns mycket kortare. Fast 2010 har gått fort tycker jag så.. Haha :)
Sitter i sängen med datorn i knät och tv är på så "gluttar" lite på let's dance ibland. Har gjort lite varm oboy med grädde också! :) Dricker med sugröret jag fick av Sandra i julklapp också :D


Ändrat

Efter lite "knöl" så fixade jag bilderna! Jag har alltså:
• Bytt header
Senast publicerat är ändrat från 20 till 5 inlägg
• Ändrat färg på rubrikerna
• Tagit bort och lagt till i Kategorier
• Bakgrunden är lite ljusare
• Ändrat storleken på rubrikerna i menyn
Ja det va väl det! :)



Auld Lang Syne

Har ändrat lite grejer på bloggen med Mathildas hjälp :) Och så skulle jag visa exakt vad med bilder och så, men det går inte att ladda upp två av bilderna så jag struntar i det. Men det är konstigt eftersom det går med de två andra bilderna :s Hmm, aja, det kommer när det funkar!

Ta och lyssna på den här fina låten istället, nästan så man saknar julen igen. Men längtar mer till sommaren! :)
SPOTIFY


Snyggt till sommaren


To DIE for


"Tagit mig vatten över huvet" på ett roligt sätt!

Var i badhuset med Elin idag. 60 längder blev det! Sjukt trötta efter det. Men då åt vi hamburgare och pommes så vi piggna upp en gnutta.

Dagens skämt: Jag simmade ryggsim med halva huvet under vattnet:
Jag: Jag hör inte vad du säger.
Elin: Vadårå?
Jag: Jag har tagit mig vatten över huvet!

Citat av Elin: "Du bär mig men jag bär oss" (Också från badhuset!)

I morgon drar jag till Stockholm och går på Ikea! Ska inhandla saker till mitt rum. Har stått still ett tag så äntligen händer det nåt!



Sommar ♥

Heart eyes

Ville bara visa det här. Det är egentligen inte så mycket, men jag har aldrig kommit upp i just 35 faktiskt, förutom när jag va medlem på en sida.. Minns inte va den hette. Och så tyckte jag den här gubben va dösöt! Aja, jag blev glad i alla fall :) Kan det vara inlägget Mitt 2010 som gjorde det? Dags att börja lägga in mer bilder kanske! Men vi vet ju alla hur det kommer bli med den saken!

I morgon ska jag och Elin dra in till badhuset och simma mååååååånga längder! Måste gå upp klockan 9 för att hinna med bussen så ska nog sova nu. Godnatt ♥

Mitt 2010

Har suttit och gjort mappar i mitt usb minne där det finns en mapp som heter 2010 och i den mappen finns det mappar som heter Januari, februari, mars o.s.v, ah ni fattar. Men några av de första mapparna är tomma?! Vad gjorde jag i början av 2010 egentligen? :s

Jag vet att jag plattade håret rätt ofta, vilket jag aldrig gör nu för tiden :)
(Andra bilder är från december 2009)
Platt vs lockigt (a)


FEBRUARI
Spökbacken med Mathilda Å



MARS
Skar i ett koöga i skolan!



APRIL
Praoade hos ett gulligt par och deras SÖTA hund! Hade kameran med mig.



MAJ
Fyllde år (ingen bild) och var på K-holmsveckan med Mathilda M :)



JUNI
Skolavslutning, sommarlov och övernattning hos Elias.





JULI
Bad, moppeutflykter och tältning med Elin, Jossan och Alexandra! Och en bio därimellan!





AUGUSTI
Övernattning på loftet, fotografering, bad, Stendörren.





SEPTEMBER
Idreeeeeeeeee





OKTOBER
Promenad med Elin :)



NOVEMBER
Tog denna bild



DECEMBER
Tjejkväll



Jag vet att jag missat väldigt mycket, t.ex att Elin och jag fotade Olivia, att jag löptränade som en tok ett tag, att jag träffat vänner och alla tjejkvällar vi haft som jag inte har kort ifrån. Att jag har fotat väldigt mycket och massa massa meeer!
Årets saknad är i alla fall våran katt Svea, hon blev 18 år, rest in peace


Mys

Sitter i rummet med tända ljus lite här och var! Super mysigt. Om en timme blir jag hämtad av Elin och sen åker vi till Jossan dit Alexandra också kommer. Blir film och mys :) Tar med mig kameran så bilder kommer säkert redan i morgon.

Long kiss goodnight

Sitter i sängen med tända ljus på nattduksbordet! Myyyyysigt. Tv:n är på, men jag kollar egentligen inte, väntar på att Long kiss goodnight ska börja vilket den gör 23.35. Funderar på att ta en dusch men det har jag redan gjort idag, hehe, men det är så skönt att duscha..



2011 inleddes med Eliiiiiiin

Vaknade klockan 12 av att mamma kom in och väckte mig. Det var väl tur egentligen. Gillar inte att sova bort hela dagar. Elin kom till mig lite senare och vi åt och sen va vi ute och sprang! Var jätte länge sen! Bra start på året utan tvekan!
Kollade på gamla kort från sommaren -10 och jag saknar värmen och alla turer Elin och jag åkte på hennes moppe :) Och så saknar jag att vara bruuuuuun. Och sommarlovet och FRIHETEN att göra exakt vad man vill! Men för att få sommarlov måste man ta sig förbi sista terminen i 9an och egentligen vill jag inte det. Får samla på mig så många underbara minnen som möjligt de sista månaderna helt enkelt.

Älskar dig bästa vän :)




Man blir sällan bra på bild när man har en moppehjälm över huvet som trycker ihop kinderna! :)

00:00 - GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0