29/7 kväll hos mormor - två svartvita


29/7 kväll hos mormor - maten


29/7 kväll hos mormor

Mormor, Bosse, Erik, Carro, Andreas, Elin + vi familjen. Jag fixade dukningen och hjälpte till lite grann med maten och la upp och så :) Jag sov ju över där så var där hela dagen förutom när jag lånade mormors cykel och cyklade ner på stan och träffade Elin och Olivia som hade åkt in en sväng. Sen när vi hade ätit så spelade vi kubb som vi alltid brukar göra. Haha. Det var en mysig kväll! :)

Outfit 30/7


Georgia rule

Kände mig otroligt uttråkad och rastlös när jag vaknade och ville hitta på något idag. Bestämde att jag skulle jobba för att hålla mig lite sysselsatt istället :) Kom på att jag inte ätit än heller, så ska ta en macka och sen vänta på lunch och sen ska jag jobba! Kollade på lite olika filmer på tv igår för var ensam hemma. Bl a Störtkär och Georgia rule. Jättebra filmer! I sistnämda är en kille som heter Garret Hedlund med (till höger) så mycket snyggare i kort hår.
Fick veta nu att min morbror ska till min gammelmormor vid tre, så ska dit! Sen åker han tyvärr hem, så blir en sista gång :)


Virlången

I onsdags åkte vi familjen till Virlången och badade. En stund senare kom Elin och Åsa och gjorde oss sällskap :) Riktigt roligt! Knäppte lite bilder, bla på vattendroppar. Men det får jag nog öva lite till på. Gjorde en dålig fläta på mamma (bara för att jag gjorde den snabbt, hehe), paddlade lite kajak och Elin testade också. Simmade ut till en upphöjnad. Haha, eller vad man säger? Var jätterädd för det känns alltid som om något ska komma under vattnet och dra ner mig när jag inte når botten... Kanske sett för många skräckfilmer.. Sen bar Elin mig hela vägen tillbaka. Haha!

13:24

Vaknade för en halv timme sen, så nu är jag jättepigg! Kom hem från en trevlig kväll hos mormor halv tre och somnade nästan direkt. Ska äta frukost snart och vid tre skulle tydligen farmor och farfar komma över med en blåbärspaj! MUMS. Love it! Mina föräldrar ska på fest ikväll så har lovat mamma att hjälpa henne med hennes hår också :) Och Daniel är inte hemma så blir tydligen själv också. Himla roligt... Pappa har i alla fall fixat mat så jag bara kan ställa in den i ugnen se så där 20 minuter. Btw; himla snygg morgonfrilla här under. Hihi. Nu blir det frukost på altanen!

Grattis!

Blev inge bra på bild, därav de oseriösa minerna... Men i alla fall; idag hade jag och Elin en överraskning för Olivia som fyller år idaaag! Grattis igen :D Blev rätt lyckat faktiskt, även fast hon nog visste om det ;) Cyklade hem till mig efteråt och Elin hjälpte mig med håret! (Tack!) Har precis sminkat mig för klockan sex tar jag bussen till stan där vi ska fira Ebba som också fyller år idag! Grattiiis! Ska ta på mig lite kläder snart också. Stannar några timmar där och sen åker jag till mormor för att träffa Erik (morbror) och hans flickvän. Träffar han 2 gånger om året så försöker att umgås mycket när han väl är hemma! Sover över där och sen på kvällen kommer familjen och äter lite och så :) Blir mysigt :)

26 juli

Åkte in till stan med mamma för att köpa ett par jeans. Och det gjorde jag också, men har ingen bild. Dock vet jag inte om jag vill lämna tillbaka de. Bestämmer mig inte nu i alla fall. Provade Converse, handlade mat (köpte en chokladboll. Mums!) och kollade på ett litet bord som jag ska ha brevid min nya fotölj. Kollade också på golvlampa och fönsterlampa. Köpte ingen. Behöver mäta höjd osv.

New


Nyköping

Åkte till Nyköping igår med Elin. Var där några timmar och fick med mig lite kläder och annat hem. Åt också världens godaste kycklingsallad! Du är bäst! ♥

Dagens


Kristina

Måste bara börja detta inlägg med att säga att jag hade namnsdag igår. Kristina. Mimmi tog dom bort i almanackan för flera år sedan.. Städade rummet igår och vid fyra åkte jag till Elin och umgicks och hade kul :) Snart ska hon och jag ta bussen till Nyköping och handla kläder och så. Roligt! :) Hittade en jättesöt bild på finisen också. Rätt gammal eftersom hennes hår inte är sådär långt nu ;) Bussen går om en halvtimme så ska fixa lite nu :)

Linköping

Bestämde oss vid elva-tolv ätt åka till Linköping. Blev inte precis som vi tänkt oss, men åkte dit på 50 minuter ungefär , Hehe. (brukar ta över en timme) men hade lite bråttom för vi skulle lämna in gamla kläder till ett ställe där som skickar kläder till fattiga länder. Sen åkte vi till Ikea och där köpte jag en fotölj, en filt, och galjar :) så nu sitter jag i fotöljen i mitt rum och kollar på family guy. Efteråt gick vi in på ikanohuset och jag kollade på en klocka och köpte den rosa tröjan i ett inlägg längre ned i en annan storlek, så ska lämna tillbaka den andra :) vi var bara där 4-5 timmar (hade lite bråttom hem igen) åt mc mat i bilen. Första bilden är mönstret på fotöljen. Visar bättre bilder när jag bloggar från datorn, för nu gör jag det från mobilen.

Outfit 22/7


Stendörren

I natt var det världens oväder. Åskan kom samtidigt som blixten och det small så himla högt! Vaknade fyra och blev skit rädd. Kröp ner under tecket, haha. Halv fem gick strömmen och då gick jag till balkongfönstret och kollade ut och hela himlen lyste upp hela tiden nästan. Usch, vad jag hatar sånt. Ingen i björkvik kan ha sovit genom hela natten. Gick in till mamma och pappa som låg vakna och dom sa att det hållt på så från klockan tolv ungefär. Hade väl tur att jag kunde sova till fyra. Är rätt så svårtväckt mitt i natten. Mitt på dagen grillade vi lite korv med bröd, eftersom strömmen inte kommit tillbaka. Vid två bestämde vi hos för att åka till Stendörren eftersom det var så varmt och hemma fanns det ju ingenting att göra. Stannade där rätt länge och vi handlade med oss mat hem så vi kunde grilla igen. Klockan var nästan nio innan vi fick tillbaka strömmen, så var utan den 16 timmar ungefär. (om jag räknat rätt, hehe) Frysen stod på -3 grader. Undrar om maten är förstörd nu. Blir så irriterad. Och i natt kanske det kommer bli likadant om inte värre.. Blir ju skiträdd av det här. Känns som den kommer slå ner i huset.


New


22.00

Mathilda kom till mig runt tolv och vi kollade på Justin Biebers film. Lite sådär var den väl, eftersom jag inte är ett stort fan direkt.. Men lite gulligt var det väl ibland, när man fick se från när han var liten. Sen har vi spelat Uno och kollade på halva A walk to remember. Då kom hennes pappa och hämtade oss och skjutsade oss till stan och vi gick in en sväng till hm och lindex. Sen gick vi till stadsparken, men Be the one hade flyttat in i musikens hus, så vi gick hem till henne istället och spelade mer Uno och skrattade en massa! På söndag ska hon iväg till Rhodos i två veckor (!!) och kommer inte få träffa henne på så länge. Kommer sakna dig finis ♥

21/7

Gick upp för en halv timme sen ungefär och nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att Mathilda ska komma hit :) Vid 4-5 nångång kommer hennes mamma och hämtar oss här och sen vid sex ska vi till stadsparken och kolla på be the one. Ska passa på att kolla på tröjan på hm också.
På lördag eller söndag har mamma och jag (och pappa?) planer på att åka till Linköping till Ikea och Ikanohuset! Vi ska åka någon dag när det regnar och det ska det nog göra i helgen. Vill få färdigt på mitt rum nu! Och jag har ju rensat ur min garderob, så nya kläder sitter ju inte fel heller.

Marshmallows

Sådär ja! Nu vet jag hur jag laddar upp bilder från mobilen på bloggen. (tack ebba! :D) Just nu står ett bröd som mamma och jag har bakat i ugnen. Det är jättegott! Dock bara när det är nybakat, inte dagen efter om man inte värmer det. Hehe. Annars idag har jag jobbat med veden i 3 timmar och en del av det tillsammans med bror min. Har timlön, så känns bra! Fast snart är all ved där den ska va och då vet jag inte hur jag ska tjäna pengar.. fast bra ändå för det är tungt och får så ont i ryggen. Ikväll ska vi grilla och bara ligga i soffan och mysa med familjen :) grillade marshmallows för några dagar sen

LOVE

Blir så irriterad att det inte ska gå att ladda upp bilder här från mobilen. Men får bli ett med bara text, tråkigt, men det var ju länge sen sist. Har kollat på morden i midsomer nu och ligger i soffan och kollar på nån dålig film lite halvt. I morgon ska jag försöka jobba lite mer och fixa i ordning garderoben så den blir färdig :) men ska strax gå och sova. Har ju varit vaken sen sju. Hehe. Godnatt :)

Efter regn kommer sol

Här hemma var det världens oväder i nån timme eller två idag. Blixten var ungefär 2 km bort bara och den har aldrig varit så nära förut. Lät ju jättehögt och jag var faktiskt rädd. Annars tycker jag det är mysigt att sitta inne när det regnar och så, men inte den här gången. Ett tag hade vi inte ens vatten. Jag städade och rensade min garderob under tiden och har plockat ur kläder och inte vill/kan ha längre :) Kändes som om jag inte fick några kläder kvar... Men ska åka till Linköping nästa vecka tror jag (om det regnar nån dag då) och då ska jag till Ikea och köpa grejer så att mitt rum blir helt färdigt någon gång :) Sen åker vi till Ikanohuset också. Roligt! :)


DART

Sitter och kollar lite halvt på Halv åtta hos mig. Har nyss ätit tacos och väntar på att Morden i Midsomer ska börja :) Jobbade 1,5 timmar förut idag. Häärligt! Och Elin och jag cyklade och badade lite, dock var vattnet lite kallt. Men det gick ju ändå. Tog lite kort och bilden på Elin - det var inte riktigt meningen att lillkillen skulle bli med... Men det var ju roligt att upptäcka det efter att jag tog bilden! På vägen hem cyklade vi förbi Elins mormor och morfar för hon skulle vattna lite, och då hitta jag en darttavla och var tvungen att kasta! Måste skaffa en sån, hehe :)


Röda pilarna är Elins, hihi

I want


Some color

Mamma väckte mig klockan sju och då gick vi och pappa ut och gick en runda. Tog 40 minuter, men brukar ta länge tid. När vi kom hem åt jag gröt och pappa hade skurit upp melon, så åt lite sån också :) Nu ska jag vänta på att Elin ska vakna, så då ska vi se om vi kanske åker och badar lite. Fram till dess kan jag ju jobba ihop lite pengar!


Måndag 18 juli

Vaknade halv tolv idag och en timme senare ungefär åkte jag till Elin och kollade på film med henne och Olivia. Tog bussen där ifrån vid fyra och åkte in och träffade Mathilda :) Vi åt i stadsparken. Sen gick vi till hm där jag hittade en jättefin tröja. Dock hade jag inte tillräckligt med pengar med mig och fanns inte i rätt storlek heller. Får försöka åka in och kolla nån gång nästa vecka kanske :) Sen gick vi vidare för att lyssna på lite musik. Det var Isak och Robin och tre till. En stund efter åkte jag hem och åt lite mackor med mamma och pappa och kollade på Johan Falk :) I morgon ska jag upp klockan sjuuu (!!!) för att gå ut och gå innan frukost med mamma. Låter fint! Ska väl gå och lägga mig så jag inte är allt för trött i morgon :)


Home is wherever i'm with you


JJ

You're the missing piece i need,
the song inside of me.
I need to find you. I got to find you.


Klick ↑

Put your loving hand out, baby

Bloggen är inte på topp just nu, men det får ni stå ut med för stunden :) Nu ikväll har jag kollat på Systrar i jeans på tv och pratat med Elin en hel del :) Hon är bra hon ♥ Börjar bli lite trött så ska dra mig mot sängen strax. Tänkte visa en bild på syltkakorna jag bakade i förrgår som blev helt misslyckade! Aldrig gjort dom förut, så det var väl inte jordens undergång precis, men timmarna innan hade jag mest förflyttat mig från köksgolvet till hallgolvet till toagolvet och till soffan tillslut pga av den hemska mensvärken jag hade. Visste liksom inte vart jag skulle ta vägen. Den dagen var usel.
I morgon ska jag ta och träffa Elin fram till fyra ungefär och sen tar jag bussen in till stan och träffar Tillan för lite mat i stadsparken och lyssna på musik där lite senare :) Känns som om det var evigheter sen man träffade den tjejen och snart åker hon till Rhodos! Den lyxosten.

The Sweetest Thing

Igår sov Johan över och vi åt mat tillsammans här. Senare kollade vi på en film på tv som hette Snygg, sexig och singel (The Sweetest Thing). Den hade ju sina stunder och vi tyckte den var rolig och bra! Faktiskt bästa filmen jag sätt på länge :)
Idag ska jag kolla på film, duscha, posta brev (tacka ja till mitt gymnasieval), städa mammas bil och sen ska jag inte göra mycket mer. Kanske hjälper till med maten ikväll :) Kram

Gröna Lund 14/7

Gryyym dag på grönan igår! Tack tjejer ♥ Åkte sånt jag aldrig trodde jag skulle våga åka. T ex sånt som snurrar, eftersom jag lätt mår illa. Men det gjorde jag inte och åkte Pop-express tre gånger till och med. Jag åkte Insane och Fritt faaaall! Så roligt! Och sen när jag såg bilden efteråt såg jag helt livrädd ut! Haha. Åkte i princip allt förutom "barn grejerna" (fast några såna åkte jag också, hihi) och Extreme. Om ett år gör vi nog om det! Andra gången jag var där and I love it! Älskar nöjesfält!

Stockholm

Mot gröönan! Med Elin, Jossan och Sandra!!

Sockerkaka

I måndags var farmor och farfar här och åt. Då gjorde jag den här efterrätten :)


Mobilficka

Har suttit och hållt på med min mobil enda sen jag fick den, nästan. Sååå roligt. I LOVE IT! Men lite jobbigt att blogga från den eftersom man inte kan ladda upp bilder som vanligt, så bloggar från datorn istället. Var nyss en sväng över till farmor för att hämta en mobilficka som hon har gjort till mig. Så praktiskt att ha och jag är så himla försiktig med mobilen nu så det behövdes nog.
Ska snart knåpa ihop lite lunch och senare ikväll kommer Elin och hämtar mig på moppen och vi och Jossan åker över till Sandra för att prata lite :) I morgon åker vi fyra till Gröna Lund och det ska bli såå kul :D Har lite beslutsångest om vad jag ska ha på mig då, just nu, men det löser sig väl.

Snubblade på en kvist när mamma och jag var ute och gick igår. Det gjorde svinont, och jag klagade i stort sätt resten av vägen hem. Och när jag kollade ner på benet var det blod och jag började må illa... Usch va äckligt. Laddar upp bild i miniatyr längre ner. Tryck för större.









I want it that way

Bloggar från mobilen, fast att jag har datorn på bordet framför mig. Haha. Men det är så roligt att skriva, det är ju faktiskt min första touch mobil :) har varit hos farmor på förmiddagen och hjälpte henne med Facebook. Hon har nämligen skaffat det, haha, och behövde lite hjälp. Sen bad jag henne göra en ficka till min mobil som jag kan ha runt halsen. Hon är gammal syslöjdslärare så det kunde hon fixa :) sen åkte jag hem och en stund senare fick jag sms om att jag skulle komma över och kolla för hon var nästan klar, men skulle fråga vad jag ville ha för band oså. Min farmor är så bra! Sen kom jag hem med 300:- som dom ville att jag skulle ha när jag åker till grönan på torsdag. Så bussigt!:)

Johan Falk

Nu är klockan halv tio och då är det dags för Johan Falk! På med mysbyxorna och ska fixa en skål popcorn och lite melon!

HTC Desire S

Hemma från stan nu! Mobilen är på laddning (dock var den redan laddad till hälften) så tar väl inte så lång stund att ladda till full :D Fick testa sensation i butiken, och fattade inte så mycket så kommer ta några veckor att förstå allt för det är ju en hel del, men det gör ju ingenting :D Det blev ingen av dom jag hade tänkt och kollat på på nätet, men jag är toknöjd ändå. Ville ha 8 megapixel kamera, men den mobilen var så stor/klumpig/mer fyrkantig, så tog HTC Desire S istället som har 5 megapixlar :) Vi ska bjuda farmor och farfar på mat ikväll så har bakat en sockerkaka till efterrätt, så tänkte ha på lite grädde och bär så det blir som en bakelse typ. Hihi. Pappa hade tänkt sig att vi skulle ha fisk, men när vi åkte runt till varje mataffär i hela nyköping så var varje fiskdisk helt tom. Jättekonstigt, men det blir grillat kött och pappas jättegoda sallad och vår egen potatis så klagar inte :D

Sitter utanför inter sport i nyköping just...

dsc07533 (MMS)

Sitter utanför inter sport i nyköping just nu:) har varit och kollat på mobil i kanske över en timme och äntligen har jag en ny:d lycklig! Dock är det inte den jag skickar från nu, för den ligger i en kartong och måste ladda och sånt först innan jag kan börja använda den:d vi ska äta på max snart bara för att pappa vill bevisa för mig att det är gott där. Tycker nämligen att det smakar skit. Men ger det väl ett försök;) skriver mer när jag kommer hem:) kram


Havet igår

Åkte ju till stället där pappa jobbar, till deras brygga igår :) Vattnet var rätt så grönt, så ville inte vara under vattnet så klättrade upp på pappa för jag fick lite smått panik. Haha. Men vi hade det jätte skönt och bra och pappa hade köpt med massa gott. Varm kyckling och fikabröd bland annat :)

Yngarn

Vaknade upp hos Elin idag och åt frukost och bakade en jättegod kladdkaka som vi åt till en film - It's Complicated. När solen kom cyklade vi hem till mig så att jag hämtade badkläder och vi cyklade iväg och badade! Jätteskönt tills solen gick i moln, så efter ett tag utan sol cyklade vi hem igen. Men Elin ska sova här i natt så vi kanske cyklar dit i morgon om det är fint väder. Men pappa och jag ska till nyköping och köpa mobil till mig i morgon också :D Och han säger att vi ska åka halv tio, men jag vet inte om han skojar... Hehe. Hoppas det, kommer vara jättetrött annars. Elin och jag ska i alla fall kolla på Stolthet och fördom på tv klockan nio, men innan hon kommer måste jag städa rummet lite snabbt och duscha också! :)

Just nu

Ändrat designen lite, så nu får det se ut såhär ett tag. Ska försöka göra en snygg header, men har ingen inspiration, så det dröjer nog :) Tänkte skriva ett inlägg senare och visa lite bilder som togs för en stund sedan med Elin, men först ska jag äta! Kram

Underbart!

Nu har jag kommit hem från havet och det var huur skönt som helst! Badade till och med och det brukar jag inte göra när det är mycket alger vilket det tyvärr var. Men det var 25 grader i vattnet (det är typ som en liten vik, så det är därför det är så varmt där) och inte speciellt svårt att doppa sig! Fast nu ljög jag, för jag var rädd att jag skulle nudda något läskigt, haha. Så det tog ett tag i alla fall.
Snart ska vi äta grillat kött och potatis från vårat eget land. Såå gott! :D Sen packar jag ihop lite grejer och cyklar iväg till Elin och sover där! Mamma och jag hade tänkt att vi skulle åka till Linköping till Ikea i morgon och kolla efter en fotölj till mitt rum, men ingen av hos har lust med det, så det tar vi när mamma får semester om en vecka. Men på måndag ska pappa och jag åka till en stad och köpa mobil till mig :D Äntligen!! Och så kanske vi hoppar in någonstans och köper en ny plattång, hehe :) Sen har han lovat att han ska ringa Sjögrens åt mig och anmäla mig till en sån där kurs så jag får börja övningsköra bil, bara för att jag har telefonskräck. Hehe

Falun. Vi stannade och åt mackor efter halva vägen upp till idre nu i år.

9/7

Idag ska jag, mamma och pappa åka till stället där han jobbar. Stället dit Elin och jag följde med till för någon vecka sen :) Dom är så snälla (jag har träffat dom) så vi får sova över där och låna vad som helst. Fast det tänker vi inte. Vi ska bara vara på deras egna brygga! Vi ska kanske också åka och kolla på en kattunge som finns i Nyköping och vi kanske köper den :D Hoppas hoppas hoppas! Sen ikväll ska jag till Elin och övernatta :)
Det blev lite ändrade planer igår, men Tillan och jag gick på bion och den var jättebra! Dock lite knepig i början tyckte jag. Men sen hämtade mamma mig och jag åkte tillbaka till mormor :)

Kronjuvelerna!

dsc07519 (MMS)

Nu är jag och Tillan här och väntar på att bion ska börja. Lite popcorn och en mer och om en kvart börjar filmen!


Körsbär

Om någon timme drar familjen in till stan för att äta hos mormor med Johan och Gun. Stannar där till sju ungefär och sen åker jag till Tillan och sen cyklar vi till bion för att kolla på Kronjuvelerna :) Åker hem till henne efter det och sen hämtar dom mig igen när dom åker hem. Kanske runt tolv-ett :)


Loftet 7/7-8/7

Mötte Emma, Mathilda och Sandra vid bussen vid fem igår och sen gick vi hem till mig och grillade och efter vi ätit så grillade vi marshmallows, och då kom en jättesöt igelkott (som bor under våran trapp) fram till oss och åt av marshmallowsen. Hur gulligt som helst! Sen cyklade vi ner till Yngarn och badade och vid tolv igen så gick vi dit igen så Mathilda och Sandra kunde ta ett nattdopp :) Drack en energidryck innan jag somna så efter att ha sovit ett tag vaknade jag och låg vaken kanske över en timme. Och sen vaknade jag först och låg och väntade på att dom skulle vakna. Vilket tog ett tag. Hehe :) Vi kollade på Dirty dancing när vi åt frukost och sen vid halv två gick dom till bussen. Då fixade jag i ordning på loftet så det såg ut som det gjort innan , och det tog knappt en halvtimme bara! Roligt hade vi i alla fall :)

After tonight

De här tre tjejerna kommer till mig runt klockan fem idag! Då sover vi på loftet (första bilden) igen, som vi gjorde för över ett år sedan tror jag det var. Emma var tyvärr inte med då, men den här gången är hon det! Ska duscha av mig lite snabbt snart och sen kolla klart på Evan - den allsmäktige tills de kommer :)

Pink

Gick upp för en stund sedan och äter frukost nu, med datorn i knät. Idag hade jag tänkt att jag skulle göra fransk manikyr och fixa naglarna, för just nu ser dom för jävliga rent ut sagt. Sen ska jag till kiosken och köpa godis och dricka till ikväll för då kommer Emma, Sandra och Mathilda hit och övernattar!


Har haft så kanske två veckor, och det lossnar mer och mer.

Gårdagen

Gårdagen spenderades med Elin :) Vi gick upp på taket och åt körsbär. Jag leker Madicken (utan att hoppa med ett paraply då...), åkte till kiosken i hopp om att hitta något gott och göra värsta måltiden. Slutade med en fryst pizza. Och jag åkte på Elins moppe! En bra dag, som många andra med dig bästavän. Love u ♥

Så cool

Visst klär jag som målare? Kanske ett yrke att satsa på? Fast det är ju så himla tråkigt, så nej. Är i alla fall färdig och har fått mina pengar! Lagade mat till familjen och ungefär en timme senare tog jag en jogging runda. Det gick urdåligt! Håll, illamående och allt möjligt och det slutade med att jag fick gå ibland. Kul. Har inte blivit så på kanske över ett halvår. Men har knappt druckit någonting idag, så kan bero på det :) Tvingade mig verkligen upp till spåret, eftersom jag hamnat i en svacka när det gäller träningen. Men nu blir det lite styrka och sen en stund i badkaret tror jag. Mysigt.

Dagens planer

Gick upp vid elva och har suttit här sen dess. Dagens planer är att måla färdigt (om jag får tag i målarburken och allt det där...) och väggen på bilden har jag redan målat. Men sen är det en jobbig liten bit över taket också, så måste typ ligga på taket och måla... Sen ska jag och Daniel fixa lite på loftet och jag ska ut och springa. Nu ska jag äta lite frukost och sen sätta igång!

HTC Sensation

Har tänkt köpa ny mobil i säkert mer än ett halv år nu, men har letat efter en bra mobil med knappar. Haha, det tillverkas ju knappt sådana längre, så nu har jag bestämt mig för en mobil med touch! Har kollat runt på internet och har fastnat lite för en HTC Sensation. Ska kolla på den i butik snart.
Ni som har HTC, är de bra? :)

5 juli

Elin övernattade här i natt. Vi kollade på Johan Falk och förra veckans Morden i midsommer och åt massa onyttigheter (mest jag, hihi). Vaknade av att våran nya granne väckte oss klockan tio, med en stor jävla motorsåg. Har inte haft grannar så länge jag minns det, så blir skapligt tjurig när dom stör och håller på. Vi gick upp och åt frukost och kollade på Dirty Dancing och SATC. Senare när det blev sol och varmt ute så gick vi upp på garagetaket och åt körsbär! Vi spelade lite badminton och sen tog vi moppen upp till hallen och jag fick testa att köra själv! Så hiiimla roligt! Längtar ännu mer till när jag får övningsköra bil snart. Måste bara anmäla mig och allt det där. Ska ta och gå upp och kolla lite på tv nu och kanske blir liggandes där hela kvällen tom.


10:e juni

PW

Vaknade vid tio och en halv timme senare så stack jag ut på en pw i en timme ungefär. Det var länge sen så det var riktigt skönt! Plus att det var lite svalt och regn i luften, så passade perfekt. Dock började det regna jättemycket i några minuter när jag var uppe vid spåret och det var väl tur att det var där uppe, eftersom det finns skydd där. Ska stoppa i mig lite mat snart, men först ska jag duscha.

Jag har en vision

Har kollat på Luftslottet som sprängdes ikväll med mina föräldrar, så nu har jag sett alla tre och dom var ju riktigt bra! Har duschat och ska gå och lägga mig nu och jag tänkte att jag kanske tar en promenad innan frukost i morgon om det är bra väder för det! Ska kanske träffa Elin i morgon annars så har jag ingenting planerat utan att jag ska kolla på förra veckans Morden i midsommer, för jag missade det så spelade in istället :) Nu när det är en ny Barnaby kanske det inte är lika bra längre, men får väl se.


white face

Satt nyss med en mask insmetad i ansiktet. Mysigt! Upptäckte efter att jag tvättat bort den att den hette Anti-aging mask. Haha, hoppas på färre rynkor nu då!
Började äntligen måla idag för att tjäna lite pengar! Målade ungefär 3 timmar och efteråt kände jag hur ont jag hade fått i ryggen (har lite problem med den i vanliga fall) och axlarna. Känner mig gammal. Hoppas masken gör lite nytta ;) Ska strax äta och sen blir det väl att sitta uppe till 3 och kolla på tv som det har blivit de senaste kvällarna. Det är ju ljust igen när jag går och lägger mig. Kollade på dirty dancing igår och den är så himla bra så kanske kollar igen! :)

Mys med de vuxna

Sitter ute med mina föräldrars vänner nu och småpratar och dom dricker lite vin/öl/grogg. Har känt dom sen jag var liten, dock träffas vi inte lika ofta längre. Lite synd. Men det är mysigt och sitta där ute med dom så det ska jag fortsätta med ett tag till! Börjar bli lite kyligt ute så tänkte ta ut hårknuten så håret värmer. Ibland är det praktiskt att ha stort/tjockt hår. Haha

RSS 2.0